Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-14, 22:47   #2311
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ja uważam ze pasuje fajnie wydobędzie kolor tęczówki ja bym wycieniowała do tego granatem

jesli tylko podołam to oczywiście
no tak z taką facjata jakmoja to wielkie wyzwanie:P
zalączam fotke na chwile, jedyna z bliska jaka mam na kompie i troche bokiem, ale moze cos tam poradzisz szczegolnie jakie kolory

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-08-14 o 23:50
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 22:52   #2312
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
no tak z taką facjata jakmoja to wielkie wyzwanie:P
zalączam fotke na chwile, jedyna z bliska jaka mam na kompie i troche bokiem, ale moze cos tam poradzisz szczegolnie jakie kolory
to teraz tak, jaki masz kolor sukienki, dodatków i bukietu, malujesz sie na codzien ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 22:56   #2313
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
ja uważam ze pasuje fajnie wydobędzie kolor tęczówki ja bym wycieniowała do tego granatem
O prosze, a to mnie zaskoczylas TZ bedzie mial granatowy garniturek to bedzie sie fajnie komponowalo Bede musiala jakis probny sobie zrobic w takim razie...nie wiem czemu zawsze mi sie wydawalo, moze gdzies sie glupot naczytalam, ze do mnie tylko cieple kolory pasuja
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 22:57   #2314
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
to teraz tak, jaki masz kolor sukienki, dodatków i bukietu, malujesz sie na codzien ??
jeszcze nic nie mam, codzilo mi bardziej jakie kolory pasuja mi np na jakies wyjscia na impreze czy cus na slub planuje biala suknie,bialy bukiet na codzien uzywam czarnej kredki na gorną powieke i na dolną delikatna kreska + blyszczyk czasami podklad czy puder, ale ogólnie nie lubię
Stary 2011-08-14, 23:09   #2315
(kicia)
Zakorzenienie

lecę spać dziewczynki dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 23:14   #2316
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja lece pod prysznic
Stary 2011-08-14, 23:15   #2317
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
O prosze, a to mnie zaskoczylas TZ bedzie mial granatowy garniturek to bedzie sie fajnie komponowalo Bede musiala jakis probny sobie zrobic w takim razie...nie wiem czemu zawsze mi sie wydawalo, moze gdzies sie glupot naczytalam, ze do mnie tylko cieple kolory pasuja
bo to wszystko zalezy od tego jaki to niebieski i jaki granat do rudych wlosow i takiej wlasnie tęczówki wweekend bede robic makijaz w kolorze złoto zielono kobaltowo granatowym jak chcesz to wstawie
Cytat:
jeszcze nic nie mam, codzilo mi bardziej jakie kolory pasuja mi np na jakies wyjscia na impreze czy cus na slub planuje biala suknie,bialy bukiet na codzien uzywam czarnej kredki na gorną powieke i na dolną delikatna kreska + blyszczyk czasami podklad czy puder, ale ogólnie nie lubię
to moze taki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=14 klasyczny mkaijaz slubny pudrowy róż + braz bardzo ladnie wyszlo

kurcze musze w koncu zrzucic makijaze z mojego malego aparaciku

Stary 2011-08-14, 23:15   #2318
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Helloł dziewczyny
WRACAM jednak jestem PM-ką 2012
Sytuacja jest niewesoła, ale po naradzie z rodzicami TŻ-ta oraz dość burzliwej dyskusji ( buczałam jak głupia), stwierdziliśmy, że nie zmieniamy terminu. W sumie i tak planowaliśmy skromny obiad.
Załączam do Waszej oceny obrączki, mamy już je w domku, z grawerem: na jednej - gdzie Ty, na drugiej - tam i ja
i bardzo dobrze, że jest już dobrze
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nie wiele obrączek z białego złota mi się podoba ale te są śliczne mają w sobie to cos

aż się nie mogę doczekać naszych i czekam na telefon od jubilera że może jednak będą wcześniej niż 26go
ja preferuję z białego złota

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja to z pół roku muszę czekać, bo dla Tż za wcześnie jeszcze na kupno obrączek W sumie możliwe, że chłopak trochę schudnie jeszcze. Ostatnio ma do tego tendencję
my to też pewnie jeszcze z pół roku do zamówienia, ale mi się nie spieszy

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 23:45   #2319
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
ja znalazlam fajne etykietki na wodke weselna i napewno sie zdecyduje na takie tylko jeszcze mysle na ktore
http://allegro.pl/hit-nietypowe-etyk...749239455.html
zabawne

Cytat:
gdybym brała ślub koscielny to na 100 % mialabym granatowa kiecuche ala dita von tese https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1225719098
a poniewaz bierzemy ślub cywilny to bede miec suknie w stylu pin up biała długośc taka hmm 7/8 zeby bylo widac buty czarne w białe kropki z tego samego materiału bedzie pasek w sukni do tego woalka czerwony duzy kwait we włosy (bądz w kolorze megaróżowym - fuksja) z tym samym kwiatem stroik na ręce (nie chce bukietu) makijaz w stylu pin up czxarna krecha i czerwone badz rózowe usta (w zaleznosci od koloru kwaitow) no i oczywiscie sznur pereł na szyi

a suknia bedzie mega prosta i gładka

ja nie po p[rzejsciach ale w zgodzie ze sobą
ale masz świetną i dopracowaną wizje na siebie
aż się nie umiem doczekać zdjęć, wiem, że to dużo czasu,ale mam nadzieję, ze nam podrzucisz jakieś po ślubie
Stary 2011-08-14, 23:53   #2320
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

to moze taki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=14 klasyczny mkaijaz slubny pudrowy róż + braz bardzo ladnie wyszlo

bardzo mi sie podoba ten makijaz, taki delokatny i swietnie pasuje do tej dziewczyny! ja jednak chcialabym bardziej podkreslone oko ale to juz sie dopytam blizej slubu, jak bede znala dokladny kolor bukietu, dodatkow ale dzieki za pomysl

ja spadam spac dobranoc;*
Stary 2011-08-14, 23:53   #2321
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dobry wieczór, Dziewczyny!

Przyszłam się tylko przywitać i lecę spać. Weekend miałam bardzo intensywny: zaliczyłam przyjazd Mamy, zjazd rodzinny i wieczór panieński Dzisiaj już padam, jutro caaały dzionek będę odpoczywać

Witam nową PMkę, czarna_kawa80! Dopisać Cię już do kalendarza na 21 lipca 2012? Czy to jeszcze nie jest ostateczna data? Ja też wtedy wychodzę za mąż!
Widzę, że fajnie dziewczynom doradzasz w sprawach makijażu. Czy mogłabym Ci wysłać link do mojego zdjęcia na priv i poprosić o jakieś wskazówki co do make-up'u? Bo za tydzień idę na wesele i będę wypróbowywać kolejną makijażystkę. Zamiast smoky eyes, które uwielbiam, chciałabym sprawdzić coś jaśniejszego, jednakże równie wyrazistego Ciekawa jestem jakie kolory byś mi zaproponowała.
Stary 2011-08-15, 00:02   #2322
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór, Dziewczyny!

Przyszłam się tylko przywitać i lecę spać. Weekend miałam bardzo intensywny: zaliczyłam przyjazd Mamy, zjazd rodzinny i wieczór panieński Dzisiaj już padam, jutro caaały dzionek będę odpoczywać

Witam nową PMkę, czarna_kawa80! Dopisać Cię już do kalendarza na 21 lipca 2012? Czy to jeszcze nie jest ostateczna data? Ja też wtedy wychodzę za mąż!
Widzę, że fajnie dziewczynom doradzasz w sprawach makijażu. Czy mogłabym Ci wysłać link do mojego zdjęcia na priv i poprosić o jakieś wskazówki co do make-up'u? Bo za tydzień idę na wesele i będę wypróbowywać kolejną makijażystkę. Zamiast smoky eyes, które uwielbiam, chciałabym sprawdzić coś jaśniejszego, jednakże równie wyrazistego Ciekawa jestem jakie kolory byś mi zaproponowała.
w moim wątku makijażowym w podpisie znajedziesz adres mailowy, wyslij maila w temacie napisz swoj login

Stary 2011-08-15, 08:32   #2323
__Paulinka__
Zakorzenienie

eeeeeeeeeeeeeeeee no nie wierze! jestem dzisiaj PIERWSZA??? HAHA

Dzien dobry

Zbieram sie do pracy, wcinam platki i nic mi sie cholernie nie chceeee ale jakos trzeba przezyc poniedzialek..

Milego dzionka
Stary 2011-08-15, 09:37   #2324
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
eeeeeeeeeeeeeeeee no nie wierze! jestem dzisiaj PIERWSZA??? HAHA

Dzien dobry

Zbieram sie do pracy, wcinam platki i nic mi sie cholernie nie chceeee ale jakos trzeba przezyc poniedzialek..

Milego dzionka
No to miłej pracy

A u nas święto i ni to poniedziałek ni to niedziela. Nie lubię takich dni. Ale za to pogoda zapowiada się świetna piękne słońce świeci ale ma być około 30stopni więc duchota

Stary 2011-08-15, 10:29   #2325
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
bo to wszystko zalezy od tego jaki to niebieski i jaki granat do rudych wlosow i takiej wlasnie tęczówki wweekend bede robic makijaz w kolorze złoto zielono kobaltowo granatowym jak chcesz to wstawie
Oczywiscie ze chce!!! Czekam zatem z niecierpliwoscia

Cytat:
No to miłej pracy

A u nas święto i ni to poniedziałek ni to niedziela. Nie lubię takich dni. Ale za to pogoda zapowiada się świetna piękne słońce świeci ale ma być około 30stopni więc duchota

O, a to wiele tlumaczy bo tez zaczela mnie zastanawiac ta cisza U nas niestety zadnego swieta nie ma i o 13 zmykam do pracki Milego leniuszkowania
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 10:59   #2326
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
No to miłej pracy A u nas świ ęto i ni to poniedziałek ni to niedziela. Nie lubię takich dni. Ale za to pogoda zapowiada się świetna piękne słońce świeci ale ma być około 30stopni więc duchota
dzieki
jakie swieto dzisiaj?
Stary 2011-08-15, 11:03   #2327
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki
jakie swieto dzisiaj?
Wniebowzięcie NMP

wszystko pozamykane ani jednej żywej duszy za oknem... toż gorzej niż w niedziele jakby miasto wymarło

Stary 2011-08-15, 11:05   #2328
jagata
Wtajemniczenie

hej, hej!
nena dziewczynę znam z liceum. No i tak naprawdę to pan młody jest znajomym naszych znajomych i stąd wiedziałam, że się pobierają, gdyż z panną młodą koleżankami nie byłyśmy. Przez przypadek miałam możliwość obejrzeć jej zdjęcia i jak zobaczyłam suknię, to nie mogłam się powstrzymać i Wam ją pokazać.

Wczoraj wróciliśmy z wesela mojej kuzynki. Jesteśmy niezadowoleni i spełniły się wszystkie moje obawy, które mówiły aby tam nie jechać. Sala i jedzenie było ok. Gości weselnych było zaledwie 42 osoby, z czego to więszkośc starsze osoby. Muzykę puszczano z komputera a za dja robił kolega młodych. Podobna była sprawa z fotografem. Spóźnił się na ślub i dotarli dopiero na salę.... normalnie porażka. A i widać było, że młodym jakoś bardzo nie zależało, aby urzadzić w miarę dobre wesele.
Stary 2011-08-15, 11:32   #2329
gosiulka22
Wtajemniczenie

hej dziewczęta:
dzisiaj to chyba w całej polsce jest swieto? u nas tez wszystko pozamykane a w dodatku mamy odpust w parafi wiec jest wielkie świetowanie a pozatym to upał nieziemski
Miłego dnia
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:40   #2330
nena1984
Zakorzenienie

Czarna kawa witaj! To i ja mam pytanko makijażowe - co zrobić, żeby taki makijaż oczu jak w załączniku utrzymał się całą noc?? Czy jest to wogóle możliwe, boję się że o północy będę miała efekt pandy. Możesz też polecić jakieś bibułki matujące no i co dla mnie najważniejsze - prawdziwy błyszczyk/szminkę w odcieniu nude, która byłaby w miarę trwała. Ja już mam tak ogromną kolekcję mazideł co to niby miały być real nude, że już po prostu boję się kupować w ciemno.

Margida - piękne obrączki

kooocur
- z racji tego, że jesteś tu naszym ekspertem od wojaży, to i ja o coś zapytam. Mianowicie wpadliśmy z Tżtem na pomysł sesji ślubnej w honeymoon. Pomijając to, że suknia zajmie mi pół bagażu, ale biorę tylko bikini, więc ok. Ale mam pytanie, nie orientujesz się jak może cenowo wyglądać wynajęcie fotografa na miejscu, żeby strzelił nam trochę fotek na plaży itp. Chodzi o ciepłe kraje, np. Malediwy, Dominikana

Jagata
- opis ślubu, jak z mojego koszmaru sennego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg simple-makeup.jpg (67,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27002437001ce5eb4e44ff10.jpg (67,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Olivia-olivia-wilde-1821163-1024-768.jpg (115,7 KB, 17 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:43   #2331
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
hej dziewczęta:
dzisiaj to chyba w całej polsce jest swieto? u nas tez wszystko pozamykane a w dodatku mamy odpust w parafi wiec jest wielkie świetowanie a pozatym to upał nieziemski
Miłego dnia
No dziś jest dzień wolny od pracy w całej polsce.

A w tv też nic nie ma albo jakieś o wojsku programy albo msze ew jakieś głupie filmy familijne

Stary 2011-08-15, 11:54   #2332
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz jest tak że mam wybraną suknię, dobrane dodatki wybrany kolor bukietu (pomarańczowe róże + ew białe eustomy) coś jak w załączniku

i problemem jest dla mnie makijaż bo uwielbiam mocno podkreślone oczy najlepiej się wtedy czuję. I nigdy nie maluję ust po prostu tego nie lubię ew błyszczyk ale wiem że na weselu bym szybko zmyła przed jedzeniem.

Wracając do makijażu oczu mam bardzo jasną karnację i ciemne blond włosy przez co ponoć nie powinnam się mocno malować (na co dzień używam czarnej kredki i tuszu). I nie mam bladego pojęcia jak to wszystko pogodzić żeby dobrze się czuć...
Kicia ja Cie nie chciałam urazić swoimi uwagami dotyczącymi makijażu Szczególnie chodziło mi o to co czarna_kawa napisała, że w Twoim przypadku obrysowanie całego oka czarna kredką jest nieodpowiednim dla Ciebie rozwiązaniem, zwykle optycznie zmniejsza oko. Po zdjęciach nie widac dokładnie makijazu, wcale nie chciałam Ci powiedziec że czarnemu makjiażowi musisz powiedzieć stop i koniec. Tu chodzi bardziej o triki w makijażu o którym zazwyczaj nie wiedzą osoby które nie mają z tym styczności od strony praktycznej.
Chodzi tu bardziej o cieniowanie. Wiele dziewczyn nie uzywa to malowanie oka np 3 barw jednoczesnie tylko często jednej a jak juz sie weźmie ta ciemniejsza to nie trudno o całe ciemne oko i wyjdzie ciemny makijaż.
Malując oko powinnas zaczynac od malowanie jasnym cieniem, nieco ciemnieszym i na koniec uzywasz najciemniejszego odcienia. Jasny cien lezy zazwyczaj w wewnętrznym kąciku, nieco ciemniejszym odcien na środku powieki i najciemniejszy w kąciku zewnętrznym i na części ruchomej powieki. Wszystkie odcienie musisz ze sobą połaczyć rozcierając je delikatnie aby jeden odcien przechodził lekko w drugi i trzeci. (np. biały cień+ różowy + fiolet)
nie każdy makijaz musi sie składac z np 2, 3, 4 czy 5 barw. To zalezy od upodobań.
Pani Marta która bedzie Cie malowac na pewno uwzględni to że chcesz miec ładnie podkreslone oko i zobaczysz że wszytsko bedzie grało idealnie.

Cytat:
no to tak, jedna rzecz mi sie nie podoba mianowicie to ze obrysowujesz oko czarną kreską (zamknieta linią) zmniejszasz oko
ja do slubu widzial;abym Cie np w fiolecie (modelowanie oka ciemnym) + np wlasnie delikatny pomarańcz (morelowy kolor np)

fiolet nie jest tak Cięzki jak czarny m mysle ze byloby ok
oprócz tego obowiązkowo henna na brwi
Zgadzam się Tylko w Twoim wypadku kicia nie czarna.
Stary 2011-08-15, 12:08   #2333
(kicia)
Zakorzenienie

malwus ale mnie nie urazilas na prawdę tak wywiązała się ta rozmowa bo Ty pierwsza zwróciłaś na to uwagę a im więcej opinii osób które się tym zajmują bądź zajmowały tym lepiej

Stary 2011-08-15, 12:15   #2334
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Witam Kawę dzięki której wybór foto był oczywisty!

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:21   #2335
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzieńdoberek!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a my wreszcie po zapoznaniu rodziców TŻ z moją mamą było ok!
Cieszę się bardzo, że spotkanie się udało!!!

Cytat:
to moze i ja się przywitam
Witaj serdecznie
Bardzo, bardzo podoba mi się Twoja wizja stylizacji na ślub

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Helloł dziewczyny
WRACAM jednak jestem PM-ką 2012
Sytuacja jest niewesoła, ale po naradzie z rodzicami TŻ-ta oraz dość burzliwej dyskusji ( buczałam jak głupia), stwierdziliśmy, że nie zmieniamy terminu. W sumie i tak planowaliśmy skromny obiad.
Załączam do Waszej oceny obrączki, mamy już je w domku, z grawerem: na jednej - gdzie Ty, na drugiej - tam i ja

To tak w telegraficznym skrócie. Lecę na obiad!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 13:16   #2336
tenebrosa
Wtajemniczenie

Ja również się witam w ten słoneczny dzień!

Jakoś ostatnio jestem poza tematami ślubnymi, do tego lipca jeszcze tyle miesięcy :P W czwartek wycieczka na salony z Chatką, może w końcu poczuję, że ślub coraz bliżej. Póki co żyję jednak ślubem przyjaciół, u których bawimy się już w najbliższą sobotę na weselu

Cytat:
w moim wątku makijażowym w podpisie znajedziesz adres mailowy, wyslij maila w temacie napisz swoj login
Dzięki, wysłałam już maila, będę wdzięczna za rady.

Miłego popołudnia!
Stary 2011-08-15, 13:21   #2337
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Wniebowzięcie NMP

wszystko pozamykane ani jednej żywej duszy za oknem... toż gorzej niż w niedziele jakby miasto wymarło
oo to nawet nie wiedzialam, ze swietujecie dzisiaj taka ze mnie poboznica faajnie
a kiciu dzisiaj patrze, ze wczoraj mialysmy 11 miesiecy do slubu

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

Wczoraj wróciliśmy z wesela mojej kuzynki. Jesteśmy niezadowoleni i spełniły się wszystkie moje obawy, które mówiły aby tam nie jechać. Sala i jedzenie było ok. Gości weselnych było zaledwie 42 osoby, z czego to więszkośc starsze osoby. Muzykę puszczano z komputera a za dja robił kolega młodych. Podobna była sprawa z fotografem. Spóźnił się na ślub i dotarli dopiero na salę.... normalnie porażka. A i widać było, że młodym jakoś bardzo nie zależało, aby urzadzić w miarę dobre wesele.
ale kaszana.. mogli zrobic tylko obiad dla najblizszych jak nie mieli ochoty nic porządnie zorganizowac.. i szkoda, ze nie bedą mieli fotek ze slubu.. Ale jak kto woli

Jestem gloodna jak wilk ide cos na szybko zjesc i potem robie tą salatke: http://www.ofeminin.pl/przepisy/sala...em-f70781.html moze bedzie dobra
Stary 2011-08-15, 13:36   #2338
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
oo to nawet nie wiedzialam, ze swietujecie dzisiaj taka ze mnie poboznica faajnie
a kiciu dzisiaj patrze, ze wczoraj mialysmy 11 miesiecy do slubu

No a dziś już tylko 10 miesięcy i 29 dni

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-08-15 o 13:37
Stary 2011-08-15, 13:45   #2339
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

ale kaszana.. mogli zrobic tylko obiad dla najblizszych jak nie mieli ochoty nic porządnie zorganizowac.. i szkoda, ze nie bedą mieli fotek ze slubu.. Ale jak kto woli
Też się zastanawialiśmy po co to całe wesele. Naprawdę mogliby sobie darować to wszystko.
Stary 2011-08-15, 13:55   #2340
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
malwus ale mnie nie urazilas na prawdę tak wywiązała się ta rozmowa bo Ty pierwsza zwróciłaś na to uwagę a im więcej opinii osób które się tym zajmują bądź zajmowały tym lepiej
Rozumiem

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-08-15 o 14:00
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości