|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ugg Boots
Cytat:
ale jestem rozczarowana, ze one mają futerko tylko na podeszwie, a od góry już nie i nie wiem - w sumie mam rozmiar usa 6 czyli tyle co dziewczyny zamawiały na 36-37 (jak mój) - z przodu nie mam zupełnie miejsca, ale pięta to już nie jest trzymana tak stabilnie
|
|
|
|
#1112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No mogli dać to futerko też od góry, to fakt. Dziewczyny pisały, że pieta trochę jest niestabilna mimo, że rozmiar mają dobry więc chyba taki ich urok (chociaż tyle co przeszłam się po domu to nie zauważyłam żeby mi pięta "latała" ale może mam jakąś szeroką piętę). |
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dlatego są tańsze, bo nie są ze skóry, a w środku takie same, a tu zonk ![]() ja mam raczej drobną stopę, ale mierzyłam na gołą nogę, w skarpetce pewnie będzie też inaczej ale nadal nie rozumiem idei ugniatania futerka przy tym modelu - skoro ono jest tylko na podeszwie to tylko kwestia szerokości pozostaje a rozmiar ten sam co innego w tych skórzanych modelach
|
|
|
|
#1114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie ubija się to futerko na pięcie i sweterek trochę rozciąga bo jednak znalazłam dużo opinii, że się rozciągają. Tu dziewczyna nagrała recenzję Cardy i ja jej wierzę -->http://www.youtube.com/watch?v=1H6u4gRPqAI |
|
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak włożyłam na skarpetkę to w sumie dość ciasno mam, więc rozmiar ok zobaczymy jak nas mrozy zastaną
|
|
|
|
#1116 |
|
Przyczajenie
|
Byłam w moich UGG przed chwilą na zakupach.
Ludzie się gapią, ale i tam na to nie patrzę. ![]() One są super. Mega wygoda ![]() Mam zamiar chodzić w nich nawet teraz i nie będę patrzeć co ludzie na to mówią. Dziewczyny, jak będziemy w nich chodzić to może ludzie się z nimi zapoznają i będzie to już norma w Polsce ? Przecież w USA też jakoś musieli zacząć, nie ? :p |
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() souli, obejrzałam filmik - i w sumie i poprawił mi humor i pogorszył bo wychodzi na to, ze ja normalnie zakładam swoje butki, to za jakiś czas będę za duże; przy pierwszym włożeniu powinnam ledwo je włożyć ![]() przeanalizowałam tabelkę i wzięłam dokładnie tak jak Ty - pół numeru mniejsze niz wskazywała dł w cm - chyba się już nakręcam
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-08-23 o 21:15 |
|
|
|
|
|
#1118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
Real foto, granatowych classików z Victoria`s Secret (Ach! Te blade nogi
):
|
|
#1121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, butki cudowne
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Vilqa, śliczne butki
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Przyłączam się do wątku, niedługo zamierzam zacząć poszukiwania swoich Uggów. Myślałam nad Emu, nie wiedzieć czemu Uggi wydają mi się stabilniejsze.
|
|
|
|
|
#1124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o rozmiar to ja zamawiając swoje zdecydowałam się na ten który noszę na codzień. W moim przypadku była to dobra decyzja, bo inaczej buty byłyby za ciasne. Futerko dopasowuje się do stopy, ale jednak przy mniejszym rozmiarze buty cisnęły by mnie w palce. |
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
Przepraszam z góry za pytanie ale nie wiem co myslec o moich UGG, bo oglądałam filmiki typu'jak rozróżnic oryginalne ugg od podróbek' i wszystko niby się zgadza, tylko metka jest jakaś hmm dziwna. Czy to mogą byc oryginały? A jeżeli nie to uważacie ze takie podróby z metką "UGG' są lepsze jakościowo od jakichś tam kupionych np. w Deichmannie?
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podróbka to podróbka niezależnie od metki. Jakość jest taka sama jak każdych innych a'la UGG czy EMU. Dla mnie tragiczna i szkoda płacić za buty, które ponosi się chwilę. Oryginalne UGG, a podróbki to uwierz mi jak niebo i ziemia. |
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojj myślę że te akurat są jakościowo o niebo lepsze, stabilniejsze i porządniejsze od takich np.Atmosphere
|
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
Uggi nieoryginalne można zakupić za 100 zł, ale jakość o ile można o takowej mówić pozostawia wiele do życzenia. To są buty na jeden sezon maksymalnie
.Zawsze możesz zapytać osobę, która Ci je podarowała czy dysponuje paragonem lub dowodem zakupu. Oryginalne buty to konkretny wydatek, ale naprawdę warto |
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama się zastanawiam nad zakupem, ale tyle podrób w internecie, że nie chcę kasy w błoto wyrzucać ...
|
|
|
#1130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.uggaustralia.co.uk/on/dem...r-OnlineStores |
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj znalazłam nowy polski sklep z ugg http://www.spartoo.pl/model-25252-UG...C-TALL.php#rst ale ceny mają zaje.... wysokie, ciekawe tylko czy to oryginały, za tę cenę powinny być
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() Płaciłaś cło lub podatek? Ja w tym roku chce kupic ugg classic tall z ze strony VS, bo jednak na asosie sa troche drogie, juz w zeszlym roku mialam tak zrobic, ale balam sie o te podatki, ze wyjdzie na to samo i w koncu zdecydowalam sie na asos... |
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale odzew! Dziękuję bardzo.I kolor nawet nie za bardzo przekłamany. Po interwencji tego uggowego środka zabezpieczającego przed wilgocią i plamami, ten niebieski zrobił się jeszcze bardziej intensywny. Taka ultramaryna alkimja, cła i podatku nie płaciłam, ponieważ buty przyszły w paczce, którą - tu bardzo zawiła relacja koleżeńska z zahaczeniem z cała rzeszę krewnych znajomej z pracy- posłano do Polski , generalnie z rzeczami dla dziecka. A między śpiochami moje buty z odciętymi metkami (że niby używane) i wepchniętymi głęboko (w buty) razem z kłębami gazet (żeby się czubki nie pogniotły).
|
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny 15 wrzesnia lece do Londynu i chcialabym kupic sobie tam Uggi. Jednak wogole sie nie orientuje jakie sa najlepsze? Nosze rozmiar 35-36. To jakie Uggi powinnam wziac? czy dziecięce są tak samo dobre jak te normalne? i myslicie ze oplaca mi sie kupic w i ch sklepie w Londynie czy taniej bedzie gdzies zamowic? Dziekuje z góry za odp i Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, bo ja już zgłupiałam... na ten stronie sprzedają oryginalne ugg'sy ? http://uggstopinternational.com.au/
|
|
#1138 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a powiedzcie jak zamawiac z oryginalnej strony ugg? i jak sprawdzic ich cene bo na stronie nie ma. Chcialabym te buty http://global.uggaustralia.com/baile...big-kids-boots albo te http://global.uggaustralia.com/baile...big-kids-boots i nie widze jaka jest ich cena. A które bardziej polecacie? i ile kosztuje wysylka ze stanow i czy jak nosze normalnie rozmiar 36 a szplilki 35 to jaki musze wziac rozmiar z tych dzieciecych? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tej strony akurat nie znam. |
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena jest nawet nawet... pytanie czy nie naliczą mi cła na przesyłkę... zastanawiam się jeszcze, czy na miejscu w Australii można kupić taniej ugg;sy ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

Brałam UK6,5 (na stopę 25,5cm) i są w sam raz (nie mam żadnego luzu ale futerko jest grube więc myślę, że się trochę rozejdą).

co innego w tych skórzanych modelach
-->
bo wychodzi na to, ze ja normalnie zakładam swoje butki, to za jakiś czas będę za duże; przy pierwszym włożeniu powinnam ledwo je włożyć 
):

.
Ale odzew! Dziękuję bardzo.