|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
#4082 |
Zakorzenienie
|
Spójrz na Mnie Kochanie....dziś Moge wszystko......Mmrrrraaaau uu
![]() ![]() Wszystkich Swojch wrogów pozdrawiam środkowym palcem Nie potrzebuje żadnego debila w postaci faceta, jestem kobieta samowystarczalną! ;*TaK To oN!!! ...ZDecyDowaL SiE WeJSc Na GG!!! BRaVa DLa NieGo...!!!! Giertych Roman to nasz ZIOMAL Fani Shazzy łączcie się!!! ..To tylko zazdrość zżera mnie Zawsze wtedy kiedy obok ciebie nie ma mnie
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja dawno panienki cytrynowo_piaskowej nie widzialam na wizazu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
moje opisy
![]() "jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych.." "między ciszą..a ciszą.." "nie starcza dni..nie starcza lat.." "czekam aż świat zazieleni się na śmierć.." "nigdy nie bój się patrzeć na niebo.." "bez emocji..w oparach codziennej bezczynności.." "w samotności..czterech ścian swego pokoju.." "Hilf mir.." "chce troche czasu..bo czas leczy rany.." "Kim jesteś teraz? Powiedz mi..I co byś chciał? A co tu najważniejsze jest?" "pomimo ciszy i cienia..pomimo strachu i cierpień.." "Nie to tylko w mej głowie szum..siedzę i tonę we łzach.." "" Somehow I'll make you see How happy you make me.." "Wo willst du hin so ganz allein treibst du davon.." akutalnie mam: dobra książka i szarlotka..i nic więcej mi nie trzeba..no prawie..//[*] i to tyle ![]()
#4085 |
Rozeznanie
|
Życie jest tylko chwilą więc łap i grzesz,albo puść i mysl dalej
Już nie będę szukać chwil, tych które odeszły...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
od czasu do czasu
![]()
#4090 |
Zakorzenienie
|
#4091 |
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy opis:
Oculi amorem incipiunt, consuetudo perficit. czyli: Miłość zaczynają oczy, a przyzwyczajenie kończy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Raczkowanie
|
moje :
1. może bym płakała gdybym jeszcze kochała ...MOŻE 2. Taki będe miała w środe : ,, Polska vs Portugalia dawać dawać chuj..w do zera ![]() 3...i prosze malego aniolka w niebie:daj mi skrzydelka ja chce do ciebie 4.Ból każdy go odczuwa to więc czemu go zadaje 5.Są dni, są chwile, są ludzie i Debile ![]() 6.to ja twoje marzenie zaraz dam ci to czego sie boisz-wspomnienie 7. Bóg zesłał mnie za kare - będę twoim koszmarem Znajomych : 1. Nie mam dziewczyny bo mnie nie stać!Czemu pije?? Bo nie moge przestać 2.zajęty ....niczym klop
#4093 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dziewczyny macie może jakieś opisy o ogroooomnaej tęsknocie o tym, że trzeba ocalić od zapomnienia? Albo o tym że ma sie już dość widywania tych samych paszczy beznadziejnych i bezmózgowych kolegów i koleżanek ze szkoly i takie tam...? ![]() Pozdr. ![]()
#4094 |
Raczkowanie
|
ja mam opis:"WC"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Wtajemniczenie
|
"ona pachniala porankiem ciała,pachniała mydłem migdałowem..."
![]() |
#4096 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
żona
|
Być radosnym, dobrze czynić i wróblom pozwolić ćwierkać - to najlepsza filozofia
ŻyCiE To MaTeMaTyKa TrUdNo ŻeBy WySzEdŁ TaKi WyNiK JaKi ChCeSz Życie to dochodzenie różnymi drogami do niczego. Być może istnieją czasy piękniejsze, ale te są nasze. LuDzIe MaJą Co InnEgO w SeRcU-CO InnEgO Na jĘzYku:| CzAsEm MAm WrAzEnIe Ze StOję MiEdzY PiEkŁEm A NiEbEm ![]() paaauliinaaa W oczy przyjaciele a za plecami sk.u.rwiele.! Czlowiek jest jak szkło... poznasz go jak się skaleczysz... Podasz komuś dłoń aby wstał... a on wstanie i Cie kopnie:| Wiesz co mnie boli... ? - To, że ludziom w głowach się pie*doli... ludziom przydałby się czasami dzień wolny od życia.... Z dnia na dzien zwiększa się ilość osób którzy mogą pocałować mnie w d*pe Bo CZasami TRzeba WszYstKO PIe*doLic I mIEc wszyStkich w d*pie NA ODMUŁ DLA WSZYSTKiCH ZAGUBiONYCH GOŚCi WiTAM WAS W RZECZYWiSTOŚCi "Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złosci '' Najlepsze w Was jest to, że macie taka za***istą koleżanke jak ja ![]() ![]() a tesknota: "Czekać...Czy to to samo co tęsknić?" będąc daleko ... myślami będe przy Tobie ;* Miliony słów między ustami,ten najdłuższy most,most między nami Każdego dnia po mojej głowie, snuje się myśl o pewnej osobie ![]() "I go crazy, crazy, baby, I go crazy... You turn it on" tAk kOchAniE, pLaNuje pOrWaNie... Bo MiŁoŚć dO cIeBie JeSt jAk oPęTaNie Mam ochotę na coś słodkiego - szkoda, że Cię tu nie ma... ![]() "Myśle o Tobie jak świstak o swoim sreberq ![]() Moze cos wybierzesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Rozeznanie
|
Szczęście jest jak motyl: kiedy usiłujesz je złapać, zawsze wymyka ci się
z rąk. Ale jeśli cichutko usiądziesz i poczekasz, to może samo do ciebie przyleci Kiedyś znalazłam tu opis, który brzmiał mniej więcej tak "kocha się nie dla zalet, lecz mimo wad"... Nie jestem pewna. Czy macie prawidłowo zapisany??
#4099 |
Zadomowienie
|
"Nie kocha się za coś, tylko mimo wszystko" - chyba tak
![]()
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Ten jest super
![]() Już go wstawiam jako opisik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kocha się nie za coś... lecz mimo wszystko...
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Miuoshowa
|
Cytat:
A ja z kolei znam wersje: Kocha się nie za coś, ale pomimo wszystko.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 |
Rozeznanie
|
...Zgasła Iskierka Nadziei-To Koniec, Już Nic Się Nie Zmieni...
powiem kim dla mnie jesteś, bo ty jesteś tylko wspomnieniem ... Płacz, płacz...za te wszystkie noce, za te wszystkie dni..
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Raczkowanie
|
Zgasła Iskierka Nadziei-To Koniec, Już Nic Się Nie Zmieni...
Kradnę ![]() ![]() ![]() Kilka opisików: Słodko śpię, bo chcesz czy nie słodka jestem kiedy śpię ![]() Śpie i śnie o Tobie mam nadzieję ,że przyśnisz mi się lepszy ...czy lepiej kogoś stracić czy nie mieć kogo tracić... ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Raczkowanie
|
Każdy chce mieć swój kawałek nieba, a go nie ma...
nie moge kochać,bo słaba jestem wtedy... ![]()
"A kiedy ona Cię kochać przestanie, Zobaczysz noc w środku dnia, Czarne niebo zamiast dnia, Zobaczysz wszystko to samo, co ja..." "Jednak w jej sercu struna jakaś uparła się drżeć przy Jego spotkaniu." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny macie jakies opisy na temat szkodliwosci alkoholu,takie anty,jakies takie smieszne rymowane
#4108 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Raczkowanie
|
PaLLitQa dzieki
![]() ![]() ![]() macie może coś jeszcze? ![]()
#4110 |
Raczkowanie
|
I odemnie coś:
* "ludzie są jak wiatr..." to z książki o tym samym tytule ![]() * Nie czeka sie we śnie.,.. to też nie prawda bo ja czekałam... * ...Strach przed lataniem i głód doświadczeń... * ...Już teraz wiem wszystko trwa dopóki sam tego chcesz... * ...tylko puste miejsce po nim trwało niezmienione... * Gdybys był a nie bywał.... * wsłuchaj sie w krzycząca ciszę... * ...wszystko kończy sie prędzej niż musi... M.P. Jasnorzewska * Nieuwierzyłbyś jak można być ślepym oczy karmiąc czekaniem... * Zatonąć w miłości... piękny stan ducha... * Stanę przy drodze, zatrzymam ręką przestrzeń... J. Harasymowicz * ocalić od zapomnienia.... * wzbic się do gwiazd, tańczyc wśród chmur, umierać by znów sie narodzić... * Choć przez chwile przytul mnie.... * W sercu oddech gwiad i anioły w moich snach... * Wiosenne swieto szorowania wiewiórek ... ![]() ![]() ![]() * Nim powiesz kocham, pomyśl czy potrafisz? * każdy nowy dzien jest kwiatem który zakwita w naszych rękach. * Ciepła twoich rąk, Twych ust, tak bardzo mi brak. * Szczeście można łatwo stłuc. Chodzi w szklanych butach. P. Bosmans * bo mi trzeba twoich dwóch ramion zamkniętych... I z listy opisy: * W cieniu Twoich rąk ukryj proszę mnie... ![]() * ... a miłość wciąż niezręcznym mijaniem się ludzi... * I had a dream, someday you and me,will find ourselves in love. reszte to jakies takie nie ten ![]() Pozdr. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.