|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Moze której sie coś spodoba
- Natlok mysli to mnie niszczy trzeba walczyc wygrac zniszczyc - to co boli nie pokoi miec oparcie w kims kto koi - Ja, ty, ja ty opieram się na tym Widzę poza tym cień ciemny jak negatyw PowiedzPrzymykaszOkoNaToW szystkoCoŚwieciwSercachCo MaPrzekazwKilohercach -Na co mi wiara - pytasz -Na co mi szczęście - pytasz - Na co mi wszystko - pytasz -Otwórz oczy, otwórz serce -Kto nie próbuje, ten błądzi, trudnoZ tego, co wiem żyjemy w wolnym świecie -Wybacz wybacz proszę że jestem taki że czasem nie pozwolę Ci żyć tu tak jak chci(a)łabyś -Nie wiem czym jest miłość, lecz wiem czym jest lęk -Gdzie jest cel, gdzie jest sens, gdzie jest brzeg, gdzie jest kres -Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból ;( -Chcę znów wierzyć w miłość Mieć siłę by wstrzymać łzy - Zanim zniknę, chciał(a)bym jeszcze zrobić parę rzeczy - Zanim zniknę chciał(a)bym spełnić sny te wyrwać życia sekret
#4052 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi się ![]() A macie jakieś opisy właśnie na temat myśli? Mam ten kod na serduszka, kiedyś dostałam, kto chce na PW niech pisze ![]() ![]()
![]() Edytowane przez magdaa_j Czas edycji: 2006-10-08 o 16:55 Powód: zapomniałam o czymś ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie każ mi robić, czuć, myśleć, jak ty… It’s only my life…so fuck off…!!! Robię co chce, wiec nie mów mi jak żyć. Sama poniosę odpowiedzialność za swoje czyny. Nie tłumacz się- przyjaciele tego nie potrzebują, wrogowie i tak nie uwierzą. Będę sobą i nigdy się nie zmienię, a jeśli komuś to przeszkadza, to jego problem. Bądź sobą w każdym calu, poznaj samego siebie, pokochaj własne „ja”. Sobą bądź, to wszystko czego trzeba, wstań i walcz o swoją twarz, niczego nie oceniaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozesz mi na gg przesłać ![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zadomowienie
|
na gg chyba się nie da, bo to są gotowe serduszka i.... no nie wiem
![]()
#4056 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Rozeznanie
|
*Chcesz ukryć twarz?-Wyjdź nago
*Przywarli do siebie tak blisko,że nie było już miejsca na żadne uczucia. *Wszyscy chcą naszego dobra.Nie dajcie go sobie zabrać. *Nie mówiąć nic...poprostu być? *Ja też jestem smutna,popłaczmy razem aż zjawi się uśmiech *Pozwolić się uwieść wszystkim Twoim stronom... *I słowo może być kneblem... *Wystarczy,ze będziesz-na odległość ręki-na głębokość wzroku *Częstwo zmienna jak pogoda i za bardzo pewna siebie *Serce nigdy nie ma zmarszczek,ono ma blizny. *Czekać...Czy to to samo co tęsknić?
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
żona
|
Najlepsze w Was jest to, że macie taka za***istą koleżanke jak ja
![]() ![]() "Czemu ze wszystkich pragnień na świecie, to TY mnie wybrałeś??" |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Wtajemniczenie
|
Dobre ![]() ![]() ![]() ![]()
#4062 |
żona
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Przyczajenie
|
moje opisy na dzisiaj to:
* Skradnę Cię kochanie na przeciwny świata kraniec *jestem bez Ciebie jak misio bez miodu, co będzie jak umrę z głodu???
![]() |
#4064 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam ostatnio fragmenty tego kawałka:
Chcę do jednego miejsca na ziemi, gdzie problemy przestają mieć znaczenie, do objęć, które akceptują me słabości, do nich pragnę, tylko do mej miłości. Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się nic więcej, uciekam tam z moją całą tkliwością, wierzę w Ciebie, wierzę w moje Sacrum... |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Rozeznanie
|
- Sam na sam z myślami...
- W myślach chorych tonę wciąż ![]() - Czasem człowiek zagubiony jest w labiryncie własnych myśli. - Tak wiele pytań bez odpowiedzi jest, tak wiele myśli nocami budzi mnie... - Szkoda łez na Ciebie, szkoda myśli na Ciebie ![]() - Zbyt wiele myśli kryje się w mojej głowie przeciw Tobie! - Czasem czujesz, że pod górę wszystko jest, czasem myślisz "nie udaje się" - Nieudane popołudnie, ta fatalna sobota. Niewypowiedziane myśli, urwana rozmowa... - Nie ma mnie. Wyszłam. Wyszłam poszukać własnych myśli. - Myśli... myśli... moje myśli nie dają mi spokoju. - 1000 myśli w jednej chwili i tak mało czasu, by zrobić cokolwiek - Niepotrzebnych myśli natłok w głowie mam. - Brak opisu nie oznacza braku myśli. - Wolne myśli dziś mam. - Takie niesamowite myśli, że nawet podświadomość się rumieni ![]() - Żadna myśl nie cieszy mnie. - Potokiem myśli niespokojnych płynę. - 5000 myśli ![]() - Myślisz o mnie... zdarza się... - Nie ma zdrowych uczuć, jeśli myśli chore są. - Na rozdrożu myśli swych. A ja potrzebuję opisów, które by wyrażały taką sytuację: Po raz n-ty tłumaczysz komuś, że coś robi źle, że źle się wobec Ciebie zachowuje, ale nie rozumie, w końcu tracisz cierpliwość i "łopatologicznie" wbijasz mu to do łba używając najprostszych zwrotów (jak do dziecka z przedszkola), jednak mimo wszystko do tego kogoś w żaden sposób to nie dociera, wszystkiemu zaprzecza i udaje, że wszystko jest ok ehhh
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
Wtajemniczenie
|
to może ja dam też coś od siebie
![]() ![]() gwałce i rabuje wracam po 17 Jestem w kropce................... ...... zgadnij w której?? nudzę się...... chyba zacznę orać beton..... wódka-40zl , Kieliszki-20zl ,Spojrzenie Mamy Po Powrocie do domu –bezcenne 'Mówiłem,gówniarzu-nie grzeb w ogródku!Pomóż mi teraz zakopać babcię..' 'Jasiu,przestań wykręcać Małgosi uszy!A w ogóle to odejdź od trumny... Masochista do sadysty:Bij mnie!Bij!Błagam! Sadysta:Nie chce mi się... Ich bin traktorem po polu gefahren mit meine kleine prosiątko " Kobiety to brylanty : twarde , niezniszczalne i równie wartościowe " Ilu gotów trzeba by zmienić żarówkę? żadnego,będą chwalić ciemność. Jaki dobry barszczyk...Tylko trochę za szybko krzepnie. Rozwieszam pajęczyny na żyrandolach. Faceci są jak grzyby-wiele kozaków ale ani jednego prawdziwka faceci są jak zielone jabłka-soczyści ale niedojrzali ..:::TeN SiĘ śMiEjE oStAtNi KtO nAjWoLnIeJ kOjArZy:::... repetitio est mater studiurum - powtarzanie jest matką wiedzy. faceci sa jak plemniki, tylko jeden na milion staje się człowiekiem Są ludzie i parapety, ale żeby się klamką urodzić...?????????? Śpię bo lubię ryzyko Wy sie tu swietnie bawicie, a w Biedronce ludzie pracuja Dlaczego Bóg stworzył pierwszego faceta? Bo od zera musiał zacząć ostatni wyjeżdżający z kraju gasi światło Płaczesz?? Nie, mam tylko oczy w mokrym miejscu Nie lubie egzaminów, które zależa od szybkości spisywania 'Przestań bujać dziadka! Dziadek się powiesił by mieć spokój ...' ...Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, pójde do ogródka, najjem się robaczków... cio mas? mięsko!! a skąd masz?! siamo przypełzło To Juz Jest Koniec Nie Ma Juz Nic Zostala Szkola i Trzeba Tam Isc...:F Nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak Wszystko co dobre w życiu jest nielegalne, niemoralne, albo tuczące... Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? "Myślę..."-zaczął Prosiaczek nerwowo; "Nie myśl" - rzekł Kłapouchy Babę zesłał Bóg! Raz mu wyszedł taki cud… Będziemy chodzić, bo dziś jest CZWARTEK. Będziemy życzyć każdemu Bardzo Szczęśliwego Czwartku Bo miłość Prosiaczku jest wtedy, kiedy się kogoś lubi za bardzo Nie popędzaj mnie. Nie dalejwięcuj mnie Bądź ostrożny, kiedy stoisz nad brzegiem rzeki. Możesz zostać wbryknięty do wody. Pozdrowienia dla wszystkich purchawek, szczególnie tych zielonych "Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć, że można ją utracić." Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy tak ![]() ![]() poszukuję chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata ej , zawsze w nocy jest tak ciemno czy tylko teraz' Pójdę do piekła!!! Uwiodę Szatana i razem będziemy rządzić światem Nihil est in intellectu quin prius fuerit in sensu Módlmy się za dzieci , które wsiąknęły w prześcieradła! Bo przyjaciołom się UFO.... nigdy nie jest się samotnym mając gumową kaczuszkę Uwierz Mocno W Siebie I Nie Patrz Na Nikogo Może omówimy to przy bezalkoholowym..? Nie? No i dobra! „odrażające” – o to to nie było miłe. To tylko zwykły osioł. ...Ma się ten zwierzęcy magnetyzm... Ocknij się i sztachnij feromona! Podoba mi się ten głaz. To na prawdę ładny głaz. Niech mnie ktoś przytuli... Ale Ty mnie nie naciskaj bo się w sobie zamknę... Nie!!! Denatkę mi jazda ze stołu!!! Rany! Jaką ty masz żuchwę! W sensie...że takie białe zęby... Ale będzie ubaw! Męskie rozmowy, takie o życiu i śmierci... a rano zrobię jajecznicę Osły warstw nie mają... My swoje lęki nosimy jak odzież wierzchnią... Nie wiem, czy załapałeś, ale zostałem nazwany rumakiem. Czemu nie ogierem? A jak ty głupku?! Gadam, latam pełen serwis!! ...Zali wżdy?? Niebieski kwiat i kolce... byłoby łatwiej gdybym nie był daltonistą! Przyznaje się do związku z siedmioma krasnalami, ale podkreśla, że nie jest łatwa. Pocałuj jej zimne martwe usta, a przekonasz się, jaka jest gorąca. A jak zobaczysz długi, ciemny tunel to nie idź w stronę światła! No i skończyło się rumakowanie... Schody... Znajdę je skubane i skopię im poręcz, że nie będą wiedziały, którędy na górę! Ty nie wiesz jak to jest robić za dziwoląga. No może i wiesz… Dajesz do zrozumienia... a on nic. I zapada taka niezręczna cisza... Ty uprzedzaj, zanim popuścisz, ja tu się cieszę górskim powietrzem! Mam smoka i nie zawaham się go użyć! Jeśli zaraz nie przestaniesz, to otworzę wytwórnię salami! A co to? Sysunia! Ja nie mogę,niebo w gębie! Muszę uwierzyć,że rzeczy nadzwyczajne są możliwe Jeżeli czegoś nie ma w googlach, znaczy to nie istnieje It's sprzątaning time ... Noooo... i to na tyle moi państwo ![]()
#4067 |
Rozeznanie
|
Moje dzisiejsze:
Naucz się słuchać, okazja czasami puka bardzo cicho... ![]() Czas już nie ucieknie nam,a nas nikt nie zatrzyma BardzoIrytujaMnieNierowno sciChodnikaKtoreNarazajaM nieNaUpadek... ...już nie da się zapobiec temu wszystkiemu...to co było, nie wróci
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
I just wanna live don’t really care about the things that they say
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zadomowienie
|
◘ I found the love that i knew Iwould miss
◘ Niektorzy jednak rodza sie przegrani... ◘ Naprawdę na duzo mnie stac... ![]() ◘ a ch... mnie obchdozi o co w tym wsyztskim chodzi ◘Gdziekolwiek jestes Twoj siwat tworza Twoi bliscy ◘ I want a love, I want a fire to feel the burn, my desires... ◘tak mi dobrze gdy czuje jak namiętnie całujesz ◘ po moim policzku spływa łza..mala samotna tak jak i ja ◘ no to teraz mamy tydzien roboczy na to by odpoczac po weekendzie ![]() ◘ male duze problemy przezyjemy, to nic...razme wszytsko przetrwamy ![]()
#4070 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pozyczam ![]()
![]() |
#4073 |
Wtajemniczenie
|
a prosze cie bardzo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#4075 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To ja ponawiam swoją prośbę: potrzebuję opisów, które by wyrażały taką sytuację: Po raz n-ty tłumaczysz komuś, że coś robi źle, że źle się wobec Ciebie zachowuje, ale nie rozumie, w końcu tracisz cierpliwość i "łopatologicznie" wbijasz mu to do łba używając najprostszych zwrotów (jak do dziecka z przedszkola), jednak mimo wszystko do tego kogoś w żaden sposób to nie dociera, wszystkiemu zaprzecza i udaje, że wszystko jest ok ehhh ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
...In joy and sorrow my home's in your arms...
And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am You bleed just to know you're alive There´s no cure for the pain No shelter from the rain
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2006-10-09 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
" ..PrzytulMnieŻycie-MojeSzczęściePrzytulMnieW ukryciu... "
'...by stały się tęczą odcienie szarości...'//Far Away...;( '...czekamPrawdyNieChcącZ naćNaZbytDziwnyJestJejSma k...'
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
...tak mocno tulić Ciebie...przytulać Cię z całych sił...
#4080 |
Zakorzenienie
|
Kolega ma :
PozytywnyNastrójTeżWTobie Jest PozostawKłopotyIPozostawT enStres ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.