|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
![]() no.. cos pieknego.. o milosci..? tesknocie...?
#4502 |
Zakorzenienie
|
"Doch tausend Sonnen, Brennen nur für dich..." - przecież tysiące słońc płonie tylko dla Ciebie
Rammstein "Spring" "Mit dir stehen die Sekunden Lohnen nicht ohne dich.." - Z tobą stoją sekundy Nie warte nic bez ciebie Rammstein " Ohne dich" tak się wtrąciłam... ![]() a ja aktualnie mam: "to mi trzeba Twoich dwóch ramion zamkniętych..dwóch promieni wszechświata"
Edytowane przez wszełka Czas edycji: 2006-11-04 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zadomowienie
|
Mein Herz brennt (moje serce płonie)
Gott weiss ich will kein Engel sein (Bóg wie, że nie chcę być aniołem) Ich nehm dich zärtlich in den Arm (biorę cię czulę w ramiona) Ich will dass du mir vertraut (chcę byś mi ufał) Sie wollen mein Herz am rechten Fleck (oni chcą mojego serca po prawej stronie) Der letzte Kuss ist so lang her (ostatni pocałunek był tak dawno) ich warte auf dich - am Ende der Nacht (czekam na ciebie o świcie) Deine Wut will nicht sterben (twój gniew nie chce umrzeć) Sag mir, wie weit willst Du gehn (powiedz mi jak daleko się posuniesz)
#4504 |
Raczkowanie
|
ja niestety opisów niemieckich nie mam ale daje polskie
1.Pamiętam, że byłeś, Dziękuje, że jesteś, wierzę, że będziesz.. 2.Wiem po co wyciągać ręce, a po co już nie sięgać więcej.. 3.Kiedyś spełniane marzenia...Teraz bolące wspomnienia... 4.xxxxxxxx- co to jest?? Kolejna skreślona miłość 5.ŻYCIE-choroba śmiertelna przenoszona drogą płciową
#4505 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Raczkowanie
|
Nie no, bomba! Ja się będę musiał po tym poddać jakiejś terapii. Już mi oko lata...
Niech mnie ktoś przytuli... Kandydatka numer 2 to śpiąca piękność, o której marzą mężczyźni. Przyznaje się do związku z siedmioma krasnalami, ale podkreśla, że nie jest łatwa. Pocałuj jej zimne martwe usta, a przekonasz się, jaka jest gorąca. Brawa dla Śnieżki! A oto kandydatka numer trzy - Kopciuszek! Psychicznie chora dziewczynka, której ulubione zajęcia to zmywanie, sprzątanie, gotowanie..." Nie można tak od razu...tak do intymnego pożycia. Nie jestem gotowy na podjęcie tak wielkiego, to dobre słowo, wielkiego, zobowiązania. Ej, ty mnie nie naciskaj, bo się w sobie zamknę!
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
Nie moje lukrowane guziczki!
Ocknij się i sztachnij feromona! Mam smoka i nie zawaham się go użyć O nie! Denatkę mi jazda ze stołu! -Ogry są jak cebule -Smierdza i ... -Mają warstwy... A więc ogry mają warstwy.... Osły warstw nie mają. My swoje lęki nosimy jak odzież wierzchnią. Nie wiem, czy załapałeś, ale zostałem nazwany rumakiem. Czemu nie ogierem? Znasz kogoś Jak mu powiesz "chodź idziemy na kremówki" to on powie "nie dzieki stary, nie lubię kremówek"? Kremówki są pycha!... Masz chusteczkę? Pociekło mi na samą myśl o kremówkach... Na prawdę, stary, zainwestuj w tik taki bo ci jedzie!!. Podoba mi się ten głaz. To na prrrawde ładny głaz. Niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... byłoby lepiej gdybym nie był dlatonistą!
![]() |
#4508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yyyy....? ![]()
![]() |
#4509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszelko Dziekuje, piekne Twoje opisy!!! ![]() ![]()
![]() |
#4510 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() Edytowane przez mara_m Czas edycji: 2006-11-04 o 21:24 Powód: coś sie zakradło |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
Misku, nie pamietam juz co pisalam dokladnie... ![]() Po prostu wszystkie opisy, ktore sugerowalyby, ze i ja kogos spotkalam.. (coz za perfidia! ![]() ![]() Kilka z nich ( do ktorych sie przyczepil.. ![]() -If they’d put my thoughts in a book it’ll really be x-rated baby ![]() -Jest bosko....! ![]() ![]() - ... Mow do mnie jeszcze... -Na talerz do sniadania przemyciłeś mi dawke szczęścia zjadlam -Jestem w niebie zaraz wracam.. ![]() -Jak kochac to ksiecia jak krasc to miliony! -Nie wiem co pije ale jeśli to miłość to nalej mi jeszcze.. (ooo, do tego sie przyczepil i zareagowal o dziwo!) -Dobry seks to taki, po którym nawet sasiedzi wychodza zapalic (mocne zagranie, troche potem zalowalam..) -Milosc jest wtedy… gdy Twój zapach na ulicy odnajduje.. (na to tez zareagowal ![]() -I just wanna be your all and all.... -F CK (all I need is U) ! -* Koniec z moja samowystarczalnością.. - * Czas przy Tobie zbyt szybko mi ucieka... ![]() - W zasadzie ...to miło jest nie widzieć czyichś wad ... ![]() - Nie chce żebys mi się śnił bo wtedy nie będe się chciała nigdy obudzić ![]() -__and then melt me down, like chocolate…..___ ![]() -Zaciągam się Tobą..
#4512 |
Zakorzenienie
|
przypomnialo mi sie jeszcze pare z repartuaru Renaty Przemyk tym razem:
Nie mam do stracenia...nawet nieistnienia ja oslaniam wlasnym cialem nawet maly fragment marzen planety dwie niepodobne sa,ale razem rozswietlaja mrok
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
ja sobie jakis czas po rozstaniu dalam opis (wtedy mistrzostwa siwata byly ) - "na ogrodkach z przyjaciolka...mecz...pol owanie? ;-)"
na drugi dzien informacja od niego - co tam u ciebie? potem rozmowa - "i jak tam polowanie????" ![]()
![]() |
#4514 |
Raczkowanie
|
Witam,wiem że jestem totalnie w tyle ale jeśli bym mogła dostać namiar na serduszka na gg to podaję maila: pathy@poczta.onet.pl i z góry bardzo,bardzo dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
<lol> moj najnowszy opis: "Już czas iść czynić ZŁO" nie wiem dlaczego ale strasznie mi sie podoba
![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() " Life is a Bitch. Now so am I " ![]()
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
...if I had just one more day ...
... zasnąć na zawsze nie zbudzic sie nigdy... juz do niczego... jednak gdy budze sie wiem juz ze najlepsze wciaz musi przyjsc arrakis schizuje mnie Twoj avatar siedze przed kompem i taka zawiecha wpatruje sie w niego i mi sie wydaje ze ten plomien to jakas kobieta tanczy masakra.... ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Divine18 - gdzie ty tam kobiete widzisz???
![]() moj avatar hipnotyzuje hehe ![]()
![]() |
#4519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
a wiecie,ze jak sie przyjrzalam to rzeczywiscie tak jakby cos tam tanczylo.....tanczacy ogien heh - zbiorowa hipnoza ?
![]()
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha moj opis "ejj rzeczywiscie jakby cos tam tanczyło" ![]() z listy : SDM - skocz do monopolowego ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wlasnie wynalazlam kolejny z piosenki : ...dajesz mi niepokorne mysli niepokoje...
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Where do you go when you're lonely I'll follow you WhenTheStarsGoBlue
Laughing with your pretty mouth In a lullaby.... ![]() when the stars go blue PRZE PIĘK NE !
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z LISTY: *** Idę długim tunelem na końcu którego stoi mój przyjaciel... śmierć... *** Ile w miłośći trzeba wyrozumiałości... mało kto o tym wie... =( *** Nie potrafie żyć z różnymi ludzmi... w niektórych mam przyjaciół... *** WsZyStK!e Dn!...TyLe ChWiL...ZnÓw M! S!ę $n!sZ... ;* *** "Tego kwiata jest pół świata... " *** najlepsze w was jest to ze macie na liscie kogos takiego jak ja! =P *** "Ich ai trouble..." ![]() ![]() ![]() *** Miłosc jest czasami tak blisko...a my jej nie zauwazamy ![]() *** When I See You Smilin Makes Me Stong As God *** kobiety są jak Media MArkt-nie dla idiotów... ale ile jest wyjątków!! *** Wydaje mi się,że zawadzam na tym świecie!!! =[ *** Jutro będziemy pilnie szukać, i dzień, który straciłeś, znajdziemy. *** ZaMyKaM OcZy By ŚnIć...a W TyM ŚnIe PrZy ToBiE ByĆ... ![]() ![]() ![]() *** All of my memories keep You near. In silent moments imagine You here.. *** nobody is perfect... Moje opisiki: >>> Moje serduszko jest malutkie... ale wierne i cieplutkie... >>> =*** tak, tak to dla Ciebie.... >>> Jeśli ja jestem wyjątkowa... To kim ty jesteś? =*** >>> Angel from my nightmare... >>> Czasami musimy coś stracić... by zyskać znów coś nowego... >>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
przypomnialo mi sie jeszcze pare:
...ogrody apokaliptycznym smiechem truchleja jakby marmur... ...gdy gubie sny jakby nigdy nie byly... ...tylko dlatego,ze jestes nikim mozesz pogadac z grugim czlowiekiem... ...wolnosc to - tylko zluda i miraz.... ...jest nadzieja w nas,jest magiczna moc,choc ocean zycia burzy sie...
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
----- Pragnę uśpić swą pamięć,zmysłom czujność odebrać,by jakoś jesien tą przetrwać
----- Jak liść na wietrze suchy,jak mgła,jak deszcz i mroczne chmury - ... ja ----- Jak na deszczu łza,chwila która trwa,moze byc najlepszą z Twoich chwil ----- spytaj sumienia...jak się ma
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Z LISTY:
- Czasem tesknia, skazani na przeszlosc... - Mow do mnie czule, to zdejme koszule:P:P - Raz rozpalony plomien nigdy nie zgasnie... Cos moi ludzie malo kreatywni sa, bo reszta to same knoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
Opisy znajomych:
-Czasami świat wali się nam na głowę, a nam towarzyszą tylko 4 ściany. -Niektórych rzeczy nie trzeba zrozumieć, trzeba w nie tylko uwierzyć. -Gdyby mysli mogły zabijać-świat byłby bezludny. ![]()
#4529 |
Rozeznanie
|
Można kochać wiatr...można zgubić czas
Tak niechcący zatrzymałam twój wzrok... W naszych miejscach rozmawiamy bez słów Jeszcze jedna noc w ogniu zbladłych gwiazd Znowu widzę świat przez pożary słów I'm so tired of being here... There's just too much that time cannot erase But you still have all of me I've tried so hard to tell myself that you're gone... i moj obecny: Wiesz co mi najlepiej wychodzi? Bycie sobą. ![]()
#4530 |
Rozeznanie
|
Czasem tesknia, skazani na przeszlosc...-kradne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.