|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
'...ChcieliByćAleNieSąJut roTeżNieBędą..czasemTęskn ią...zbytOdlegli.;('
mój dzisiejszy
#4474 |
Zakorzenienie
|
moje sa zazwyczaj cytatami z piosenek np:
Babe zeslal Bog, raz mu wyszedl taki cud ![]() zamigotal swiat tysiacem barw Jestem kobieta i czuje swoja sile nie dla mnie Raj, gdy kusi grzech zakleta w marmur posrod kwiatow i cieni posrod mgiel spowijajacych mysli w szmaragdowa noc w krysztalowym zamku na koncu drogi stoi czarny krzyz, ktory milczac smiechem sie dlawi itd...... albo z ksiazek np ze wszystkich rzeczy wiecznych milosc trwa najkrocej kobiety zyja wspomnieniami,mezczyzni tym co zapomnieli ...
![]() |
#4475 |
Zadomowienie
|
![]()
* To był najpiękniejszy sen
Płakaliśmy tuląc wspomnienie.... * złap mnie za ręke i porwij w otchłań Twojej miłości.. * A Ty choć powiedz słowo, że zawsze byłem z Tobą, bo chciałem tak i już.... * Ofiarowałeś mi wczoraj najzłotsze ze swoich spojrzeń * Łzy spadając układają się w słowa,które chcielibyśmy usłyszeć... * serce potrzebuje rąk, a ręce potrzebują serca. * Lepiej jest zapalić świecę niż narzekać na ciemność * "Wystarczy byś był,a skrzydła Twoje otulały mnie" * Bo Z Toba jest jak w zimny listopadowy dzien przy kominku... * Jeśli jakaś dłoń ma swoje miejsce w drugiej dłoni, to właśnie jest.. * Nie wierzysz- mówiła miłość [...] Poczekaj jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz" ks. Jan Twardowski * Nie wierze, że ktokolwiek myśli W ten sposób co ja, O Tobie teraz ![]() * Wszyscy kłamią,ale tylko przez Ciebie jest mi przykro... |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zadomowienie
|
Jeśli to ta połowka - prędzej czy później będziesz z nią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nigdy nie wiesz...." to prawda.. ![]()
![]() |
#4478 |
Raczkowanie
|
Moje ulubione to:
"Bez przeszłości i przyszłości...tylko ta chwila" "Faceci kochają za coś,a my..my kochamy z samej potrzeby kochania i dlatego tak łatwo nas zranic" "Jeśli kochasz, a on Cię zdradził, okłamał, albo porzucił, nie proś aby wrócił" "Lepsza minuta z Tobą niż całe życie z kimś innym" "Łaczy nas tylko niebo które mamy nad sobą" "W filiżance szukam Twego smaku, na poduszce Twoich ust" "Na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim jesteś" "Życie jest proste, podejmuj decyzje i nie ogladaj się" "Naucz mnie zyć po Twojemu, naucz mnie tak żyć" "Nigdy nie widziałam uśmiechnietej buzi, która nie byłaby piękna..." "Osobno już dawno, choć razem cąły czas..." "Serce umiera powolną śmiercią, gubi nadzieje jak drzewa liście" "Wody wszelkie nie zdołają ugasić miłości, nie zatopią jej rzeki..." "Znalazłam w słońcu z Ciebie coś, świat ma Twe oczy, gdy znika noc" "Mille Bisous...de toutes les couleurs"-milion całusów we wszystkich kolorach. "Si vis Amari, Ama"-chcesz być kochanym, kochaj. "Per aspera ad astra"-przez ciernie do gwiazd. "Słowo choć nie jest z kamienia, może rozbić kości i zmiażdżyć od razu" "Przebaczać nie jest oznaką słabości, ale siły" "Kocha się tylko to od czego się cierpi" "-Ile kobiet kochałes przede mną?-Ani jednej...-A po mnie?-Żadnej..." "On i ona zyją nie wiedząc, że są sobie przeznaczeni..." "Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie?" Ten opis najczęściej można zobaczyć na moim gg: "Śmiej się, a zmarszczki przekształcą się w skrzydła"
#4479 |
Zakorzenienie
|
jestem trescia obrazu i tlem
jestem zywym marmuru sierpieniem poza granica dodyku w polowie drogi donikad zgubilam swoja dusze zbudzil mnie szelestem skrzydel ranny aniol,chcial pozegnac sie a po nocy przychodzi dzien a po burzy spokoj usmiechnij sie zycie nie jest twoim wrogiem ![]()
![]() |
#4480 |
Rozeznanie
|
prosze napiszcie jakies weselsze opisiki
![]() ![]()
#4481 |
Zadomowienie
|
Widze że nie jestem sama w tym szaleństwie
![]() ![]() * Jestes dla mnie wszystkim, wszystko jest Tobą... * Nasze serca wyznaczające swój własny rytm * Nie mogę zebrać myśli, kiedy jesteś obok * Zrobię wszystko, by być z Tobą zawsze... * W radości i w smutku, chce byś był obok * Razem uciekniemy do najdalszych granic... nie oddam Ciebie za nic... *zalewa nas półmrok za oknem deszcz... * Pytasz czym jest miłość? Łączy ludzi jak Era... *Razem z Tobą odciąć się, odseparować, gdzieś zaszyć * Pytasz czym ja i Ty? Dwie połówki - dwa serca * Razem w objęciach, budzić się i chodzić spać... * My- Dwie postacie z jednej opowieści... * |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
pare moich :
1.Przepraszam?? Mówi się błagam o przebaczenie 2.zapomnij się ze mna...choć na chwilę... 3.moje serce nie do wziecia juz znalazlo swego księcia 4.Powiesz: "spadaj mała", pójde . . .ale potem nie biegnij za mną. . 5.Diabeł w kolejce stanął już po twoje grzechy! 6.Niby nic a jednak coś, niby nikt a jednak ktoś... a to jeden z mojej listy który najbardziej mi się spodobał : ,,ile razy muszę jeszcze kłamać żeby mi uwierzył ''
#4483 |
Zakorzenienie
|
przypomnialy mi sie jeszcze takie -
powiedz teraz lub nigdy zamiast bedzie co ma byc stoje w sloncu a tesknie do gwiazd krolowa ciszy to nowa ja za oknem wstaje dzien a we mnie czarna noc a nadzieja budzi sie budzi...i zasypia
![]() |
#4484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
aaa przypomnial mi sie jeszcze jeden z moich ulubionych:
Ambicji sztuka,sztuka ambicji nie dać za wiele,nie za mało wziac....
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4488 |
Wtajemniczenie
|
moji znajomi:
założe się że nie czujesz nic przeżywasz to jak marny film... I tak to osiągne...usiąde na pustyni i wszytsko zapomnę... some shit, another day... hmmm reszta sie nie nadaje w sumie jesienna deprecha chyba wszytskich dosiegnela.... ![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
"Czuję sie dziś jak mucha... której ciekawe życia dziecko wyrwało skrzydła"
"Boże spraw żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce" "Małe jest piękne... tylko osły tak wyrosły" "I wish I hand Your Angel, for one moment of love..."
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
DOKLADNIE UWAZAM TAK SAMO! (i tez krade te dwa! ![]()
![]() |
#4491 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4492 |
Wtajemniczenie
|
No ja tez jeszcze miesiac temu potrzebowalam na gwalt czegos takiego... ![]() ![]()
#4493 |
Wtajemniczenie
|
Moje z piosenki Manu chao
![]() "je te bois dans mon cafe" (pije cie w mojej kawie) "je te brule dans mon tabac" (pale cie w moim papierosie) "je te mange avec mes yeux" (jem cie oczami) "Je suis folle de toi" (jestem szalona na twoim punkcie) "Je te sens je te joue je te mise je te perds, je te rejoue" (czuje cie, gram w ciebie, obstawiam cie, przegrywam cie, znow w ciebie gram..)
#4494 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
Aaa.. jesli o to ci chodzi to nie. I nie wrocimy, bo to nie ma sensu. Ale wiem.. jakie to uczucie ![]() ![]() Nie ma innej drogi, jak.. odbic pileczke! (--> po 3 dnach SAM napisal do mnie!!)
#4496 |
Zakorzenienie
|
Kto ma troche kasy na zbyciu??? Bo mi by sie przydała
![]() Taki małopoetycki ten mój opis, ale bardzo prawdziwy |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam podobną sytuacje do Ciebie ![]() działało i przestał mnie wkurzać opisami, ale teraz w odwecie on czepia się moich ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Coś ode mnie: * Jesteśmy jak puzzle - każdy inny, ale razem tworzymy cudowną całość * Chociaż za oknem śnieg i zawierucha, to w sercu radość, bo jesteś ze mną * Czas już skończyć z tym, wyruszam po nowe życie, żegnajcie * There was a time when I was so broken hearted * Tylko Bóg wie o co chodzi ![]() * Oddechem wiatru odliczam czas * Szukam znaku, który okaże się drogowskazem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Wtajemniczenie
|
Ej dziewczyny, prosba, bardzo wazna, macie moze jakies opisy po niemiecku??
Bede wdzieczna za kazdy! ![]()
#4500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.