![]() |
#5101 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Tak, to fragment piosenki Carli Bruni...
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5102 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#5103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ANKA!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5104 |
Zadomowienie
|
-- A po maturach chodzilismy na kremówki ...(Tak bardzo wzruszył mnie dzis ten opis[*] )
-- Bigamia polega na tym że ma się o jedną żonę za dużo. Monogamia też. -- Pomyśl co Ty możesz zrobić dla mnie,a ja zrobię dla Ciebie wszystko -- Absurd: przekonanie sprzeczne z twoimi poglądami. -- Mężczyzna jest jak niż atmosferyczny, przynosi ocieplenie i obfite opady łez -- Bądź moją przyszłością.... --Gdybysmy mieli złoto - moglibysmy mowic,ze mamy ZLotopolskich ![]() -- Chcę omdlewac w twym objęciu... -- Kocham mężczyzn nie dlatego, że są mężczyznami, lecz dlatego, że nie są kobietami. -- Miłość to zwycięstwo wyobraźni nad inteligencją. -- Bądź iskierką światła dla świata, który jest twoim otoczeniem. -- A moze .. Bóg chciał zebym była ateistką? -- Twoje Słowa zlewają się w fałszywy ton
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5105 |
żona
|
na liście znalazłam tylko taki : Dumni po zwycięstwach,wierni po porażkach!!! P O L S K A!
a inne z listy to: Jesteśmy tym, czego nie widzimy .. tracimy wszystko, kiedy marzymy. ![]() Uwierz w Anioły...nawet jeśli ich skrzydła są czarne... Faceci są jak piłka. twardzi ale pusci w srodku ![]() ...Bo czasem trzeba zamknąć oczy by zobaczyć co niewidoczne... |
![]() ![]() |
![]() |
#5106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Opisy Every moment is another chance... właśnie teraz jest ten czas właśnie czas zakwitnąć
![]() |
#5107 |
BAN stały
|
Wszystko to co mam, wykradłam Bogu gdy spał...
Juz nigdy Cię nie zranię Kochanie... Kocham Ciebie..i Bacusia też..hihi Czekaj na mnie a ja na Ciebie... Odnalazłam Cię... Jestes tak daleko...a mimo to tak blisko, bo w serduszku... Ty zjadasz czekoladę, a ja rodzynki.... Jak Cie spotkam to Cie schrupię.... Po co mi gwiazdy które nie świecą dla nas... www.cyberparty.pl ![]() Śpij słodko...mój aniołeczku... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2006-12-03 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#5108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie..
![]() |
#5109 |
Zakorzenienie
|
Tout ce que je fais, je fais pour toi" po jakiemu to jest ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5110 |
Zadomowienie
|
Po francusku
![]()
#5111 |
Raczkowanie
|
śliczny opisik
![]() A to kilka moich, sorrki ze takie smutne ale jakos tak wyszlo ![]() -Nadzieja w to że nie jest za późno aby powiedzieć... tym opisem mozna prowokowac, aby ktos zagadal... ![]() -prosiłam niebiosa o tylko jedno by żyć w twoich czarnych oczach -Ocalić przed rzeczami, które sprawiają nam ból -Wymowki juz istnialy wczesniej niz ty, wiec milcz... -Nieważne są zasady, które łamiemy, ponieważ to miasto zwierząt -dałam ci wszystko ale to nie wystarczyło ;/ -zawsze wiedzialam ze cie strace a nie umialam tego zmienic... -twoja szansa przyszła i odeszła Mam do Was wielka prośbe...wlasnie chlopak z ktorym sie przyjaznilam bedac dzieckiem (teraz na nowo odzyskalismy kontakt) wyznal mi ze jedyna rzecza jaka zaluje, jest to ze mnie stracil i o mnie nie walczyl....ma dziewczyne, a mimo to zachowuje sie jakby chcial mnie zdobyc....i szukam opisu ktory dalby mu do zrozumienia, ze ja tez zaluje ze stracilismy szanse na bycie razem, ale mimo to teraz jest za pozno bo on ma dziewczyne...nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi...ale bylabym wdzieczna za kazdy opis, bo jestem teraz w kropce ![]()
#5112 | ||
Wtajemniczenie
|
....
Cytat:
![]() Cytat:
Magda, super, dzieki... ![]() ![]()
![]() |
#5113 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5115 |
Zakorzenienie
|
...i nikt snu nie zsyła...na zmęczone oczy...
...jasne, że go nie widać, lecz jest właśnie tu... ...nie widac początku ni końca w oddali...powraca tylko echo...
#5116 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#5117 |
Zadomowienie
|
proszę bardzo. Cieszę się, że się przydały te opisy
![]()
#5118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, że dopiero teraz.
![]() |
#5119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już za późno na zmiany... czasem zastanawiam się tylko dlaczego... Czemu ze wszytskich pragnień na świecie to Ty mnie wybrałeś? Nie wolno Ci.. Co było nie wróci... Może żal... Dziś jest inaczej... Nie zmieniaj tego... Miłość istnieje tylko dla tych, którzy o niej myślą... Nie myślmy więc Czasami ceni sie kogoś za bardzo.. by móc go pokochać... Inną masz... Każdy dzien ma oczu jej blask... Inną masz... Też żałuję... Ale to już było... I nie wróci więcej... Za wiele zmian... Był taki dzień, kiedy wszystko było możliwe... Minął tak jak wszytskei dni Jest dobrze tak jak jest... Zmiana? Czy zawsze na lepsze? Do pewnych rzeczy się już nie wraca. Zostawia sie je daleko w tyle... To co mamy dzieje się teraz... Niczego nie zmieniajmy... Nie ja... Nie Ty... Nie my... Teraz to Ona i Ty... Zawsze byłeś moim wyobrażeniem o szczęściu... Ale teraz to wspomnienie... nei wiem czy cos tu znajdziesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5120 |
Rozeznanie
|
szukam i szukam i znależć nie mogę:/ a potrzebuję opisów(uwaga skomplikowane:P) o tym że zawsze ktoś jest,że dla kogoś coś znacze(nie chodzi tylko o jedną osobę),że wiem że do końca samotna nie jestem i że mam świadomość tego że komuś się podobam,ktoś mie kocha
Ahh denerwuje mnie pewna osoba która myśli że swoimi opisami zazdrość we mnie wzbudzi...:/
#5121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "a wśród tego nieśmiałe życie przemocą wywleczone ze snu" ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5122 |
Zakorzenienie
|
a moj obecny to taki:
w mokrej pościeli miotam się a potem marzę całe dnie tylko Ciebie chcę to już mój ostatni dzień, czas nasz tutaj kończy się czas nasz tutaj kończy się, więc jeśli chcesz kochaj mnie Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2006-12-04 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#5123 |
Zadomowienie
|
zgadza się
![]() ![]()
#5124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-- Zobaczysz..przyjdzie dzien,przyjrze się,Waszemu szczęsciu... -- Odnajdziesz moze w niej jakąś cząstke mnie... -- Niby chce tego co Ty...skoro tak jest,gdzie tkwił nasz błąd?
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5125 |
Zadomowienie
|
Znalazłam tu tyle pięknych i genialnych opisów (jesteście dziewuszki cudnowne!
![]() ![]() ![]() "Baby, did you forget to take your meds???" no właśnie-did you? ![]() "But what do I know?What do I now? I know...." -Keane "Well I'd like to see you f*** try!" - Anathema "No matter what I say, no matter what I do, I can't change what happend" -Anathema "Time can be the answer" -Anathema "See, the luck I've had can make a good man turn bad .." Muse "If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. "- z tego można wybierać do woli, Enigma "And maybe I'll be better off without you You left me here with all my thoughts" Dairy of dreams "There is no-one left in the world That I can hold onto... " ![]() "I love you more than I can say Why won't you just believe? " -jw "Ważne, by choć raz w miesiącu mieć dyktando u nadziei"- Magda Umer "I want to be in another place I hate when you say you don't understand" Linkin Park "Jeszcze sól będzie mądra a oliwa sprawiedliwa"- Magda Umer "It will never be the same..." Katatonia "Dzięki że minąłeś we mnie już... " Kasia Groniec "Zabłądziły gdzieś głupie dłonie me " jw "my boy, my boy, don't lie to me, tell me where did you sleep last night???" ![]() ![]() "..with you I start to feel a sort of temporary peace..." Anathema "I'm sick of spending these lonely nights, training myself not to care..." Interpol "I' so sick of speaking words that no one understand" -Evanescence cudo- "Tanz mit mir noch einmal in den puren Rausch der nackten Liebe" -Lacrimosa "I'll be your father, I'll be your mother, I'll be your lover. I'll be yours..." -Placebo "Nauczyłem w życiu się paru rzeczy - wszystkich źle ![]() "Pośród ludzi, których znam Nie znajduję się W samotności spędzam czas" Lady Pank "Co trzeba zrobić by zabić strach ?Ta chwila czasem za długo trwa... " Lady Pank ufffff.troche tego jednak się nazbierało ![]() ![]()
#5126 |
Wtajemniczenie
|
Sms dzisiejszy o 5 nad ranem od mojego prosiaczka
![]() "Pojde za Toba na koniec swiata.. a jak sie wrocisz - to ja tez chce wracac " ![]() ![]() I dzisiejsze opisy mojej przyjaciolki : "Kobieta jest na wpol zakochana w kazdym mezczyznie, ktory slucha, gdy mowi..." ![]() "DUPEK to facet, ktoremu wydaje sie, ze moze cie miec tylko dlatego ze tak mu sie wydaje... (umiem sama trafic do domu, stac mnie na drinka)"
![]() ![]()
#5127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejku..śliczny ![]() ![]() ![]() ![]() Szczęsciara ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5128 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje aniolku ![]()
#5129 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5130 |
Rozeznanie
|
A ja wczoraj dostałam: "Czy nie bolą Cię nóżki od biegania po moich snach?"
![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.