![]() |
#5071 |
Raczkowanie
|
![]()
"Bo ja mam prąd żle zrobiony. I gazu przez to nie mam, i świąt i choinki"
paruffki rulezz of kors Myślę....myślę.....myślę. Ty też pomyśl, bo to nie takie łatwe!!!!! Patrzecie pada snieg... Jak na mój gust to jestesmy najbardziej pogietym stadem na swiecie Every passing minute is another chance to turn it all around (Każda mijająca minuta jest kolejną szansą by to wszystko zmienić) nie patrz tak na ten opis bo słoneczko sie zawstydza i zrobi się czerwone dziś jest piątek.... yeach... to wczoraj był czwartek Rozkosz jest premia natury za trud płodzenia i rodzenia lodio miodzio panowie, lodzio miodzio A gdyby wonsz zjadł pajonka, to pajonk by ugryzł wonsza od wnętrza? Drapieżna i słodka jak biały tygrys i czarna kotka... Po co gryzc mozna ssac ............. cukierki? NajbardziejZAŁUJĘtychGRZE CHÓWktorychNIEzdązyłamZni mPOPEŁNICęłęó "zdrada" krzycza dwa plemniki "jestesmy w d**pie" Po niektórych wspomnieniach nie wystarczy jedynie zimny prysznic, trzeba przede wszystkim prawdziwej, gorącej kąpieli **::~Morał z wakacji - Ani adresu ani okresu;P ~: ![]() Jeśli się nudzisz, kliknij na mnie- ponudzimy sie razem! Tajemnice słodkie będą zawsze częścią mnie .. Nic już więcej nie powiem.. resztę zostaw swojej wyobraźni -Nie liczy się nic.. liczą sie przyśnieszone tętna... A teraz całe GG kręci tyłeczkami... SZEJK SZEJK SZEJK "...pozdróweczka cium cium Psedudofriendsom mówimy głośno NIE !^^ Ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia . . . [!] Uwaga!!! Nie klikać - grozi wybuchem!!! nie piętaj mnie po deptach [bo cię stolnę pierdołkiem !!] spełniam dziś wszystkie życzenia. do północy zbieram zamówienia Najlepiej sie pieści co sie w dłoni mieści SeX JesT JaK MaX FactoR - PolecanY PrzeZ ProfesjonalistóW jednego tylko mi teraz brakuje... tylko jednego... glosu w glosnikach ! - maturzysci trzymta sie podlogi ! 'Zapal świeczkę za tych, których zabrał los. . .światło w oknie [*] ' Cy mi sie wydawało cy widziałem kotecka?????? Polski ->40% , Wódka ->40 % Coś w tym musi być :p "Odpocznijmy teraz przez chwilę...a potem..." -''Czarny kot przebiegł mi droge,a ch* mu w d* nawet 13 w piątek'' I LIGA jest Widzewa!!!!! Pyszne Ciastooo Hoo Hoo....Moze To Jeszcze Puszczą...Raz... Ale Was się tu zebrało... co to, msza ?! puk puk..! - kto puka..? -nauka..! - a to pomyłka Moj chomiczku... Ja nie wiedzialam, ze pralka dziala... -"A co tropisz?- Coś, coś, coś - odparł tajemniczo Puchatek" Timon, dłubałeś w nosie?? Niee cos mnie tylko zaswędziało od środka (Król Lew 3) ... mieć w głowie pstro chce mleko techno i cos slodkiego, mam tylko mleko i techno truskawkowe śniadanko...mmmm...;D "Mam chorobę NCNP - Niczego Cholera Nie Pamiętam" Jhesthem bhardzho mhoczna.Thylko jha photrhafihe wsthawić thyle 'h' ,,mam 15 lat i w dupie cały świat | urodzinki Hasta la vista, Misiu! ...::: Pozdrawiam wszystkich. ktorzy mnie NIENAWIDZA!!
![]() |
#5072 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
Tak piosenki Kelly Family są śliczne, nie tylko ta, ale i inne. Mam nowe piosenki i jestem zachwycona, wracają dawne czasy ![]()
![]() |
#5073 |
Zakorzenienie
|
z serii opis na dzis:
" życie jest piękne - jak sie odpowiednio dobierze leki antydepresyjne"
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#5074 |
żona
|
Jezu... to znowu się stało, zakochałam się, aż mnie coś zabolało...
Chce żyć dla Ciebie i pić z Tobą wino;* We śnie odchodzisz, zostawiasz mnie samą... Zamykam oczy widzę Ciebie....gdy otwieram Ciebie brak.. ![]() Masz w sobie siłę która sprawia że ja płonę ![]() "W moich myślach tylko TY W mych marzeniach tylko TY i w sercu tylko TY na zawsze tylko TY w mych marzeniach JA i TY liczysz sie tylko TY w moich snach i pragnieniach jestes TY" |
![]() ![]() |
![]() |
#5075 |
Raczkowanie
|
Rozpoczynam moje dwa dni błogiego lenistwa
![]() Kiedy Cię nie ma w powietrzu czuję, "czegoś" mi brakuje ![]() We don't need to talk about it... Love is crazy ![]()
![]() |
#5076 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5077 |
Zadomowienie
|
**Wiesz...kiedy jest bardzo smutno,kocha się zachody słońca...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5078 |
Raczkowanie
|
kobieto nie masz sie co przejmowac , czytajac to co piszesz odnosze wrazenie ze ten palant specjalnie po zerwaniu nawiazał z toba kontak zeby sie zemscic .normalnie az sie uniosłam juz zaczynam szukac specjalnie dla ciebie jakis opisik pojezdzajacy go na maxa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() opcja druga: albo zignoruj go i zeby go rozwscieczyc syp opisami ze niby kierujesz sie do kogos innego ,ze jestes zakochana z wzajemnoscia ...to chyba bardziej na niego podziala i wrzuci luz ... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5079 |
Wtajemniczenie
|
Troche opisów znalezionych
#5080 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się spodobały te 2 piosenki K F - The rose & K F - An Angel
cudne ![]()
#5081 |
Zakorzenienie
|
hmm może i ja coś sobie z nowych załatwię..pozdrawiam
#5082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kilka opsiów z listy: * Jak ta lalka z porcelany smutne oczy mam... * You can't help who you love * Do życia, do tańca skradamy się na palcach... * Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się na próbę * Dziewczyny to pierwszorzędne kable USB - wszystko przekazują dalej ![]() * Zostały wspomnienia nie będę nic zmieniać... * Nauczyłam się umierać w sobie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5083 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
KUUUUUZWA ANKA JA PIERDZIELE... JAK TY COS WSTAWISZ ...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (akurat mam zarabisty nastroj na twoje opisy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5084 |
Zakorzenienie
|
Troche ode mnie
![]() I can see us holding hands walking on the beach.. our toes in the sand ( Mogę zobaczyć nas trzymających się za ręce, spacerujących po plaży, nasze palce w piasku. ) I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side ( Mogę zobaczyć nas na wsi, siedzących na trawie, leżących ciałem przy ciele) Don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable (nigdy nie mysl chociazby przez sekunde ze jestes niezastąpiony ) I don't want a lot for Christmas There is just one thing I need.. All I want for christmas is You ![]() Żyj tak byś szedł przez życie, a nie żebyś był przez nie ciągnięty. Wiedzieć skąd i dokąd.. wiedzieć od czego i dlaczego.. Tak to już jest.. los zabrał to co dał. Je n'esperais que vous ( Miałam nadzieję na Ciebie w luźniejszym tłumaczeniu Miałam nadzieję, że się pojawisz ) |
![]() ![]() |
![]() |
#5085 |
Zadomowienie
|
Polecam piosenki:
Flip a coin When you sleep I feel love First time Fell in love with an Alien I'll be your man daj znać co o nich sądzisz, jak je przesłuchasz ![]()
#5086 |
Rozeznanie
|
![]() 'Weź mnie i poszybuj gdzieś wysoko aż do gwiazd mnie wznieś' 'Spojrzenia mówią wszystko,nie świecą nigdy pustką' 'Czegoś mi braknie,kogoś widzieć ządam...' 'Nie czekać dłużej,wyjść temu na wprost...'
#5087 |
Rozeznanie
|
Z prześlicznej piosenki Brodki:
Niech ten dzień nie minie nigdy mnie niech stanie się co nam pisane teraz na zawsze Pozwalasz sobie zapomnieć nie myśleć o tym czego brak Chcę być tu tylko po to, by spojrzeć Tobie prosto w twarz
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
#5088 |
Zakorzenienie
|
Przy Tobie pewny każdy krok..Przy Tobie znika smutku mrok..
#5089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgubione szczęście nigdy nie wraca choćByś chciał TyleWŻyciuSięZmienia ścieżki snów do ciebie wiodą wyłożone mą tęsknotą Jest tylko jutro i wczoraj chwileNaKtóreCzekamy JużByłyLubSąPrzedNami "Spójrz kochanie na tę miłość Choć tak wielka wciąż się kuli" nie podchodź tak blisko płomieni jeśli nie chcesz w popiół się zmienić
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5090 |
Zakorzenienie
|
...a gdy przyjdzie deszcz naucz się chodzić między kroplami...
Izka000 co za cudo masz w av?? ![]()
#5091 |
Raczkowanie
|
Pod wpływem „S@motności w sieci”, którą obecnie czytam
![]() Oprócz jego adoracji, zainteresowania i jej zadurzenia nic ich nie łączyło. Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies. Tego co zrobiłam, nie można przebaczyć. To można tylko zapomnieć. Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości. Zniknął tak samo bez zapowiedzi, jak się pojawił L Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. Czekać. Czy to to samo co tęsknić? Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie. Zabłąkana połowa serca poszukująca nieustannie drugiej części. Życie to pożądanie. Cała reszta to szczegół. Z listy: Pamiętaj, ze jeśli się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą d*** Dopóki go widzisz, tak długo mu wierz Nie da się uprawiać seksu ze wspomnieniami (to chyba z” Magdy M” ![]() Jesteś całkiem jak rycerz- totalnie zakuty łeb! A macie może jakieś opisy, sugerujące facetowi, że powinien dać sobie spokój? Przyczepił się do mnie ostatnio na imprezie jeden koleś i nie wiem co mam teraz zrobić żeby zrozumiał, że nie jestem nim zainteresowana i że dla mnie to była tylko zabawa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5092 |
Zakorzenienie
|
Ej królu mam dla ciebie komunikat przykro mi lecz z twojego tronu lipa
"Historia jest nauczycielką życia" ... Cyceron tysiace domow i zlamanych serc,czarne chmury||nieszczesliwie zakochana
#5093 |
Raczkowanie
|
![]()
Tym razem dodam troszkę imprezkowych :PP
Piję tylko 3 razy w roku: sylwester, urodziny i kiedy się da. mAm LeKkIe ZwIcHrOwAnIe KoRy MóZgOwEj!!! Apeluję o wyjście na browca! dopadła mnie tendencja spadkowa:/ wEekEnDujĘ xD ~•»»».. .weEEkeNd xD «««• ~ <33 // LoL..xD Biegać, skakać, latać, pływać, w tańcu, w ruchu wypoczywać".. A teraz całe GG kręci tyłeczkami... hehe DAWAĆ DAWAĆ NIE PRZESTAWAĆ!:P Smerfastycznie! Ma ktos jakies propozycje co do weekendu ? Wyginam śmiało ciało-move it,move it- MAŁO! MAŁO! łubidubidubi o o o o o 'Jestem na imprezie w ramach promocji 'Hulaj dusza, piekła nie ma' Tak, oduczam sie co piątek chodzić do baru. Od jutra, co sobote śpiewam tancze i jem pomarancze WEEKEND - We Can D...rink gdzieś pomknęłam z wiatrem... hasam tu i tam Jestem tam, gdzie anioly maja wstep wzbroniony Pomykam do Ciebie stateczkiem po niebie komety mijają mnie... Jak $!Ę bawić to $ię bawić drzwi roz***ać nowe w$tawić... Koniec z piciem [ akurat ;p przyp. ja ]ęłęó To już minęło, ten klimat, ten luz Ci wspaniali ludzie nie powrócą... Kto Mnie Szuka,Ten Mnie Znajdzie Tam Gdzie Czuc Palonca Sie Gandzie Po prostu żyć i herbatkę z tytoniu pić! (Przed użyciem skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą.To może być śmiertelne.) moją weekendową nieobecność na GG sponsoruje Warka Strong Umc Umc Umc Beybe Stan potocznie zwany kacem... You smoke? I smoke I drink! Me too, good cause we are going to party PiJ, TańcZ I BaLuJ... NiCzEgO Z MłOdOści nIe zAłUj ;] EKSTAZA JEST BOGIEM, ZIOŁO NAŁOGIEM, ŻYCIE ZABAWĄ A browar podstawą!!!! No troszeczke za mocna byla wczorajsza imprezka... troszeczke śpiewam i tańczę i jem pomarańczę :P (a może to jest ogórek??) Poszłam powyginać ciało( balety) Znalazłam moją połóweczkę, leżała sobie w lodóweczce Sam na sam z butelką wina 1:2:3 cza cza 1:2:3 cza cza ;] Nie ma to jak JUMP i wszyscy razem Nie ma to jak JUMP impreza na full >> 3...2...1...WeLcOmE tO ProTeCtOR PaRtY ;D || Na bRzEsKaCh xPP Tam, gdzie nie sięga wzrok... rodziców... xP Dance with me, make me sway gwałce i rabuje wracam po 17 Z NaMi OsTrA jAzDAaa :P SkAnDaLeM KonCzY Sie kAzDa bAlAnGa
![]() |
#5094 |
Raczkowanie
|
a macie może jakies opisy o siatkarzach na MŚ ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5095 |
Zadomowienie
|
Niewidomi-śnią,niemi-myślą,głusi-czują...a Ty? Czy patrząc-widzisz?
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5096 |
Zadomowienie
|
Kłapouchy z kubusia Puchatka mial bardzo madre (czasem smieszne) stwierdzenia
![]() ![]() 'pamietaj:co komu do tego,skoro i tak mniejsza o to?' 'kiedy spytaja cie,jak sie masz,odpowiedz po prostu,ze wcale' 'bo wypadek to dziwna rzecz.nigdy go nie ma,dopoki sie nie wydarzy' 'prawdziwy z Puchatka przyjaciel...nie to co inni' 'zdarzaja sie tacy,ktorzy zycza ci dobrego dnia.jesli ten dzien godzi sie nazwac dobrym,co watpliwe' 'jest dostatecznie smutno,jezeli samemu jest sie nieszczesliwym,ale jest jeszcze smutniej,kiedy wszyscy inni twierdza,ze tez sa nieszczesliwi' 'nie wszyscy moga i ktorys z nas tez nie moze.i w tym cala rzecz' 'Maly Spacer zdecydowanie lepiej nadaje sie do odbycia przyjacielskiej pogawedki niz Wyprawa Cala Banda' 'bez sladu mozgu sa niektorzy z nich' 'zaraz bedzie deszcz...jesli juz nie pada' 'nie desperuj,jesli sie okaze,ze Krolik wie,co to jest A' 'oni zamiast mozgow maja tylko szary puch,ktory przez pomylke zostal wdmuchniety w ich glowy.oni po prostu nie mysla' 'nie popędzaj mnie.nie dalejwięcuj mnie' 'misie-patysie to wcale nie taka dobra zabawa,jak sie wydaje.zwlaszcza jezeli zostaje sie patysiem'
#5097 |
Rozeznanie
|
Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam ten opis,zrobił na mnie ogromne wrażenie.Jest poprostu boski!!
#5098 |
Zadomowienie
|
dubel
Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2006-12-03 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#5099 |
Zadomowienie
|
Może coś się komuś przyda
![]() ![]() "The only way to fix it is to flush it all away. Any fucking time. Any fucking day." ![]() "It's a Bullshit three ring circus sideshow of Freaks" ![]() "taką mam nostalgię...taką mam tęsknotę..." ![]() See the light at me searching from many years... mam Ciebie w roztańczonej krwi... ![]() szukam Cię palcami roztrącam chmury tylko tęsknota, co duszę rwie, tęsknota, co zabija... ![]() zniknąć jak kropla deszczu którą wchłonęła noc. "Więc nie martwmy się, bo w końcu Nie nam jednym się nie klei" Są ludzie,z którymi im wiecej rozmawiasz,tym bardziej czujesz żeJesteś Cała harmonia tego świata składa się z elementow sprzecznych... Jestem zajęta...Widzicie? Nie zawsze mam dla was czas;] Niech wszyscy chodzą swoimi scieżkami byle nie przez moj ogródek ! ![]() zycie to tragedia dla tych co czuja a komedia dla tych co mysla Ten opis jest martwy! wykitował! wącha kwiatki od dołu! ![]() www.nie-chce-mi-sie-z-wami-gadac.com Przyjaźń Jest Subtelną Rozkoszą Szlachetnych Dusz ![]() It’s easier to breathe when you meet somebody Who makes you laugh Myślenie jest sztuką...niestety nie każdy jest artystą ![]() 'Czasem dobrze jest wiedzieć jakim zerem jesteśmy..." "Najlepsze są nowe ubrania i starzy przyjaciele." "gdy nie ma się teraźniejszości,trzeba zawczasu zadbać o przyszłość" Są godziny liczone podwójnie i lata nie warte jednego dnia Jesteśmy tylko roztańczonym pyłem tego świata give me one more medicated peaceful moment It will never be the same But still I never learned to live without regret it's hard to find, hard to find hard to find the strength now but i try and i don't wanna, i don't wanna i don't wanna to speak now of what's gone by Today I introduced myself To my own feelings ![]() "a życie niczym ten kielich nigdy do końca nie wypite " "na krzywiźnie czasoprzestrzeni w nieskończoności niedokonań" ...dream as if you'll live forever, live as if you'll die today... jedno tylko słowo bywa czasem prawdą najgłębszą... głucha, martwa cisza może ranić najgłębiej "ok, ok. nic nie wiem, nic nie wiem, nic nie wiem ,nic nie wiem...." "coż, że wszyscy są mądrzejsi niż ja?" lalala.... ![]() "druga zero trzy. nie ma dokąd iść..." "czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas" "ogromny zgrzyt znieczula nas na szept" "...nadwrażliwość jest jak bilet w jedną stronę stąd..." " anioły śmierdzą potem ,żrą kiełbasę, mają w dupie żywych !" ![]() " mimo, że zgubiłam się, mimo że zabrnęłam w mrok (..) ocaleję mimo to " cisza tych godzin złych, których nie chce nikt...
#5100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.