![]() |
#5491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Piękno jest w oczach patrzącego
![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5492 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5493 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie. bez wyjątku ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniolka Twoje opisy sa swietne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5496 |
Rozeznanie
|
Moi przyjeciele są dniem w ciemnej nocy.Gdy wszystko wydaje się nieprzystępne
![]()
#5497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ZA TAKIE COS POWINIEN BYC BAN! nie wiem gaba jak mozesz takie wirusy podrzucac wstyd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#5499 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5500 |
Zadomowienie
|
no weszlam na ta strone i komputer zaczal mi wariowac i wyskoczylo mi mnostwo okienek i musialam resetowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#5501 |
Zadomowienie
|
dziewczyny macie jakies opisy na 18?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kradnij ile chcesz ![]() ** ...Brne Z Sensem W Bezsensie... ** Opętani, szaleni na oślep biegniemy aby uchwycić ulotny cień samych siebie. ** Pamiętasz te chwile spędzone razem... Jeśli tak - zapomnij.... ** ..bez Ciebie jak bez uśmiechu ** Tysiace myśli...jedno słowo ... Tysiace marzen...jedno spełnienie... ** ...Umiem być ciszą... ** Chcieć a móc. Pragnąć a mieć. Marzenia a realność. :/
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeszukaj wątek! Na pewno jest tu mnóstwo opisów na osiemnastkę.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5504 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta, a macie opisy dotyczące świąt??
Mój dzisiejszy: Wielkie odliczanie: jeszcze 6 dni ![]()
![]() |
#5505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A o świętach mam: Święta odwołane Józef się przyznał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5506 | |
żona
|
Cytat:
Wigilia-wszyscy sobie przebaczają, a nauczyciele mówią ludzkim głosem Jak stoi...to jest pozytek...z choinki ![]() zdrowia, szczescia, powodzenia ja sp***am dowidzenia ![]() Weso(Lech) Świąt i (Tyskiego) Naj(Lech)szego Ci(n Cin) Życze ch... w bombki strzelił, choinki nie bedzie dziś nie każdemu świeci gwiazda złota ![]() Niebawem Święta! Może w tym roku faceci zaczną mówić po ludzku??? ,,Jest taka jedna w roku godzina jasna jak płomyk świec..." Święta odwołane z powodu braku śniegu! Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2006-12-18 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5507 |
Rozeznanie
|
Wszystko to co złe zostawiłam gdzieś..gdzie nie warto wracać jest
Tak, chcę wierzyć dziś, że na ten dzień jest warto czekać ![]() Kobiety i koty zawsze robią co chcą, więc mężczyźni i psy niech się z tym pogodzą ![]() Każdy krok zaprowadzi nas szybciej lub wolniej lecz ku sobie ![]() Że mija?I cóż że przemija?Od tego chwila by minęła.Zaledwie moja,już niczyja. ...i nie pozwole by ten deszcz przemówił do mnie łzami ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ukradłam sobie troszke ![]() prostownica87 -- ![]() ![]() ** So take my hand and come with me we will change reality// więc weź moją rękę i chodz ze mną zmienimy rzeczywistość ** są 2 powody dla, których wstałam rano: MójBudzik I Ty ![]() ** malutka łza - moja towarzyszka życia ** Szczęście ma twoje oczy... ( jeden z moich ulubionych ![]() ** Bitwa Toczy Się Dalej...Celem Są Marzenia... ** Kochanie...mozesz zabrać mnie gdzie tylko chcesz ** Byłeś kolorem w moim życiu ... stałeś się jego wybielaczem ** układam rozsypane kawałki swojej osobowości.... ** Leżę przebudzona próbując tak mocno Nie myśleć o tobie
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5509 |
żona
|
** So take my hand and come with me we will change reality// więc weź moją rękę i choć ze mną zmienimy rzeczywistość
** są 2 powody dla, których wstałam rano: MójBudzik I Ty ![]() ** Szczęście ma twoje oczy... ( jeden z moich ulubionych ![]() ** Bitwa Toczy Się Dalej...Celem Są Marzenia... ** Byłeś kolorem w moim życiu ... stałeś się jego wybielaczem ** Leżę przebudzona próbując tak mocno Nie myśleć o tobie[/quote] MmM... swietne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5510 |
Raczkowanie
|
Na święta mam przeważnie zawsze taki opis:
WESOŁYCH ŚWIAT... bez względu na to co to dziś znaczy... a poza tym: Do ilu trzeba liczyć kiedy się liczy na faceta?? Po pijaku robimy głupie rzeczy-ale z miłości jeszcze głupsze... Szalony wiatr pomieszał myśli...rozgonił uczucia... Dla paru takich chwil jak właśnie te serce pompuje mi krew... ...w noc ciemną...zaklęte...tak dumne i piękne...
#5511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
PaLLitQa -- ThX ![]() ![]() Ukradłam...moge,prawda? ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#5512 |
Raczkowanie
|
Aniolka kradnij kradnij bo ja twoje kradne bez pytańska :P Przyznaje się bez bicia
![]()
#5513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#5514 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kilka ode mnie: -czekoladowe mysli w głowie mam.. -rozumiem JAk nie rozumiem DLACZEGO? - Tylko w milczeniu słowo Tylko w ciemności światło Tylko w umieraniu życie Na pustym niebie jasny jest lot sokoła -bawić sie czyli robic coś dla samego robienia (Wharton - Ptasiek - cudna książka..) -Żeby usłyszec, nie słuchac Żeby zobaczyć, nie patrzeć Żeby wiedziec, nie mysleć Żeby powiedzieć, nie słuchac - I feel so lost when You are not by my side - Is it our farewell? - You're the calling of my eyes - chciałabym wierzyc, że tacy jak On mają jednak uczucia.. Z listy: - I'm Dreaming Of A White Christmas ![]() -Pozostać wolnym jak wiatr,który przynosi zapach kwiatów ze swej drogi. -Po każdym dniu trzeba postawić kropkę... -'tillIamAloneYou'vePoisen edMyMind... -...To mozliwosc spełniania marzez sprawia ze zycie jest fascynujace... - Co mówi kat ustawiając skazańca pod szubienicą? - Głowa do góry! ![]() -There's another world inside of me , That you may never see...
![]() |
#5515 |
Wtajemniczenie
|
z listy
Anioly chodza po ziemi.. Faceci sa jak papier toaletowy - kleja sie kazdej doopy ![]() te wspomnienia wciaz kreca sie tu jak jadowity waz... bez ciemnosci nie ma snow na stres na nerwy na deszczowy dzien www.kfd.pl ![]() juz za 96 godzin likend ![]() smierc i podatki. tylko to jest pewne. milosc to jego obecnosc w twoich snach chcia;abym uciec od siebie w wiatr albo w twoje rece
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5516 |
Raczkowanie
|
Tak na świeta.. przerabiam to najczęściej.. ale podaje w oryginale.. jakby ktoras chciala sama pokombinowac
![]() * Nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawią się cienie, Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie Poza tym.. ze za swietami – ich komercyjnym aspektem – nie przepadam, czasem pojawia się cos takiego: * Zbiorowa komercja zwana Bożym Narodzeniem.. a Ty Panie patrzysz i nie grzmisz! A tak poza tym kilka opisow ![]() * Święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię * gdyby moi „przyjaciele” umieli tak inteligentnie milczeć, byłoby mi o wiele lepiej * Panie czemu wciąż mnie doświadczasz tak, jak gdybyś chciał uczynić świętą * Przyjacielu! Jesteś wzrokiem, który patrzy, lecz nie osądza… * A w sercu oddech gwiazd...i Anioły w moich snach... * Dobre wróżki nie przychodzą do tych, którzy nie wierzą w czary…
![]() |
#5517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak wiele dają do myślenia.... ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5519 |
Raczkowanie
|
![]() |
#5520 |
BAN stały
|
wyslij glupka po flaszke, to jedna przyniesie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.