|
|
#5491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Piękno jest w oczach patrzącego
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#5492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5493 |
|
żona
|
|
|
|
|
#5494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie. bez wyjątku
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#5495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniolka Twoje opisy sa swietne
|
|
#5496 |
|
Rozeznanie
|
Moi przyjeciele są dniem w ciemnej nocy.Gdy wszystko wydaje się nieprzystępne
|
#5497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ZA TAKIE COS POWINIEN BYC BAN! nie wiem gaba jak mozesz takie wirusy podrzucac wstyd
|
|
|
|
|
#5498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#5499 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5500 |
|
Zadomowienie
|
no weszlam na ta strone i komputer zaczal mi wariowac i wyskoczylo mi mnostwo okienek i musialam resetowac
|
|
|
|
#5501 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny macie jakies opisy na 18?
|
|
|
|
#5502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kradnij ile chcesz ![]() ** ...Brne Z Sensem W Bezsensie... ** Opętani, szaleni na oślep biegniemy aby uchwycić ulotny cień samych siebie. ** Pamiętasz te chwile spędzone razem... Jeśli tak - zapomnij.... ** ..bez Ciebie jak bez uśmiechu ** Tysiace myśli...jedno słowo ... Tysiace marzen...jedno spełnienie... ** ...Umiem być ciszą... ** Chcieć a móc. Pragnąć a mieć. Marzenia a realność. :/
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#5503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeszukaj wątek! Na pewno jest tu mnóstwo opisów na osiemnastkę.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#5504 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta, a macie opisy dotyczące świąt??
Mój dzisiejszy: Wielkie odliczanie: jeszcze 6 dni
|
|
#5505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A o świętach mam: Święta odwołane Józef się przyznał
|
|
|
#5506 | |
|
żona
|
Cytat:
Wigilia-wszyscy sobie przebaczają, a nauczyciele mówią ludzkim głosem Jak stoi...to jest pozytek...z choinki )zdrowia, szczescia, powodzenia ja sp***am dowidzenia )czasami zajrze!Weso(Lech) Świąt i (Tyskiego) Naj(Lech)szego Ci(n Cin) Życze ch... w bombki strzelił, choinki nie bedzie dziś nie każdemu świeci gwiazda złota (to w Wigilie...)Niebawem Święta! Może w tym roku faceci zaczną mówić po ludzku??? ,,Jest taka jedna w roku godzina jasna jak płomyk świec..." Święta odwołane z powodu braku śniegu! Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2006-12-18 o 21:58 |
|
|
|
|
#5507 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko to co złe zostawiłam gdzieś..gdzie nie warto wracać jest
Tak, chcę wierzyć dziś, że na ten dzień jest warto czekać Kobiety i koty zawsze robią co chcą, więc mężczyźni i psy niech się z tym pogodzą Każdy krok zaprowadzi nas szybciej lub wolniej lecz ku sobie Że mija?I cóż że przemija?Od tego chwila by minęła.Zaledwie moja,już niczyja. ...i nie pozwole by ten deszcz przemówił do mnie łzami
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#5508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ukradłam sobie troszke ![]() prostownica87 -- ![]() ** So take my hand and come with me we will change reality// więc weź moją rękę i chodz ze mną zmienimy rzeczywistość ** są 2 powody dla, których wstałam rano: MójBudzik I Ty ![]() ** malutka łza - moja towarzyszka życia ** Szczęście ma twoje oczy... ( jeden z moich ulubionych ) ** Bitwa Toczy Się Dalej...Celem Są Marzenia... ** Kochanie...mozesz zabrać mnie gdzie tylko chcesz ** Byłeś kolorem w moim życiu ... stałeś się jego wybielaczem ** układam rozsypane kawałki swojej osobowości.... ** Leżę przebudzona próbując tak mocno Nie myśleć o tobie
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#5509 |
|
żona
|
** So take my hand and come with me we will change reality// więc weź moją rękę i choć ze mną zmienimy rzeczywistość
** są 2 powody dla, których wstałam rano: MójBudzik I Ty ![]() ** Szczęście ma twoje oczy... ( jeden z moich ulubionych ) ** Bitwa Toczy Się Dalej...Celem Są Marzenia... ** Byłeś kolorem w moim życiu ... stałeś się jego wybielaczem ** Leżę przebudzona próbując tak mocno Nie myśleć o tobie[/quote] MmM... swietne |
|
|
|
#5510 |
|
Raczkowanie
|
Na święta mam przeważnie zawsze taki opis:
WESOŁYCH ŚWIAT... bez względu na to co to dziś znaczy... a poza tym: Do ilu trzeba liczyć kiedy się liczy na faceta?? Po pijaku robimy głupie rzeczy-ale z miłości jeszcze głupsze... Szalony wiatr pomieszał myśli...rozgonił uczucia... Dla paru takich chwil jak właśnie te serce pompuje mi krew... ...w noc ciemną...zaklęte...tak dumne i piękne...
|
#5511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PaLLitQa -- ThX ![]() Ukradłam...moge,prawda?
|
|
|
|
#5512 |
|
Raczkowanie
|
Aniolka kradnij kradnij bo ja twoje kradne bez pytańska :P Przyznaje się bez bicia
|
#5513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi ja coś czuje,ze tu jest przestępstwo zbiorowe...i to jawne kazdy kradnie
|
|
|
|
#5514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za niedlugo to zeszytu mi braknie zeby to wszytsko zapisywac a aniolka Twoje opisy sa poprostu cudowne!!! ![]() Kilka ode mnie: -czekoladowe mysli w głowie mam.. -rozumiem JAk nie rozumiem DLACZEGO? - Tylko w milczeniu słowo Tylko w ciemności światło Tylko w umieraniu życie Na pustym niebie jasny jest lot sokoła -bawić sie czyli robic coś dla samego robienia (Wharton - Ptasiek - cudna książka..) -Żeby usłyszec, nie słuchac Żeby zobaczyć, nie patrzeć Żeby wiedziec, nie mysleć Żeby powiedzieć, nie słuchac - I feel so lost when You are not by my side - Is it our farewell? - You're the calling of my eyes - chciałabym wierzyc, że tacy jak On mają jednak uczucia.. Z listy: - I'm Dreaming Of A White Christmas -Pozostać wolnym jak wiatr,który przynosi zapach kwiatów ze swej drogi. -Po każdym dniu trzeba postawić kropkę... -'tillIamAloneYou'vePoisen edMyMind... -...To mozliwosc spełniania marzez sprawia ze zycie jest fascynujace... - Co mówi kat ustawiając skazańca pod szubienicą? - Głowa do góry! ![]() -There's another world inside of me , That you may never see...
|
|
#5515 |
|
Wtajemniczenie
|
z listy
Anioly chodza po ziemi.. Faceci sa jak papier toaletowy - kleja sie kazdej doopy ![]() te wspomnienia wciaz kreca sie tu jak jadowity waz... bez ciemnosci nie ma snow na stres na nerwy na deszczowy dzien www.kfd.pl ![]() juz za 96 godzin likend ![]() smierc i podatki. tylko to jest pewne. milosc to jego obecnosc w twoich snach chcia;abym uciec od siebie w wiatr albo w twoje rece
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
#5516 |
|
Raczkowanie
|
Tak na świeta.. przerabiam to najczęściej.. ale podaje w oryginale.. jakby ktoras chciala sama pokombinowac
![]() * Nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawią się cienie, Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie Poza tym.. ze za swietami – ich komercyjnym aspektem – nie przepadam, czasem pojawia się cos takiego: * Zbiorowa komercja zwana Bożym Narodzeniem.. a Ty Panie patrzysz i nie grzmisz! A tak poza tym kilka opisow ![]() * Święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię * gdyby moi „przyjaciele” umieli tak inteligentnie milczeć, byłoby mi o wiele lepiej * Panie czemu wciąż mnie doświadczasz tak, jak gdybyś chciał uczynić świętą * Przyjacielu! Jesteś wzrokiem, który patrzy, lecz nie osądza… * A w sercu oddech gwiazd...i Anioły w moich snach... * Dobre wróżki nie przychodzą do tych, którzy nie wierzą w czary…
|
|
#5517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak wiele dają do myślenia.... ![]()
|
|
#5518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
|
#5519 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#5520 |
|
BAN stały
|
wyslij glupka po flaszke, to jedna przyniesie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

dodam kilka swoich. Jak się powtarzają to z góry przepraszam 

oFFF//Niemam netu![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?