![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
A to moje
![]() WhenIGoAwayI'llMissYouAnd IWillBeThinkingOfYouEvery NightAndDayJust...=) ButThere'sOneThingIMustSa yBeforeIGo'ILoveYou'YouKn ow... =) Imagine all the people, living life in peace.... OurLoveIsStrongWhyCarryOn WithoutMe..? PleaseForgiveMe(...)ThisS ongIsMySorry... odi et amo [odi et amo] (łc.) kocham i nienawidzę It's been a bad day... Kochający mężczyzna to nie grzech. Tylko ból! Może jestem szczęśliwa, ale jeszcze o tym nie wiem. Ona jest głupia i kiedyś grawitacja się o nią upomni. Będzie świetnie, bo czemu bym teraz płakala? My life is downed...Broken heart. When we cry, when we laugh i'm a half you're half... A heart isn't always true... We both know I'm not what you, you need... Bittersweet memories... Grzeczne dziewczynki wracaja przed 10-tą ![]() You, my darling you... You broke my world, made me strong thank you... It ain't wise to need someone as much as i depended on you...=/ ProszeBogaNigdyWiecejNiec hNiePozwoliByKtosTrafilWM ojeSerce. It'sTheEndOfYouAndMeIt'sT ooLateAndICan'tWait... Wolałabym, żebyś nie okazywał mi uczuć, niż kochał i kłamał... i think of the good times we had...our friendship will stay...=) =*** WHO DO YOU NEED, WHO DO YOU LOVE And I believe everything you say,cause you'r liar, liar, liar baby... baba bez faceta jest jak ryba bez roweru I want you! Right now! Uprzejmosc meska: najwytworniejsza forma falszu. Madra kobieta ma miliony wrogów:wszystkich glupich mezczyzn. Kobieta nie zawsze wie, czego chce, ale zawsze wie czego nie chce. Things come and go, but my love is the same And the endlessness that you fear In the arms of an angel Fly away from here What would you/I do if my heart was torn in two Everybody hurts. Take comfort in your friends. So confused Consider this Don't try you're never gonna win You can try to resist It's gonna get to you'r heart Men are for pleasure, not for life independent kitties ;p i will survive niebezpiecznie jest wierzyć w to że coś trwa wiecznie nowy temat kreci i nęci a później umiera, nic nie trwa wiecznie so blinded benio jestem, szarosc zycia tlamsze ![]() don't call me baby Zapomnij, że jesteś gdy mówisz, że kochasz Nie szukaj kogos z kim mozesz zyc ale kogos bez kogo zyc nie mozesz but everything means nothing if I aint got you. yeahhh Oooh, this my shit, this my shit I can only think about you’re lips I'm an owner of a lonely heart I'm an owner of a broken heart Gonna get a touchdown, gonna take you out So I'm ready to attack, gonna lead the pack A few times I've been around that track ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Moje ulubione:
Nigdy nie jest się samotnym mając gumową kaczuszkę ![]() .:: Później była wiewiórka... Ale jej nie kochałem... Czyste pożądanie Ocknij się i sztachnij feromona ;D i jeszcze jak mi smutno: Czasami deszcz w duszy pada ![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja lubię ten, zawsze go daję, gdy mam zły humor [tylko trzeba go sobie odpowiednio skrócić, zastepując dłuższe słowa, krótszymi synonimami, bo się cały nie mieści]
"Z kazdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę." Edytowane przez Lovisa Czas edycji: 2005-07-06 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
![]()
Lovisa, ten ostatni rządzi ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Nie,zebym feministka byla,ale ostatnio sposobal mi sie opis:
"facet to twoj najwiekszy skarb - zakop go w ogródku" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
fajny watek
![]() a moje: somewhere over the rainbow ciemnosci, wez mnie za reke dark side of the moon to tylko czesc ![]()
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
A to moje ulubione, inspirowane humorem Monty Pythona
![]() -> Na końcu tego opisu znajduje sie penis żeby wkurzyć cenzora, -> Rozbieranie sie w miejscach publicznych to prawdziwa męska przygoda ![]() -> I'd like to have an argument please , -> Ten opis jest martwy! wykitował! wącha kwiatki od dołu! i coś z innej beczki... -> życie to nie próba generalna -> The clothes do not make the man -> some mistakes were built to last i na koniec coś z kultowego "Misia" ... -> 'Parówkowym skrytożercom mówimy NIE !!!' |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Moje ostatnie to;
Fenyloetyloamina -zamiast pisac "miłość" i wszyscy znajomi z gg wpisuja to słowo w wyszukiwarkę aby wiedzieć o co mi znów chodzi I drugi,czesto pojawiający się u mnie wieczorami: " I have lost my teddy-bear ,who want to sleep with me....?" |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Świat bez facetów byłby pełen grubych i szczęśliwych kobiet
![]() Rzeczy niemożliwe załatwiam od razu, cuda zajmują mi trochę czasu ![]() <---- to słonko jest czasowo nieczynne (popsuło się i rozchorowało) "Dobrzy ludzie śpią lepiej niż źli, ale złym lepiej się wstaje." "Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym." I mój najczęstszy: Supergirls don't cry ![]() PS.fajowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze watek sie rozwinal, pokazne te Wasze opisowe kolekcje
![]() - What would you ask me if you had just one question? - brak opisu - ukradli mi klawiature - Zanim znajdziesz księżniczkę, musisz obcałować kuuupę żab ![]() - ||||||||||||||||||||||||| | 20% - trwa ładowanie opisu - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca - Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj - Myślę o Tobie, a ptakiem jest myśl... - Ja love krowe, a krowa love mnie. OLE! (ehh ten moj bzik na punkcie krow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja mam zazwyczaj :
1. Siedzę i myślę co robi 6 pozostałych cudów świata.. (było, ale to mój ulubiony). 2. Wyszłam za mąż, zaraz wracam. 3. Faceci są jak drzwi. jak nie pier*****esz, to się nie zamkną. 4. Jedyne, co człowiek MUSI, to umrzeć/ 5. Pocałuj mnie w d*** przez cytrynkę, żeby ci za słodko nie było. 6. Grzeczne dziewczynki idą do nieba. A ja idę tam, gdzie chcę. 7. W następnym wcieleniu będę sobą. 8. Co mnie nie zabije, to mi lotto. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
3. Faceci są jak drzwi. jak nie pier*****esz, to się nie zamkną.
5. Pocałuj mnie w d*** przez cytrynkę, żeby ci za słodko nie było. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Moje motto życiowe: Restless soul, enjoy your youth.
i pozostałe ulubione: będę jak wrócę, a jak nie to nie pokazuj status tylko tym co mi dobrze życzą wolne miejsce na reklamę po przeczytaniu opisu zostaw wiadomość nie ma mnie poniewaz jestem niedostepna nie ma mnie, bo za drogo będę jak wrócę, a jak nie to nie Zostaw wiadomość po usłyszeniu sygnału. Biiip numer zablokowany za złamanie regulaminu widocznie niewidoczna Kazdy moj ruch, kazdy moj gest swiadczy o tym, ze jestem THE BEST TuSkrytkaRadiaMaryjaPoNac iśnięciu"rozmowa"możeszSi ęWyspowiadać nie kazdy moze miec status a gdyby tu był Twój opis Bolek dawaj olejną, będziemy robic pomidory Scotch me tea who you yeah bunny! dzień dobry, że tak sobie pozwole skłamac ![]() far away, so close... Niby wszyscy wiedzą, że flaszka się skończy,ale zawsze jest to zaskoczenie Diabeł nie śpi. Z byle kim. |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy można zapodac linka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
ja mam zazwyczaj moj ulubiony
"gdy chce sie napic to pije, a gdy chce gzreszyc to grzesze moj kolega mila fajny -"Idea naszej Ery jest zyc na Plus i mowic Heyah Samym swoim" z kolei jedan z moich koleanek ma opisik- "chcialoby sie byc ajrisz tak z opisu " co kolweik to znaczy:P lub jeden z moim ulubionych po islandzku "bjartar vonir raetast" (co znaczy - jasen nadzieje spelniaja sie) to chyab na tyle bo reszta znajomych spi i nie ma opisow a ja ma to takei dziewne hehe np kumlepa ktora wlasnie polecial do islandii "no to fruu..."
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Sama najczęściej mam opisy z aktualnych muzycznych fascynacji, bardzo często mam opis pt jesienna/wiosenna etc deprecha, a już moim zyciowym credo jest "I'm only happy when it rains". Często opisy typu - do not disturb, working/żmudna harówa.
Za to bardzo podobają mi się opisy mojego jednego przyjaciela: - jestem rydzykantem, - milcz jak do mnie mówisz, - najważniejsze to się dobrze czuć - nie liczyć na zdrowe zmysły (to ten z dnia dzisiejszego). Mój TŻ ma opis "miejsce na Twoją reklamę". |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
ja mam teraz wymiennie takie
![]() *it's the first day of the rest of your life ![]() *there must have been an angel by my side.. *love is life and life is free, take a ride on life with me:P *in the uncanny world of magnets and miracles... *gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody slonca.. *to bzyczace bzykanie nie bzyka bez powodu *zobaczyc swiat w ziarenku i niebo w dzikiej lilii.. zatrzymac nieskonczonosc w reku i wiecznosc w jednej chwili.. qrcze jakies one wszystkie takie sentymentalne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() myślałam,ze się zmówili,ale większośc się z nich nie znała. popularny opisik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Kobiety sa ja Media Markt - nie dla idiotów..... stary opis, ale jeden z ulubionych nie wiedziec czemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
A ja mam w opisie 2 serduszka
![]() "trzeba umiec kroic ser z fantazja" "kocham cie" - powiedziala i odeszla... "tylko nieobecni sa najblizej" "szkoda, ze nie mozna zyc na brudno" "tak naprawde w zyciu liczy sie tylko milosc, mimo porazek, udreki, mimo wszystko.."
#53 |
Mrs Mrau
|
Anisiu a jak zrobiłaś te dwa serduszka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
podaj email to ci wysle kod
![]()
#55 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chce, ja tez chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Oooo ...
![]() ![]() przezlosliwa@tlen.pl
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() instrukcja obslugi: Dziewczynki, skopiujcie ten kod i wklejcie w opis na gg ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
to ja jestem jakaś dziwna, bo prawie nigdy nie mam opisu...
![]() ![]() a jedyny jaki mam zapisany (ale już raczej go nie używam), to "Życie = chemia + fizyka" Bo wyczytałam go kiedyś w jakiejś książce, która mi się spodobała ![]() Ja natomiast uwielbiam czytać opisy znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.