|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6841 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
[quote=Divine18;3672641]
Just a Memory Every Dream Is Of You And Me If I Wish Upon A Stars * Poprostu pamiętać każdą naszą chwilę chciałbym spędzić wśród gwiazd Be, be the one I need Be the one I trust most Don't stop inspiring me badz, badz jedynym ktorego potrzebuje jedynym ktoremu ufam nie przestawaj mnie inspirowac Run running all the time Running to the future With you rightByMy side bieg biec przez caly czas biec do przyszlosci z Toba przy moim boku .. bOskie!!! :P
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#6842 |
Zadomowienie
|
** Misie harcują, po lesie szarżują
![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6843 |
Rozeznanie
|
_.bawił się uczuciami jak dziecko klockami..budował i niszczył..
_.nie oddalaj sie teraz trzymasz w dloniach moj swiat.. _.dajesz mi i znów odbierasz oddech którym żyję teraz _.nie mówię nic zapomnieć chcę, nie czuję nic choć serce rwie.. _.pozwalasz mi żyć marzeniami.. _. "There's got to be just more to it than this or tell me why do we exist?" (wymysl mego brata)
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#6844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS.Wizaż szaleje,czuje ze kilka razy mi sie opublikuje ten sam post... ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6845 |
Zakorzenienie
|
haha aniołka wczoraj mój TŻ biegał z kolegą po lesie z pochodniami z żywicy (bo dobrze sie pali) ![]() ![]() ![]() ![]() so...let's talk about future, our future ![]() więc... porozmawiajmy o przyszłości, naszej przyszłości ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6846 | |
Rozeznanie
|
miałam ich sporo, na starym dysku teraz został mi tylko ten jeden
![]() proszę bardzo ![]() Cytat:
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6847 |
Zadomowienie
|
Ach, no trudno
![]() A może ktoś ma jakiś opisy, że KTOŚ ma u mnie zielone światło a nie potrafi tego zauważyć? ![]()
Edytowane przez Alatienka Czas edycji: 2007-02-11 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#6848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6849 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego stoisz na czewonym świetle skoro masz zielone??!!<3
Ja chce do Ciebie gamoniu!! ![]() Do mojego serduszka masz wstep wolny ![]() ~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~ ~ Bo ja wszystkim na zlość...zyje i daje zyciu w kość.... Kocham Was jak w rybie ości ![]() Zyc i nie umierac....tanczyc...pic. ....i......polewac ![]()
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2007-02-11 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#6850 |
Zadomowienie
|
życie jest łatwiejsze, gdy się uśmiechasz
|
![]() ![]() |
![]() |
#6851 |
Zakorzenienie
|
moje 2 ostatnie:
- come break me down bury me bury me... - such a beautiful lie to believe in so beautiful, beautiful lie ...
#6852 |
Przyczajenie
|
***Przytulam się do nadziei i w ciszy umiera to co boli***
#6853 |
Przyczajenie
|
Miłość jest jedynym bólem załugującym na wiecznośc
Czas nie leczy ran-on przyzwayczaja nas do bólu Miłość jest podróżą z której nikt jeszcze nie wrócił Tam najtrudniej iśc naprzód skąd wszyscy wracają Pozdrawiam wszytskich!
#6854 |
Raczkowanie
|
** "..krzyczeć tesknocie precz!.."
** uniosłam sie ponad horyzont tak slodko w gwiazdy wtulona.. ![]() ** ...kod z kresek na parabelce, zwymiotowało moje serce... ** "Morze toczy grzbiety fal" ** jesteś moją muzykę, instrumentem, dyrygentem... SALĄ KONCERTOWĄ ![]() ** Smurfuj się pod wiatr! ** ...Pościel pachnie jeszcze ogniem naszych ciał... ** Jesteś dla mnie całym światem, Słońcem, wiatrem, wodą, latem! ** Niech Mówia,Że To Nie Jest Miłość tyle z dzisiejszej listy...
![]() |
#6855 |
Raczkowanie
|
**.:::Posłuchaj głosu serca, w nim miłość się tli:::...
**W Szmaragdową noc zasypiamy w ramionach swych... **Kocham Cię tysiącem słońc **tysiąc złotych róż rozwija swoje marzenia **tysiąc złotych róż rozkwita nowym snem **...Wspólne radowanie byle czym/Tym,że on w jej myślach ona w nim... ** a Ja? Ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat!.. ** nie potrzebuje słów wystarczy dotyk ust ** Popatrz do góry, tam słońce zawsze jest. i jeszcze troszkę ![]()
![]() ZAKOCHANADOKOŃCA ŚWIATA Edytowane przez prostownica87 Czas edycji: 2007-02-11 o 22:04 Powód: :) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6856 |
Zadomowienie
|
** Czasem zastanawiam się,dlaczego mój i Twoj świat nagle się zderzył...
** Obudze szczęscie swoimi marzeniami! ![]() ** I have the pussy so I make the rules ![]() ![]() ![]() ** Nie jestem Aniolem...ale to nie znaczy,ze nie umiem latać.../ ,że ty nie nauczysz mnie latać...
![]() ![]() |
![]() |
#6857 |
Rozeznanie
|
~~Gdy myślisz że twoje życie jest bezsensu popatrz jak żyją inni...
~~Zawsze sprawdzaj czy sok jest wart wyciśnięcia!! ![]() ~~I feel like a puzzle...I can’t find my missing place... ~~Nie tylko slowa cos mowia... ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6858 |
Przyczajenie
|
Hmmm,przeglądajac różne fora spotykam sie z tym skrótem " TŻ " z ciekawości,ażspytam co to oznacza-bo zakładam,że chłopakaitede - ale ten skrót ??
cośode mnie : - dlaczego szczęście ucieka, gdy tak blisko zdaje sie być? - czasem trzeba skoczyć z mostu i zbudować skrzydła w drodze na dół... - "...żyjemy w czasach satysfakcji, kruchejwięzi i modnej empatii..." - "przypomnij sobie mójsmak i dotyk... [; - bierzchłopczemożesz mieć mnie,ja mogę mieć każdego,lepiej sieśpiesz ... ![]() - słodka jak miód, gorzka jakmocca,mocna jakspirytus dobranoc dziewzyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6859 |
Zadomowienie
|
tz- towarzysz życia.
A co tam, kradne wszystkie wasze opisy ![]()
#6860 |
Zadomowienie
|
** ...wśród obłoków będę tańczyć... wiatr we włosy wplatać..
![]() ![]() |
![]() |
#6861 |
Raczkowanie
|
Nie wszystko jest zdradą, czasami to tylko awaria hamulców moralnych
Miłość to nienawiść która pomyliła drogę Największym marzeniem mężczyzny jest utrzymać kobietę…za jej własne pieniądze. Prawdziwego mężczyznę poznaje się po kobiecie Kolejnemu dniu sens nadać łapię chwile te słodziutkie choć krótkie Samotnemu cały świat pustynią Jesteś tam gdzie jesteś ... ponieważ dokładnie tam pragniesz być Jestem tam gdzie jestem ... ponieważ dokładnie tam pragnę być Człowiek jest tym o czym cały dzień myśli Wniosek to punkt, w którym nie masz siły dalej myśleć Jeżeli sam uwierzysz we własne siły inni uwierzą w ciebie Szczęście to ta chwila co trwa, szczęście to piórko na dłoni, co zjawia się, gdy samo chce i gdy się za nim nie goni... |
![]() ![]() |
![]() |
#6862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit.nie widziałam,że już padła odpowiedz ![]() -"Nie ma mnie,bo nie ma NAS" -"Dla mnie Windows,to jakiś wirus na komputerze" -"Dziękuje tym co są,będą,byli..pierd*** tych co się odwrócili"
![]() |
#6863 |
Wtajemniczenie
|
Mój dzisiejszy:
I need your love to hold me up when it's all too much to bear... czyli Potrzebuję twojej miłości,by mnie podtrzymała, gdy jest za wiele do zniesienia...
#6864 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny super sa te Wasze opisy
![]() ![]()
#6865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6866 |
Zakorzenienie
|
Byłeś serca biciem ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6867 |
Raczkowanie
|
moje :
1.Matko Boska poczełaś bez grzechu daj grzeszyć bez poczęcia.... 2.do popóki lakier na paznokciach nie wyschnie jestem bezbronna 3.Widze twoje staranie więc dostajesz kredyst- zaufanie.... 4.50% polaków zdradza .... jeśli nie ty to twój partner 5.chcesz zasnąć? .... nie budź wspomnień
#6868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jowasia ja tez kradne ten o milosci ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może coś takiego ? Bo najpiękniej jest wtedy, gdy pachnie mi Twoją miłością... Byś chwilę był mój, byś tylko był przy mnie... Kocham Cię namiętnie tak, jakby świat się skończyć miał... To dla Ciebie tyle ciepła mam w sobie... Mogłabym nie spać tylko po to, żeby słuchać jak oddychasz... Zgubiłam się gdzieś bez Twojej miłości... Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia... Nie mogę kochać bo słaba jestem wtedy... Bo jesteś mą wiarą, nadzieją, zagadką... Z Tobą uczę się cieszyć każdą prostą czynnością życiową... Dobranoc to taka gdy, moją kołdrą jesteś Ty =) Moje oczy są oczami wariatki, gdy spotykają się z Twoimi oczami... Więc spleć palce z moimi i chodź...prowadź i daj się prowadzić... Czasem wystarczy jedno Twe spojrzenie, mała iskierka radości...
![]() |
#6870 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.