|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6811 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
** jestes wodospadem uwolnionych łez
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6812 |
Zadomowienie
|
Śliczny....
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6813 |
Wtajemniczenie
|
mój aktualny:
"leń pospolity ![]() ![]() miałam zabrać się za pisanie pracy na konkurs z polskiego, co więcej, miał już powstać jakiś plan pracy, wstęp, zarys... ![]() w podpisie mam linka jakby ktoś chciał pomóc... ![]()
#6814 |
Zakorzenienie
|
#6815 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#6816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6817 |
Wtajemniczenie
|
#6818 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#6819 |
Rozeznanie
|
~~Szybko nastapila we mnie pewna zmiana nie jestem juz grzeczna i taka kochana...
~~Absurdem jest słowo "wolność" napisane na kartce w kratkę ~~Uwielbiam te chwile. Macham im na pożegnanie gdy mnie mijają (Jack Sparrow)
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6820 |
Rozeznanie
|
~~...wystarczy słowo, jakiś gest - i nagle wiesz czego od życia chcesz !
~~'i to jest prawdziwe przesłanie wolności: mieć najważniejszą rzecz na świecie, ale jej nie posiadać.' ![]() ~~Może i nie jestem najlepsza... ale i tak jestem czyimś aniołem... ![]() ~~Nawet w snach nie moge Cię odnaleźć, ciagle sama...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6821 |
Wtajemniczenie
|
nieprzyzwoicie seksowny ;*
(bardzo duzo osob reaguje i wyptuje kto jest tak sexy.. ![]()
#6822 |
Zadomowienie
|
mara_m Masz może jeszcze więcej cytatów Jacka Sparrowa?;>
#6823 |
Zakorzenienie
|
.." ťÝĽë jëšžčžë Đřôgí jëšť přžëĐ ňámí, ž ťÝm żë ťřášę wÝžňáčžÝmÝ šámí..."
///S///Ł///O///D///K///I///C///H//////S///N///Ó///W ......|| D || O || B || R || A || N || O || C || ..... Once upon a time a memory\ ![]() \Once upon a perfect world / Just a Memory Every Dream Is Of You And Me If I Wish Upon A Stars * są DlA NaS MiEjScA NiEzNaNe ~ są TaKiE ChWiLe, DlA KtórYcH Się żyJe ~ "Jestem deszczem padającym na łąke A Ty łąką wilgoci łaknącą <3" Spójrz, życie Twoje jak pajęcza nitka zaczepiona o serce dmuchawca.... Jestem światłemPrawdę ukazującym Ty zaś prawdą w ciemnościach więzioną Tears stream down your face I will try to fix you ("v") ("v") 'v' 'v' two hearts one love ..."tak zwyciężców zwyciężył w końcu sen, brat śmierci." sometimes You're out of luck And the reason that you had to care ... just look to the rainbow, you will see, sun will shine 'till eternity Życie jest pięknePanie i chcę je zrywać jak zrywa się kwiaty o poranku WCiszyRośnieNoc JaSmakujeKrew wiśniGdy uśmiechasz sięJakGdybyNigdyNic zjedzmy się nim wstanie dzień... do ust podnoszę Cie ... ![]() "Jak biec - do końca potem odpoczniesz ..." NonOmnisMoriar NiePrzeminieszCały ZatrzymajSięToPrzemijanie MA SENS "Jeśli chcesz znaleźć źródło, musisz iść do góry, pod prąd" to look like the cat that's got the cream nie kazdy chłop z widłami to posejdon/a spiritual trasformation + You, soft and only You’re just like a dream You, just like heaven .:.:.:.:.I cried for you .:.:.:.:. When the sky cried for you Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałych sześć cudów świata. Rzeczy niemożliwe załatwiam od razu, cuda zajmują mi trochę czasu ~Słodka i kojąca nocy OtoMaDuszaZnużonaiBlada naŁonoTwo***ezsilneUpada Struna po strunie pęka kwiat po kwiecie więdnie blask kona po blasku ZłamaneSkrzydłaLeciećNieZ dołająDługo MyślSpadaPierśRaniGłazówK rawędzie Oto gwiazdę co spada lećmy chwycić w ramiona... tylko tęsknota, co dusze rwie,tęsknota, co zabija Dawna chwała mi się śni, dawna chwała dawnych dni, Cygan sprzedający płyty kompaktowe - CD-ROm Be, be the one I need Be the one I trust most Don't stop inspiring me Run running all the time Running to the future With you rightByMy side Wszyscy jestesmy aniolami z jednym skrzydlem ,mozemy wstac tylko wtedy,gdy obejmujemy drugiego czlowieka kocham ludzi z którymi jestem blisko... oddałabym za nich wszystko To Juz Jest Koniec Nie Ma Juz Nic Zostala Szkola i Trzeba Tam Isc...: "i wśród tego nieśmiałe życie przemocą wywleczone ze snu" "w niewyczerpanym wiecznym życia hymnie" "w życia wędrówce na połowie czasu" "tyle tu naraz świata dokoła..." "i z każdej chwili i z każdej rzeczy daje znak życia wieczna kobiecość" "jest w oczach ludzi blask niegasnący" "przede mną światłość i we mnie światło" ![]() "trwaj chwilo piękna wołam w zachwycie wiecznie zielone jest drzewo życia!" "jakie jest piękne to co niepiękne, jakie niezwykłe wszystko co zwykłe" "nigdy nie pozna dusza anielska jakie niezwykłe wszystko co zwykłe"
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6825 |
Zakorzenienie
|
*Samotność jak gorączka nocą dopada..
*Ja wiem że lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas *Nie chce z tym tak żyć widocznie tak być musi.. *Nienawidzę za to siebie życia i całego świata.. *Don't leave me out in the rain... *I cried so many nights. Un-break my heart.. *Wiara czyni cuda..trzeba wierzyć, że się uda... *But I feel cold inside, since the day you ran away. *Najlepsza obrona jest atak. *Why can't I breathe whenever I think about you.. *Wtulić się w czarne skrzydła Anioła i odpłynąć w samotność... *Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6826 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6827 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6828 |
Raczkowanie
|
Z listy:
|
![]() ![]() |
![]() |
#6829 |
Zadomowienie
|
nigdy wiecej nie zwatpie ze jestes
oddechem porusze niebo i ziemie
#6830 |
Zakorzenienie
|
a to ode mnie.. moje własne tym razem
![]() Słońce chowa sie i przechodzi w mrok... Powieki zamykają sie powoli... moją duszę sen koi... Gdy czuję Twego serca bicie momentalnie wraca do mnie życie Nadchodzi czas rozstania.. jak tylko mogę się przed tym wzbraniam... Odchodzisz...Serce zamrozisz, "Żegnaj" nie mówisz-nawet tym sie nie potrudzisz.. Pewnego dnia to ja odwrócę twarz Doczepiam ostatni element układanki o mnie i o Tobie To jest ten czas.. płaczę ostatni raz... To jest ta chiwla- nic mnie już nie trzyma... Nasze obarzone ciała były jednym- jak natura chciała zostawiłeś mnie samą w deszczu... |
![]() ![]() |
![]() |
#6831 |
Zakorzenienie
|
z listy....
"tu nie jest jak w Kanadzie... tu zyje sie z dnia na dzień" I was lost in paradise, wish I'd never opened my eyes... >>Każdy_przechodzi_na_wyg odną_stronę<< Tera mnie to wali..... Bo jestem na fali ![]()
#6832 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6833 |
Raczkowanie
|
* Gdyby świat był tak kolorowy jak moje sny dostałabym oczopląsu!
* Już się nie boję... Przecież to tylko zwyczjana noc... * Gdy przy stole siadasz Ty - tak uroczo rozgadana, to od rana znowu chce się żyć * Pojawiłeś się tu znikąd wygoniłeś smutek lęk i ból… i okryłeś ciało płaszczem chmur.. * Modlę się do Twoich oczu, gdy z radości toczysz ciepłe łzy... * Życie umie nas zaskoczyć akwarelą samych jasnych dni… * Ach jak pięknie - Twoje oczy roześmiane już od rana iskrzą się... * Jesteś moim dobrym losem... Kocham Cię! mam nadzieje, ze cos sie spodoba ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6834 |
Zakorzenienie
|
Powiem tylko
![]() ![]() -O,mlecyk! chyba ostatni w tym sezonie ![]() -Jeżeli ktoś komuś coś,ewentualnie nikt nikomu nic,to myśle że wątpiexD -Ludzie próbują się chować Oni nie wiedzą że to nie jest droga z Listy: -Nie jestem mądry,ale wierze Nie jestem bogaty,tak wiele mam
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-02-11 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#6835 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6836 |
Zadomowienie
|
Poison27 - świetny avatar
![]() ____ * Przypływ morza łez ... * Who want to be my hero ... ? ![]() lub * Do You want to be my hero ? ![]() * To moja słabość rośnie w siłę . |
![]() ![]() |
![]() |
#6837 |
Zakorzenienie
|
Dobra Noc jest wtedy kiedy moja koldrą jesteś Ty...
![]()
#6838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki to ja przetlumacze te swoje;* Once upon a time a memory\ \Once upon a perfect world / raz na zawsze w pamieci raz na zawsze idealny świat Just a Memory Every Dream Is Of You And Me If I Wish Upon A Stars * Poprostu pamiętać każdą naszą chwilę chciałbym spędzić wśród gwiazd sometimes You're out of luck And the reason that you had to care ... czasami jestes daleko od szczescia i powodu dla ktorego mialbys sie starac Tears stream down your face I will try to fix you Łzy płyną po Twojej twarzy Postaram sie Ciebie zmienic to look like the cat that's got the cream- wygladac na bardzo zadowolonego z siebie .:.:.:.:.I cried for you .:.:.:.:. When the sky cried for you płakałam dla Ciebie kiedy niebo płakało dla CIebie just look to the rainbow, you will see, sun will shine 'till eternity po prostu patrz na tecze a zobaczysz slonce bedzie swieciło wiecznie Be, be the one I need Be the one I trust most Don't stop inspiring me badz, badz jedynym ktorego potrzebuje jedynym ktoremu ufam nie przestawaj mnie inspirowac Run running all the time Running to the future With you rightByMy side bieg biec przez caly czas biec do przyszlosci z Toba przy moim boku You, soft and only You’re just like a dream You, just like heaven Ty, łagodny i jedyny Ty jestes jak sen Jestes po prostu jak niebo
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6839 |
Rozeznanie
|
_.co się stało to sie nie odstanie..rozbitej szyby poskładać w całość przeciez nie jesteś w stanie ..
_.niby dObrze, ale wcale nie jest tak jak myślisz .. _.są godziny liczone podwójnie i lata niewarte jednego dnia.. _.ja wiem ze to marzenia i wiem ze nie do spelnienia _.to tylko marzenie..nierealne.. narazie tyle ![]() ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#6840 |
Zadomowienie
|
** Misie harcują, po lesie szarżują
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.