|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
DzieFFczyNnY aSh Mi SiĘ HumCio popraFFiŁŁ
![]() ![]() Ok ok,dam jakis opis,zeby nie było ![]() ** Dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje... ** Są dni tak bardzo szare, Których szkoda kolorować ** Każdy kto kocha, poczeka.. gorzej gdy nie potrafi czekać.. ** Oaza uczuciowej stabilności ** Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney ** Będziesz miał szansę gdy w wibratorze wysiądzie enerDŻajzer ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6962 |
Rozeznanie
|
Cukier? Czekolada? Miód? Nie znam nic slodszego ode siebie
![]() WolnaJakPtak NiczymAniołCoNaSkrzydłach Mknie LekkaJakWiatr... All I need is you ! Come please I’m callin ! Hurry I’m fallin ! Let's talk about sex baby, let's talk about you & me. Everybody should be happy! ![]() fragment z piosenki Kubusia Puchatka "juz zawsze na zawsze" "Już zawsze na zawsze czas długi trwać może to. Przy Tobie szybko płynie czas, jak nie wiem co. Chcę zawsze kiedy Cię zawolam, bys zawsze mogl uslyszec moje slowa. I niech tak zawsze trwa że zawsze Ty i ja juz zawsze na zawsze... Chce zeby zawsze juz tak bylo, by nigdy to sie juz nie zmienilo, że gdy mowimy my- to znaczy ja i Ty juz zawsze na zawsze... juz zawsze, na zawsze czas długi trwać może to choc miejsca może są ciekawsze, chcę być tutaj, z Tobą na zawsze(...)"
#6963 |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że sie podoba
![]() ![]()
#6964 |
Raczkowanie
|
Do dziewczyn które perfidnie wykradają mi podpis
![]() ![]() nikt nie wydaje sie bardziej obcy niż ktoś kogo sie kiedyś kochało Czasem prosty gest wystarczy by wszystko zmieniło dalsze wydarzenia milosc....bez niej czlowiek po prostu gasnie.....gasne szybko... Every passing minute is another chance to turn it all around .....wciąż patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt.... Widzieć jak na mnie patrzysz i w Twe oczy patrzeć.. jeszcze dzieli nas lodowa tafla lecz już tu i tam zaczyna trzaskać Jak niewidomi kalecząc sobie dłonie zbieramy szkła rozbitych marzeń Dał jej kwiaty , ale czemu dopiero na jej grób?? "opętałeś mnie.. chce uwolnić się" kiedy zamykam oczy słyszę bicie Twego serca looking in your eyes I see a paradise... ( w twoich oczach widze raj) Powietrze ma Twój zapach, głosem Twoim mówi do mnie ktoś "nikt ze mną tak nie tańczył, nikt na mnie tak nie patrzył" masz takie ciepłe światełko w oczach ...jest w twym uśmiechu coś ekscytującego Do you think of me? Do you dream of me? I always dream about you. I have danced inside your eyes…how can I be real (Ja tańczę wewnątrz twoich oczu. Potrafię być realna)
#6965 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziewczyny wrzucajcie czasem jakieś zabawne opisy,bo ja tutaj na takie poluje z łaski swojej,o ![]()
#6966 |
Zadomowienie
|
.
02.03.2007 r. ![]() 14.02.2011 r. ![]() 18.08.2012 r. ![]() Edytowane przez RoXi_7 Czas edycji: 2007-02-15 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#6967 |
Raczkowanie
|
No to ja daję w takim razie zabawne:
![]() Użytkownik ma wyłączone Gadu-Gadu lub jest poza zasięgiem serwera. opis ocenzurowano! nie dla dzieci! no juzz.... zamykac oczy! <–––––– Co sie gapisz?? Czerwonego słoneczka nie widziales?? Kocham Cię --------------------------nie ciebie, przesuń się ;D SZKOŁA - Społeczny Zakład Karno- Opiekuńczy Łączący Analfabetów Jeśli chcesz zobaczyć opis wyślij sms "OPIS" na 7112 (jedyne 9 zł + vat) Opisowość tego opisu, opisuje opisujący opis opisu Jeśli wobok widzisz żółte słoneczko, to znaczy że jestem! Wyszłam Bóg wie gdzie, diabli wiedzą kiedy wrócę... ![]() ![]() Jesli nie masz po co życ, zyj na złość tym, którzy Cie nie lubią... Jestem W SZKOLE >>CHYBA<< tzn. szłam w jej stronę __/\\___/\\______/\\____________________ i witamy po tamtej stronie. Skoro Supermen jest taki mądry to dlaczego zakłada majtki na spodnie? ...sprawdzam czy światełko w lodówce zgasło
#6968 |
Zakorzenienie
|
Kobietki a może macie coś w swoich opisowych zbiorach na temat:
"jestem wk.. na TŻ, nagadał mi głupot i najchętniej rozerwałabym go na strzępy" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6969 |
Raczkowanie
|
Co powiesz na coś takiego:
![]() ![]() Oj TeŻecie, TeŻecie...żeś mnie wk*rwił Czy Ty, Kochanie, czasem zastanawiasz się co mówisz?!?!? Jeszcze raz powiedz coś takiego, to ci przywalę tam gdzie będzie bolało :P Ej, a Ty przypadkiem myślisz czasem troszeczkę?
#6970 |
Zakorzenienie
|
Dzięki DevilishGirl
![]() ![]() Kurcze.. jeszcze 2 godziny temu rozszarpałabym go na strzępy, a teraz chce mi się płakać.. Coś w tym jest, że faceci są z Marsa, a kobiety z Wenus.. czasem zero zrozumienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6971 |
Raczkowanie
|
ciesze sie że moglam pomoc
![]()
#6972 |
Zakorzenienie
|
jakos w autobusie mi sie nasunelo:
....Wiele słów...Jedna myśl...Tylko Ty... ....A lot of words...One thing.. Only You...
#6973 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na świetny opis, który od razu poprawił mi humorek
![]() "Facetów do wora, wór do jeziora" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6974 |
Zakorzenienie
|
Mi jedyne, co w autobusie się na myśl nasuwa - wszyscy w autobusie sięśpieszą prócz kierowcy :/
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyżbyś wierzyła w koniec świata 12.12.2012? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6976 |
Raczkowanie
|
Powiedz mi jak dużo żab muszę pocałować zanim znajdę mojego księcia
![]() |
#6977 |
Raczkowanie
|
Dorzucam swoje
![]() Gdy jestem niedostępna: **widocznie niewidoczna -Śpię ... Ale nie jest to jeszcze potwierdzona wiadomość ... **Nie ma mnie i nie będzie chwilowo, pojechałam daleko i proszę nie tęsknić -Obmyślam plan podboju świata.. **Proszę o ciszę...... Śpię. -Rozpoczynam poszukiwania motywacji do nauki... Na smutek i złość: ...Nie pozwolą ci nawet dokończyć kwestii, a już cię pochowają... Dzień dobry, że tak sobie pozwolę skłamać Są takie dni, że człowiek przytuliłby się nawet do jeża...a i jego brak Kubusiowo Puchatkowe: 'pamietaj:co komu do tego,skoro i tak mniejsza o to?' 'bo wypadek to dziwna rzecz.nigdy go nie ma,dopoki sie nie wydarzy' 'prawdziwy z Puchatka przyjaciel...nie to co inni' 'jest dostatecznie smutno,jezeli samemu jest sie nieszczesliwym,ale jest jeszcze smutniej,kiedy wszyscy inni twierdza,ze tez sa nieszczesliwi' 'nie wszyscy moga i ktorys z nas tez nie moze.i w tym cala rzecz' 'misie-patysie to wcale nie taka dobra zabawa,jak sie wydaje.zwlaszcza jezeli zostaje sie patysiem' 'kiedy spytaja cie,jak sie masz,odpowiedz po prostu,ze wcale' "A co tropisz?- Coś, coś, coś - odparł tajemniczo Puchatek" Im głębiej Miś zaglądał do norki, tym bardziej Prosiaczka tam nie było. Miłość jest wtedy gdy się kogoś lubi za bardzo- kubus Puchatek Żartobliwe: To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn Wypijmy za drzewa na nasze trumny aby rosły jak najdłużej Nie przeszkadzać, no chyba ze chcesz sie ze mną przespać ... Patrzę rano w lustro i zastanawiam się cóż ten geniusz dzisiaj wymyśli Hiroszima 1945, Czarnobyl 1986, Klasówka z Polskiego 2005 Największym zboczeniem jest brak zboczeń ukłoń się świrom, żyj nie umieraj Zdrowi psychicznie sa nudni... puk puk..! - kto puka..? -nauka..! - a to pomyłka Gadajmy z ludźmi - tak szybko robią się niedostępni. Optymistyczne ![]() ...podaruj mi coś , czego nie zdobędę sama... I'm so high, i can hear heaven Życzę wszystkim bardzo miłego poniedziałku Zdeterminowana by walczyć, zdolna by wygrywać. Zwyczajny dzień zamieniam w baśń... Są słowa,co jak motyle mogą unieść w górę' =-) Różne: W życiu chodzi o to aby być trochę niemożliwym... Po co ci to? Jak mniej wiesz to lepiej spisz Dziś jestesmy tymi ludźmi przed którymi ostrzegali nas rodzice Wiara w ideały to ciężkie kalectwo. 11 przykazanie - nie ufaj Jak pójdę do nieba i spotkam Amora to wsadzę mu ten jego łuk w dupę Kto się ze mną pobawi? Wymowki juz istnialy wczesniej niz ty, wiec milcz... Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. Gwałtowny kryzys egzystancjalny na arenie mego istnienia
„Dziecko może nauczyć DOROSŁYCH trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego czego się pragnie…” Paulo Coelho Lepiej nie klikaj <<<tutaj!>>> grozi uzależnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6978 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6979 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Z piosenek (Train, SDM, CocoRosie, coś G'N'R i chyba Pink Floyd się znajdzie
![]() Enjoy ![]() And tell me what it's like to be the one and only You make everything all right So don’t try to figure me out I won’t try to figure you out I’m out here counting airplanes Trying to make sense of the change Jednak znów nie zasnę, już mi się nie przyśnisz. Lepiej nie mówmy nic. I nie ma metafizyki w tę noc Zwólcie czarnym potoczyć się chmurom Po was przez nas i między ustami I'm just a soul whose intentions are good please don't let me be misunderstood (razem jako cały opis, albo tylko jedna część ![]() you can't put your arms around a memory And so it is The shorter story No love, no glory No hero in her skies You can leave me On the corner Where you found me I'm not for sale anymore If every angel's terrible Then why do you watch her sleep Just because the sky turned from gray into blue I can't explain, you would not understand. |
![]() ![]() |
![]() |
#6980 |
Raczkowanie
|
aniolka świetny avatarek - jak zawsze
![]() a mój dzisiejszy: you're the only one... niech czas szybciej leci ![]() A mojego TŻa: I wanna love you, you already know... ![]()
![]() |
#6981 |
Zakorzenienie
|
Everybody pomarancze i ty tanczysz i ja tancze
![]() "Miłość powiększa i upiększa rzeczy, daje im oddech nieprzemijalności" ŚNIŁOmiSIĘ,ŻEktośPODŹWIGN ĄŁmnieZmartwotyIożywiłSŁO WEM;( aleTOsen... "Za każdą wielką fortuną kryje się zbrodnia"
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6982 |
Raczkowanie
|
Swietne opisy, co tu duzo mowic
![]() Teraz mala poracja ode mnie! szanse 1 na milion spelniaja sie w 9 przypadkach na 10 ![]() każdy problem ma rozwiązanie, jeśli nie ma rozwiązania to nie problemu! If life ain't just a joke, Then why are we laughing? Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy... Udzielajmy azylu zbiegom... okoliczności ![]() Nigdy nie ma się drugiej okazji, żeby zrobić pierwsze wrażenie ![]() Huraganowe oklaski najłatwiej zebrać za słowa rzucane na wiatr ![]() Mam nadzieje ze sie podobaja ![]() ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6983 |
Zakorzenienie
|
i swoim krzykiem przez powietrze drążę drogę!
Mówicie o mnie, że szalona, że szalona!!! Ja to samo mówię o was! babe it's making me crazy everytime I look around ;D how bizzare <3
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6984 |
Zakorzenienie
|
we śnie podążam za wolnością sekretnych myśli
fajny ten KRZYK ciekawe z czego to robią... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6985 |
Rozeznanie
|
...bo o to chodzi jedynie,by naprzód wciąż iść śmiało...
Tam stoi dom zagubionych dusz. Skoro chcesz odejść to odejdź,proszę...właśnie dziś. Anioł Stróż powiedział "naiwna" i pogłaskał mnie po głowie... Będę rozbrzmiewać i struny wyczerpię by tylko zagłuszyć ciszę mych westchnień "...Nie to miejsce,nie ten czas." dziś rzeczywistość stwarza mylne pozory
#6986 |
Zakorzenienie
|
yyy zdarza mi się czasem mieć optymistyczny nastrój
![]()
#6987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6988 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Bardzo fajny ![]() LoLcIa123 - a bałam sie,ze opis o wibratorku nie znajdzie tu poparcia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ** Siędzę i zastanawiam się co robi pozostałe 6 cudów świata ![]() ![]() ** wmawiaj mi że szczęście mam . . . ** Są grzeszki które popełnia się z przyjemności - Kto pogrzeszy?? ![]() ** Zesłał ją Pan na ziemię by siała zamęt i zniszczenie.. ![]() ** gorzka cząstka pomarańczy . . ** Somebody hug me or I blow my fuckin' head up... ** Więcej grzechów nie pamiętam, za żaden nie żałuję! ![]() ** Jeśli w niebie nie ma czekolady...to ja ją z pewnością mam ![]() ** Facet jak autobus...nie ten to następny ! ![]() ** Bog dał facetom mózg i penisa ale za malo krwi zeby to i to poprawinie funkcjonowało! ![]() ** Stan opisowy to osobliwie pejoratywna forma ekspresji własnych emocji ![]() ** Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli ![]() ** Powiedziałeś PRZEPRASZAM?? Mówi się-- błagam o przebaczenie-- !! ![]() ** Kto z was jest bez grzechu, niech szybko nadrobi stracony czas ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6990 |
Zakorzenienie
|
...dzień...zwykły dzień deszcz na twarzy...
...póki we mnie ogień...póki płonie w żyłach krew... ...jeszcze wierzę sobie...swoje robię...swoje wiem... walking on the moon... =) ...złe notatki bolą przez całą sesję ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.