|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
![]() |
#6932 |
Raczkowanie
|
Wszystkie dni,
Tyle chwil, Znów mi się śnisz, W ciszy, gdy ty jesteś blisko. Tysiące sekund myślę o Tobie. W chwilach, gdy te słowa pisze o Tobie myślę. Pomyśl o mnie jak ja myślę o Tobie Na moje wołanie odpowiedz słowem chociażby jednym. Naprawdę boli czy nad sobą się litujesz? Ze ślicznej piosenki " Znów mi się śnisz " ![]()
#6933 |
Zakorzenienie
|
DevilishGirl kradnę Twój podpis
![]()
#6934 |
Raczkowanie
|
a kradnij, kradnij
![]()
#6935 |
Zakorzenienie
|
~~*~~"..Bo~jest~paru~ludz i~bo~jest~pare~w~zyciu~do brych~chwil.."~~*~~
#6936 |
Zakorzenienie
|
teraz mam:
...jak dawniej nie bedzie...bo nam zyc jest bez siebie lzej... ![]()
![]() |
#6937 |
Rozeznanie
|
Weź moją dłoń,rozkołysz lekko i nie mów nic...
Posklejane chwile jak obrazki latają w mej głowie Całe piękno jest w nas,w naszym sercu jest największy skarb Uciec w bezdroża...wolny wiatr...wolność...czysta miłość możesz iść gdzie chcesz,wiesz...gdzie drzwi. Ucieknijmy stąd w rytmie ciepłych słońc i usiądźmy sobie na ławce z chmur ![]() Lecz wciąż kocham cię tysiącem słońc... "Nasze oczy wreszcie się spotkały,jak odbicia zagubionych gwiazd..." "Jest taki dzień kiedy sprawy warte uwagi przestają mieć znaczenie." Jak niebo nocą tak moje życie jest czarne...bez koloru Żyjemy noszeni na oddechach aniołów,umieramy pod ich skrzydłami Kupiłam dziś ciszę.Zapakowana była w szary papier... ...uciekam wciąż przed dniem... ...zamknięte słowa w cieniu łez...
#6938 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#6939 |
Zakorzenienie
|
spectre śliczne opisy
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6940 |
Raczkowanie
|
A macie może jakieś opisy, kiedy chłopak startuje do dwóch dziewczyn na raz, a konkretniej to do dwóch przyjaciółek. Obie nie jesteśmy nim zainteresowane i mamy go serdecznie dosyć, poza tym moja przyjaciółka ma chłopaka.
Będę bardzo wdzięczna ![]() Parę opisów ode mnie: "zawsze wsłuchuj się w to, co dzieje się w tobie" "poprawienie nie jest niczym złym, przeciwnie, jest bardzo ważne" "Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad" "To co proste na mapie, w rzeczywistości okazuje się trudne" "Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia" "Słowa nie wystarczą, bo jeśli nie są przekuwane w czyn, "przynoszą tylko szkodę"."
![]() |
#6941 |
Rozeznanie
|
A oto moje:
Słuchać w pelnym sloncu,jak pulsuje ziemia . . . Żeby zawsze mieć przy sobie czyjeś ramiona . . . Nie na krześle, nie we śnie... chciałbym umrzeć z miłości... W Tobie zakochałam się, w kieszeniach mam pełno chmur... Coś zimno się robi, przydałoby się dodatkowe 36,6 obok siebie... ![]() Zabierz mnie z tąd jak najdalej, choćby na drugą stronę lustra. . . Dobrze wiem już że MY się nie dzieli przez trzy . . . |
![]() ![]() |
![]() |
#6942 |
Rozeznanie
|
Arrakis
![]() ![]() ![]() Divine18 ciesze sie ze sie podobaja ![]() ![]() a mój dzisiejszy (z wizazu oczywiscie ![]() Obudzę szczęście swoimi marzeniami!
#6943 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() "Piękne jest niebo, gdy odbija się w Twoich oczach" - kradnę z podpisu DevilishGirl ![]() I coś ode mnie ![]() Z każdym krokiem mam większy smak na życie... Na skutek zderzenia ciał, straciłam głowę znów... Późno przyszedł sen, przyszedł i był zły ![]() Nie mam siły na zabawę w miłość... Serce pojemne jak przedwojenna wanna i pragnienie, by ją wypełnić ![]() Roztrzaskałabym się, gdyby nie spadochron z wyrzutów sumienia... We mnie podróbka szczęścia z fabryki na Tajwanie...
![]() |
#6944 |
Zakorzenienie
|
troszkę ode mnie
![]() życie jest jak sen...trwa tylko chwilę... znowu noc...kolejna bez Ciebie... otul mnie skrzydłem światła... spójrz głęboko w moją duszę... biec w deszczu...by dostać nic za wszystko... pozwól mi spełnić Twoje marzenia... zostań kiełbasą w moim bigosie... ![]() gramatycznie rzecz biorąc chłopiec ma inną końcówkę niż dziewczynka ![]() myśleć najpierw robić później... moje życie jest poplątaną siecią kłamstw... ![]() wszystko zrozumieć to wszystko wybaczyć... z niektórymi nie ma nawet o czym poziewać ![]() ...nikt z nas nie jest samotny przez przypadek... byłeś-radość,światełko...znikął eś-zamknięte pudełko...i żal i ból i łzy... ...Twe usta są lawą wulkanu... siedzę przy oknie czekając na cud... czasami chciałabym mieć zimne oczy które nie potrafią płakać... ...chciałabym mieć martwe ręce które nie potrafią ogrzać... gdyby to było średniowiece pewnie już bym nie żyła ![]() dlaczego ja jestem tak cholernie niewydarzona???????? mieć skamieniałe usta które nie potrafią całować... ...nie da rady bez czekolady... ![]() nigdy nie wiadomo kto wsiądzie na następnym przystanku... ...wszystko rzucę o poranku i będę bawić się na sianku ![]() ...gdy tak na mnie patrzysz to nie wiem czy mnie widzisz... wszystko się w życiu kończy... czasem człowiek przytuliłby się nawet do jeża!... :/
#6945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6946 |
Zadomowienie
|
Ba
![]() ![]() ** Kocham Cię....pączku ![]() ![]() ** Nauczyłes mnie sztuki miłości i kochania..szkoda,ze poznałam równiez sztukę rozstawania ![]() ** Szukam drugiej połowki...Bolsa oczywiscie ![]() ** Szukam drugiej połówki... 0,7 tez może byc ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#6947 |
Zadomowienie
|
*Przeszłość pozwala odmienić przyszłość..
*Kochałam Cię jakim byłeś, jesteś i będziesz... *Jeśli coś zaczynam chcę to skończyć... *...z przyczyn technicznych koniec świata odwołany..... Przepraszamy ![]() *Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w d*** *Wszędzie pełno ludzi, ludzi którzy chcą utrudnić mi życie *Milcz i daj mi kochać! *Każdy ponad każdym . . . *Smutny smuteczek w oczkach mam... *Bo to właśnie kochanie są czary... *Pomóż mi pokonać smutek który pozostał gdy nagle odszedłeś... *Uśmiechnęła się... miękko, ale nie kocio... kobieco, ale nie zalotnie... *kto temu winien wszystkiemu?...no kto jak nie ja.. *Zanim się spotkamy w niebie,bądźmy ze sobą tu na ziemi... *...w naszych oczach był ten sam blask... *Boję się Twojej miłości, tej najprawdziwszej i innej *w twym idealnym świecie nie ma miejsca dla nieidealnej dziewczynki-mnie
#6948 |
Zakorzenienie
|
.........A piekło szło za nim........
diabeł mnie do piekła nie weźnie, bo już w nim jestem. Wiecie co to Sąd Ostateczny? Sąd o statkach Niebierz życie na poważnie. Bo i tak niewyhdziesz z niego żywy. to bedzie sąd dla nas wszystkich a przede wszystkim dla naszych wrogów ![]() Chciałabym znać tytuł ostatniej w świecie książki... u bramy niebios stoją św. Piotr i Paweł... w 2012 wszyscy ich spotkamy Będą ginęli dobrzy i źli,mali i wielcy,władcy świata i ich narody... Niebo mnie nie chce ,a w piekle boją się że nim zawładnę. ![]() Optymizm i pesymizm różnią się jedynie w dacie końca świata. Nie oczekujcie na Sąd Ostateczny. On odbywa się co dzień
#6949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ukradłam,mogę prawda? ![]() DevilishGirl - ukradłam sobie podpis...wybacz ![]() Nie znoszę siebie samej za to,że nie mogę Cię nie znosić... Idealnie do mnie pasuje..niestety... ![]() ![]() ** Zmienie świat! Od teraz bedziesz w nim zawsze tam gdzie ja! ** Nie sądziłam,że ten dystans tak bardzo nas do siebie zbliży ** Im więcej Ciebie tym mniej...no,ale co za duzo to nie zdrowo ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#6950 |
Zakorzenienie
|
roxi 7
Milcz i daj mi kochać! ---suuuuuper !! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6951 |
Zakorzenienie
|
sliczne macie opisiki
![]() ![]() a moj TŻ ma na imię Piotrek i mam opis dzisiaj tłusty czwartek jutro tłusty piotrek ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6952 |
Zakorzenienie
|
Coś zimno się robi, przydałoby się dodatkowe 36,6° obok siebie... to jest genialne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6953 |
Przyczajenie
|
Hej!A oto kilka moich opisików:
![]() Jeśli życie jest piekłem, nie bójmy się śmierci... Ja to Ja, Ty to Ty, My to..kurcze chyba się pogłubiłam:| ![]() Odważni nie żyją długo, ale tchórze nie żyją wcale... Żyjmy tak jakby jutra miało nie być... ![]() O Tobie wciąż marzę i śnię...;* Marzę, by Twoje SeRcE Moje pokochało...=* Jeśli lecieć to do Słońca, a jak marzyć to bez końca...8-) Miłość to chłopak i dziewczyna=]Kochaj jeśli tylko chcesz! Gdy Ci naplują w oczy, powiedz, że pada deszcz! ...bo kocham Cię najbardziej przez wszystkie dni w roku ![]() Bądź mym BĄCZKIEM, ja będę Twą Stokrotką ![]() Serce odnajduje prawdy, które gubi rozum... Kocham Cię szalenie i juz się nie zmienię... Misio, żuczek, hipopotam...wszyscy wiedzą, że Cie kocham! Gdzie Ty tam ja, gdzie ja to Ty... Bardzo Misio MiSie podoba ![]() ...zawsze ejst możliwy Gdu tylko Cię ujrzałam, ogrzałeś moje SerCe... ![]() Mam nadzieję, że choć niektóre się spodobają.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6955 |
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6956 |
Zakorzenienie
|
#6957 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6958 |
Rozeznanie
|
no to ja też coś dołoże... nie bede tylko kradła;p
I want you here with me forever,be your holiday ![]() ![]() There's no way to lie to you, you know me better than I do ![]() Jestem w kropce ......................... . zgadnij, w której:P "W życiu są trzy najważniejsze rzeczy- kurcze, nie pamiętam jakie:P"
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
#6959 |
Zakorzenienie
|
hahahaha ostatni genialny hahhaha kocham deszcz... w deszczu nie widać łez...
![]() ![]() |
![]() |
#6960 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.