|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
** Cause I'm just a girl little ol' me so Don't let me out of your sight ( Jestem tylko małą dziewczynką,więc nie spuszczaj mnie z oka
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7323 |
Rozeznanie
|
-popatrz w moje oczy...czy az tak zmienily sie...??
-zyje z dnia na dzien, w labiryncie szczescia gubie sie... -moze kiedys w innym zyciu...jeszcze raz spotkamy sie... -ide daleko...zostawiam zmartwienia i zostawiam tylko wspomnienia...
#7324 |
Zadomowienie
|
moj ostatni:
###### - zdrap i zobacz kogo kocham ![]()
#7325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7327 |
Zadomowienie
|
** Męczą lub dają odpocząć są Twoje,czasem ukojenie,czasem paranoje-Sny,nawet gdy są dobre,to się budzisz...
** czuję się smaczna od głowy do stóp ![]() ** dziewczyny chcą wiedzieć dlaczego chłopcy tak bardzo nas lubią ![]() ** I będę szczęśliwa za ciebie jeśli ty będziesz szczęśliwy za mnie
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7328 |
Raczkowanie
|
#7329 |
Zadomowienie
|
Łatwiej Ci wyjechać, kiedy masz pewność, że zobaczysz czyjąś twarz wytęsknioną,
kiedy wrócisz. Łatwiej Ci powracać, kiedy wiesz, że miejsce masz, które dobrze znasz i dzielisz je z kimś bliskim... Bo nie sposób, dla siebie tylko żyć, najpiękniejsze potrzebnym komuś być.... (mój obecny) Łatwiej Ci wylewać morze łez, gdy pewność masz, że ktoś wysuszy je... Łatwiej ci docenić szczęście, gdy… gdy kogoś masz, z kim dzielisz się nim... Bo nie sposób w samotności żyć.... te sa z piosenki goya-west (ślicza piosenka ze ścieżki dzwiękowej filmu Świadek Koronny) ..bo czasem cięzko tak gdy nie ma obok Ciebie... ...nikt nigdy nie patrzył na mnie tak...rób to zawsze...KC ![]()
![]() |
#7330 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7331 |
Raczkowanie
|
* Nasza mądrość wywodzi się z naszego doświadczenia, a nasze doświadczenie z naszych głupstw * SACHA GUITRY
* Jemy, aby żyć, ale nie żyjemy, aby jeść * SOKRATES * O radę pytaj tego, kto sam sobie radzi * LEONARDO DA VINCI * Zwykle tylko leniwych pośpiech dziwi * WILLIAM SZEKSPIR * Ignorancja i arogancja to dwie nierozłączne siostrzyce * GIORDANO BRUNO * Wiara jest to pewność bez dowodu * HENRI FREDERIC AMIEL * Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić; pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć * ERNEST HEMINGWAY * Mieć wielu przyjaciół, to nie mieć żadnego * ARYSTOTELES * Znawca: ktoś kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym * AMBROSE BIERCE * Prawdziwe złoto rozpoznaje się po próbie. Tak jak przyjaźń * LEONARDO DA VINCI * Patrz w gwiazdy, ale uważaj na drogę * WILHELM RAABE
![]() |
#7332 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
*Krzywe odbicie w witrynie Twgo ducha *Są Twoje, tajne nie jawne jak życie *tu wszystko dzieje się naprawde.... WWO ![]()
![]() |
#7334 |
Raczkowanie
|
Znow cos mojego...
![]() * Wszyscy proszą o więcej... nie męczmy Stwórcy... Już nosi nauszniki... * Zdradziłeś ją... A ona to widziała.. I długo świata się bała... * Smutno i wesoło... W jeden punkt i wkoło... * Przyjaciółko, co odeszłaś... A ja nie pamiętam daty... * Łyse główki, co mają blask jak księżyc... Dzieci... * Choć cel jest wzniosły i odległy, to droga do niego zaczyna się tu i dziś... pozdrawiam ![]()
![]() |
#7335 |
Rozeznanie
|
"nie życz sobie,żeby było łatwiej!Życz raczej,żebyś ty był lepszy.."
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7336 |
Rozeznanie
|
zabieram
![]() Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ** A mężczyznom gratulujemy kobiet... ** Kobiety są jak Okocim...mocne i tylko dla orłów ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#7338 |
Wtajemniczenie
|
moj jest glupi. "ch***nia z keczupem. / ou est-tu...?". ble.
#7339 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7340 |
Zakorzenienie
|
Idziesz chodnikiem,przez miasto goryczy..
Obracasz się szybko, i dalej kroczysz.. Jesteś Ty i jestem ja..Rozdzielił nas czas.. Ile mozne mowic "nie"?Odejdz stad i zostaw mnie.. śnił mi się deszcz z niechmurnego nieba.. Księżyc z pomarańczy przygwizdywał mi radośnie.. znów kupiłem sobie zapomnienie, koniec świata i nić do powiek.. Stanęli prze obliczem zmyślonego Boga. Oto jest chwila bez imienia.. sny z filigranu się potłukły.. Śpij, śpij w legendzie złotych obrazków,śpij. Kobieta nie powinna być gorsza od anioła, mężczyzna zaś tylko trochę lepszy od diabła. Ja na swoim miejscu jestem tak samo konieczny, jak archanioł na swoim. Czas jest poza nami i przed nami, przy nas go nie ma. Wolność oznacza prawo do mówienia, że 2 i 2 jest 4. Z tego wynika reszta. Słowo komendy porusza armię, słowo „wolność” narody. Żart zaprawą jest i przysmakiem towarzystwa. Jest tylko jedno lekarstwo na duże kłopoty - małe radości.
#7341 |
Rozeznanie
|
a proszez vardzo...ale kiedys oddaj, hehe
![]() -dla Ciebie, przez Ciebie i przede wszystkim przy Tobie -o Tobie, dla Ciebie...chcę śnić - na zycia plamy mam vanish ![]() -All I wanna do is to spend some time with You (to co chce robic to spedzic troszke czasu z Toba ) -sila wiatr, ciosem ogiem...walcze z wiatrakami... -nie jest latwo mowic tak..kiedy wszyscy mowia nie... -"Gdyby nie było miłości, wiele piosenek nigdy nie zostałoby napisanych." -"Więcej nauczył mnie Kaczor Donald niż wszystkie szkoły do których uczęszczałem" -Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby którą się jest...
#7342 |
Zakorzenienie
|
" a Ty mnie draniu oklamujesz caly czas i swoim klamstwem zakrywasz caly swiat"
#7343 |
Wtajemniczenie
|
Chciałabym być nocą, byś znalazł we mnie ukojenie ||
![]() To moj... A mam prośbę do znających angielski, co oznacza ten opisik? : Let the leaves become Your hands...
#7344 |
Rozeznanie
|
Kilka moich ostatnich:
wysyłam w kosmos pocałunki swe... ![]() z jednej skrajności w drugą - mętlik w głowie. zbieram myśli rozsypane czuły oddech na skórze moich myśli. nieznośna lekkość bytu. bo właśnie w takie dni jestem bliżej nieba... ![]() ślady po pocałunkach bolą. tak tęsknię. tak Kocham.
#7345 |
Zakorzenienie
|
"Grucha!skąd żeś za***ał tak wieśniacki sweter?z pomocy dla powidzian?!"
Chłopaki nie płaczą oczywiście ![]()
#7346 |
Raczkowanie
|
jeśli któreś opisy powtórzą się, to z góry przepraszam, ale już nie pamiętam co było, a czego nie było
![]() * Nic tak nie łączy ludzi jak wspólne milczenie i nic tak nie dzieli jak milczenie osobno... * Powiedz, że kochasz mnie jak swoją gwiazdę, Powiedz, że mnie potrzebujesz gdziekolwiek jesteś, Powiedz, że oddychasz mną do ostatniego wdechu... * I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. * zamiast słuchać bzdur, głupich telefonicznych wróżek, spytaj siebie czego pragniesz... * kochaj mnie nieprzytomnie, kochaj mnie namiętnie tak, jakby świat się skończyć miał... * Na linie, nad przepaścią tańcz, aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz... * nie chcę zrozumienia, pocieszenia iluzji istnienia, pustego uwielbienia jestem kim jestem inny nie będę z tobą, bez ciebie - decyzje podjęte... * dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz dzisiaj mnie pragniesz jutro się wstydzisz * dlaczego samotność zawsze tak blisko zawsze przy mnie gdy upadam nisko
![]() |
#7347 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny świetne macie te opisiki!! tak sobie właśnie przeglądam i kradne co poniektóre
![]() ![]() ~"I live from dusk till dawn,when the night covers light(...)" ~czas sie kończy,kończy sie cierpliwość... zrezygnowanie... ~Dlaczego chwile trwają chwile a nie długo?? ~wszyscy chca znac prawde,ale nie wszyscy chca ja uslyszec ~ciesz sie chwila miedzy noca a dniem ~"All i want to do Is be more like me and be less like you(...)" ~"Żyjmy tą chwilą tak by nie było nam żal,że ją tracimy..." ~Anioł Stróż powiedział: "Naiwna..." i pogłaskał po głowie... ~"When I need you I just close my eyes and Im' with you(...)" ~I SEE YOU IN MY DREAMS ~Czasem płaczę, bo chce mi się płakać. Wtedy czuję, że uchodzi ze mnie zło ~Bywa nieraz, że stajemy w obliczu prawd, dla których brakuje słów ~"Sometimes in life, You run across a love unknown, Without a reason, it seems like you, belong(...)" (czasem w życiu brniesz przez miłość nieznaną, bez rozsądku, wydaje Ci się to piękne, należne) ~"Hold on Dear Life, Don’t go off running from what’s new(...)" (poczekaj drogie życie nie psuj niczego nowego) No narazie tyle ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7348 |
Zakorzenienie
|
Mam do was prośbę.. a raczej do tych wizażanek które dobrze znają angielski.. mogłybyście mi to napisać po angielsku ? "Nauczyłam Się Umierać W Sobie" ?
#7349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Dokładnie w takie dni jestem gdzieś, bliżej nieba" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I learnt to die in myself... Nie jestem pewna...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.