|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7291 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
) kradnę!!
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
|
|
|
#7292 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnienie jest łaską...
Life between wrong and right... (zycie mdzy dobrem a złem) sounds good ( brzmi dobrze)They said,We never landed on the moon ( oni powiedzieli ze nigdy nie wyladujemy na ksiezycu) imitation of life... ;/ |
|
|
|
#7293 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to juz było ale przeglądanie 246 stron to nie dla mnie
W każdym razie opisik mam od kumpeli. Jak dla mnie "BOMBA":"GDY JEST CI SMUTNO, GDY JEST CI ŹLE PAMIETAJ, ŻE MASZ GG" |
|
|
|
#7294 |
|
Zadomowienie
|
Faajne
![]() Mój obecny ![]() ** I could be your favourite girl ![]() Mogę być Twoją najlepszą dziewczynką Po ang lepiej brzmi![]() I druga wersja ** I could be your favorite girl so Tell me boy wouldn't that be sweet? // ---,--- więc Powiedz mi chłopczyku,czy to nie było by słodkie?
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#7295 |
|
Rozeznanie
|
słodkie lukrowane serce z lodu dostałam w darze
Spadam w czarną odchłań...dlaczego mnie nie łapiesz? cały czas byliśmy jak mijające się orbity nieznanych planet "Mroczne anioły kosztują mych łez i szepczą urzekające pieśni" rozstawiłeś straże wokół moich snów
|
#7296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie dokładnie takie same opisy pojawiły się kilka dni temu, jak usłyszałam tą piosenkę
|
|
|
|
|
#7297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#7298 |
|
Zakorzenienie
|
mam taki opis jak w podpisie tylko trochę skrócony
z piosenki Fort Minor - Remember the name
|
#7299 |
|
Raczkowanie
|
moje :
1. najtrudniejszy pierwszy krok pozniej latwo mija rok 2.gwiazdke z nieba tanio sprzedam niebo darmo dam 3.ktos wyryl na moim sercu swoje inicjaly 4.ucz sie sluchac okazja puka bardzoooo cicho ......
|
#7300 |
|
Zakorzenienie
|
Pszczułka Maja sobie lata...
|
|
|
|
#7301 |
|
Raczkowanie
|
wszystko przychodzi na czas dla tych, ktorzy potrafia czekac.
relax ! take it eeeeeeasy ! : ) i tylko twoj usmiech pcha mnie do przodu ![]() I can't help falling in love with you... ~~ badzmy jak sen, ktory nie przemija, jak posag milosci, w ktorym drzemie sila tyle na dzis PS. mi tam sie teraz wizaz podoba ^^ tylko zeee ten oliwkowy jest za oliwkowy ? hyh
|
#7302 |
|
Zadomowienie
|
Come on just feel it Don't you see it? You better believe it. (Chodź po prostu poczuj to Nie widzisz?. Lepiej uwierz.
his blood is in my hand ( jego krew jest w mojej ręce) Zapach budzi w nas nagle wspomnienia believe in your wild heart (uwierz w swoje dzikie serce) When you're taught through feelings ( Kiedy dotykasz poprzez uczucia)
|
#7303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajna jest
|
|
#7304 |
|
Zakorzenienie
|
wkrótce zobaczysz czarny popiół, który po mnie pozostanie
nie czekaj do dnia kiedy znajdziesz me zwłoki nad rzeką Jestem kolejną twoją lalką na półeczce obok słoiczka, gdzie w formalinie zanurzona jest miłość Nocne myślenie nie pomaga. Wysyłanie tekstów nieprzytomnym też. Dziękuję Wpadłam w wir czasu i uczuć, których mam pełno kłębiących się w sercu. Brakuje mi sił i tego "czegoś" w psychice Wszystko w ułamki sekund zamienia się w okalającą ciemność zapomnienia życie pisane na skrawkach kawiarnianych serwetek, pożółkłych fotografiach z odległych krain. Jestem jak bezduszna lalka
|
#7305 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam podczas porzadkow w szafie moja dawna liste fajnych zdanek, wiec pisze:
Jak wygrac życie? =>instrukcja obsługi Życie człowieka rozgrywa się na uszkodzonym boisku.. Ciało:wróg czy sprzymierzeniec? Życie to start w wieloboju.. Kto wymaga od siebie niewiele, ten nie osiągnie niczego.. Asertywność, czyli gra w otwarte karty.. Pojednać się z samym sobą to zgodzić się na swoje zycie. Miłość-drogą do zwycięstwa! Życie ludzkie rozgrywa się tu i teraz-nie ma przyszłości bez teraźniejszosci.. Ludzie nieszczęśliwi sa mistrzami w zatruwaniu życia innym.. Reżyser ludzkiego życia.. Najpierw my kształtujemy nawyki, potem one kształtują Nas.. Zawsze należy być własną wersją, nie wersją kogoś innego, jakby z drugiej ręki.. Ludzie są dokładnie tak szcześliwim jak postanawiają być.. Ja jestem mocą..! Będę żyć wg własnych zasad. Będę zasypiać z czystym smieniem. Będę zasypiać w spokoju. To nie górę pokonujemy, lecz samych siebie. Dwie drogi rozchodziły się w lesie, a ja..ja wybrałam tę mniej uczęszczaną i to wszystko zmieniło.. Najważniejszym pytaniem w życiu jest "Co robisz dla innych?". Jedno ciepłe słowo może ogrzewać przez trzy zimowe miesiące..
|
#7306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne
|
|
|
|
|
#7307 |
|
Zakorzenienie
|
|
#7308 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchaj, bo Twój własny język Cię zagłuszy..
Różnice tworzą wyzwanie życiowe, które otwięrają drzwi do odkryć.. Nie jest zakochany ten, kto dużo i pięknie potrafi opowiadac o miłości.. Nie słyszę-moje uszy są na wakacjach.. Żaby na wiosnę znoszą jaja w galarecie.. Ten, który kocha, staje się zaślepiony wobec obiektu swej miłości.. Jedz mniej, bo bramy raju są wąskie.. Lepiej nie zaczynać, niz zaczawszy nie skończyć.. Nie mieć pecha, to już fart.. Chłopak bez gaci u dziewczyn zyska lus straci.. Napoleon był niski, ale na wszystkich patrzył z góry.. Nie taki Bolesław Śmiały, jaki Krzywousty.. Sosny raz w roku znoszą szyszki.. Raz się żyje, a potem tylko straszy.. Lepsze jutro było wczoraj.. Nie potknij się, gdy wpadniesz na pomysł.. Zaskocz przeciwnika ucieczka.. Ludzka fantazja kwitnie czesto, ale rzadko owocuje.. Otwórz szafę i gadaj do rzeczy.. Miłość jest sztuką istnienia we dwoje.. Sznurowadła prowadza do rozwiązania..
|
#7309 |
|
Zadomowienie
|
** Dlaczego faceci kupują sobie stringi?? Tak dla jaj
![]() monik@_monik@ - kocham tą piosenke
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Edytowane przez aniolka Czas edycji: 2007-02-27 o 22:21 |
|
|
|
#7310 |
|
Rozeznanie
|
.. są dni które gaszą serca płomień ..
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
|
|
#7311 |
|
Raczkowanie
|
A ja opisu nie miałam od roku chyba ,ale czytając wasze udzieliła mi się opisowa atmosfera
niektóre są świetne
|
#7312 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny moze Wy mi pomozecie, potrzebny mi opis ktory mowil by ze jest sie z kims z calego serca (chodzi o przyjaciolke dostala kopniaka od zycia i nie wierzy juz w nic) siedze juz z godzine i probuje jedno zdanie sklecic i nie wychodzi mi. moze Wy macie cos takiego..
|
|
#7313 |
|
Zakorzenienie
|
nie moge tak odejsc gdy kusi mnie grzech
musze go miec !biedna ograniczona do własnej postaci a miałam łaskę znikania sprzed ludzkich oczu...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#7314 |
|
Raczkowanie
|
* Masz takie ciepłe światełko w oczach...
* Z autobusu spłakanego deszczem... liczę gwiazdy na mokrym asfalcie... * Wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać... * Nie daj mi Boże - Broń Boże - skosztować tak zwanej życiowej mądrości... * To takie proste... Sny się nie sprawdzają... Umierają przed świtem...
|
|
#7315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej wyślij całą piosenkę jej na meila. Myślę, że choć troche podniesie ją to na duchu
|
|
|
|
|
#7316 |
|
Raczkowanie
|
to teraz cos odemnie bo caly czas tylko kradne a dawno nie dala zadnych od siebie:
your face it haunts my once pleasant dreams [Twoja twarz, ona nawiedza moje sny] your voice it chased away all the sanity in me [Twój głos, on wygania ze mnie resztki zdrowych zmysłów] when you cried i'd wipe away all of your tears [Kiedy płakałeś, obcierałam wszystkie Twoje łzy] when you'd scream i'd fight away all of your fars [Kiedy krzyczałeś, niszczyłam wszystkie Twoje lęki] and though you're still with me i've been alone all along [Ale Ty ciągle jesteś tutaj, ze mną Choć tak naprawdę nigdy nie byłeś] Strange what desire make foolish people do [Dziwne do czego może zmusić, głupich ludzi, pożądanie] I never dreamed that I'd meet somebody like sou [Nigdy nie myślałam, że spotkam kogoś takiego jak ty] I never dreamed that I'd lose somebody like sou [Nigdy nie myślałam, że stracę kogoś takiego jak ty] What a wicked thing to do to let me dream of you [Co za siła każe mi marzyć o tobie] And if I'd end up happy I would pray [jeśli przestałabym być szczęśliwa modliłabym się] I'll spread my wings and I'll learn how to fly [Rozłożę skrzydła i nauczę się latać] And break awal… But I won't forget all the ones that I love. [I oderwać się… Ale, nie zapomnę nikogo kto mnie kocha] akurat tym razem wszystkie po angielsku
|
#7317 |
|
Rozeznanie
|
_.jadam powietrze nadziane nadzieją
_. . . jedziesz, by zobaczyć ocean a nie widzisz kropli na szybie . . . _.przy Tobie spokojna czuję się. _.'w klatce własnych myśli, w skrzyni uczuć, w głębi marzeń zamknięta ...' _.' . . NaSzE kOlOrOwE ŻyCiE JeSt TaKiE SzArE . . ' _.... nie mówię nic - zapomnieć chce ... nie czuje nic - choć serce rwie ... _.".. Z TObą Przejdę Przez Złe Chwile, Gdy Zawiedziesz Się .." _.Jesteś moją miłoscią,moim snem,jesteś mą namiętnością w każdy dzień
|
|
|
#7318 |
|
Raczkowanie
|
Siedze i sie zastanawiam co robi mój cud swiata
![]() moj aktualny TŻ na gg nie ma :P "nawet gdy stoisz na straconej pozycji odszukaj okruchy ambicji" "Boję się.. samotności. Boję się.. Braku Ciebie..." "..WieszJaMamSłabośćDoPię knychKobiet AleZaimponowaćMogeImTylko WMowie.." Czekam na Kotka z uśmiechem na ustach i buziakiem w dłoni <-- TŻ'ta klika dni temu
|
|
#7319 |
|
Raczkowanie
|
"Siedzę na plaży w Zakopanym i piję drinki z palemką"
to Mój dzisiejszy hihi
|
|
|
|
#7320 |
|
żona
|
Świat się kręci w szalonym tańcu.
Centymetrem miłość wymierzę.. Łobuza spotkalam, pokochaaałam ![]() Kiedy tylko zechcesz to zatrzymam czas zloze u twych stóp kolorowy swiat Kiedy kochasz, to nie czujesz wad... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

) kradnę!!

( brzmi dobrze)

z piosenki Fort Minor - Remember the name