![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
To ja dodam kilka swoich . Jak sie któryś powtórzy to sorki
![]() ![]() Któregoś dnia w krainie teletubisiów był dzień chodzenia w kółko .... Zostało mi jakieś 'aczkolwiek' :P MóJ oPiSiK wIęCeJ ZnAcZy oD ChLoRoWyCh Wybielaczy jak dorosne to zostane owocem yogobella opisu nie bedzie Anie dopadla grypa Czerwony kapturek wesoły kapturek-pozdrawia cały świat Staśka łopentało Jadłam alpejskie mleczko i świstak do mnie zadzwonił ![]() Wole szary papier toaletowy - kolorowy i pachnący to nie moj styl zajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance!!! jak mnie głowa nie przestanie boleć Gozdzikowa dostanie wpi... parówki z Indykpolu - już wygrałeś Tylko nie gryz! Nie gryze! Ta czekolada rozplywa sie razem ze mna! Ale fajne te babelki! Mmmm... =) -Puchatku?-Tak Prosiaczku?-Nic -chcialem sięTylko upewnicCzy jesteś... Kto wymyslil zime??!! To niehumanitarne! Sprzątam teraz, nie pisac.. chyba ze chcecie mi pomóc :P Boże kopsnij trochę rozumu w tęsknocie za rozumkiem Edytowane przez ewunia123 Czas edycji: 2005-12-30 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma terzaz taki opis
![]() ![]() ![]()
#723 |
Zadomowienie
|
Podobno w tym roku mikolaj zamiast rozg bedzie rozdawal plyty mandaryny
![]()
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Sailor Moon dzieki wielkie uratowałas mnie!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Rozeznanie
|
wczoraj miałam opis "Na randce... z zeszytem z chemii"
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
wybrałam z mojej listy opisów te, któe najbardziej lubię.
Kolejna noc.... Znowu brak snu i brak nadziei Kochając AMFE... Ranisz mnie... ..::Płacz to najlepsza rzecz na ukojenie smutku::.. Chciałam być twoja, ale ty masz inną AMFE! to już na nic żegnaj Kiedyś sobie uświadomisz, że AMFA była złą „miłością” ==> płaczę, bo świat jest warty łez, płaczę, bo inni płaczą też <== < brakuje mi tego, co odeszło w zapomnienie > Niedostępna na zawsze, na wieki, wieków Amen!! sex to nie zdrada!!! zdradą jest romans!!! ![]() ![]() ![]() ![]() 100% kociak: na widok spodni - gotowa do zbrodni Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami ![]() Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami. budujesz je i rozwalasz - 2 wersja Coś popsułam w telefonie- już nie łączy nas... Wyszłam Bóg wie gdzie, diabli wiedzą kiedy wrócę "kocham cię" - powiedział i odszedł.. Patrzę w Niebo gwiazdy liczę i zapalam znicze... Nie miej stresów ani frustracji z każdym dniem jesteś bliżej wakacji ![]() ==> płaczę, bo świat jest warty łez, płaczę, bo inni płaczą też <== Nikt do mnie nie pisze, nikt mnie nie kocha ![]() w razie jak bym się jutro nie obudziła-pamiętajcie kocham czerwone róże Nic Tak Nie Zatruwa Powietrza Jak Rozkładająca Się Przyjaźń... Pod powieką gaśnie smutek czyjś ![]() Zrozumiesz to, gdy oczy ci zamkną i zapalą świecę Proszę o ciszę...... Śpię. Będę, kiedy będę Jak Coś To krzyczeć, Ale głośno Koniec Pogaduszki Idę Się Wtulić Do Poduszki... Browarek sączę, będę jak skończę Strzeż Się Ciąży (…) Krąży!!! Pływam Sobie W Wannie --> Wrócę Jak Sie Nie Utopie =] he haha hihi <hahaha> <lol2> Nie mów, że zaraz się zabijesz, bo los może to potraktować na serio. Tak trudno być wesołym, gdy łzy ciekną po policzkach Mam taką wiedzę, że aż ręce opadają... Ogień PRZYJAŹNI płonie w nas, nie pozwól, aby zgasł...!! Olewajcie mnie dalej!!! Tylko potem nie płaczcie na pogrzebie… Spieszcie się mnie kochać, tak szybko mogę odejść ![]() Wydawałeś się być kryształem okazałeś się zwykłym szkłem. Jednak często tak jest, że ktoś słowem złym...Zabija tak jak nożem... zawsze trzymaj z rodziną, bo to ona pomogła Ci być takim jaki jesteś! Liczą się ci przyjaciele, do których możesz zadzwonić o czwartej rano! ...Nie pozwolą ci nawet dokończyć kwestii, a już cię pochowają... Gdy zapomnicie, że jestem! Pamiętajcie, że byłam! Byłeś moim przyjacielem - czemu zaryzykowałam i cie straciłam. Wierzę, że jeszcze spotkamy się... Człowiek jest jak szkło poznasz jak się skaleczysz. Prawdziwy seks to taki, po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić ![]()
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2005-12-08 o 19:08 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
ja mam teraz akurat taki: "mam wszystko w d... no gdzies
![]() ![]() ![]()
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam taki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zadomowienie
|
"Jakie założenie masz?Proste - walczyć i wygrywać"
"Jedno jest pewne - przegrana będzie katem." "Co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie" Ps. TyLko NikoMu NiEmÓw Że JeStEm NiEwIdoCzNa.... ![]() ![]() ![]() mozesz kupic posciel ale nie sen... mozesz kupic sex ale nie milosc... Wojna to kontynuacja polityki tylko na innym poziomie Puste beczki wydają najgłośniejsze dźwięki Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem Ci, co rozśmieszają ludzi, cenniejsi są od tych, co każą im płakać Prawda ma tylko jedną twarz, ale wiele masek Czasem warto sie wstrzymać i Pozwolić komuś zatęsknić Wolność to świadomośc tego co nas ogranicza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
ja mam od wczoraj taki "Niemcy, Kostaryka, Polska, Ekwador - damy radę!"
![]() obyśmy dali radę
![]() |
#736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz kilka moich ostatnich opisów, zwykle są to cytaty z róznych piosenek, których słucham ![]() "W pokoju bez ścian zamykam się..." - Edyta Bartosiewicz 'Sen' "Nie ma nic, nie ma mnie, niby cudownie, ale..." - j/w "Ale w sensie, że kto" - text z 'Kurczaka Małego' ![]() reszta, to takie do pojedynczych osob, które wiedzą o co mi chodzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
To ja dodam coś od siebie
![]() Twoje szczęscie zależy od Twoich decyzji ... Nie ma wolnej miłości... sa stosunki małżeńskie oraz akty nierządne .. Jutro bedzie tak jak dziś.Dzisiaj jutra nie chcę..
#738 |
Zakorzenienie
|
w mojej głowie wojna
myśli niespokojnych...
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *Pocałuj w noc najwyższą z gwiazd *Zamigotał świat tysiacem barw I z innych piosenek: *Somewhere over the rainbow *Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło...<piosenka> [musiałam zamieścić w nawiasie że to piosenka bo niektórzy uwierzyli ![]() *Miłość: kiedy jedno spada w dół, drugie ciagnie je ku górze *O jak ja kocham to miejsce ![]() i to w sumie tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
No to ja też dodam pare opisików od siebie
![]() Aktualnie mam" To co dał nam świat to odeszło z biegiem lat,cóż wart jest dziś niewczesny żal?" A to reszta" -Studiuję ludzkie twarze,nie mówią nic.Zamykam szyko oczy,chcę być jedną z nich. -W umiarkowanym naszym klimacie gorące związki kończą się wraz z latem ![]() -Kombinacje jak i gdzie spotkać mnie.Moje racje-nie do końca znasz je -Twoich śladów nie wypatrze-nie ma Cię już na zawsze. -Nie padło żadne z prostych słów.Bez westchnień i łez-czy Ty to wiesz? -Przerywam noc,zbyt ciężki sen.Czy warto znów w nieznane biec? -Może kiedyś jeszcze nasze drogi skrzyżują się, nie zapomne... -Później gdzieś widziałeś mnie,znowu byłam z innym-krzyczałeś coś -Znów Cię oszukała miłość...tak pragnąłeś mego ciała -Są wciąż różni koło mnie---ale nic nie jest proste w te dni -Bóg patrzy na Ciebie mała:P -Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga,powiedz mu o swoich planach an przyszłość -I guess I`d like to be alone.With nothing broken,nothing thrown -Łuna tam za wzgórzem:Widzisz piękny?Nadchodzi On-znowu następny -Wydałaś mnie na ten świat tak dziwny mamo... -Nie pytaj jaki to był szczyt bo raz się zamykają drzwi...do dzieciństwa -Lubię,siebie lubię.Co chcę robie i co myślę mówie. -Nie umiem załamywać rąk żałować że już przeszło coś -Jestem piękna jak kwiatueszk który wabi setki muszek ![]() -Stoisz obok ale jakby Cię nie było zapomniałam o Tobie,byłeś słodką chwilą
#741 |
Zakorzenienie
|
kumpel ma teraz opis ,,kominiarka 10 zł,pralka 1200 zł,wrażenia z meczu bezcenne,,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
ja mam teraz:" Manuel gdzie jesteś? kto mi zrobi kanapki? ;-)"
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
U kumpeli : "8 out of 10 voices in my head say 'don't shoot'"
"A.D.I.D.A.S - All Day I Dream About SEx" "Nie wstanę - tak będę leżeć !" |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
>^..^< aaa KOTKI 2 >^..^<
#746 |
Raczkowanie
|
Wczoraj wyszłam z pracy o 2 w nocy więc dzisiejszy opis to :
- W pracy trzyma mnie dzisiaj tylko grawitacja ... <ziew>
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
A to moje ostatnio ulubione
![]() "Oko za oko,ząb za ząb- ale czemu dupa za pieniądze?" ![]() "Jak kwitną kwiaty?Kwit..kwit..kwit.. " |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
a ja tez moge dostac te serduszka proszeeee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
moj adres catija87@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.