![]() |
#8221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
* Kredka, którą maluję na twarzy uśmiech powoli się kończy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8222 |
Zakorzenienie
|
#8223 |
Zakorzenienie
|
o tak, świetny
![]() ![]()
#8224 |
Raczkowanie
|
ekstra. w sam raz na nadchodzące dni...
![]() kradnę ofkors ![]()
![]() |
#8225 |
Raczkowanie
|
![]()
"Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne... . Tylko dziś jest Twoje"
JP II |
![]() ![]() |
![]() |
#8226 |
Raczkowanie
|
coś z mojej listy...
wilgoć ust wzmaga pragnienie Take my hand, take me somewhere now.. ! Nienawiść to popioły pozostałe po wielkiej miłości... Nothing Can Stop Us Now! Przyjemność jest początkiem i celem życia szczęśliwego. Mój opis to sprite a Twój to pragnienie ![]() Pragnienie nie ma szans!!! Mógłbym też jeśli chcesz w strofach skryć życia nić... ;] (piękny) SąKwiatyTakieCoNigdyNieZw iędną..SąRzeczyTakieCoNaZ awszeBędą ![]() Czasem lepiej zbłądzić, niż zbyt nachalnie pytać o drogę. błądzenie jest rzeczą ludzką...
#8227 |
Zakorzenienie
|
masskotka ukradlam Twoj podpis
![]() ![]() Ciepły deszcz całuje twarz, może kiedyś przyjdzie czas 'In my home no chrome as clear as..See me now with my nearest dearest. ^z listy
#8228 |
Zakorzenienie
|
Kobitki,a może jakieś świąteczne?
![]() ![]()
#8229 |
Zadomowienie
|
To jest moje niebo ledwie ponad ziemią, moje przejaśnienia wśród burz.
![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8230 |
Zadomowienie
|
** Czerwoną szminką maluje uśmiech
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8231 |
Zakorzenienie
|
Z listy:
Nie ma skutków bez przeczyny Krzyczę! Żegnaj! Nie chce widzieć Twoich łez Bo przede wszystkim liczy się pozytywna wibracja
![]() |
#8232 |
Raczkowanie
|
* Dziekuje ci kochanie za te chwile na tapczanie
* Nie schylaj czoła w trudzie i w pocie by oddac serce byle idiocie !!! * Kocham Cię bardzo,Szaleje za Tobą i chce Byc zawsze tylko z Tobą |
![]() ![]() |
![]() |
#8233 |
Zakorzenienie
|
"Zmień już ten opis, bo jest nudny ;p"
Jak ustawiłam sobie ten opis, to kilka osób po chwili wypytywało czy chodzi mi o opis który mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8234 |
Wtajemniczenie
|
sliczny
![]() |
#8235 |
żona
|
z listy:
I takDo koncaBedziemyTrwaćWtuleni w siebiePodNiebemPelnymGwia zd Czasem jeden błąd kosztuje aż tak wiele... ![]() na sam widok serce mocniej bije ... Kto sie ceni ten sie leni codzień byczy się za trzech... ![]() Pamiętaj! Pozwalam Ci na tyle, na ile ja chce. . . Posłuchaj serca ono choc male prawde ci powie.. Żadne wiersze nie mówią o tym co dzięki Tobie mam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8236 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8237 |
Przyczajenie
|
skąd Wy macie tyle tak świetnych opisów...chciałam znaleźć tu coś fajnego,bo sama nie miałam jakoś weny...ale teraz...jest ich tyle,ża się nie moge zdecydować który ustawić...;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#8238 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny Wasze opisy są świetne jak już kiedyś mówiłam
![]() Często pożyczam od Was ![]() ![]() A teraz mam pytanie i prośbę o jakieś opisy. Chodzi o to że pewien chłopak, podobał się mi bardzo z wyglądu, ale go nie znałam. Teraz trochę się o nim dowiedziałam i byłam trochę w szoku, bo wydawał się taki 'poukładany', mądry i dojrzały a w rzeczywistości totalne przeciwieństwo. Coś w stylu,że nie szata zdobi człowieka i opisy związane z rozczarowaniem. Może pomożecie, będę wdzięczna ![]()
#8239 |
KWC
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8240 |
Zadomowienie
|
** Więc chodź pomaluj mi jajka...na żołto i na niebiesko
![]() ** wszystkim udanego lania w mokrym dniu suchego ubrania ** skacze zajaczek , skacze baranek , tegoroczne swieta beda udane=) ** Macie już jajeczka poskrobane ? ![]() ** Wszyscy mamy zle w glowach ![]() ** Uśmiech wędruje daleko... ![]() ** kobieta jest arcydzielem wszechswiata ![]() ![]() ** Grzeczne dzieczynki idą do nieba, a niegrzeczne - Wszędzie ![]() ---- ,, ---- Tam gdzie chcą ![]() ** choć nie masz oczu chmurnych jak burza pod koniec lata (...) ** miłość jest pudełeczkiem...niekończąc ej się nadziei... ** Nikt nikomu nigdy nic a jednak ktoś kiedyś komuś coś ![]() ** dostępna......tylko na receptę ** Faceci są jak browar...po jednym masz ochotę na drugiego ![]() ** Gdyby kropelka powiedziala: ''nie jestem potrzebna'', nie byloby oceanu
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8241 |
Raczkowanie
|
proszę bardzo
![]()
#8242 |
Raczkowanie
|
![]()
No tak oczywiście opisy jak zawsze wszystkie świetne te opisy, ale teraz święta, więc trzeba być na czasie
![]() Np. życzenia: ~`w dniu Pańskiego przemienienia wielkanocne ślę życzenia. ~`Przesyłam życzenia od centrum świątecznego dowodzenia. ~`Wielkanocnych babek, mocnych wrażeń świątecznych wszechobecnych. lub po prostu: ~`radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy. lub: ~`Alleluja!- a to już chyba w niedzielę ;p W czasie wielkanocy: ~`Wielkanocna zabawa trwa- zajączek na cymbałkach gra. ~`Święta wielkanocne uważam niniejszym za rozpoczęte ![]() ~`Wielkanocną czuje inspirację na pozytywną wibrację :P ~`Po wielkanocnej wyrzerce pora oddać sie słodkiej drzemce. ~`My czekamy na wielkanocny poniedziałek- powiedział świąteczny baranek. I na Lany Poniedziałek: ~`kubeł wody dla wielkanocnej ochłody. ~`Lany poniedziałek uważam za bardzo udany ![]() Co? jajeczko! ;-)
#8243 |
Raczkowanie
|
poszłam poskromić Głodzillę :P
W krainie czarów... Na dłużej ![]() "you don't know what you've got, till it's gone..." "...Don't wanna think about it Don't wanna talk about it..." Z uśmiechem na twarzy otwieram nowy rodział w swoim życiu Złap mnie jeśli potrafisz ![]() właśnie wyjąłem z szafy zakurzone skrzydła anioła .. ![]() Tysiąc przeszkód... dla mnie to za mało! Edytowane przez Sysiaaa Czas edycji: 2007-04-06 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#8244 |
Raczkowanie
|
masskotka ja tez ukradlam Twoj podpis... przyznaje sie bez bicia
![]()
![]() |
#8245 |
Raczkowanie
|
* Na wszystko jest w życiu czas... upadki i wzloty...
* Dlaczego nie wierzyć mam że teraz będzie lżej i tak jak chcę... * Mamy siebie, mamy tak wiele... * Mamy to szczęście że mamy siebie... * Mam kogoś dla kogo to wszystko robie... * Życie miewa czasem dziwny przebieg... * Nie zamykaj oczu, bo na zawsze chcę być w zasięgu Twego wzroku i dłoni Twych... * Kiedyś Cię znajdę...
![]() |
#8246 |
Rozeznanie
|
#8247 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8248 |
Raczkowanie
|
Pokochanie siebie jest początkiem romansu twojego życia
![]()
#8249 |
Raczkowanie
|
Nie ten to następny... Na jednym frajerze swiat się nie kończy!!
#8250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest edycja ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.