![]() |
#8191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() wystarczy poskakac po poprzednich stronkach.. ![]()
![]() |
#8192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8193 |
Zadomowienie
|
Lepszy jeden ognisty przyjaciel
![]() Balsam -> wymiatasz z tymi opisami ![]() ![]() ___ * Sama dla siebie modą, stylem, filozofią ![]() ___ Prosiłam o coś o kochaniu życia - samo się nasunęło ![]() ![]() * Och życie kocham cię, kocham cię, kocham cię nad życie ! |
![]() ![]() |
![]() |
#8194 |
Rozeznanie
|
a ja bym prosila o jakieś takie że nikt o mnie nie pamięta i wogóle takie wiecie... bede czekac
|
![]() ![]() |
![]() |
#8195 |
Zakorzenienie
|
ja mam:
demaskatornia jakos dziwinie tak mi sie dzis nasunęło...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#8196 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8197 |
Raczkowanie
|
dziekuje
![]() dorzucam ; -Red Hot Czyli Lepper -Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy... - Ja do Jarka! -a ja kombajn - Szczyt zniewagi w Polsce - wytrzeć sobie tyłek moherowym beretem -nadazaj za trendem, dzis nawet molekuly w oleju Castrol sa inteligentne a ty nie mozesz? - Czasami Lech Kaczyński budzi się ze strachem, a czasami wcale jej nie budzi -Jak się nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie! ![]() -śpiewałeś niczym młode ciele rządne samicy - to jest mikołaj <:-# a co to? :-=) hitler - logika? jaka logika? brzmi jak nazwa choroby c.d.n.
![]() |
#8198 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze, bo nie moje:
moje zycie dotychczas- rozdzial bez znaczenia nie jest lekko oddzielic zycie od poezji pieniadz konczy milosc, ktora trwala jeden sen uczucie jest pulapka, tlumaczy kolejny dzien ludzie placza, zycie daje im ku temu powod slowa sie koncza, mowia tylko spojrzenia moj dom nie tam gdzie spie, a gdzie moje serce na twoim miejscu ze wstydu sie spalam usmiech na twarzy- jeszcze sie sparzysz dales mi powod, choc nie chce miec wrogow badz sprawiedliwy w swoich pogladach pelne leku oczy, na ustach klamstwa motyw Jeżeli jest dobro - to istnieje zło idealy zginely gdzies w samotnych marzeniach nasz kraj nic nie daje,a zabiera wolnosc,oddech budujesz cos rekoma-inni tratuja nogami wypalona planeta przekletych ludzi- ziemia cialo mlode by umierac, umysl za stary by zyc rzeczywistosc pozadne kobiety zniewala zegar sie nie zatrzymuje, nigdy nie cofa zle mysli niech juz odejda usmiech na twarzy bardziej gorzki niz smutek poki co serce mam zatrute po sciankach szklanki spływa alkohol zycie to zycie rodzisz sie i umierasz sam spedze ci z powiek sen po ostateczny dzien milosc i nienawisc ze soba sypiaja obietnicami lepszego jutra nie jednego spijesz dobrzy umieraja w chlodzie, zli w plomieniach na dzis tyle ![]()
![]() |
#8199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#8200 |
Zadomowienie
|
** Nie wiedzialam,nie wierzyłam....ale poczułam
![]() ** Gwiazdko, moja gwiazdko..spełnij me życzenie ![]() ** W lustrze wspomnień widzę Cię,w lustrze wspomnieć żegnam Cię ** Takt polega na tym,aby wiedzieć jak daleko się posunąc,by nie posunąc się za daleko... ** Myślisz, ze Myślisz...Nic nie Wymyślisz... To nie Myśl że Myślisz! ** przed rozmową skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą! ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8201 |
Zakorzenienie
|
Są takie chwile, kiedy czujesz, że nie wiesz gdzie pasujesz...
Nawet niebiosa płaczą ...
#8202 |
Raczkowanie
|
dawno mnie nie było. Musze sie przyznać do lekkiego zaniedbania. Ale ostatnio tak patrze na opisy znajomych i widzę ze bardzo wiele opisów pochodzi z różnego rodzaju piosenek tak ze teraz postaram sie wyróżnić moje ulubione:
* Znowu musiało tak być jakbyś bez tego nie był sobą | Z zapartym tchem - "obecny" * all you need is love - tym tyryry rym ![]() * a teraz, pokażcie mi horyzont.| poza zasięgiem | nieugięta, jak zawsze * na obecną sytuacje świąteczna ![]() * czasem, gdy myslisz że jest źle, okazuje sie, że jest jeszcze gorzej. * Ach, jaki to był celny strzał, tych kilka słów tak prosto w twarz * Pójdziemy ze sobą powoli obok, do końca wszystkiego aby zacząć na nowo * I czując cie obok opowiem o wszystkim, jak często sie boję i czuję sie nikim * W strugach deszczu łzy toną * Dzień sie chowa w nocy chmurze , a noc w dniowym ginie blasku * Przemywając twarz uciszam gwar jeszcze ciepłych snów * Udawaj że mnie kochasz, nie rozczarowujmy świata *Zwykła nienawiść dymi wam z dyni Kretyni kontra kretyni * powiedz czy to grzech...? Kochać się tak bardzo i nienawidzieć..... * Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości * bo fantazja jest od tego zeby bawic sie na całego * mydło wszystko umyje nawet uszy i szyje, mydło, mydło pachnace jak kwiatki na łące * ...push me and then just touch me do i can get my safisfaction... ![]() * Nie ufam nikomu... Kocham tylko tych co na to zasłuzyli... * Już zapomniałam jak to jest, kiedy przy mnie jesteś Ty * Moje serce jest jak ognia żar, moje słowa są jak wiatru szept, Szkoda, że dopiero teraz wiem, że nie warto jest kochać za dwoje... * Ile razy Bóg może dawać szansę ile razy śmierc może przegrać walkę ? * Miłośc to nie pluszowy miś, to też nie kwiaty, ani diabeł rogaty.. * Moge zostać, jeśli tylko chcesz.. ale powiedz, że potrzebujesz mnie.. * Tu każdy dobrze wie, że tego co nam zapisane, nie da zmienić się. * Kiedy się obudzę, znikną problemy.. wiem to, wiem, wiem to. * Trzeba ciągle żyć biegnącą chwilą, na co komu dziś, wczorajszy dzień.. * Kto z miłości jeszcze nie umarł nie potrafi żyć Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś * Popełniaj błędy i naprawiaj je, gdy dotkniesz dna, odbijaj się... *Proszę skończyć już tą demonstrację Ministerstwo propagandy ma rację twego jest o wiele wiele wiecej ale jeżeli chociaz jeden opis sie przyda będę zadowolona pozdrawiam i buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8203 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam taki dzisiaj: Life Is A Sexually Transmitted Disease
#8204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8205 |
Zakorzenienie
|
* ...push me and then just touch me do i can get my safisfaction...
i tego też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8206 |
Rozeznanie
|
jesli kropla deszczu to calus.. to ja przesylam caly deszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8207 |
Zakorzenienie
|
Moja lista...
*Urodziłam się zmęczona, żyję po to, aby odpocząć ![]() *Prawdziwa miłość uczy nas jak życ i rozgrzewa nasze serca.. *Żadnych samców!! Może wytrzymam do jutra ![]() *Szukam anioła, który schowa mnie pod swoimi skrzydłami *Do mojego serduszka właśnie wleciał motylek. *Gdzie się schowało moje bejbe? Zamrugaj słoneczkiem ![]()
#8208 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8209 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8210 |
Przyczajenie
|
---życie to choroba przenoszona drogą płciową. Chyba tak to będzie ![]()
![]() |
#8211 |
Zakorzenienie
|
Chyba sobie zacznę listę tych najlepszych robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8212 |
Zadomowienie
|
ja mam już tak długą, że nie mogę tu za często wchodzić
![]()
![]() |
#8213 |
żona
|
ja tez mam dluuuga liste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8214 |
Raczkowanie
|
A macie jakies opisy wiosenne ?? bo gdzies zgubiłam
![]()
#8215 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pchnij mnie, potem już tylko dotknij do momentu, gdy będę miała satysfakcję to z piosenki Benny Benasi - Satisfaction
![]() |
#8217 |
Rozeznanie
|
Dokąd tak biegniesz..? Przecież wiesz ze przed sobą nie uciekniesz
Zrobię co będę chciała…ty będziesz mógł tylko stanąć z boku i patrzeć… Mniejsza o to, dlaczego jesteś szczęśliwy, ważne że nim jesteś ![]() Niby nic, a jednak coś, niby nikt a jednak Ktoś... Po co mam czas tracić na mówienie do ściany, ściana i tak zawsze swoje wie... ![]() Nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka, nie udźwigniesz! Obecnośc Twoja czuje... ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8218 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy wszystkie slowa dobrze napisalam, bo nie moge odroznic niektorych literek, wiec strzelam...ale czy któraś z dziewczyn moglaby mi pomoc to przetłumaczyć:
"L'amour est un viseau rebelle L'amour est enfant de Boheme" TO DLA MNIE BARDZO WAZNE! |
![]() ![]() |
![]() |
#8219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
L'amour est enfant de Bohęme" To chyba z "Carmen" ![]() "Miłość jest buntowniczym ptakiem Miłość jest dzieckiem (bohemy?)" ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.