![]() |
#8551 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Jaki mozna dać opis w chwili gdy chłopak mowi, ze jestem dziecinna? Nie mam pomyslu.. chce, zeby wiedzial, ze powinien patrzec na Siebie piszac Mi cos takiego... ;/
Mężczyźni... Dla Nich wszystko jest takie proste..;/
#8552 |
Wtajemniczenie
|
pozyczam
![]()
![]() |
#8553 |
Raczkowanie
|
Moj kolega ma opis...
Jeśli kochasz to nie żałuj.. przytul mocno i pocałuj ![]()
#8554 |
Zakorzenienie
|
bądź twarda i nieczuła, tęp tych, którzy na to zasłużyli.
'bo wszyscy w taki czy inny sposób jesteśmy szaleni'.. każdy człowiek jest na tyle szczęśliwy, na ile postanawia nim być.. cud, miód i czekolada ![]() ![]() jeszcze będzie przepieknie... kolororororowo mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8555 |
Raczkowanie
|
All you need is love
![]() What is kissing? Come to me and I’ll show you… Ogarnięci samotnością idziemy w otchłań dalszego życia… When I need you I just close my eyes and I'm with you... ![]() ...You look into my eyes… I go out of my mind… Kiedy coś gaśnie zaufaj iskierce nadziei... Samotność to taka straszna trwoga, ogarnia mnie przenika mnie!
![]() |
#8556 |
Zakorzenienie
|
O.P.I.S- ostre picie i sex
![]()
#8557 |
Zakorzenienie
|
z listy:
"och...Kochaj mnie, niech zmysły nasze przekręcą się..." Twe oczy zielone mnie zaczarowały, nie znam odwracającego zaklęcia ;] Bóg zaczyna i Bóg kończy i parami ludzi łączy ![]() ![]() nawet kończąc jak żebrak, nie znaczy że przegram To gwiazdy niosą mnie do Ciebie...
#8558 |
Rozeznanie
|
Teraz moja kolej :
NieWystarczyOtulićCięSpoj rzeniemIZamknąćTwójObrazP odPowieką... Dziewczyno! Spójrz przed siebie.Uśmiechnij się i żyj! ![]() ![]() "Kochanie strzeż się,strzeż bo z miłością jak z ogniem..." RoZtAńCzE W SoBiE śwIaT, nA PrZeKóR łzOm, UmIeM JeSzCzE Iść PoD Prąd. |
![]() ![]() |
![]() |
#8559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z listy: Może Twój ideał znika właśnie? Patrz uważnie i przestań wierzyć w baśnie Erase myself and let go of what I've done... ( nie wiem co to znaczy więc nie krzyczcie, że bez tłumaczenia. Wiem jedynie, że to z najnowszej piosenki Linkin Park ![]() Rozpamiętuję, cholernie żałuję.. wciąż coś czuję...
![]() |
#8560 |
Zakorzenienie
|
obecnie mam taki:
_nie dla każdego i nie pytaj dlaczego. jeszcze kilka wklepuje: ![]() ![]() `_w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości.` wulkan energi i oaza spokoju. choć nie zawsze o tym mówię, nie zawsze pokazuję.. bo chcę być szczęśliwa... choć myślałam że to już niemożliwe... brakuje mi. czegoś. kogoś. a z tego to już, wedle uznania, można kombinować, samemu wybrać sobie fragment na opis: Po pierwsze - wydeptuj własną ścieżkę, idź swoją drogą zamiast naśladować resztę. Po drugie - znajdź wsparcie w grupie, posiadanie przyjaciół nie jest wcale głupie. Po trzecie - nigdy się za wcześnie nie ciesz, potem możesz żałować tego przecież. Po czwarte - miej oczy szeroko otwarte, szczególnie na to, co jest dla Ciebie tak naprawdę najwięcej warte. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8561 |
Wtajemniczenie
|
"nie mów brzydko bo to brzydko"
![]()
![]() |
#8562 |
Przyczajenie
|
Po pierwsze - wydeptuj własną ścieżkę,
idź swoją drogą zamiast naśladować resztę. Po drugie - znajdź wsparcie w grupie, posiadanie przyjaciół nie jest wcale głupie. Po trzecie - nigdy się za wcześnie nie ciesz, potem możesz żałować tego przecież. Po czwarte - miej oczy szeroko otwarte, szczególnie na to, co jest dla Ciebie tak naprawdę najwięcej warte. Kogo to wiersz??
![]() |
#8563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem nawet czy to wiersz, a może tekst piosenki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8564 |
Zakorzenienie
|
pora na sen na próbną śmierć, na powiek zamykanieWtulam się w podusie
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8566 |
Zadomowienie
|
** I znów układam pasjans z naszych serc
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8568 |
Zakorzenienie
|
nmzc
![]() a to ja dam jeszcze małe co nie co ![]() ...nie ma żadnych dowodów na to,że życie jest poważne... korzystając z braku rozmówców,pozwólcie że pozdrowie sama siebie,pozdr Zatańcze naga wśród traw... "kochaj mnie, niech języki w ustach rozgrzeją się..." "Co dzieje się, co dzieje się w mych snach..." "before I end my day..." / zanim skończy się mój dzień "You've woken up the demon in me..." / obudziłeś we mnie demona
#8569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuzek fajny avatarek ![]()
![]() |
#8570 |
Rozeznanie
|
~~Nie wstydźmy się łez i wiary w to co najważniejsze.
![]() ~~W trzech zwrotkach nigdy życia nie opowiesz... ~~Nie żyj przeszłością to ona ma żyć Tobą!!! ~~"Noc to tajemniczy czas, ukrywa przed nami prawdę." ~~co było pierwsze ?kapsel czy butelka ? ![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8571 |
Zakorzenienie
|
#8572 |
Raczkowanie
|
W pubie, bo obsługa mnie uwielbia.!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8573 |
Zakorzenienie
|
kur** - co za wymowne słowo. doprawdy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8574 |
Zadomowienie
|
czas nie leczy ran... przyzwyczaja nas do bólu
widocznie mozna zyć bez powietrza ![]() ![]() gdy spojrzenia sie spotkaly mocniej zabilo serce. I'm alone I feel so much better ![]() nigdy nie nadeszło wiesz mowi sie trudno.. ![]()
#8575 |
Raczkowanie
|
Rebelious rozwalaja mnie Twoje opisy
![]() ![]() A to inna werska ktora znam opisu anczyska1 ![]() Pozdro dla mnie!! PS: dzieki za pozdro ![]() Jeśli Myślisz Że Nikogo Nie Obchodzisz. To Nie Zapłać Rachunków Jak nazwać przystojnego i inteligentnego faceta w Polsce?- Turysta Korzystając z GG chciałam pozdrowić mamę, tatę i znajomych ![]() Serce nie huligan, kiedyś przestanie bić... :P Wpadł do mnie sąsiad z góry. Do czasu remontu sufitu mieszkamy razem.. ![]() Czym Rózni Sie LO od Domu Wariatów W Domu Wariatow Personel Jest Normalny ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8576 |
Zakorzenienie
|
of course, po to je wklejam, żebyście mogły korzystać
![]() ![]() I'm not here for your entertainment! `Cause you know it's over, before it began. It's just you and your hand tonight. Don't stop looking, you're one step closer. Don't stop searching, it's not over. Przyjemność bez zobowiązań, zaangażowanie ciągnące za sobą konsekwencje. `_po jednej stronie pożądanie, po drugiej uczucie.. jedno kusi, drugie ciągnie. you're the one I need.. `tak jak i inni miała nadzieję, że kiedyś wszystko poukłada się` Zamknę się, by nie poznał nikt tego, co ja w duszy kryję.. Człowiek często mija w życiu swoje własne szczęście i nic o tym nie wie... nie wierz nigdy. nie w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się.. nie wierz nigdy. nie w to niebo, które zawsze niebieskie jest.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8577 |
Rozeznanie
|
NieWystarczyOtulićCięSpoj rzeniemIZamknąćTwójObrazP odPowieką...
Oczy Otwieram, Staje Się ŚWIAT: Nade Mną NIEBO przede Mną SAD ... Nie słyszę głosu...Nie dotykam...Nie dotyczę was... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyy.. ale o co kaman? ![]()
![]() |
#8579 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Wasze opisy na gg
mialo byc DLA
![]() ![]() ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mi brakuje zwariowanych opisów ![]() ![]() a własnie mam: Opis bez sensu. (jak ja lubie 'durne' opisy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.