![]() |
#8521 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Każdego dnia. Każdej nocy. Ty..?
Mylisz się... nie będę za Tobą plakać... Nie będę tęsknić już... Polowanie na namiętną noc... Akt I... Czy warto sie smucić..? Czy warto cierpieć tak..? Przestań... Przestań kochać Mnie... Ja tego nie chce... nie potrzebuję Cię...
#8522 |
Raczkowanie
|
Życie to Ja i Ty
![]() Nie bede kelnerką w Twoim zyciu... nie bede juz... ;/ Miłość...? To jakaś drwina... Ty nie wiesz co znaczy kochać..
#8523 |
Raczkowanie
|
pozwoliłam się wymyślić na podobieństwo odbicia w Jego oczach...
![]() |
#8524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ambicji sztuka,sztuka ambicji- nie dac za wiele nie za mało wziac... a ja teraz mam: ...w piruet śmierci zmieniasz lagodny balet zycia...
![]() ![]() |
![]() |
#8525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8526 |
Zakorzenienie
|
Ależ proszę bardzo
![]() Z listy: Niebo koloru malin Szukam wiatru w polu.. Zatykam uszy i słyszę jak mówisz "Kocham" innej dziewczynie
#8527 |
Zadomowienie
|
Zagubiona w miejskim tlumie....bladze.....
Sam Archanioł usiadł nad moim losem i ... płakał widząc moje błędy ;-( A teraz tylko deszcz,krople łez i spadające anioły..... świat na ziemię spada z gwiazd gdy ode mnie odchodzisz..... Żyjesz po to by ktos mogl Cie pozniej zakopac..... Szary świat zajrzał przez okno w szarym deszczu smutni ludzie mokną ![]() Extra,Świetnie, Że To Akurat Ty Spieprzyłeś Mi Życie! ![]() ŁatwoJestMówićUśmiechnijS ię,LeczTrudnoZrozumiećCze muKtośPłacze...... Zycie jest jak pozytywka czasem gra a czasem nie.. ![]() MOJA TWÓRCZOŚĆ: (dzisiaj mam wene,jakoś tak smutno mi ;/ ) Nie pytaj codziennie co u mnie bo u mnie każdy dzień taki sam... ![]() Powiedz mi jak mam dalej żyć skoro życie mi szans nie daje... Kiedyś byłam inna-lepsza,gdzie sie podziała ta dawna JA...? Tyle dni,tyle chwil a to wszystko jakiś koszmar...! ![]() Słońce na Niebie już dla mnie nie świeci,dziś mrok w mym sercu panuje... Jestem jakaś taka inna,niby słabsza,jakaś dziwna.... Kiedy przestanie boleć i czy musi boleć aż tak...? ![]() Ty jesteś winny mych łez,to przez Ciebie one wciąż lecą... ![]() Każdy dzień,każda noc,każdy dotyk Twoich rąk budzi mnie do życia... (udało sie coś optymistycznego ufff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8528 |
Zadomowienie
|
![]()
Z Anity Lipnickiej:
Pokochaj siebie a już jutro ktoś pokocha Cię. Pokochaj siebie a pokocha Ciebie świat... Ja- jestem powietrzem .Nie jem i nie śpię co noc Co było - zabrał czas i zamknął na tajemny klucz choć w sercu został ślad nie wróci nic, co za nami już każda miłość pierwsza-drugi raz nie dotknie Cię, nie... Każda noc jest końcem,każdy dzień początkiem gdy wróżę z gwiazd wychodzi mi,że przed nami jeszcze wiele pięknych dni Tajemnic wiele mam i kilka twarzy na nerwach świetnie gram i kłamię, gdy się boję pełne światła są moje dłonie, jeszcze wierzę w drugiego człowieka Jeszcze nie jest najgorzej Chociaż czasy do życia mamy podłe Płacz, płacz... Niech popłyną strumieniami Twoje łzy Płacz, płacz... za te wszystkie noce, za te wszystkie dni Płacz, płacz... w słonym deszczu umyj oczy z resztek snu Już dobrze jest, dobrze już...
#8529 |
Zakorzenienie
|
Oceniana przez pryzmat gestów wobec otoczenia..
i tak z każdym dniem od dna trudniej się odbić
#8530 |
Zakorzenienie
|
facet to świnia tylko że rasowa bo ma ogonek z przodu
997 - tanie noclegi
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8531 |
Zadomowienie
|
z Edyty Bartosiewicz
Bezczelnie znow kręcę. skruszona nie jestem o nie w ogóle nie czuję sie winna . nie byłabym sobą gdy byłabym inna A ja za dużo widzę, zbyt mocno czuję A ja wierze, że to co robię ma sens Bo czasem lepiej odejść od zmysłów by nie zwariować do skrócenia wedle uznania ![]() Ciekawe, jak różni ludzie Przychodzą i odchodzą Z mojego serca Ciekawe, dla ilu nigdy nie było I nie będzie tam dla nich miejsca Ciekawe, że nigdy nic nie jest na pewno Sam wiesz - zmienia się wszystko W kącikach ust uśmiechu ślad Spojrzenia pełen wiary blask Kto mi zabroni Tego, o czym śnię Czego pragnę O czym marzę Czego chcę? Tak nagle z dnia na dzień nie tęsknię do tamtych chwil I nie znałam siebie spokojnej tak Bez odważnych słów bez wiecznych walk Wzburzona krew płynie teraz łagodniej Targało mną, bolało mnie...Dziś mogę mówić o tym spokojnie Gdy do przodu zegar rwie Ty ustaw się na nie i cała wstecz! Mechanizm do cna wyczerpany Dla kilku marnych chwil inne Im falling down and caught up the rain Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli I uczuć tak mocnych Wciąż mam nadzieję, Że czasem myślisz o mnie jeszcze Tak pragnę uśpić swą pamięć, Zmysłom czujność odebrać, By jako I want to go back to believing in everything and knowing nothing at all Where has my heart gone? Where has my heart gone?Trapped in the eyes of a stranger Pozwólcie sercom od czasu do czasu odpoczywać" Mahomet Slowly those feelings Were clouded by what I know now Choć tak późno, lecz nauczyłem się Jak mieć to gdzieś Na co najmniej Sto litrów miłości przypada sto zakładów w TotoLotka
#8532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8533 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8536 |
Raczkowanie
|
Bo Ja powiem Wam... Każdego dnia będzie budził sie Sam...
O czym myślisz..? Chyba nie o tym jak odejść.. Znalazłam schronienie w myślach Twych... Błędy nawet najwieksze uczą Nas jak unikać kolejnych... Ile jeszcze musze znieść by patrzec na Niego beznamiętnie..?
#8537 |
Raczkowanie
|
Mamo... przytul Mnie, bo tylko Ty kochasz Mnie tak jak tego chce...
#8538 |
Raczkowanie
|
... Chce uwierzyć w miłość taką jakiej jeszcze nigdy nie było ...
..Miedzy ziemia a niebiem .. ktoś mnie wybral zeby sprawdzic Nas.. Pokazales mi jak chlodne bywaja dni... Nie chce wiecej tracic czasu... ...Razem uciekniemy do najdalszych granic..gdy je przekroczymy nie oddam Ciebie za nic.. Nie chce świata w ktorym nei ma otwartego nieba dla nas dwoje ... Moje serce mowi mi gdzie Cie szukac mam ... Kiedy odchodzi ten ktos czujesz ze milosc zawodzi .. Juz teraz wiem bez Ciebie nie wytrzymam coraz wolniej mija ta chlodna godzina.. Kocham Cie Łobuzie calym sercem ;p Bo bez Ciebie..bo bez Ciebie nie ma mnie..to przez Ciebie czuje sie tak samotnie.. Wiatr juz dawno zdmuchnal tamte dni ktorych nie chce znac ... Nie wiem czym bez Ciebie bylby moj swiat .. Zadne wiersze nie mowia o tym co dzieki Tobie mam... ![]() ![]() ![]()
" Jesteś odpowiedzią na cichą modlitwę,szeptaną co noc przez moje serce... " ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625040117.html http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3csqvnmifb2sj.png Edytowane przez magdalenka3 Czas edycji: 2007-04-14 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#8539 |
Zakorzenienie
|
How can you be so damn perfect? (jak możesz być tak cholernie idealny?)
#8540 |
Zadomowienie
|
![]()
garść własnej twórczości
S T O P !!! czas się oszacować =) kochaj i trwaj wezmę się w garść, przykleję uśmiech na twarz i udam że jest ok. ja mam maturę! ja muszę się skupić! co tam wiosna! motylki! ![]() każdy wagon da się odczepić ;-) kwestia przebicia ciuchci :-P mimo że boli i tak wiem, wybaczę kolejny raz spadłam w niebo aż na dno historia magistra vitae...ale ja mam innych nauczycieli. nijako,zacisznie, melancholijnie,refleksyjn ie do ilu liczyć żeby się doliczyć a nie przeliczyć? Stawiam na produkt, a nie na opakowanie ![]()
Miał ochotę wyjść ze swego życia tak, jak się wychodzi z domu na ulicę. M.Kundera Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2007-04-14 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#8541 |
Zakorzenienie
|
A thousand lies have made me colder
![]()
#8542 |
Zadomowienie
|
piękne. czy to z piosenki 3 Doors Down "here without you"?
#8543 |
Wtajemniczenie
|
macie może jakies opisy o tym że nic sie nie chce? o zmęczeniu itp, chyba nie było takiej prośby jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
lewoskrętny paraliż komór, katatonia neuronów myśli giną w pół kroku nijako,zacisznie, melancholijnie,refleksyjn ie niedorzeczność niedoświadczeń a to z myslovitz-wieża melancholii i keane- ....bedshaped... -taki mAM jak nic mi się nie chce evanescence- "i'm so tired of being here"
![]() |
#8545 |
Wtajemniczenie
|
Magda88 dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8546 |
Przyczajenie
|
Wow świetne macie opisy. Sporo pokradałam, ale dodam też kilka swoich:
Masz siłe, masz wiare , jeszcze raz pozbieraj się.. Trzymałam Cię mocno przy sobie Ale się wyślizgnąłeś... Nie jesteś osamotniona chociaż wydaje ci się,że jesteś . You are not alone in life . Although you might think that you are Jesteś duchem nawiedzającym wskroś moje serce ( you're the ghost haunting through my heart). Dlaczego przeznaczenie tak nas zraniło? I've been waiting for someone like you Blisko bądź nie zostawiaj tak mnie.. Hey you I don't like your girlfriend Wiem już, że bez ciebie nie ma mnie, przy tobie od dzisiaj śpie.. Miłość zatrzyma ból , miłość zabije strach. Czy wierzysz?Musisz uwierzyć! ( Love will stop the pain, love will kill the fear. Do you believe?You must believe Lubię gdy wkraczasz w me sny Lubię gdy czuję twój dotyk Jak przechodzisz blisko onieśmielasz mnie.. [/FONT] |
![]() ![]() |
![]() |
#8547 |
Zakorzenienie
|
Mówiąc : KOCHAM. Mówię : pokonamy razem wszystkie przeszkody ...
#8548 |
Raczkowanie
|
~`Czasami wolę być zupełnie sama, niezdarnie tańczyć na granicy zła...
~`posiadam wiarę w niemożliwą moc, potrafię jeśli chce rozświetlić mrok... ~`napewno czułeś kiedyś wielki strach,że oto mija twój najlepszy czas..... ~` ogromny zgrzyt znieczula nas na szept, tak trudno znależć drogę w ciepły sen.... ~`słowa zlewają się w fałszywy ton, gdy nadwrażliwośc jest jak bilet w jedną stronę stad.... ~`okłamali mnie z nadzieją ze uwierzyłam i przestanę chcieć... (Coma- Leszek Żukowski- przy okazji świetna piosenka, polecam! ![]() Lubię ten stan.Rozkoszne sam na sam.Cisza i ja. Cisza ja i czas. Kocham ten stan.Cudowne sam na sam.Kawa i ja.Papierosy kawa i ja. ( to z piosenki Hey- cisza ja i czas)
#8549 |
Raczkowanie
|
Zmęczona życiem chowam sie w Sobie by odpocząć...
I śpię.. i dobrze Mi.. Trwając w beztrosce... Szukam i szukac nie mam sil... szukam by stracic to znow... Czego szukać mam..? Po co szukać mam...? Odnalazłam.. ![]() ![]() ![]() Żal.pl Żenada.pl ( itd.. według uznania ![]()
#8550 |
Raczkowanie
|
Cierpisz po to, by wiedziec kiedy jestes szczęsliwa...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.