![]() |
#8911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
dziekuje za odpowiedz
![]()
#8912 |
Zadomowienie
|
Emilcio,jesli ktos mialby opisy pasujące do Twojej sytuacji to by je podał...nie wiem skąd ta ironia:|
Miło mi bardzo ![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam podobny problem niestety wiem co czujesz moze to nie beda jakies rewelacyjne opisy ale kilka moge podrzucić: Gdybyś wiedział jak bardzo za Tobą tesknie umarłbyś ze szczęścia... Czasem trzeba sie rozstać, żeby uratować przyjaźń i nie zniszczyć całkowicie tego, co sie wspólnie zbudowało. Zabawne jak pamięć nadaje wszystkiemu osobliwa forme bezwarunkowego trwania Dałeś mi wiosne tej jesieni, wiosnę, która nie minie nawet z nastaniem zimy być może to kwestia tego że coś istnieje choć nie powinno Gdybyśmy się po raz ostatni spotkali W żałobie po nienarodzonym uczuciu Umieszczam Cię w moim sercu i modlę się o siłę, żeby przetrzymać to dzisiaj mimo, że nie mogę być z Tobą w dzisiejszy wieczór. Ty wiesz, że moje serce jest przy Tobie. Tęsknię za chwilą. Za tą myślą... Z zapartym tchem patrzyłam Ci w oczy, tak trwała nasza bez słów rozmowa I think of you And I wonder If you ever Think of me... (mysle o tobie i zastanawiam sie czy ty też myslisz o mnie) "I'll keep you locked in my head until we meet again until we" (zamkne cie w mojej głowie dopóki sie znowu nie spotkamy dopóki ) I coś z książki p.t. Samotność w sieci : Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze że znam ciebie i że moge ci o tym powiedzieć nawet nie wiesz... Pisze to do ciebe zebys wiedzial ze mysle o tobie a mysle duzo i czesto wlasciwie caly czas o tobie mysle i nawet nie masz pojecia jak mi z tym dobrze bo cenie ten fakt ze jestes w moim zyciu . dziekuje ci ze jestes i za ja moge byc Mam nadzieje ze coś pomogłam pozdrawiam ![]()
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8914 |
Zakorzenienie
|
Rulka72 dziekuuuuuje
![]() ![]()
#8915 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#8916 |
Zakorzenienie
|
obecnie mam taki (nie wiem czy już był na forum):
let me be your inspiration. // pozwól mi być twoim natchnieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#8918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ** Twoje sny miażdzą moje serce....bo w nich ciagle ONA ** W strugach deszczu dotykam stopą dna ** Nie ma mnie..zostałam gdzieś w strefie marzeń ** usmiech to polowa pocalunku wiec ja chcę Ci wysłać caly deszcz ** Moglismy dojśc najdalej ze wszystkich... ** Tea Who You Yeah Bunny ![]() ![]() ** Tylko Ty, tylko ja. Ze sobą i dla siebie.. ** czemu policjant ma pasek na czapce ? to poziom oleju w głowie. ** Niepowodzenie może złamać tylko tego, kto dał się zwieść powodzeniu ** Pomilczmy jak miliony gwiazd na niebie które żyją tak przez wiele lat ** Może chce, byś powiedział: Kocham Cię? ** Łatwo się zgubić gdzies między marzeniami... ** Kto się boi Gargamela,niechaj zaraz idzie spać ![]() ** Czarne opary nad miastem niczym mroczny zastęp zwiastowały burzę ** Perfidnie, bez uprzedzenia, uparcie, zaskakująco wtargnąłeś w moje życie
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8919 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8920 |
żona
|
a ja weekendowy mam taki:
Weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8921 |
Zadomowienie
|
** I już wiedziałam, że to uzależnienie i ukojenie przyniesie tylko następna dawka... już wiedziałam że jesteś w posiadaniu nie tylko ciała ale i duszy... jedno spojrzenie... kilka słów... jeden dotyk... i już wiedziałam... że chcę więcej......
Moze cos ktos wybierze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8922 |
Raczkowanie
|
hmmm a macie moze jakies opisy, w ktorych bedzie cos o facetach. tzn dokladniej o tym, ze swiat bez facetow bylby latwiejszy, bezproblemowy itepe itede? moga byc nawet takie troche obrazliwe
![]()
![]() |
#8923 |
Zakorzenienie
|
Gdybyś wiedział jak bardzo za Tobą tesknie umarłbyś ze szczęścia...
piękny opis zabieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no boys - no problem! stupid factory where boys are made. 5% kochania 95% zdradzania - taki jest 100% mężczyzna! Faceci są tak idealni jak drogi w Polsce! Faceci są jak kible - albo zasrani albo zajęci. 3 etapy z życia faceta: 1) chcę ją mieć.. 2) mam ją 3) mam jej już dość! (: Nigdy was nie ma, kiedy jesteście potrzebni... egoistyczni samcy... "Jesteś resztą człowieka, którym kiedyś byłeś (...) …" "(...) jesteś śmieciem, nie facetem, za to co zrobiłeś…" Niegrzeczni chłopcy znowu straszyć nas chcą. Wredoty jedne - kłamliwe podłe istoty. a jak jest jakiś natręt, który zawraca wam głowę, to proponuję któryś z tych: Ty jesteś tak głupi sam z siebie, czy ktoś ci za to płaci? Co się mnie uczepiłeś? Nie widzisz, że ja to nie twoja liga? Obiecaj mi, że widzę cię ostatni raz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8925 |
Zakorzenienie
|
Nigdy was nie ma kiedy jesteś potrzebni, egoistyczni samcy
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8926 |
Raczkowanie
|
o jakich tu serduszkach mowa???
#8927 |
Zakorzenienie
|
Mężczyzna:
Jak wino - satysfakcjonuje, ale na krótko Jak strumyk - miło popatrzeć, ale nie każdy jest odpowiednio bystry Jak batonik czekoladowy - słodki i pierwsze co robi, to dobiera Ci się do bioder Jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nie zmienisz Jak kawa - najlepiej smakuje mocny i gorący ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8928 |
Wtajemniczenie
|
świetny ukradlam
![]()
#8929 |
Raczkowanie
|
oooo faktycznie. chyba ślepa jestem, bo wcześniej ich nie zauważyłam. przepraszam
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8931 |
Zadomowienie
|
* * A w niej zabiło małe serce co nie jest taką prosta sprawą i śniła,że dla Niego tańczy a On ukradkiem bije brawo...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Edytowane przez aniolka Czas edycji: 2007-04-28 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#8932 |
Raczkowanie
|
Z wieloma mężczyznami można świetnie porozumieć sie.. przed związkiem.
Miłość to jest jednak szczęście, które każdy posiąść chce. Bądź Moim uwielbieniem. Nie żądaj serca.Nie żądaj zazdrości. Nie kochaj tego co nie wart miłości. Serca nikomu nie oddaj w ofierze.
#8933 |
Zakorzenienie
|
z listy:
Nigdy nie odbieraj komuś nadziei... może to jedyne, co pozostało... lepper bylby dobrym raperem xD tez gada dlugo i bez sensu <lol> One love... one blood... one life... you got to do what you should... I was alone, falling free, trying my best not to forget. Wszystkie wspomnienia wypełniła lodowata szarość... Coś się skończyło... Ale coś się zaczyna... tam za oknem wielki świat, choć woła mnie nie wrócę tam. ... Ja JeStEm Bo MaSz MoJe OcZy, ZmYsŁy i ŚwIaT... nie zapomniJ skur*ysynie - nie jeste$ w kinie . chwile gdy jesteś tuż koło mnie a w oczach rozpalone ognie.. It's not about the smile you wear but the way we make out! i kilka ode mnie: I won't give up, no I won't break down, sooner than it seems life turns around.. // Nie poddam się, nie złamię się, wcześniej niż to się wydaje, los się odwróci.. I will be strong, even if it all goes wrong... // Będę silna, nawet jeśli wszystko będzie szło źle.. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me... // Kiedy stoję w ciemnościach, wciąż wierzę, że ktoś czuwa nade mną.. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2007-04-28 o 12:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8934 |
Wtajemniczenie
|
Kilka moich:
- "Uciekam przed tym, co mnie goni i gonię tego, co przede mną ucieka" - * Jeśli wiara czyni cuda, muszę wierzyć, że się uda... * - Nie myśl, że myślisz, bo myślenie o myślach to myślenie bezmyślne. - Zero smutku...Zero łez... Moje życie jest the best ;P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8935 |
Zakorzenienie
|
lista:
respect yourself, respect the funk, respect the ladies ...boJestPareZłudzeńKtóre WartoMiećByŻyć ...zawszeLepszeCośNiżNic! Kobieta... nie rodzi miłości, tylko agresje.. Człowiek jest tylko sumą oddechów... I am an educated fool, So I don't know what it is I'm supposed to do.. życie jest proste, sami sobie je utrudniamy "JęZyK PrAwDy jEsT ZaWsZe pRoStY."
#8936 |
Zakorzenienie
|
...dzień niknie we mgle...
...na zawsze chcę być...w zasięgu Twego wzroku...i dłoni Twych... ...uciekaj skoro świt... ...i nie wybaczy nikt...chłodu oczu Twych... ...to wciąż za mało moje serce...żeby żyć... ...co mnie w Tobie zachwyciło??... ![]() ...najczulsze chwile porwał wiatr... ...to takie proste - obejmij mnie... ![]() ...wszystko wokół pojaśniało... ![]() ...pomiędzy dniem a dniem... ...bo miłość mój miły to ja... ![]()
#8937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd to? ;>
![]() |
#8938 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze aniolka nie bedzie miala nic przeciwko..:
zakrecoona>prosze: Laleczka z saskiej porcelany Odkąd pamięta zawsze stała Na toaletce obok lustra W białych baletkach wychylona W powietrzu uniesiona nóżka Nudziła się w sród bibelotów Kurz wyłapując w suknię złotą I tylko z dołu perski dywan Czasem jej puszczał perskie oko. Ref. Laleczka z saskiej porcelany Twarz miała bladą jak pergamin Nie miała taty ani mamy I nie tęskniła ani, ani..... Aż dnia pewnego na komodzie prze sliczny książę nagle stanął Kapelusz miał w zastygłej dłoni I piękny u smiech z porcelany A w niej zabiło małe serce Co nie jest taką prostą sprawą I sniła, że dla niego tańczy A on ukradkiem bije brawo Ref. Laleczka z saskiej porcelany.... Jej siostrą była dumna waza A bratem zabytkowy lichtarz Laleczka z saskiej porcelany Maleńka sliczna pozytywka. Lecz jakże kruche bywa szczę scie W nietrwałym swiecie z porcelany Zło sliwy wiatr zatrzasnął okno I książę rozbił się \"na amen\" I znowu stoi obok lustra Na toaletce całkiem sama I tylko jedna mała kropla Spłynęła w dół po porcelanie Laleczka z saskiej porcelany twarz miała bladą jak pergamin na zawsze odszedł ukochany a ona wciąż tęskniła za nim Jej siostrą była dumna waza A bratem zabytkowy lichtarz Laleczka z saskiej porcelany Maleńka smutna pozytywka...
#8939 |
Zakorzenienie
|
kradne ^^
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8940 |
Zakorzenienie
|
heeh
![]() ![]() ![]() a z listy: czy normanly edek z wąsem może zostać dziś alfąsem ... ![]() Dookoła ludzie chcą mnie oceniać Nie widzą serca nie widzą duszy ![]() Nie rzucaj słów na wiatr, jeśli nie wiesz, dokąd je zaniesie... Tyle nieupożądkowanych myśli... moje: "z daleka słyszę Twój głos, ale nie wiem gdzie iść..." "stoje na autostradzie w samym środku zdarzeń..." "od wielu dni gapię się w okno i patrzę jak..." "nie był moim kolegą, zabiłam go!" ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.