|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9031 |
Zadomowienie
|
![]()
rozbrajający
![]() ![]() kradnę ![]()
#9032 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
hehe
![]() ![]() ![]() ** Opuściłam caly świat by zakochać się w Tobie
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#9033 |
Rozeznanie
|
Maartus mówisz - masz, może podpasuje
![]() *..Bo...księżyc obiecał mi że w głębokim śnie ujrzę Cię...więc śpie i śnie...Zaplątałam się...w pajęczynę snów...lepkie nici marzeń...utkane przez nOc...Zniewalają... *Zawsze przy blasku ksiezyca przy nocnej ciszy mowie do Ciebie ty mnie nie slyszysz i nawet nie wiesz ze ktos o tej poze mysli o Tobie bo spac nie moze... *Noc otula mnie pięknym snem, a ja wciąż myślę, że to jednak TY... *niczym lunatyk uwięziony w niebie każdej nocy chcę wracać do Ciebie *Sen chodzi wokół łóżka, czeka aż zamknę oczy, by opowiedzieć mi o Tobie. *Wiem że nie chcesz jeszcze spać..wiem że myślisz o tym co ja *Spać chcę...Chcę Ciebie...Chce spać przy Tobie... ![]() *I need some sleep...and you... / Potrzebuję snu i Ciebie *nic może byc pełna słodyczy... tej jednak to zupełnie nie dotyczy:P *Księżyc już świeci kończe pisanie całuje twe usta DOBRANOC KOCHANIE ![]() *Every night every girl dream about fantastic boy so do I...I dream of you Każdego wieczorku każda dziewczyna śni o wspaniałym chłopaku, wiec i ja to robię: Kochanie śnię o Tobie;* *Wszystko czego pragnę: bez Ciebie nie obudzić się gdy nadejdzie świt |
![]() ![]() |
![]() |
#9034 |
Raczkowanie
|
Dzisiejsza porcja opisów
![]() * Lepiej kochać na odległość niż z bliska nienawidzieć... * Życie składa sie z szans które nigdy nie wrócą * Nieobecność to rodzaj krótkiej śmierci... * Rzeczą człowieka jest walczyć, rzeczą nieba - dać zwycięstwo * Najpiekniejszą ze wszystkich kobiet świata jest noc... * Trzeba odejść, żeby nie przeminąć * Noc nas skazuje na kochanie, a świt rozgrzeszyć nie jest w stanie * Blask małej świecy może Ci pomóc odnaleść wiele rzeczy... * Twarde słowa ranią nawet wtedy, gdy są sprawiedliwie. * Kiedy piekło jest pełne, grzesznicy idą do nieba... * Serce- pewny prorok, nigdy sie nie myli. * nigdy tego nie usłyszysz... co moje myśli chowają * Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre * Szczęście przelotne lub krótkotrwałe nazywa się przyjemnością... * Jeśli człowiek pragnie radości, nie może się gniewać. * I niebo jest wreszcie bajecznie niebieskie... * Istniejac zmieniamy swiat dookola... * ...::nie byłabym sobą, gdybym była inna::... * Serce kobiety to ocean pełen tajemnic * Gdy rozum śpi powstaje strach...
![]() |
#9035 |
Zakorzenienie
|
Kradne z premedytacją
![]() Jest świetny!! |
![]() ![]() |
![]() |
#9036 |
Zakorzenienie
|
Suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie..
I live for: Honor, Tradision, Family and Donuts! / Żyję dla: Honoru, Tradycji, Rodziny i Ciastek! 4 zasada dynamiki-Jezeli jedno ciało drugie ciało gniecie powstaje trzecie Gdzie Początek Tego Końca, W Którym Kończy Się Początek ??? Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami budujesz i rozwalasz zarazem...! Bakterie w jogurcie mają większą kulturę niż ty.. wyszłam z siebie-zaraz wracam.. mój kochany, mój sokole, jutro ciebie wy... śle w pole ![]() Stop przemocy w rodzinie! Zacznij bić znajomych ![]() Paradoks: Fortepian można zasłonić, ale za to słonia nie można zafortepianić ![]() Aniele nie umieraj,nie nauczyłes mnie jeszcze latac z zamknietymi oczami. Trzepotanie skrzydłami motyla na jednej półkuli świata może doprowadzić do huraganu na drugiej.. Vanitas Vanitalium / Poczucie przemijania -=[ loading please wait ||||||||||||||||||| ]=- / -=[ trwa ładowanie proszę czekać ||||||||||||||||||| ]=- Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia.. })i({ O czym śnią elektroniczne motyle? })!({ Sum-A-Sum-A-Rum nic pod przymusem, robie to co chce-nie to co musze .. Jesteś dla mnie całym światem, słońcem, wiatrem, wodą, latem. Patrzę na Twoje zdjęcie na mojej ścianie-Ty,Ja,My i niech tak zosatnie. Lepiej być w kropce niż w martwym punkcie..
Ja To Ja.... jestem księżniczką.. ![]() ...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć Edytowane przez lemonka Czas edycji: 2007-04-30 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#9037 |
Rozeznanie
|
martunka88 dzięx
![]() ![]() A jakies na urodzinki??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9038 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9039 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a pogrubiony... idealny ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9040 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9041 |
Zakorzenienie
|
nic nie moge znalezc..ale moze:
sto lat.. sto lat.. niech żyje..żyje nam.. a kto? JA! 19ście lat minęło jak jeden dzień.. no to od dziś jestem szaloną 19stką.. ostatnie naście..a!! mam tsy latka..tsy i pól..UPS..sory..to już 19ście..! w metryce znów przybyło.. gdy 19ście lat temu się urodziłam wszyscy się cieszyli-tylko ja płakałam.. ![]()
#9042 |
Zakorzenienie
|
bardzo optymistycznie dziś będzie:
![]() Życie ma tyle sensu, ile mu go nadamy. Dla optymisty życie to nie problem -> to rozwiązywanie problemów. Nie poddaj się, bierz życie jakim jest i pomyśl, że na drugie nie masz szans. Wolna jak ptak - niczym anioł, co na skrzydłach mknie... Marzyć każdy może, marzenia są za darmo, marzą wszyscy. Taak słodko, taak niewinnie, taak już nie raz było… Nasza krew wciąż w żyłach gna, bo słońca blask to ty i ja. ^* Więc chodź pomaluj mój świat, na żółto i na niebieskoo *^ Taniec uskrzydla wyobraźnię, rozwija umysł i ciało, kształtuje ducha... Muzyka to najlepszy lek, ona jest jak w długiej trasie V bieg... Nie czując dni, godzin, lat.. nie licząc zysków ani strat... Jeśli pragniesz by coś sie stało -=> ZRÓB TO! -*- Nie LiCzę GoDzin, aNi LaT ... To żyCie MiJa ... Nie Ja -*- Alilililililalałe pozytywny nastrój w Tobie też jest… ... Bądź jak zawsze ... żyj jak nigdy dotąd! Bo z dziewczynami nigdy nie wie, ojj nie wie się. Bo przyjaciołom się UFO Nie ma szczęścia bez odrobiny szaleństwa. Dorosnąć? Tylko po co… Kocham cię życie, nic mi ciebie nie zastąpi. Brak opisu, bo potem niektórzy za dużo wiedzą. Wszystko nieistotne kiedy jestem tu i teraz, życie sensu nabiera... Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz... Lubiła tańczyć, pełna radości tak, ciągle goniła wiatr... Spróbuj widzieć świat pozytywnie.. Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd, zapomnij się i... tańcz... i coś dla maturzystów: O ja.. ojej.. o kuźwa! ... matura ;| |
![]() ![]() |
![]() |
#9043 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9044 |
Rozeznanie
|
Mój obecny
![]() No to 4 dni do matÓrki :P Aaaaaa ;(
#9045 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9046 |
Rozeznanie
|
No i mamy nasz wyczekiwany MAJ...
![]()
#9047 |
Zakorzenienie
|
majowo trochę:
Ślepa jestem. Oślepiona majem. _i przyszedł maj ... i z majem zakwitły bzy ... I wtedy przyszedł maj, zamieszał w moim sercu... |
![]() ![]() |
![]() |
#9048 |
Raczkowanie
|
Cos na maturke...
4, 7, 11, 14, 24, 29... chyba zaczne grać w Lotto..;] |
![]() ![]() |
![]() |
#9049 |
Zakorzenienie
|
Martuus a może coś takiego:
ile latek dziś kończę, hę może opisu nie dokończe.. Powyższy opis znaleziony na wizażu :P Ot co.. :P
![]() |
#9050 |
Zakorzenienie
|
#9051 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9052 |
Zakorzenienie
|
hej Wam! mam pytako jak ladnie jakos w opisie napisac ze dzis mija 5 miesiecy jak jestem z moim TŻem? jakos fajnie nie wiem macie cos pomyslow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9053 |
Zakorzenienie
|
z listy:
Iluzją pragniesz karmic mnie.... Brak Ci tylko jednej istoty a caly swiat jest bezludny (chyba juz tu gdzies był) jestem wodą, do ktorej raz włożywszy dłoń... |
![]() ![]() |
![]() |
#9054 |
Zakorzenienie
|
*skąd we mnie tyle siły, by móc wciąż udawać, że nic dla mnie nie znaczysz?
*gdy jestem przy Tobie chciałabym zatrzymać czas *myślenie o Tobie nie pozwala mi normalnie funkcjonować *mogłabym umrzeć przy Tobie *tak niewiele brakuje mo do szczęścia...brakuje tylko Ciebie *ostatnia sekundę mojego życia mogłabym przeznaczyc na to, by powiedziec Ci ile dla mnie znaczysz *uwielbiam zapach Twojej skóry *z kazdym dniem umiera jakaś część mnie...bez Ciebie *w jednej sekundzie popatrzec Ci w oczy powiedziec kocham i umrzeć *tylko nielczni umieraja z miłośći, wszyscy inni giną z jej braku ![]() *serce nidgy nie ma zmarszczek...ono ma blizny *twoja obojętność zabija wszystko *potrzebuje Cie ponieważ Cie kocham *nagle tak cicho zrobiło sie w mym świecie bez Ciebie *świat składa sie z samych okazji do miłości *czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swej dłoni, wtedy nawet łzy smakują jak szczęście *to, że nie kochasz nie znaczy, że nie ma w Tobie miłości, lecz ze jest coś, co jej przeszkadza *a dzis Cię kocham o całe wczoraj mocniej *któregoś dnia zrozumiesz, że szukasz tego, co masz na wyciągnięcie ręki |
![]() ![]() |
![]() |
#9055 |
Raczkowanie
|
Moje najczęstsze opisy to :
"...tylko ja i moja przestrzeń biorę z niej to co najlepsze..." "ludzie używają słów tylko po to by ukryć swe myśli" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9056 |
Raczkowanie
|
Cóż znaczy wolność bez miłości do Ciebie..?
Chiałeś odejść, odeszłeś.. miałeś do tego prawo... Czy Ja dla Ciebie nic nie znacze..? Odchodze, ale jeśli zmienisz zdanie wróce.. i postaram sie zapomnieć. Chciałabym mieć choć troszkę szczęście.. jak inni mają.. Przez życie razem z Tobą iść... tego chcę... Kamienne serce Twe nie wzruszy żadna siła... Jadyna tylko miłość jest... ta co Nas połączyła.
#9057 |
Zadomowienie
|
jak miło
![]() hey i lost my heart and went to look for it, if u find it before i do, please don't break it! thanx buh bye zgubiłam moje serce i poszłam je poszukać, jeśli znajdziesz je wcześniej niż ja, proszę nie zepsuj go! dzięki, pa homework is spelled out in 8 letters... so is bullshit! ten opis ma sens tylko po ang Lets dicuss right and left... youre right, I left! j.w roses are red. violets are blue. im taking a shower so i dont smell you róże są czerwone, fiołki niebieskie, biorę prysznic żeby nie czuć ciebie! Count the seconds till i come back and who ever was waiting the longest wins! liczcie sekundy dopóki nie wrócę a ten kto będzie czekał najdłużej wygrywa!
#9058 |
Zakorzenienie
|
*gdy jestem przy Tobie chciałabym zatrzymać czas
*myślenie o Tobie nie pozwala mi normalnie funkcjonować *uwielbiam zapach Twojej skóry *z kazdym dniem umiera jakaś część mnie...bez Ciebie przetłumaczy mi to jakaś dobra dusza na angielski??prosze |
![]() ![]() |
![]() |
#9059 |
Zakorzenienie
|
suuuper ![]() ![]()
#9060 |
Rozeznanie
|
mom koło a w nim roma ksziwo chciołbych sie karnoć ale sleca na pukiel
opis mojego kumpla ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.