|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Wszystkie kolory,tęczowe wzory palą me oczy jak reflektory.
Spróbuj może zobaczysz niebo,spróbuj może światło da znak.. Błękit jest wolnością, błękit jest przestrzenią.. Czerwień jest miłością ponad ludzką miarę.. Kiedy po słońcu wspomnienia zostaną..Pocałujesz zimny wiatr i chłód oceanu.. Kolor prawdziwy, szczery, szalony..Zielony, żółty i czerwony ... Czasem się mylę, czasem mam rację..Prowadzą mnie pozytywne relacje ... Że w migoczącą tęczę..Trzymając się za ręce..Patrzymy ty i ja..
|
#9002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie większosc kolegow na liscie ma opisy typu "tee żule,idziemy pić"** "Seks lubi uprawiać każdy,ale ziemie mało kto" - > A.Lepper
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#9003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Marzę o tym czego miec nie moge;( ale swiatełko nadzieji zawsze blyszczy... |
|
|
|
|
#9004 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sorki za off topa i ponawiam pytanie o opisach o mętliku w głowie przez byłego,ale nie takie dosadne i wprost. ![]() 44 osoby przeglądają ten wątek
|
|
|
|
|
#9005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I went to Heaven, be back in a sec. poszłam do nieba, wracam za sekundkę Ahhh! Green monkeys and purple people eaters are chasing me around my house! Help!! zielone małpy i purpurowi ludożercy ganiają mnie naokoło mojego domu! ratunku! Studying gives you knowledge. Knowledge is power. Power corrupts. I am learning how to be corrupt. uczenie daje wiedzę, wiedza to potęga, potęga deprawuje. uczę się jak być zdeprawowaną I'll be back as soon as the massive group orgy is over. Ill be sore and achy, but Ill be back. I promise. wrócę jak tylko skończy się masowa orgia. będę obolała ale wrócę. obiecuję i am usein my pillow. WHY AREN"T U USEIN YOURS? używam mojej poduszki. czemu ty nie używasz swojej? I w duchu ostatniego opisu - idę używać mojej poduszki
|
|
#9006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakby sie cos dzialo to prosze o relacje przejrzalam swoje zbiory i niestety nie mam odpowiedniego opisu;/ but I do believe in love... (katie melua) |
|
|
|
|
#9007 |
|
Zakorzenienie
|
-Marzę o tym czego miec nie moge;( ale swiatełko nadzieji zawsze blyszczy...[/quote]
sliczne
|
#9008 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fajny ten opis,mi się skojarzył z piosenką R.Kelly-I belive,a can fly.I belive i can touch the sky.
|
|
|
|
|
#9009 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nie lubie statusów na gg.Mam byłą mojego exa i ona zawsze informuje o tym co robi,ze niby uprawiala sex,ze czeka na okres,ze idzie do szpitala,ze idzie na dwór,ze moze zaliczyla wpadke.Tym sposobem wiem jakie ma zycie heh
tylko dlatego ja trzymam,zeby przewracac oczami i pukac sie w głoweMoj ex tezmnie ost "ukarał"statusem oznajmiajac ,ze kocha swą pania ![]() uhuhuuu
|
|
|
|
#9010 |
|
Zakorzenienie
|
ksz ksz! wykasować..!
![]()
|
#9011 |
|
Zakorzenienie
|
mój 4 godziny temu:
hmmm... 4:40 - wschód słońca... kuszące ![]() a teraz? coraz jaśniej jaśniej wschód słońca mmmm ![]() ![]() później: "podaruj mi coś czego nie zdobędę sama..."
|
#9012 |
|
Zakorzenienie
|
opis mojej kolezanki...hahaha
Misiaczku Moj jestes piekny jak Gnoj
|
#9013 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam już, żadnych złudzeń,żadnych próśb,Już ostatni raz,
Kiedy dotknąłeś mnie tego dnia, Rozpaliłeś płomień, Nie mów że to przeznaczenie, To nie miłość, to tylko złudzenie Wybacz mi, chciałam tylko dla Ciebie żyć, Dla mnie byłeś wszystkim, miłość zgubiła mnie Gdy pierwszy raz przytuliłeś jąPomyślałam tylkoŻeby zawsze z Tobą byćZamknę oczy na wszystko Chociaż w tym życiuNie będziemy już razemWierzę, że kiedyśNadejdzie taki czas...
|
#9014 |
|
Zakorzenienie
|
jako ze rozpoczal sie maturalny tydzien to..
jakies maturalne opisy? ![]() ![]() ![]()
|
#9015 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam coś... ale przydałoby się tego więcej
![]() *jutro zrywam z maturą - zbyt wymagająca jak dla mnie ![]() *buziak dla studentów, którzy zazdroszczą mi matury;* *Matura to bzdura,a ja przez bzdury nie wpadam w depresję. *matura 2007 - epizod I *Czekać. Czy to to samo co tęsknić? *Mężczyzna przyjacielem człowieka...ale jakimś cholera ...interesownym. *Zakochana dziewczyna uśmiecha się do kwiatów na ulicy *...na horyzoncie uczuć już nikt na mnie nie czeka... *Kobiety są jak szanse (niewykorzystane się mszczą) |
|
|
|
#9016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9017 |
|
Zakorzenienie
|
Pieniędzmi możesz kupić budynek, ale nie dom
Możesz kupić pościel, ale nie sen Możesz kupić zegarek, ale nie czas Możesz kupić książkę, ale nie wiedze Możesz kupić stanowisko, ale nie uznanie Możesz kupić zycie, ale nie dusze Możesz kupić seks, ale nie miłość... Są takie błędy, których nie da się naprawić, Są takie słowa, których nie da się cofnąć, Są takie łzy, których nie umiem powstrzymać, Są takie gesty, którym nie umiem sie oprzeć , Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć, Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć... Chcę żyć pełnią życia, chcę coś w życiu osiągnąć, chcę docenić coś, za co inni oddaliby życie, chcę się cieszyć każdą przeżyta chwilą, nie żałować niczego, być sobą, nie zmieniać się dla nikogo. Myślę, że coś sobie wybierzecie
|
#9018 |
|
Zadomowienie
|
jak beger zdała to ja też zdam
matura? przełożymy! na dzien przed: jutro zgłaszam nieprzygotowanie już za dzień matura, za dzień caaaaały...! jak nie jutro to za rok; ) a moze tak jakies wagary??
|
#9019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ** Maturalny maraton czas zacząc
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#9020 |
|
Zakorzenienie
|
...opis jest under construction i moze later bedzie available...
Dzwonili do mnie z Nieba, uciekł im jeden Anioł, ale nie powiedziałam, im gdzie jesteś.. nauka to przyjemność, ale ja w klasie maturalnej nie mam czasu na przyjemności.. I can resist everything except temptation. / Mogę oprzeć się wszystkiemu z wyjątkiem pokusy. Dlaczego nie ma pokarmu dla kota o smaku myszy? Pisz szeptem - wszyscy juz spia.. Nicość, to kształt tego, co nie ma kształtu ... I don't know on what I'm standing.. I prefere shut up / Nie wiem na czym stoję .. wolę to przemilczeć.. Tupnięcie nogą zamienia subiektywne odczucia w obiektywną prawdę. Wszystko można co nie można, byle z wolna i ostrożna. If I had a hundred foot, I would be a centipede / Gdybym miała sto nóg była bym stonogą.. Masz przerąbane jak Pinokio w krainie termitów! impresja bez ekspresji prowadzi do depresji.. nie piętaj mnie po deptach.. chcę wejść w świat dorosłych z dziecięcą odpowiedzialnością za błędy.. DUSZA kobiety = x^2 + sqrt(31*4 -20+4*6 - (4x2) + y^2 +2xy) / (x+y)^2- Mind your own business! / Pilnuj swoich spraw! My intelligence is not able to write anything here / Moja inteligencja nie jest zdolna do napisania czegokolwiek tutaj ![]() 1 piwo 3 piwo 5 piwo 8 piwo GLEBA ![]() Jerzy nie wierzy,że na wieży leży gniazdo jeży,bo mu na tym nie zależy.. Miłość boli-powiedział Zając Jeża ściskając.. Dzisiejszy temat przewodni: Czy komórki mają orgazm gdy dochodzą SMSy? UWAGA! Z przyczyn technicznych koniec świata chwilowo odwołany! Lenin: "Uczyć sie!!" Uczeń : "Lenić sie" Tańcz jak kiszki marsza grają.. Świat Jest Kolorowy - Po Niebie Latają Krowy.
|
#9021 |
|
Raczkowanie
|
My, ludzie, zaledwo jesteśmy wspomnieniem...
Bo choć zapomniał o nas świat, nie tracimy nadzieji... Razem z Tobą zniknęło to światełko w moich oczach... Sometimes I love you, sometimes you make me blue... / czasami Cię kocham, czasami sprawiasz że jestem smutna
|
|
#9022 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
||||||
|
|
|
#9023 |
|
Rozeznanie
|
A moze jakies opisy na dobranoc... takie dwuznaczne
Albo cosw tym stylu "*...O kim mam dzisiaj snic.....różowe słonie już mi się znudziły.... ![]() "Pleaaaaaaaassssssssssseee eeeeee!!!!!!! a wogle macie genialne te opisy juz kilka sobie "zaporzyczylam" ![]()
|
|
|
|
#9024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#9025 |
|
Rozeznanie
|
I blagam jakies opisy na moje 19-ste urodziny!!!!!!!!!! jutro mam
|
|
|
|
#9026 |
|
Zadomowienie
|
Matura?Relax..take it easyyy
|
|
|
#9027 |
|
Zakorzenienie
|
aniolka masz taki opis jak ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masakra![]()
|
#9028 |
|
Zadomowienie
|
Poszłam do kuchni zobaczyć czy mnie tam nie ma
hehe
|
|
|
|
#9029 |
|
Zakorzenienie
|
i jak, jesteś
?
|
|
|
|
#9030 |
|
Raczkowanie
|
Kobieta ma swój punkt G na końcu słowa SHOPPING
![]() ![]()
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.