|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
http://www.coolbuddy.com/icon/away/m...currentpage=11 na tej stronie jest sporo angielskich "opisów" albo away messages
![]() close your eyes, be a child for a while, for a while... pionowy wyraz poziomych pragnień ;] załatwiam w LO jakieś formalności... (to na okres matury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie słyszeć, nie słyszeć i nade wszystko nie myśleć. Przestać myśleć. Cóż mnie w końcu obchodzi ten chłopiec, którego właściwie nie znam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9244 |
Zakorzenienie
|
Shut up and sleep with me
![]() (zamknij się i śpij ze mną)
#9245 |
Zakorzenienie
|
#9246 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Q3pqM8RUJxo to jest to ![]()
#9247 | |
Zakorzenienie
|
to ja tez sypne stronka, mozna znalezc cos ciekawego: http://www.awayhumor.com/
![]() Cytat:
![]() "nad głową sufit ze szkła..." "komputery dwa atakują mnie" "nie patrzę, nie czuję, nie potrzebuję..." "mój anioł poszedł gdzieś, na spacer dziś..." ![]()
![]() |
#9248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9250 |
Zakorzenienie
|
Od takiej dziewczyny z wizażu
![]() ![]() a z kolegą się tym zachwycaliśmy ![]() ![]()
#9251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna bluzeczka ta z tym futrzastym serduchem ![]() DOBRE TO JEST ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9252 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a to coś ode mnie ![]() - Dopiero z perspektywy czasu dostrzegamy promienie cennej chwili. -Sposób na szczęscie ?! Nie przejmowac sie tym na co nie mamy wpływu .." - We mnie znajdziesz nutkę nonszalancji i odrobinę słodko-kwaśnego szaleństwa - Milczenie - minimum grzeczności, której oczekujemy od innych - Oszukiwany uczy się oszukiwać - Chcę tylko wiedzieć do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach - Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji. - Wiesz kiedy sie poddam? kiedy juz wszystko osiagne ! dobranoc dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9253 |
Rozeznanie
|
coś na dobranoc
![]() see you in my dreams - do zobaczenia w moich marzeniach/snach 54,55,56... Shhh! I'm counting sheep - 54,55,56...Shhh! Liczę owce ![]() Dreaming... Please do not disturb. - śnię/marzę...Proszę nie przeszkadzać I'm spending some quality time with my pillow. - (tak nie dosłownie) spędzam trochę czasu ze swoja poduszka I've got a date with my pillow. - mam radnkę z moją poduszką I've got an 8 hour ticket to dream land. - mam 8 godziny bilet do krainy marzen Shhhh quiet. I'm sleeping! - Shhhh cisza. Spię! The sun has gone to bed and so must I... - Słońce poszło do łóżka więc ja też muszę... ![]()
Pod niebem jest pięknie dziś. Edytowane przez spectre_ Czas edycji: 2007-05-06 o 10:18 Powód: dodałam tłumaczenia |
![]() ![]() |
![]() |
#9254 |
Zakorzenienie
|
proszę Was Kochane Wizażanki tłumaczcie angielskie opisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to był hit ;D
![]() |
#9257 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A drunk girl's words are a sober girl's thoughts... ![]() (słowa pijanej dziewczyny to myśli trzeźwej) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9258 |
Wtajemniczenie
|
bardzo mi się podoba ten opis i chyba skradnę sobie go
![]() ![]()
#9259 |
Przyczajenie
|
cieszę się
![]() If opportunity doesn't knock...build a door. (jeśli okazja nie puka...zbuduj drzwi) |
![]() ![]() |
![]() |
#9260 |
Raczkowanie
|
bo ja jestem z serii limitowanej ;D
Gdy patrzę w oczy twe,Ty odwracasz się Mijam Ciebie wciąż,widzę w śnie Tylko Chuck Norris wie jaka jestem naprawde :P Samotnym nikt być nie chce bo szczęście to mieć cel i kogoś obok... O Tobie chce śnić, Dla Ciebie chce żyć, Ty bądź... Bądź ze mną! ![]() Ten blask...By zaistnieć potrzebuje Ciebie...Tylko mnie kochaj... Dla Ciebie kochanie zrobie wszystko bo wszystko zrobić bede w stanie... Jesteś moim skarbem i ukryje Cie przed światem. ..Na zawsze w moim sercu TYLKO TY Kochanie...!!!
![]() |
#9261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
swietne..takie lubie.. ![]() ![]()
![]() |
#9262 |
Rozeznanie
|
tak sobie przegladam te stronki z opisami po angielsku...fajne
![]() You don't want to know, but I bet you're wondering... - Ty nie chcesz wiedzieć, ale zakładam się że jesteś niezwykły/jestes cudem Catch a falling star and put it in your pocket - Złap spadającą gwiazdę i włóż ją do kieszeni Don't frown because you never know who is falling in love with your smile ![]() Bathing in my sorrowful tears -Kąpiel w moich smutnych łzach Be back later.. I got a date with my rubber ducky! - będę pozniej... mam randke z moja gumowa kaczuszka ![]()
#9263 |
Rozeznanie
|
*Kiedy nie chcesz już śnić...Cudzych marzeń
*Odczuwam potrzebę dawania miłości.Odczuwam potrzebę braku zazdrości *schowałam do kieszeni myśli w których pragnę mówić jak bardzo mnie czarujesz... *Do twoich oczu skradam się,chcę żebyś wiedział co potrafię *Jeden uśmiech tylko rzucasz mi.Powiedz czy twe oczy czy to ty? *Rozpal światełko niech podmuchem Twoich ust się tli... *Ten najpiękniejszy pałac z marzeń przecież w sercu masz... *Szukam wciąż spóźnionych uczuć,chociaż wiem,że nie znajdę ich... *To moje oczy pragną cię.To moje usta szukają cię–JA NIE *Nazbyt cichą i lekką widzisz mnie.Czy takie „razem” właśnie w Tobie jest? Smutno...Dziwnie...Nie tak...
#9264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwszy opis - nie chcesz wiedzieć ale założę się że się zastanawiasz/ciekawisz drugi - frown to smutek
![]() |
#9266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja taka dobra z ang nie jestem, więc tylko troche popatrzyłam, poczytałam to co łatwiejsze ![]() a w jakimś filmie kiedyś było coś takiego, że pijany język dziewczyny mówi myśli trzeźwej. nie pamiętam dokładnie no ale.. ![]() z listy cosik: Razem z Tobą moge zatrzymać czas,to przy Tobie swoje miejsce mam...=* Humor mam dzisiaj niesłychany, walą mną od sciany do sciany Tak niewiele trzeba nam żeby bawić się do łez =) ![]() ![]() Budzic sie co dnia widziec oczu Twoich zar ... "A to co unosi mnie, to...Twej miłości cud " Kocham Cię Piotruś... ![]()
![]() |
#9267 |
żona
|
Być kimś. być sobą!
Tam gdzie nikt mnie nie dosięgnie. ..Jeśli chcesz być szczęśliwy - bądź! ![]() ... dotknąć nieba i pochwycić je... |
![]() ![]() |
![]() |
#9268 |
Zadomowienie
|
ten tez jest fajny z tej stronki:
boys say its gr8, boys say its fine, nine months l8r they say it aint mine ![]() ![]() czyli cos w stylu chlopacy mowią że jest świetnie, mowią że jest fajnie a 9 miesiecy pozniej że to nie moje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9270 |
Zakorzenienie
|
"jest nas dwie.mamy wspólny dom - ciało, które pieścisz co noc"
"Dwie różne istoty - obie to ja..." "przyklejam plaster z najczulszych słów" "w nieśmiałości swej, rzęsami dotyka stóp" "wędrówki nadszedł kres. dopełnieniem jesteś Ty"
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.