|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9181 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Dziewczyny prosze Was bardzo o opisy.. Kurcze, nawet nie wiem jak zacząć. Mam 2 przyjaciółki : Karoline i Pauline. Z Pauliną bardziej jestem zżyta, zawsze razem spotykamy sie, rozmawiamy spędzamy ze sobą więcej czasu niż z Karoliną. Znowu do Karoliny przyjeżdza jej przyjaciółka Agnieszka. I zawsze jak o niej nam mówi, że ona jest taka, z Agą robiła to i to, to nam jest smutno, i zawsze jak do niej ona przyjeżdza to o nas zapomina, liczy się tylko ta Agnieszka. I wczoraj chciała do nas przyjechać. tzn Karolina z Agnieszką, ale nam nie pasowało. Paulina miała jechać do kuzynek, ja też miałam wyjazd. I odmówiłyśmy jej. Ale późneij tak się to skomplikowało, że jednak mogłyśmy się spotkać. I dzwoniłyśmy do niej, napisałyśmy esa i odp. nam, że już nie ma ochoty na spotkanie. Pojechałyśmy do niej, wszędzie szukałyśmy ( prawdopodobnie się przed nami ukrywała u Agi w domu ) a jak już spotkałyśmy się to na nas napadła z wyrzytami i nam nie wierzy..
Teraz ma opis na gadu " Wszyscy mają mnie gdzieś... " Dziewczyny jeśli co kolwiek macie to bardzo Was proszę o pomoc. Wiem, że naplątałam, ale mam nadzieje, że mnie rozumiecie..
|
|
|
|
#9182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie chyba znamy mam Cie na gg
|
|
#9183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli piszesz, że Karolina ma do Was pretensje to nie rozumiem tego za bardzo skoro ma swoją przyjaciółkę Agnieszkę, ktora do niej przyjechala to po co nagle chce się spotkać z Wami..postępuje nie uczciwie wobec Was poniewaz na to wychodzi ze Wy jestescie na miejscu to wtedy jest dobrze a gdy przyjedzie Agnieszka to idzie do niej..ja bym z nią o tym porozmawiała, bo nie lubię takich ludzi którzy robią tylko tak jak im wygodnie..bo jestescie pod ręką to sie z Wami kumpluje..chyba jest wobec Was nieszczera..nie powinnyscie miec zadnych wyrzutow sumienia, kazdy ma prawo odmawiac ( tym bardziej ze piszesz ze gdy ona chciala sie spotkac bylyscie zajęte ) Nie powinna Was obarczac wyrzutami bo to dziwne..wiem ze pewnie nic nie pomoglam.. .pozdrawiam
|
|
#9184 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo Ci dziękuję.. |
|
|
|
|
#9185 |
|
Zakorzenienie
|
Tak niewiele brakuje mi do szczęścia... Brakuje tylko Ciebie
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#9186 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj choć raz odsłonić twarz i spojrzeć prosto w słońce...
Niech nie kończy się ta chwila, choćby już zabrakło sił.. Czuję jak pulsuje ziemia, obezwładnia mnie ten rytm.. Zgubiłam cały żal, poczułam co to szczęście, tylko szczęście.. Wstawaj, musimy się zmierzyć ze światem, nie damy się pokonać, wstawaj... Na maxa jest impreza, tanie wino w głowach nam zamiesza ^^ # Co cię nie zabije - to cię wzmocni # Bo to historia, bo to marzenia... Bo to historia godna przypomnienia... Marzeń świat ma słodki smak (: Być dzikim wiatrem, sobą być… Pamiętaj, że 60 sekund smutku zabiera ci minutę szczęścia… ![]() Niech zawieje ciepły wiatr, niech się buja cały świat… Oprócz błękitnego nieba... nic mi dziś nie potrzeba… Mądra kobieta ma miliony wrogów - wszystkich głupich mężczyzn! |
|
|
|
#9187 |
|
Zadomowienie
|
świetny!
w sam raz dla mnie ...
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#9188 |
|
Zakorzenienie
|
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#9189 |
|
Raczkowanie
|
hejka
mam prosbe... pierwszy raz... ale jednak.. i od razu przepraszam za koncert zyczen... ale licze na jakie spomysly bo mam swoich kilka... ale chcialbym wiecej![]() chodzi o jakies ladne zdanie na rysunek... najpierw zdanie.. a cos sie dorysuje.. hehe planuje mzoe portret... dla kolegi, ktory wyjezdza do Anglii.. chyab na stale.. plus jakeis powroty okolicznosciowe zeby nie bylo - to nie moj chlopak... ale ktos mi bliski, tyle ze bez zadnej milosic czy cos... w zasadzie to ja jestem blizsza jemu niz on mi - jelsi wiecie o co chodzi... jak sam stwierdzil tylko ja go tu tzrymam... ale spotkalismy sie juz po ostatecznej decyzji o wyjezdzie... i szukam czegos ladnego... mzoe byc cos o tym, ze warto spelniac marzenia ( zyli ten jego wyjazd za marzeniami), albo ze cenne sa wspomniania... mzoe byc cos o tym, ze nie tzreba niczego zalwoac... albo o tym, ze nie chowam urazy ( bo wilee razy mnie zawiodl) i zycze mu jak najlepiej.... no nie wiem to kilak pomyslow.. inne mile widziane licze na Wasza wyobraznie, albo tajne zrodla hehea dzis mam opisik : Spójrz co dziś zrobiłeś... spal każdy jeden błąd... ale niczego nie żałuj...
|
|
#9190 |
|
Raczkowanie
|
A macie może jakieś opisy o tym, że mam dosyć bycia samej... Że potrzebuje kogoś kto zawsze będzie obok...
|
|
#9191 |
|
Zakorzenienie
|
hearing those words make me weak...
If it's not perfect I'll perfect it till my heart explodes Go home and get stoned She's an angel with a dirty face...
|
#9192 |
|
Rozeznanie
|
*Teraz ma posklejane skrzydła, ale wciąż jest piękny. . .
*Niezanieczyszczona. Jak anioł żyłam powietrzem. . . *Najpodlejszym złodziejem jest ten,kto okrada siebie z marzeń *Masz, tak jak ja, w kilku miejscach posklejane serce... *(*_*) "...NaJwAżNiEjSzE tO nIe KoChAć OkIeM tYlKo SeRcEm..." |
|
|
|
#9193 |
|
Adwokat diabła
|
no pewnie
![]() a teraz aktualny opis ![]() I thought that babys like me, but it was a mistake. What a shame ![]() Konieczność uwalnia nas od męki wyboru.
|
|
#9194 |
|
Rozeznanie
|
*Chciałabym być tak gdzie Ty...mogę tylko śnić
*Nie czujesz czasem,że między nami jakoś inaczej? *Proszę wreszcie daj mi dłoni żar błądzących... *Będę mocą zanurzoną w snach.Twoim wierszem kiedy słow Ci brak *Będę blisko jeśli tylko zaczniesz szukać mnie.
|
#9195 |
|
Zadomowienie
|
nie kocham cię już, napisze to sobie na czole i bede patrzec godzinami az w to uwierze!
|
#9196 |
|
Raczkowanie
|
* Teraz świat upada z gwiazd na ziemię, kiedy nie ma Cię
* "Ubi Tu Caius Ibi Ego Caia"... / gdzie Ty Gajus tam ja Gaja * All I can breathe is your life... * Lonely as I am.... together we cry ![]() * Życie ma zbyt krótki czas, By zapomnieć to, co łączyło nas... * Blisko bądź nie zostawiaj tak mnie zatańcz ze mną ostatni raz już na razie tyle... dawno mnie nie było musze się znów przyzwyczaić
|
|
#9197 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez dawno nie było. I najpierw musze nadrobic zaległe strony
![]() Zawsze się znajdzie jakiś ciekawy opis do podkradnięcia
|
|
|
|
#9198 |
|
Zakorzenienie
|
I'm not the mother fucking princess:P
|
#9199 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre!!
![]() Miałam juz kiedyś cos takiego ![]() Ale uwielbiam ten opis |
|
|
|
#9200 |
|
Raczkowanie
|
Avril ?
też miałam taki opis niedawno
|
#9201 |
|
Zadomowienie
|
jeśli moge poprawić to naprawdę wygląda to tak: I`m the motherfucking princess
|
#9202 |
|
Zakorzenienie
|
|
#9203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#9204 |
|
Zakorzenienie
|
Sticks and stones may break my bones, your words will never hurt me! // Pręty i kamienie mogą złamać moje kości, ale twoje słowa nigdy mnie nie zranią
|
|
|
|
#9205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ale jakoś wolę moja wersje
|
|
#9206 |
|
Przyczajenie
|
~Maybe I'm addicted, I'm out of control, but you're the drug that keeps me from dying.
~Wanna love me? Wanna touch me? Think twice cos' you gotta long way 2 go... ~"Zatrzymac czas, na chwile zapomniec sie i smiac..." ~człowiek uczy sie przez cały czas, ale k***a ile można.. ~Nothing unusual nothing strange. the same old scenario the same old rain but sth change in me..
|
#9207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#9208 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam tylko to:
*czy kiedyś dotknę szczerych ust? *serce nadal samotne... chociaż tyle miłości w sobie ma *Sama, niekochana, niczyja ... *Moje życiowe plany? Kochać i być kochaną. *Ile żab musze pocałować, by znaleźć księcia? * chciałabym znależć serce, które bije tym samym rytmem co moje *I need to be love... *prawdziwa kobieta wie, że prawdziwy mężczyzna zawsze zjawia się pierwszy... ale ile można czekać? |
|
|
|
#9209 |
|
Rozeznanie
|
A mam ostatnio:Wejdź i zdejmij ze mnie codzienność...
|
#9210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

Teraz ma opis na gadu " Wszyscy mają mnie gdzieś... " Dziewczyny jeśli co kolwiek macie to bardzo Was proszę o pomoc. Wiem, że naplątałam, ale mam nadzieje, że mnie rozumiecie..

mam Cie na gg
.pozdrawiam
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)