![]() |
#9541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]()
![]() |
#9542 |
Adwokat diabła
|
only near you my hear is getting pounding faster and slower at the same time
tylko przy Tobie moje serce zaczyna byc szybicej i wolniej w jednym czasie Nothing in this world don't mean a thing if I ain't you with me Nic na tym świecie nie ma znaczenia jeśli nie mam Ciebie przy sobie Why do all good things come to an end? Someday we’ll know Why I wasn’t meant for you.... kiedyś dowiemy się czemu nie byliśmy sobie przeznaczeni.. ..za oknem deszcz, a u mnie ona, ona u mnie jest.. L'amour est la cle de la vie miłość jest kluczem życia
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2007-05-13 o 13:00 Powód: o jedną literkę za dużo.. |
![]() ![]() |
![]() |
#9543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Why do all good things come to and end? <=- czemu wszystkie dobre rzeczy się kończą? ![]()
![]() |
#9544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana cuudo! wszystko jak najprawdziwsza prawda hah ![]() jak wino satysfakcjonuje, ale na krotko! rozbroiło mnie ![]()
![]() |
#9545 |
Zakorzenienie
|
hm..tam jest AND..wiec podejrzewam ze bedzie "dlaczego wszystkie dobre rzeczy przychodza i odchodza/zaczynaja sie i koncza."
#9546 |
Zadomowienie
|
wlasciwie to powinno byc AN zamiast AND bo w ten sposob co teraz jest napisane to jest bez sensu
#9547 |
Raczkowanie
|
Można spojrzeć na świat i nic nie widzieć
Można zamnkąć oczy i nie widzieć niczego tylko od wspomnień nie ma ucieczki... ![]() Czasami te dobre wspomnienia są bolesne, bardziej bolesne od zlych... suchy liść ma w sobie wiecej zycia ode mnie... Edytowane przez bafi2 Czas edycji: 2007-05-14 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#9548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Archeolog to wymarzony mąż – im kobieta starsza, tym bardziej się nią interesuje. Bóg także był autorem: jego proza to mężczyzna, jego poezja to kobieta. Czego chce kobieta, tego i Bóg chce. Dyplomata to człowiek, który pamięta o urodzinach kobiety, ale zapomina o jej wieku. Gdy kobieta długo w mężczyznach przebiera, zwykle najgorzej wybiera. Gdyby nie było kobiet, wszystkie pieniądze na świecie nie miałyby żadnego znaczenia. I kobieta, i kwiat mają dni swoje. Nie mają lat. Jeśli Bóg stworzył coś piękniejszego od kochającej kobiety, to na pewno pozostawił to sobie. Jeśli kobieta jest winna, to winny temu będzie mężczyzna. Jeśli kobieta mówi, że jest zmęczona życiem, znaczy to, że kogoś zamęczyła na śmierć. Każda kobieta to fortepian – tylko trzeba umieć grać. Kobiecie wolno kochać, kogo zechce i ile razy zechce. Kobieta bez kokieterii, to jak kwiat bez woni. Kobieta – byle była ogromnie dobra, ogromnie pewna i bardzo moja, i bardzo kochana. Kobieta chce znać prawdę, ale nie chce jej słyszeć. Kobieta czuje, gdy jakiś mężczyzna jest dla niej ważny. A czy mężczyzna ma podobną intuicję? Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt. Kobieta jest twierdzą. Mężczyzna – jej więźniem. Kobieta patrzy na jednego mężczyznę, rozmawia z drugim, a myśli o trzecim. Kobieta piękna jest co dzień taka sama, natomiast w ładnej kobiecie odkrywamy co dzień jakiś wdzięk, którego w przeddzień nie znaliśmy. Kobieta w swej zmienności jest stała jak wodospad. Mężczyźni polują, kobiety łowią. Niezgłębiona jest przebiegłość kobiet. Serce kobiety to ocean tajemnic. Serce kobiety to labirynt subtelności stanowiący wyzwanie dla szulerskiego umysłu prostackiego samca. [...] tylko małomówna, piękna kobieta zaciekawia mężczyznę do szału.
![]() |
#9549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradnę wszystkie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ten zaznaczony mógł by mieć pokrycie w rzeczywistości, może piękna nie jestem ale małomówna tak...więc w połowie się zgadza ![]() ![]()
![]() |
#9551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisalam co myslalam.. ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() imbusytryingtofindthespac ebar p.s. I don’t need u to tell me where it is! jestemzajętaszukaniemspac ji p.s. nie musisz mi mówić gdzie jest! Blasting my music to see if I can wake the neighbors up, if I don’t come back soon, they probably called the cops on me podkręcam muzykę żeby sprawdzić czy potrafię obudzić sąsiadów, jeśli nie wrócę wkrótce, prawdopodobnie nasłali na mnie policję i am surfing the waves in hawaii i am walking the beaches in the carribean and i am dreaming these things on the computer surfuję na falach na hawajach, chodzę po plażach na karaibach i marzę o tych rzeczach przy komputerze i'm licking it,i'm sucking it, i'm holding it!!! chill out it's just a loli pop! liżę, ssię, trzymam! spokojnie to tylko lizak! Homework is like a lollypop... it sucks until it is gone!
![]() |
#9553 |
Zakorzenienie
|
Robert Kocham Cię/Paweł wczoraj było cudownie/U Michała.
Zamiast tych imion można wstawić inne. ![]()
#9554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9555 |
Zadomowienie
|
Rzeka jest głęboka chociaż stromy jest stok ... ;D
#9556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha ![]() tylko problem mam z wymyśleniem odpowiednich imion.. żeby sobie nikt przypadkiem niczego nie skojarzył... ![]() Ras Luta ft. Grizzlee - Dotknąć Cię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9557 |
Wtajemniczenie
|
[quote=Ines-ka;4342573]Robert Kocham Cię/Paweł wczoraj było cudownie/U Michała.
dobre hahahaha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9558 |
Raczkowanie
|
Kto miłości nie zna, tez żyje szczęśliwy.I noc ma spokojną i dzień nietęskliwy.
Dziwna miłość niepojęta. Choć w gorące serca zakleta. Bardzo Mi bez Ciebie źle, może kiedyś wróci wczorajszy dzień. Jednak wróciłeś lecz na jak długo? Na dzień? Tydzień? Rok? Proszę Cię bardzo, nie odchodź prędko, zostań jak najdłużej. Wróciłeś bo tu był Twój cień, lecz kiedy odejdziesz zostaną już tylko łzy.
#9559 |
Zakorzenienie
|
moj ostatnio: bez duszy i serca
#9560 |
Raczkowanie
|
Zrobiła krok, rozłożyła ręce i niczym Anioł poleciała... w dół...
Isc przez sen ku Tobie, w Twe rece obie... Bólem krwawi moje serce ...gdy nie miałam nic do stracenia dostałam wszystko. nieprawdziwy smutek i nerwowy śmiech każdy moze popatrzeć..ale nie kazdy moze mieć.
![]() |
#9561 |
Zakorzenienie
|
super świetny najlepszy jaki widziałam
![]()
#9562 |
Raczkowanie
|
mogła bym poprosić o te serduszka na adres: kwiatuszek8120@wp.pl
była bym b wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na podobny opis kiedyś kolega napsial mi " takie opisy tylko odstraszają mężczyzn a nie przyciagają"
![]() |
#9564 |
Zakorzenienie
|
dzięki, nie chwaląc się powiem ze sama taki wymyslilam. Idealnie odnosi sie do mojej sytuacji obecnej życiowej.
Kiedyś mialam taki: choć ciałem daleko, sercem zawsze blisko
#9565 |
Rozeznanie
|
Chociaż raz sobą bądź na tyle by pokazać na co cię stać
wierzyć w nas,zaczynam wierzyć w nas ...słuchając jak nam stygnie puls i mylą się znaczenia... Nie pytaj czemu wierzę bo tak trudno w słowa ująć to są rzeczy takie, co na zawsze będą... I nie mogę jeszcze zasnąć, w twoje sny chciałabym wejść ja jestem wolna,mam swoje zdanie
#9566 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was Drogie Laseczki moglaby mi na niemiecki przetłumaczyc
chcialabym byc wreszcie czyjaś/kogoś nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo cie kocham byłabym wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9567 |
Zadomowienie
|
Why do all good things come to an end -> dlaczego wszystkie dobre rzeczy przychodzą na końcu ?
![]() a ten z Pawłem, Robertem i Michałem genialny ![]() * ... wszystko inne jest jedynie sztuką oczekiwania. * Przytulałeś słodko. Słowa obracałeś w żart ... * nauczyłam się ukrywać cały strach ... |
![]() ![]() |
![]() |
#9568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9569 |
Zakorzenienie
|
czy warto tesknic za czyms czego juz nie ma tylko dlatego ze bylo...?
Fenomenalne powierzchnie tonące... |
![]() ![]() |
![]() |
#9570 |
Rozeznanie
|
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Skrzywdzisz tego, kogo za bardzo pokochasz ...:The only thing that matters is the ending Kobiety są jak twierdzenie Einsteina, skomplikowane i szalone ![]() Nie rezygnuj z marzeń. Dąż do ideałów. Tęcza jest szalikiem nieba ![]() ..::Zamykam oczy by śnić...a w tym śnie przy Tobie być... ![]() ![]() ![]() Zacznij na nowo i idź lepszą drogą... Ach śpij Kochanie zaraz gwiazdką w łęb dostaniesz ![]() ![]() ...można milczeć i milczeniem kogoś ranić... Czasami realne chwile niszczymy marzeniami... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.