|
|
#9511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
rebelious..
ty widze ostatnio kradniesz, kradniesz.. a gdzie twoje pikne opisy..tylko mi nie mow ze sie skonczyly..' ![]()
|
#9512 |
|
Zadomowienie
|
dziękować
![]() pewnie dobrze rozumiesz
|
#9513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie tak jakoś zainspirowały, to dodałam ![]() jak dziś będę miała chwilkę to poszperam w kompie i dodam jeszcze jakieś ![]() ![]() ![]() a to naprawdę dobry
|
|
|
|
|
#9514 |
|
Rozeznanie
|
a może ktoś dać jakieś hiszpańskie opisy?
![]() z listy ![]() - ########- zdrap, moze wygrałeś buziaka ![]() - Blisko bądz kochaj mnie bo ja ciebie zawsze będę. Jesteś wspaniały ![]() - Now, when its raining more than ever, you're gone - spoglądam wstecz i widzę tyle pustych godzin! - Nie było mi dane sie cieszyć tymi kojącymi dzwiękami nie dzis ![]() -"Tylko ja i lustro reszta jest zludzeniam, twarz ta sama co dzien.." - You laugh because I'm different. I laugh because you're all the same. a u mnie - El amor nace del recuerdo, vive de la inteligencia y muere del olvido. / Miłość rodzi się z wspomnienia, żyje z inteligencji i umiera z zapomnienia. (bo ktoś o mnie zapomniał chyba )
|
#9515 |
|
Zadomowienie
|
Świetny
![]() * Nie ma miłości - jest tylko reakcja hormonalna. * Jestem miodem szczelnie zamkniętym w zimnym słoiku ... * Boję się usłyszeć nagły łoskot mojego serca. * Jestem twoją Wenecją, tysiącem kanałów krwiobiegu ... * Linie papilarne Twoich palców wpisane na moją skórę ... * Przed terminem zwolniona z obowiązku bycia kochaną. * Tańczę. Falowaniem ramion zaklinam deszcz mojej rozpaczy. * Czytaj mnie powoli ... Strasznie mi się podobają ![]() Są zaczerpnięte z wierszy Agnieszki Maciąg
|
|
|
|
#9516 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potrzebuje opisu opisującego
sytuacje w której daje do zrozumienia, żeby chłopak zaczął działać, żeby chociaż napisał, bo on daje znaki, które mówią, że nie jestem mu obojetna, ale ża ja chciałabym czegoś wiecej.. Zamotałam, przepraszam, z góry dziekuje Jutro odwdziecze sie opisami Acha i przepraszam za " e bez ogonków " , ale coś mi sie stało z klawiaturą i nie moge pisac " e z ogonkiem " .
|
|
|
|
#9517 |
|
Zakorzenienie
|
|
#9518 |
|
Zakorzenienie
|
mój dzisiejszy:
"uważaj! bo jak Cię spotkam to zabiję" z listy: "Jam częścią tej siły,która wiecznie zła pragnąc,wiecznie czyni dobro" <<<<Miłość jest jak złota drabina po której serce zawsze się wspina>>>> ...Pęknięte serce,zraniona dusza,brak oddechu,tesknota.....
|
#9519 |
|
Zakorzenienie
|
"Jak dobrze wstać skoro świt, jutrzenki blask duszkiem pić"
o p i s o c e n z u r o w a n o ®©™ Dwie rzeczy są nieskończone... wszechświat i moja głupota... Hakuna łopata, czyli koko dżambo i do przodu ![]() ![]() Nie myślę, a jestem :| Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce… Ratujcie mrożone truskawki! W życiu piękne są tylko chwile.. debilizm niekontrolowany. zielono mi (: Krok za krokiem niesie mnie pozytywna myśl, że nie jest źle.. 'bo wszyscy w taki czy inny sposób jesteśmy szaleni'.. .. do lata, do lata, piechotą będę szła.. dmuchawce, latawce, wiatr. przeminęło z wiatrem. uleciało z żartem. no i co! tyle słońca w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze. tak jak i inni miała nadzieję, że kiedyś wszystko poukłada się. |
|
|
|
#9520 |
|
Zakorzenienie
|
Alerti vivas oportiet, si tibi vis vivere… // Musisz życ dla innych, by życ dla siebie..
No quiero imaginar, que fue el beso del final… // Nie chcę sobie wyobrażać, że był to ostatni pocałunek.. Hay en mi corazon una inquietud, hoy te veo tan distante... // Jest w moim sercu niepokój, dziś widzę cię tak odległego Amici fures témporum, volverás a tener miedo a la oscuridad.. // Gdy gaśnie świało budzi się zło Sos mi vida // Jesteś moim życiemPero me acuerdo de ti, y mi mundo se hace trizas… // Ale pamiętam o tobie i mój świat rozpada się na kawałki.. El mundo parece distinto, cuando no estás junto a mí… // Świat wydaje się inny, gdy nie ma cię przy mnie Perdí por tanto orgullo, todo el amor tuyo, y hoy me muero por tenerte… // Straciłam przez wielką dumę całą twą miłość i dziś umieram, bo cię nie mam No me des falsas esperanzas, no me enganes… // Nie dawaj mi fałszywych nadziei, nie oszukuj mnie Sin el latido de tu corazón, el mundo es más frío… // Bez bicia twego serca świat jest zimniejszy Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2007-05-12 o 21:31 |
|
|
|
#9521 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no boskie opisy skąd Ty je bierzesz?
|
|
|
|
|
#9522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9523 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#9524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9525 |
|
Zakorzenienie
|
Sos mi vida
a jaki to język Rebelious?
|
#9526 |
|
Zakorzenienie
|
Not only am I perfect. I am a blondie too...
I am not a bitch, I am the bitch, and I am miss bitch to you !!! |
|
|
|
#9527 |
|
Zadomowienie
|
Natchniony słowami koleżanki skleciłem coś takiego...
Buziaczki, pysiaczki, dziubaski, misiaczki... srutututu - idę się porzygać Czyli w pełni optymistycznie
|
|
|
|
#9528 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie cos o niepewnosci, ze jest sie niepewnym uczuc, albo w stosunku co do osób??
bardzo bym prosiła
|
|
|
|
#9529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A z hiszpańskich opisów znalazłam takie: "El amor es la poesia de los sentidos"/Miłość jest poezją uczuć - Honoré de Balzac "El amor abre todas las puertas; el rencor las cierra"/ Miłość otwiera wszystkie drzwi, żal je zamyka - Fasto Cayo "No puede ser bueno aquél que nunca he amado"/ Nie może być dobrym człowiekiem, kto nigdy nie kochał - Cervantes "Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero"/ Możesz być nikim dla świata ale dla kogoś możesz być całym światem "Los amores son como los nińos recién nacidos hasta que no lloran no se sabe sí viven"/ M<iłości są jak noworodki, póki nie płaczą, nie wiesz że żyją - Jacinto Benavente "No entres donde libremente no puedas salir"/ Nie wchodź tam skąd nie będziesz mógł swobodnie wyjść - Mateo Alemán "El amor no es mirarse el uno al otro, es mirar juntos en la misma dirección"/Miłość to nie patrzenie na siebie nawzajem, to patrzenie w tym samym kierunku - Antoine de Saint-Exupery "El amor nace del recuerdo, vive de la inteligencia y muere del olvido"/ MIłośc rodzi się ze wspomnienie,żyje z inteligencji i umiera z zapomnienia "El amor no es sólo un sentimiento. Es tambien un arte"/ Miłośc nie jest tylko uczuciem. Jest również sztuką - Honoré de Balzac "No se puede entrar dos veces en el mismo rio"/ Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki - Heraklit z Efezu "No hay bien que por mal no venga"/ Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło "Un sentimientoes mas que de mil palabras"/ Jedno uczucie jest ważniejsze niż tysiące słów El amor es ciego - miłość jest ślepa |
|
|
|
|
#9530 |
|
Zakorzenienie
|
"El amor abre todas las puertas; el rencor las cierra"/ Miłość otwiera wszystkie drzwi, żal je zamyka - Fasto Cayo
"No puede ser bueno aquél que nunca he amado"/ Nie może być dobrym człowiekiem, kto nigdy nie kochał - Cervantes "Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero"/ Możesz być nikim dla świata ale dla kogoś możesz być całym światem "El amor no es mirarse el uno al otro, es mirar juntos en la misma dirección"/Miłość to nie patrzenie na siebie nawzajem, to patrzenie w tym samym kierunku - Antoine de Saint-Exupery "No se puede entrar dos veces en el mismo rio"/ Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki - Heraklit z Efezu "Un sentimientoes mas que de mil palabras"/ Jedno uczucie jest ważniejsze niż tysiące słów śliczne te opisy..zapożyczam ![]() Atka83..ładny text w podpisie.. pozdrawiam
|
#9531 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za hiszpańskie
kradnę wszystkie
|
#9532 |
|
żona
|
Poprowadź mnie po drogach wyobraźni..
I nie budź mnie, niech jeszcze trwa ten sen... Chcę wierzyć w to, że się jeszcze spotkamy... Chcę wierzyć w to, że się złączy nasz los... Chcę wierzyć w to, że się jeszcze kochamy... Miłość jak wino uderza do głów ![]() Czemu w sercu głupi żal? Czemu jeszcze kochać chcę skoro nie ma Cię? Czemu jesteś w każdym śnie? Czemu wciąż nadzieję mam? |
|
|
|
#9533 |
|
BAN stały
|
* ..I dream about prince from fairy tale as he knows it only that love.. / Śnię/marzę o księciu z bajki,bo tylko on potrafi kochać (nie wiem czy dobrze to przetłumaczylam
ale coś mniej więcej w takim sensie )* dlaczego Ty mi w głowie zawrócileś spojrzeniem swoim słodkim... ![]() *Kazdego dnia i kazdej nocy...Wciąż myślę o Tobie... *Uczucia nie kłamią.Kłamie rozum //Goethe *Bez zbednęgo planowania, bez szczegółów ustalania. Może się Wam spodoba )
|
|
|
|
#9534 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwą twarz mężczyzny poznaje się dopiero wtedy, kiedy się z nim zrywa
Nawet gdy w przyszłości będę z kimś na stałe,zawsze będziesz ideałem Wole z mądrym piechotą, niż z idotą toyotą! Jak podają najświeższe plotki jestem w ciąży :/ (opis stworozny dzięki wścibskim durnowatym sąsiadom :[ ) jeśli słyszę bzykanie, to znaczy że coś bzyka... Pokaż kotku co masz w środku Gdy przymkne oczy widze nas. O tobie mysle cały czas (jak będzie Jarek :P) Każdego dnia po mojej głowie, snuje się myśl o pewnej osobie "Jej ciało jest kosmosem...w ktorym On mógłby wybierać swoje gwiazdy" kiedy zamykam oczy słyszę bicie Twego serca looking in your eyes I see a paradise... ( w twoich oczach widze raj) „Leon, leon co ty w sobie masz?” Ten zapach za mną chodzi nie mogę się uwolnić Powietrze ma Twój zapach, głosem Twoim mówi do mnie ktoś "chce w objęciach twych się zatracić" chcę ubrana w swe słabości czerwień warg mych z twymi złączyć "nikt ze mną tak nie tańczył, nikt na mnie tak nie patrzył"=) “your heart pounding in my head” masz takie ciepłe światełko w oczach (fragment z Magdy M) „dla Ciebie... mogłabym zrobić wszystko, co zechcesz ! powiedz tylko...” od magnetyzmu nie da się uciec "teraz wiem, że dni są tylko po to...." Ten pociąg nie pojedzie jeśli TY w nim nie będziesz... Maybe I'm in love with You Dotyk ... ciche westchnienie ... to ja ... Twoje marzenie ... love....
|
|
#9535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogrubiony już widnieje na moim gg ![]() a ten był poprzednio: Skłamałam ot tak całkiem niewinnie, byś chwilę był mój byś tylko był przy mnie.. |
|
|
|
|
#9536 |
|
Raczkowanie
|
A na mojej liście takie opisiki goszczą ostatnio:
|
#9537 |
|
Zadomowienie
|
a moze macie jakies opisy lekko feministyczne
![]() takie ze kobieta sama tez da rade i wcale nie gorzej!;pmi ostatnio wpadł w głowe. nawet [ aby nie uzywac wulgaryzmow( panna lekich obyczajow) ] potrafi jeszcze zaskoczyc.
|
#9538 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuje opisu, który bedzie pasował do mojej sutuacj
tesknie za jakimś miejscem i chce tam wrócić... prosze o pomoc
|
#9539 |
|
Zakorzenienie
|
... I wanna feel I’m for You ... I wanna know I’m just for you
![]() ... Baby I need You so,You know, I’m gonna get You, honey,I Need so ![]() "Po prostu pokochaj mnie jak nikt… Po prostu bądź… " I miss You ![]() ...I'll be your wish, I'll be your love,be everything that you need ![]() Je t'aime non seulement pour ce que tu es mais pour ce que je suis quand nous sommes ensemble./Kocham Cię nie tylko za to, jaka jesteś, ale również za to, jaki ja jestem, kiedy jestem z Tobą. Roy Croft Aimer et être aimé, c'est sentir le soleil des deux cotés./ Kochac i byc kochanym to czuc słońce z dwóch stron. David Viscott Je t'aime non seulement pour ce que tu es mais pour ce que je suis quand nous sommes ensemble. - Kocham Cię nie tylko dlatego, że jestes, ale dlatego, że ja jestem, gdy jesteśmy razem(mogę istniec dzięki Tobie) "La meilleure drogue qui puisse exister...c'est l'amour..." Najlepszym narkotykiem, który pozwala istnieć , jest miłość... Tu me donnes la force pour que je puisse rever- dajesz mi siłę by mieć marzenia Może Wam się któryś spodoba
|
|
|
|
#9540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc. Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał. Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi to dobiera ci się do bioder. Facet jest jak śrubokręt: Potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego. Facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie. Facet jest jak ksero: służy do powielania, i nic poza tym. Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów. Facet jest jak obligacje rządowe: tak długo zajmuje żeby odpowiednio dojrzał. Facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli. Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji. Facet jest jak strumyk: milo popatrzeć, ale trzeba pamiętać ze nie każdy jest odpowiednio bystry. Facet jest jak Laxigen: zawsze irytuje cię od środka. Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy. Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. Faceci są jak miejsca na parkingu: Najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi. Faceci to hydraulicy: albo w sklepie z narzędziami, albo godzinami w łazience. Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. Faceci są jak koty: pokazują się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie. Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. Faceci są jak używane samochody: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać. Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić. Facet jest jak samochód-zawsze sie przejedziesz. Facet jest jak krawat - wybiera sie go przy kiepskim oswietleniu, a potem okazuje sie, ze do niczego nie pasuje. Facet jest jak torebka zelowych miskow - rozerwac, zjesc, wyrzucic. Facet jest jak spadajaca gwiazda - niech spelni Twoje zyczenie, a potem spada. ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Zamotałam, przepraszam, z góry dziekuje