![]() |
#9721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
to nie miłość... to tylko złudzenie...
![]() |
#9722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() biorę ![]() przyda się ![]() ![]()
Edytowane przez jowasia Czas edycji: 2007-05-19 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czas robie swoje. A Ty? chociaz raz pozwol mi uslyszec ze zalezy ci wlasnie na mnie... Gdybyś był a nie bywał...byłabym wreszcie czyjaś... Tego samego chcą i tak samo się boją..wielka miłość traktowana jak znajomość... Ty to wiesz i ja to wiem, że kochasz, kochasz, ale boisz się... Nie trzeba wszystko...
![]() ![]() |
![]() |
#9724 |
żona
|
Bierz życie jakie jest
![]() Pocałuj mnie, chcę poczuć się jak w niebie ![]() Pocałuj mnie, jakbyś to robił pierwszy raz ![]() lalalalala baaaamba ![]() spróbuj mnie rozgryźć..... ..póki co, jesteś moją imaginacją.. Nic nie robić, nie mieć zmartwień ,chłodne piwko w cieniu pić =) Piękno to coś, co mamy w sobie, co odbija się w naszych oczach.. |
![]() ![]() |
![]() |
#9725 |
Raczkowanie
|
To ja kilka opisów sobotnich podrzucam
![]() *Jest sobota wieczór i czas na jakąś akcje *My królowie disco, możemy wszystko ! *Normalnie o tej porze - wożę się po mieście Normalnie o tej porze - raz lepiej raz gorzej * Tańcz i browar pij Niech cały wiruje świat, ha, ha... * Jest piątek, tygodnia koniec i początek *Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to mało:P *Strach sie bać... poprostu strach sie bać.. SOBOTA ![]() a teraz kilka z listy: * Wszyskie dziewczyny mają po chłopoku, tylko ja jedyna samiuśka tego roku. *bo męska rzecz być daleko, a kobieca - wiernie czekać *Just like I predicted, we're at the point of no return - tak jak prtzewidywałam jestesmy w punkcie bez powrotu * You're in not love this time...but it's alright - nie jesteś tym razem zakochany...ale to jest w porządku * I hear you talking, but your words don't mean a thing - słyszałam jak mówisz ale twoje słowa nie miały sensu * Mysterious as the dark side of the moon- tajemniczy jak ciemna strona księżyca * Last time that we had this conversation I decided we should be friends - ostatnim razem gdy rozmawialiśmy zdecydowałam że zostaniemy przyjaciółmi *Anything boys can do...Girls can do better! - wszystko co robią faceci dziewczyny robia lepiej *"... ale wcale nie jest dobrze w moim śnie... ![]() *Bo ja tańczyc chce,moze nauczysz mnie jak tanczy sie?:P *Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak będę lecieć co sił.. ;* *\"Czasem trzeba tak po prostu znaleźć:miłość,noc i deszcz,życie też...\" *"my dzieci dekadentów córki synowie rozpusty..." *"O jak ja kocham to miejsce, tu jest tyle policji czuje się bezpiecznie..." *"Jak minął dzień? Nie pytam i tak widzimy się rzadko..." *"Życie jest piękne...potem się trzeźwieje" *Głośnym strzałem w Swoją głowę rozpoczynam rzeź idiotów... *
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? Edytowane przez Rułka72 Czas edycji: 2007-05-19 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#9726 |
Zakorzenienie
|
mój:
"Trouble is my middle name..but in the end I'm not too bad.." /Klopot to drugie moje imię.. lecz nie całkiem jestem zła.. lista: WIESZ CO WE MNIE DRZEMIE, WCIĄŻ PODNOSISZ MI CIŚNIENIE!!! ![]() ![]() ![]() "Ach te Twoje oczy, Skad w nich taka moc..." "Ważne - co myślimy, ale ważniejsze - co czynimy." Logika jest absolutnie pewną metodą dochodzenia do niepewnych wniosków
#9727 |
Zakorzenienie
|
you're the best damn thing that my eyes have ever seen. < 3
kto mi to przetłumaczy?<pliz> |
![]() ![]() |
![]() |
#9728 |
Miuoshowa
|
Jestes cholernie najlepsza rzecza jaka moje oczy kiedykolwiek widzialy.
#9729 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9730 |
Zakorzenienie
|
..jakby nigdy nic słońce świeci innym...
...i nie wiem nawet już...czy tam gdzieś będzie kres?... ...somewhere...
#9731 |
Raczkowanie
|
- Zbyszek kieliszek , koleżanka szklanka - Sobobottata
![]() - era retuszera - Na naszym podwórku jest niezła ferajna, wszystko to są dzieci pana Frankensteina - jedynie niezmienne to , że wszytko się zmienia - Miała skrzydła lecz jej odfrunęły - Jestem po piwie pustą butelką, mam wszystko, mam szyjkę, mam denko
#9732 |
Raczkowanie
|
a macie może w swoich zbiorach opisy .. na taką sytuacje .. jak jakaś panna .. chce koniecznie mnie wkurzyć .. chodzi mi o takie żeby ją .. przytkało ..:P hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9733 |
Zakorzenienie
|
Nifto jedna dziewczyna, która kłóciła się z inną miała taki : Zgasiłabym cię koleżanko, ale g***o się nie pali ' hehe
![]() Kłócą się one niesamowicie ![]()
#9734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam do pań 'lekkich obyczajów' _myślisz że jesteś fajną dzi*** i sie szczeżysz? Stań z prawdą na przeciwko tylko ty w to wierzysz - wiesz czym się rózni szma** od kobiety?tym że kobieta się szanuje..
![]() |
#9735 |
Wtajemniczenie
|
nifto jedyne co przychodzi mi na myśl to fragmenty tekstów zespołu Pokahontaz:
"Świat schodzi na psy a razem z nim Ty..." "Nie jesteś bogiem, uświadom to sobie, nie ma krzty boskości w Tobie." "Wiedz spec, że już dawno irytuje mnie Twa niepoprawność..."
#9736 |
Raczkowanie
|
dobre dobre ..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9737 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a macie coś o wielkiej miłości, że sie kocha jak nidgy nikogo, że miłość rozpiera i wogóleeeee....
![]() Kiedyś już takie były ale to juz dawno moze macie jakies nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9738 |
Zakorzenienie
|
gosia.. ooo..uuu... o milosci to tu tona, nawet dwie!..
![]() ![]() ![]() przezucja stronki..na kazdej cos znajdziesz.. ![]()
#9739 |
Zakorzenienie
|
Racja racja Lemonka ale jak ktos cos dorzuci to bedzie git
![]() Ładny av Lemonka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo najpiękniej jest wtedy, gdy wszystko pachnie miłością ![]() ![]() Jesteś jak promień słońca w pochmurnych dniach przeciwności ![]() Z Tobą uczę się cieszyć każdą prostą czynnością życiową ![]() Dobra noc to taka, gdy moją kołdra jesteś Ty ![]() Moje oczy są oczami wariatki, gdy spotykają sie z Twoimi oczami ![]() Więc spleć palce z moimi i chodź, prowadź i daj się prowadzić ![]() Piękne jest niebo, gdy odbija się w Twoich oczach ![]() Kocham Cię tysiącem słońc ![]() You make me feel so grand... I wanna give this world to you... ![]() Mamy tylko siebie….wielką mamy moc ![]() A dziś Cię kocham o całe wczoraj mocniej ![]() I wtedy przyszedł maj, zamieszał w moim sercu ![]()
![]() |
#9741 |
Zakorzenienie
|
ja hm.. ja jedynie moge dorzucic moj naj naj naj ukochany wiersz..nie wiem czy wogole pasuje ale go uwielbiam..
"Prośba o wyspy szczęśliwe" K. I. Gałczyński A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością. dziekuje za komplement.. a opalona wcale nie jestem.. swiatlo tak padlo.. ![]()
#9742 |
Raczkowanie
|
.. dodam troszkę z piosenki jakiejś ..
![]() * miłość fałszywą na pokaz jest .. * serce za szybą ... weź - jeśli chcesz .. * miłość i nienawiść są tak blisko siebie ... * chce naprawić winy tylko daj mi szanse .. * inna tak od innych .. * dając mi nadzieje dasz mi aż tak wiele... * słodka landrynka to dzisiaj mit ..puder i szminka lustro i ty ... |
![]() ![]() |
![]() |
#9743 |
Raczkowanie
|
*KochałamPłakałamZapomnia łam
![]() *JużCiNieWybaczeKolejnyRa zNiechceWiecejTwoichKłams twZimaDokolaNas * JeSzCzE NiEdAwNo mÓwIłEś Że NiKoMu MnIe NiE oDdAsZ a tErAz sAm OdEsZłEś * Kocham ! Powiedziało lustro i rozbiło się na miliony szklanych łez ... *W momencie śmierci tracimy 21 gramów!!! Czy to jest ciężar duszy??? *KiedyśKochałam...TerazNie nawidze...NieJesteśMnieWa rt...Odejdź...!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#9744 |
Zakorzenienie
|
śpię,a jak się budzę to idę dalej spaćTam przynajmniej nie jest smutno
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9745 |
Zakorzenienie
|
kradne
#9746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9747 |
Zadomowienie
|
Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności, a daje więcej światła...
Gdyby myśli mogły zabijać, świat byłby bezludny. Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony!
![]() |
#9748 |
Raczkowanie
|
a to jest film
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9749 |
Raczkowanie
|
*..ŚWIAT, KTÓRY STWARZASZ WOKÓŁ SIEBIE JEST ODBICIEM TWOJEJ DUSZY...
*IRzekłDoMnieGłosZBezdenn ejOtchłani:"ChodźDoNasDzi ecinoIŚpijRazemZNami. *Całowałeś-Kłamałeś,Kochałeś-Zmyślałeś,Zabijałeś-ZRadościPękałeś... *Zanim nauczymy się chodzić umiemy już upadać... *Nie mogę wiecznie czekać, ale będę wiecznie pamiętać.. *Nie być Nie myśleć Nie żyć Nie istnieć To pragnienia mego serca sa *Zobaczyć błysk żalu w oczach byłego - bezcenne ![]() *Jeśli nie masz innego wyjścia - wyjdź... wejściem ! *Aniołku, dlaczego płaczesz? - Bo kocham... *GdyMnieZabraknie-ZakopWspomnienia... KiedyZatęsknisz-NauczSieMilczenia |
![]() ![]() |
![]() |
#9750 |
Raczkowanie
|
*Jesteś świetnym kumplem, ale dzieci z tego nie będzie...
![]() *Nie oddalaj się teraz... trzymasz w dłoniach mój świat... *IdźDalej,PrzejdźObokMnie ObojętnieAlboZaczekajSpój rzMiWOczyIZapytaj... *ŻyjeszWspomnieniamŻyjesz TymCoByłoŻyjeszTymCoNiest etyJuzSieZakończyło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.