![]() |
#9691 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
to jest chyba mój ulubiony wątek i najczęściej odwiedzany...
kradnę cały czas opisy i mam wyrzuty więc dam coś od siebie, może komuś się przydadzą ![]() wyglądam jak milion dolarów...na debecie może to jej urok...może to photoshop za mądra dla głupich facetów... za głupia dla tych mądrych |
![]() ![]() |
![]() |
#9692 |
Przyczajenie
|
zwariowanna tłumacz opisy.. :/ Było napisane ze trzeba tłumaczyć każdy opis ang..
![]() ![]()
![]() |
#9693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozwoliłam sobie przetłumaczyć, ale nie jestem pewna ich poprawności. ![]()
![]() |
#9695 |
Rozeznanie
|
~~Ahh te twoje oczy, skąd w nich taka moc ??
~~Ześwirowałam już zupełnie ;] ~~Zostawmy to i chodźmy na spacer, bo dzisiaj świat wygląda inaczej... ![]() ~~Bronić marzeń - w bitwie po szczęście, o to by razem być. ~~Nie nie jestem nie zdecydowana, ja po prostu nie wiem ... ![]() ~~Miłość. Najgłębiej choć ukryta, Każdy ją z oczu wyczyta.... ~~Kochaj,Zostań,Uwodź mnie,Zapomnij się,Raz jeszcze,Przecież wiesz... ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9696 |
Raczkowanie
|
A jakis opis ze sie na kims zawiodlam (na "koledze") ze nie pamietal o czyms i jest mi teraz przykro?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9697 |
Zakorzenienie
|
wakacje na pewno mam racje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9698 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9699 |
Zakorzenienie
|
moze to jej urok.. może to maybeline
#9700 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() my mummy just go ;( I'm very saaad ![]() skonczyło sie rumakowanie-> dribble pitifully to an end (zmierzac zalosnie do konca)
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-18 o 09:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9701 |
Rozeznanie
|
`bo dzięki nam powietrze pachnie jak malinowa mamba. [!]` ((;
`Czasem brak mi słów, aby wyrazic najprostsze uczucie `Czasami wystarczy jedno spojrzenie, mała iskierka radości.. `You never walk alone / Nigdy nie zostaniesz sam `Uważaj, czyjaś przeszłość może być nasza przyszłością. `Możesz zabrać mój oddech. `Taak, ty jesteś jedynym powodem dla którego próbuję. I jak??? ![]() Świetne sa waasze opisyy ![]() ![]()
![]() |
#9702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9703 |
Zakorzenienie
|
i nawet jeśli przyjdzie nam zginąć pod gruzami zburzonych marzeń
my nieustannie bedziemy trwali w tym zamęcie świata... razem... razem
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9704 |
Raczkowanie
|
Ajć, ale będę perfidna... Nie dość, że kradnę od dłuższego czasu, nie dając nic od siebie, to teraz jeszcze chciałabym o coś poprosić. Większość opisów z tego wątku dotyczy facetów. A ja potrzebuję opis, który mówi ogólnie o tym, że jestem strasznie wściekła, z tym, że bez żadnego nawiązania, że to z powodu faceta. Macie coś takiego?
A tym czasem coś ode mnie. Jeżeli powtórzę jakiś opis już przez kogoś podany, to naprawdę przepraszam. Po prostu wszystkie zapisuję w jednym pliku i nie mam pojęcia, które są stąd, a które sama znalazłam... Boys, Chocolate, Boys, Chocolate, Hard Choice....NOT, Chocolate Wins Every Time! Chłopacy, czekolada, chłopacy, czekolada, trudny wybór... NIE, czekolada zawsze wygrywa! what? What? WHAT?! I cant hear you!! Know why? BECAUSE IM AWAY! co? Co? CO? Nie słyszę cię!! Wiesz czemu? BO MNIE NIE MA! DO YOU KNOW WHERE I AM? no? really? Too bad. I was hoping you could tell me! WIESZ GDZIE JESTEM? Nie? Naprawdę? Bardzo źle. Miałam nadzieję, że będziesz mógł mi powiedzieć. To the world you may be one person, but to one person you just might be the world. Nie potrafię tego tak ładnie przetłumaczyć, ale chodzi o to, że dla całego świata możemy być nikim, a dla kogoś całym światem. If I had the letters "HRT" and I could add "EA" and get "HEART" or add "U" and get "HURT". Id rather have "U" and get "HURT" than have a "HEART" without "U". Po polsku trochę traci sens... Guys are like underwear, you can live without them but it feels kinda weird. Chłopacy są jak bielizna, możesz bez nich żyć, ale czujesz się troche dziwacznie. ADIDAS:All Day I Dream About Sex ADISAS: Przez cały dzień marze o seksie. (sens ma oczywiście tylko po angielsku) Its impossible to tell yor mind to stop luvin sum1 wen ur heart still does . To nie możliwe kazać sobie przestać kogoś kochać, gdy twoje serce wciąż to robi. (tłumaczenie bardzo niedosłowne, ale "powiedzieć swojemu umysłowi" jakoś dziwnie brzmi ;D). Always give 100% at work: 12% Monday 23% Tuesday 40% Wednesday 20% Thursday 5% Friday . W pracy zawszę daję z siebie 100%: 12 % w poniedziałek, 23% we wtorek, 40% w środę, 20% w czwartek i 5% w piątek. (pracę można zamienić na szkołę xD) Mam nadzieję, że opisy się spodobają i bardzo proszę o jakieś pasujące do mojej sytuacji ![]()
#9705 |
BAN stały
|
*Bo wiesz... ja nie umiem kochać...
*"Wierze,że to co w sercu spełni się" ;-) *you'll still be my star... |
![]() ![]() |
![]() |
#9706 |
Rozeznanie
|
*rozbite lustro śmieje sie szyderczo... nie tylko ono teraz pękło
*gdzieś na nią czeka książę w lazurowoniebieskich kalesonach *Kobiety są jak szanse (niewykorzystane się mszczą) |
![]() ![]() |
![]() |
#9707 |
Wtajemniczenie
|
Czy Wizażanki mają w swoich zbiorach opisy dotyczące naiwności, łatwowierności itp... ? Chodzi o to, że kolejny raz zaufałam, uwierzyłam i po raz kolejny się "nabrałam".
Z góry dziękuję ![]()
#9708 |
Zakorzenienie
|
teraz mam:
"na zawsze i na wiecznosc uczynmy z zycia swieto"
![]() |
#9709 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a kiedy ja jestem wściekła mam poprostu groargh!!!! albo coś podobnego ![]() Cytat:
colorblind... jakiego koloru była moja naiwność...? I conieco ode mnie(mogą się powtarzać, bo jestem opisową kleptomanką ![]() ![]() ~ Każdego dnia zaskakuje mnie fakt, że oprócz snów istnieje też rzeczywistość ~ cudownie jest żyć pomiędzy bajkami... ~ please take me far... far away... ~ Symfonia ciszy, absencja dźwięków, mantra wyzwolenia... ~ Nie jestem złotą rybką. Nie spełniam życzeń. ~ Running with scissors... (ten uwielbiam ![]()
Edytowane przez Amelia_bm Czas edycji: 2007-05-18 o 16:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9710 |
Raczkowanie
|
opisy z mojej listy:
*ani wiek ani warunki nie muszą nas pozbawiać energii i witalności *"miłość...jedno spada w dół, drugie ciągnie ku górze"
#9711 |
Zakorzenienie
|
Ale gdy otwieram usta do wyznania, Ciebie już nie ma, tylko słowa gonią, za własnym szczęściem.
Pomilczmy jak miliony gwiazd na niebie które żyją tak przez wiele lat Posłuchaj jak miliony gwiazd na niebie Blaskiem mówią tak: Daj szansę nam! Zanim powiesz mi żegnaj A tak niewiele trzeba aby odejść A tak nie wiele by pozostać tu Ogromny ból sprawia nawet kilka prostych słów Więc może lepiej nie Nie mów nic już CZASEM NAJTRUDNIEJ POKONAĆ ODLEGŁOŚĆ DZIELĄCĄ DWOJE LUDZI... …lecz poszedłeś za swoimi dłońmi pozostawiając tych dla których nie byłeś obojętny. |
![]() ![]() |
![]() |
#9712 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładne-pozdrawiam.Dodaje dzisiejsze swoje:
...gdyby każdy miał to samo nikt nikomu nie byłby potrzebny... ...bo zapomniał o Nas świat.... ![]() "Wszystkim nam brakuje szczęścia..."[/B]
#9713 |
Raczkowanie
|
potrzebuje tego opisu przelozonego na jezyk angielski
"Jestes kims specjalnym dla mnie i uczyniles moje zycie innym"
#9714 |
Zadomowienie
|
no ja mam "Zapraszam na Facebook"
A swoja droga, znacie facebook.com? cos takiego jak myspace tylko wiecej prywatnosci jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#9715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() please make me bliss ;p to tak do rymu ![]()
![]() |
#9716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze cos takiego.. opis zapozyczony oczywiscie z wizazu :P "Anioł Stróż powiedział: "Naiwna..." i pogłaskał po głowie..."
![]() ![]() |
![]() |
#9717 |
Raczkowanie
|
*Tam Na Dnie Został Twój ślad,Głęboko Tak,Twoja Muzyka We Mnie Gra;*
*Zapach Traw,Ciepło Dni,Jakby Trochę Magii Ktoś Dał Mi ![]() *Tylko morzu mogłam zwierzyć się,Jak złamana w głębi jestem tam na dnie *Powiedz,że kiedyś uda się,uwolnić duszę mą z uścisku Twoich rąk... ![]()
#9718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9719 |
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki mam ogromną prośbę,potrzebuje na gwałt opisu który delikatnie lub z lekka pretensją da do zrozumienia drugiej osobie,że nie zauważa tego uczucia,którym ktoś chce ja obdarzyć
![]()
#9720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestesdla mniekims wyjatkowym, uczynilesmoje (cale) zycie innym /You've made my life so much better than since/-lepszym niż przedtem /You've made my life more splendid/-wspanialszym
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.