![]() |
#9781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
a Ja mam ja dodam takie cos
![]() Kocham Cie po: albańsku: Te dua arabsku: Ohiboka bułgarsku: Obiczam te chińsku: Wo ai ni czesku: Miluji te duńsku: Jeg elsker dig esperancku: Mi amas vin estońsku: Mina armastan sind filipińsku: Mahal ka ta fińsku: Mina rakastan sinua francusku: Je t'aime grecku: S'agapo hiszpańsku: Te quiero holendersku: ik houd van jou islandzku: Eg elska thig irlandzku: Taim i'' ngra leat japońsku: Watakushi wa anata o aishinasu litewsku: Asz milu tawia łacinie: Te amo lub Vos amo portugalsku: Te amo rosyjsku: Ja ljublju tiebja rumuńsku: Te jubesc serbsku: Volim te szwedzku: Jag alskar dig turecku: Ben sni sviyorum węgiersku: Szeretlek włosku: Ti amo Pozdrawiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9782 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9783 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój dzisiejszy to: "tak zróbmy to, tak by nikt nie widział"
![]() |
#9784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z listy: * To pomnik wszystkim rozpowie, że byliśmy tamtej nocy razem. * Permanentne siódme niebo ... *Z oczu znika blask... Marzenia tracą kształt... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9785 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakies tłumaczenie piosenki zdalazlam. i wkleilam troszke ![]()
![]() |
#9787 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9788 |
Zakorzenienie
|
#9789 |
Zakorzenienie
|
Ja szybuje na ksiezycem i z tej perspektywy pozdrawiam ulice
![]() Szczęście jest widokiem życia Jesli za cos nie warto umierac,nie warto dla tego zyc 'Szczęścia na bazie czyjejś porażki nie buduje!' być jak tęcza co sobą nie zajmuje miejsca... Jesteś dla mnie całym światem, słońcem, wiatrem, wodą, latem...;] |
![]() ![]() |
![]() |
#9791 |
Zakorzenienie
|
a ja mam dzis taki dziewczynki:
przeznaczenia nie oszukasz... tak miało być...
#9792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9793 |
Zakorzenienie
|
Maybe it looks like I don't care ,but that's not true...-moze to wyglada jakby mi nei zalezalo,ale to nie prawda
There is a killer in me hidden beneath my smile - jest we mnei zabojca ukryty za moim usmiechem... Do you see the truth through all their lies?-czy widzisz prawde wsrod tych wszystkich klamstw??? Do you see the world through troubled eyes?-czy widzisz swiat wrod zaklopotanych oczu??? Lie here on the floor and cry on my shoulder-poloz sie na podlodze i placz na moim ramieniu... And if you want to talk about it once again-i jesli chcesz porozmawiac jeszcze o tym.... takie dolowe,ale taki nastroj mam ![]()
#9794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#9795 |
Zakorzenienie
|
You look so fine
I want to break your heart And give you mine -wygladasz tak dobrze....chce zlamac twoje serce i dac Ci swoje...
![]() |
#9796 |
żona
|
z listy:
..uśmiechnij się do mnie, mnie nigdy nie stracisz. KoChAm Cie-Te SłoWa ZnAcZą mnIeJ NiZ WszYstKo To CO cZuJe SeRcEm Kto się śmieje ostatni? Ten któremu trzeba tłumaczyć!!! ;] Gdy myślisz, marzysz i pragniesz-to jest dowod, że na prawdę kochasz ![]() . . .Czasami chciałbym odejść gdzieś, byle gdzie, byle w cień. . . Grzechem jest nie grzeszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9797 |
Zakorzenienie
|
lista:
Nie zamykaj oczu, bo naprawde chce być w zasięgu Twiojego wzroku ![]() "Być Twoim światłem kiedy dzisiejsze słońce zajdzie..." NieBójSieZmianyNaLepsze,T oTeż Zapomnieliście,CzyPamięta cieJeszcze... "Szeptał cicho za oknami, Twoje imię wiatr..."
#9798 |
Raczkowanie
|
![]()
Słowa z piosenek utalentowanej Goya
![]() tyle wspomnień dzisiaj łączy nas tyle wspomnień to był piękny czas -nie zapomne swej miłośći do słabośći nie rozumiesz Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię, czy prawdą zadać ból? Zatrzymaj wzrok wysłuchaj, co do ucha szepce Ci może za dużo powiedziałam, a może to Ty Wiem ze wszystko zmieni się od dziś Zbyt słabo go znam, choć jest tu tyle lat Mówią, że tęsknota jest po to żeby jej nierozumieć Mówią, że tęsknota jest piękna wtedy gdy i ktoś ją czuje Powiedz jak mnie widzisz kiedy o mnie myslisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#9799 |
Raczkowanie
|
Jako wieloletnia miłośniczka hiphopu dodam coś w tymze stylu:
"kto jest bez winy niech wezmie kamien i pier****** sie nim w łeb" "uważaj jak tańczysz bo zyciowy parkiet bywa śliski" "ja nie krece sie wcale to wy sie krecicie i zycie" "problemów tony, to akurat posiadam" "(...)OpowiedziałybyCiHis torieSmutnychLudziKtórzyL ubiąWSmutkuRadośćGubić" tutaj w wielokropku jest "gdyby ściany mogły mówić" ale niestety jak sie chce wrzucic do opisu to by sie nie zmiescilo "nie ma zazdrosci ufaj milosci jesli jest prawdziwa to wygrywa" "Dla mnie to jet proste jak do dragów dostęp" "Zbyt pozytywna dlatego zakazana" "Do tyłu się chodziło" "Jak policjant nie zniknę po haśle <jestem bo myślę>" "Dla Magika pokój" "Miłość i nienawiść to dzieci niewoli wydane na świat dla lepszej kontroli nad ludzmi którzy muszą miec podziały bo bez nich świat zrobi się zbyt szary" to niestety tez w calowsci nie miesci sie w opisie pzdr;) |
![]() ![]() |
![]() |
#9800 |
Zakorzenienie
|
Macie coś że mam wszystkiego i wszystkich dość??? Ja nie mogę się wysilić na nic sensownego więc mam na razie po prostu: SPIER****LAJCIE!!!!
![]()
#9801 |
Przyczajenie
|
hej jestem tu nowa i bardzo spodobał mi się ten wątek
![]() ![]() ![]() Ja także postawnowiłam, że dodam coś od siebie: (jesli się jakieś powtórzą to naprawde sorki, ale nie zdązyłam przeczytąc wszystkich) ...gdyby cofnąc czas, naprawić każdy zły ruch... ![]() 'ciągle czekała na mały szczęscia dar'. Oszukam czas, ucieknę od tych wszystkich smutnych spraw. zabiorę Cię tam gdzie szczęsciu nic nie grozi ![]() samotnośc...to taka straszna trwoga... ogarnia mnie, przenika mnie... Nauczę Cię zyc...jak kochać snić... ![]() Pocałuj mnie, jakby kończył się świat ![]() Może w życiu chodzi o to, by zyc dla kogos ![]() na na na... moje serce Tobie gra ![]() Gdy dobry los usmiechnie się,a ślepe szczęscie znajdzie mnie(...) to będzie mój prywatny cud.
.. i tylko Ty nie widzisz jak.. ![]() ech.. kocham? ![]() lubię? tęsknię? Edytowane przez perełka_gosia Czas edycji: 2007-05-21 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#9802 |
Zakorzenienie
|
ja mam: good girl gone bad ]:->
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
*Jestem w morderczym nastroju i nikomu niech nie przyjdzie do głowy sprawdzać tego !! *Deptacz gryzacz wnerwiacz agresor !!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9804 |
Zakorzenienie
|
Kobieta tworzy, kobieta niszczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9805 |
Zakorzenienie
|
nawet najlepsze chwile się kończą...
Nic tak nie działa ispirująco, jak uśmiech i dobry humor ![]() "nie rozumniesz kobiet, a myślisz że one same siebie rozumieją??" 'Spaceruje ponad chodnikami!' "Sens życia polega na dążeniu do celu- Trzeba iść za marzeniem" |
![]() ![]() |
![]() |
#9806 |
Raczkowanie
|
![]()
Kobieta jest jak roślina.... "nie podlewana - usycha".... .
|
![]() ![]() |
![]() |
#9807 |
Zadomowienie
|
przeciez nie moge winic jego ani jej
#9808 |
Wtajemniczenie
|
z jakiej to piosenki?
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#9809 |
BAN stały
|
*change one thing, change everything. butterfly effect. / zmien jedną rzecz,zmień wszystko. Efekt motyla (chyna tak to się tłumaczy:P)
*niepokój, gdy trzeba wstawać rano . . . *stracona ochota do życia.. *samotność jest zniewalająca.zabija miłość,zabija osobowość... *"Mija czas i każdy z nas, choć ten sam, jest inny." i to na razie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9810 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zdechl mi moj kochany chomiczek....i jestem zalamana....macie jakies opisy ktore wyraza moj smutek
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.