![]() |
#9751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() Mój: >>PrZeZ caŁą drogE ŻyciowĄ PoDrÓżoWaĆ TylkO z TobĄ<<
![]() ![]() |
![]() |
#9752 |
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() a jaki to film??
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9753 |
Miuoshowa
|
"21 gramow"?
![]()
#9754 |
Zakorzenienie
|
#9755 |
Zakorzenienie
|
kiniaczeq dzisiaj 20 godzin przespałam
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9756 |
Zakorzenienie
|
GRILL U MISIA GRILLEM UDANYM JEST
![]() ![]() ![]() ![]() Po powrocie z grilla u znajomych ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9757 |
Zakorzenienie
|
* Odwrotnościa miłości nie jest nienawiść lecz obojętność *
Póki co, serce mam zatrute... A uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek... ...>Nocą bezsenna, zlękniona dniem... Cierpienie jest kluczem do wrót twórczości. Wskażcie mi tego złodzieja, który je otworzył wytrychem radości. |
![]() ![]() |
![]() |
#9758 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9759 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9761 |
Raczkowanie
|
Może już tu był, w każdym razie to moj ulubiony
![]() Seks z aniołem, Przyjaźń z kosmitą i podróż na Marsa... |
![]() ![]() |
![]() |
#9762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I coś z listy; *Kurrr... wszystko mnie boli! Czyli zabawa się udała =) *Tak dokładnie Cię znam, znam na tyle a wciąż ... ![]() *do miłości nie potrzeba czasu a namietnosci ![]() *Najbardziej nie cierpię tego, że nienawidzić Cię nie potrafię...
![]() ![]() |
![]() |
#9764 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie dlatego ze tam nie jest smutno
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9765 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() A oto moje propozycje: *nieznajomy>znajomy>koleg a>bliski kolega>przyjaciel>>>>>[?]<<<<< *xD ![]() ![]() *They think : "I know she" but I know they're aren't... *Look at that! He smell like Kabana ![]() ![]() Tak na mraginesie Kabana to perfum ![]()
#9766 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9767 |
Zadomowienie
|
Twoje niewyobrażalne kur*wskie ego jest jak Megalomaniakalna etykieta na moim języku / haha rozbroilo mnie to ;d
Sięgnę i wezmę kęs tego G**na które ty nazywasz sercem.. nie widziałam powodu by zostac nie wczuwam sie i nie prosze.
#9768 |
Zakorzenienie
|
A znacie jakieś śmieszne opisy na temat grillowania?
![]()
#9769 |
Adwokat diabła
|
Uwaga ! Dzisiaj w nocy bedzie ciemno !
Każdy facet ma coś z rycerza - zakuty łeb ...jak Ci krople deszczu usta pieszcza... ...czekajac zapuscil korzenie...
![]() |
#9770 |
Zadomowienie
|
A toto moje opisy
![]() Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej. Mężczyzna może być szczęśliwy z każdą kobietąPodWarunkiemŻeJejN ieKocha "Myślę, że Bóg ma chore poczucie humoru "(blasphemous rumours, Depeche mode) Jesli zapomnisz ze jestem,to pamietaj , ze bylem ŻyjeSobieBySpojrzecSieDwa RazyNaToCoNaPierwszyRzutO kaWydajeSieWporzadku You Will Never Get To Heaven If You Scared Of Gettin' High YouCan`tFindaPlaceThatIsN iceAndPeaceful,BecauseThe reIsn`tAny. Piekno zauwaza sie przy pierwszym spojrzeniu,prawde-przy drugim.Wilde
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9772 |
Adwokat diabła
|
![]() |
#9773 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Ode mnie: Kobieta jest bezbronna dopoki jej lakier na paznokciach nie wyschnie!! -> przyznajze, ze ukradziony z podpisu jakiejs wizazanki ![]()
#9774 |
Zakorzenienie
|
Aby zrozumieć ludzi
trzeba starać się usłyszeć to czego nigdy nie mówią i być może nigdy nie powiedzieliby... jakie to ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
(MOJA 100 WIADOMOSC) Zgadzam sie i sobie to pozyczam ![]()
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9777 |
Konto usunięte
|
Macie może coś o tym, że nikt nie jest niezastąpiony? Tylko nie tak doslownie ale delikatniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9778 |
Przyczajenie
|
Cudne macie tutaj opisy, systematycznie podkradam więc czuję obowiązek aby zacząć sie rewanżować
![]() Wczoraj postanowiłam rzucic picie. Dzis stwierdzam, że... niedorzuciłam. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, toż to nie piwo. Im bliżej dna w butelce, tym wódka staje sie mocniejsza. Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne by pić wódkę. Skarpetki to nie prezerwatywa, można nosić dziurawe. Rzucenie palenia jest bardzo proste - sama robiłam to juz setki razy. Chcesz poczuć karnawał w Rio? Kup paczkę Caro i wypal w 4minuty. Rzekła lilia do motyla: "nikt nie patrzy, niech pan zapyla!" Nie taki diabeł ogoniasty, jak by tego chciały niewiasty. Jutro piatek! Piatek!! Piątek!!! - ze zgrozą krzyczała wątroba. BoiszSięUtyć? WypijPrzedJedzeniemSetkęW ódki, ToUsuwaPoczucieStrachu ![]() "Ever since your love filled my life I see it's changing everything" "The way You move me it's so right, it's better than anything" "I'm too lost in you.. lost in everything about you" "Luvin' you is so magical..." "You make me wanna dedicate my life to you" "You don't know what you do to me, I'm so head over heels in love" "You'r the reason why I think I'm falling in luv" "Przy tobie czas inny wymiar ma, przy tobie noc bez końca trwa..." Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niz nieodwzajemniona tęsknota... Szczęście to nie tylko to co los daje, ale i to, czego nie zabiera. Dla kobiety jedyne naprawdę wygodne miejsce do płaczu to pierś mężczyzny. Najwazniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić. Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nie kiedy własne wisi ci nad głową. Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. Kobieta nie może być szczęśliwa, jeżeli nie ma kogoś, kto by ją na rękach nosił. Experience is the name that everyone gives to their mistakes. Women might be able to fake orgasms. But men can fake whole relationships. Bierz mnie, gryź mnie, rób mi ślady... ![]()
#9779 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9780 |
Zakorzenienie
|
Rebelious zmiana Avatara;> jaka laska
![]() Cały mój świat potrzebuje psychologa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.