![]() |
#9931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() ![]() Zjedzmy się nim wstanie dzień ... ![]() Tobą żywię się ... ;D w ciszy rośnie noc, ja smakuje krew wiśni gdy uśmiechasz się jak gdyby nigdy nic słońce żyje lecz za kontury ciemniej chmury kryje swą mądrą twarz I can see clearly now the rain is gone / Widzę teraz wyraźnie że deszczu już nie ma ... [odszedł] Zatapiam się w blasku naszej miłości razem z Tobą ... Kocham Cie ![]() ![]() Ale za to sobota,ale za to sobota,sobota będzie super!!!;p yuppi ![]() jedno słowo ![]() nagłePRZESZYCIEsamotności ą,gdzieśNAprowincjiSERCAn ajsmutniejsza nie z każdym idzie sie dogadać... więc nie z każdym gadam i wtedy przyszedł maj, zrobiło się gorąco ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9932 |
Przyczajenie
|
A macie jakieś opisy mówiące, że on powinien byc cierpliwy i nie powinien na razie na nic nalegać, a kiedyś, w niedalekiej przyszłości, z pewnością zostanie za to nagrodzony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9933 |
Raczkowanie
|
- w puszystej kobiecie jest szczupła kobieta i mnóstwo czekolady
![]() - miłość tak piękna jest w oczach twych - widzę jej lęk, słyszę jej śmiech, czuję że jest.
#9934 |
Zakorzenienie
|
a moze jakies opisy dot.sesji ;>?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9935 |
Zakorzenienie
|
bardzo fajny, krade
#9936 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9939 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*zalaczyc plik *skopiowac tekst tu np przy pomocy ctrl+c -kopiuj, ctrl+v -wklej, albo z myszki kopu, wklej... Przeszukaj watek, sama wklejalam sesyjne opisy przed zimowa.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9941 |
Przyczajenie
|
hey a co ma zrobic jak nie chce mi sie zmiescic cały opis ??
![]() ![]()
#9942 |
Zakorzenienie
|
usunąc spacje :P
u mnie dzisiaj na liście nie ma fajnych opisów. o!
#9943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9944 |
Zadomowienie
|
Posiadacie jakieś opisy na temat manipulowania kimś? Tym ,ze nie można się wywyższać i nie można być jak chorągiewka na wietrze?
![]()
#9945 |
Zakorzenienie
|
' jakiż podły gatunek zwierząt te baby! ' ;D
'ŚwiaT zE SwyM BRuDeM CzYCHa Na Twą zGuBę!' oddech podajemy sobie z ust do ust... ...a te dni ciszy które...które dzielą nas..podpowiadają mi złe obrazy dotykaj delikatnie bezszelestnie cieplem palcow.... |
![]() ![]() |
![]() |
#9946 |
Zakorzenienie
|
So mother, I thank you for all that you've done and still do
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9948 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam ostanio :"Vodka - connecting people", z pewnych względów, pozostał dłużej niż przez jedną noc heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9949 | |
Zakorzenienie
|
dziękuje Ci Boże za taką mamę ...
![]() DZIŚ DZIEŃ MAMY --- CZEKAM NA KWIATKI ! HEHHEE jak daleko odejść musiałabym żebyś zrozumiał że właśnie ze mną chcesz być? Ty i ja to nasza sprawa ![]() to znów ten dzień gdy chcesz odwrócić się... zrzuć z siebie ten sen ! ![]() do straconych szans nie pasuje ja! Cytat:
![]() Łagodność i cierpliwość to bliźnięta zrodzone ze wspaniałomyślności. skarbie chce bliźnięta :P Cierpliwość jest podporą słabych, niecierpliwość ruiną mocnych Cierpliwość - spryt tego, kto nie jest sprytny.
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9950 |
Zakorzenienie
|
to moze jakies typowo wakacyjn e?
![]() ![]()
#9951 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Znacie może opisy, które wyrażają podziękowanie znajomym za to, że dzięki Nim w Moje 18-naste urodziny bawiłam się świetnie, i sprawili, że w tym dniu czułam się na prawdę dla nich ważna?? Byłabym wdzięczna za takowe opisy... ![]()
#9952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przyjaciołom się UFO ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9953 |
Rozeznanie
|
Rebelious - hehe dzięki, ale chodzi Mi o opis bardziej dosadny, dotyczący właśnie wczorajszej Imprezy
![]()
#9954 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9955 |
Raczkowanie
|
#9956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9957 |
Zakorzenienie
|
I'll be dreaming of you tonight, `till tomorrow and for all of my life! <3 || Będę śnić o tobie w nocy, aż do jutra i przez całe moje życie <3
Czułym słowem rozpętać burze uczuć .. schowaj mnie .. głęboko .. na dnie swojego serca .. to wszystko przez te jego niebieskie oczy... (...) Porwała księcia i juz nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...) It's like you're a ghost that's haunting me, leave me alone... // Jesteś duchem, który mnie nawiedza, zostaw mnie w spokoju! Byłam tylko niepotrzebnym i nieważnym urywkiem jego życia.... Z tobą nawet szarość nabiera barw.. Na próżno starasz się anioła znaleźć we mnie... dzika przyjemność po mojej stronie ![]() ... nie wracajmy jeszcze na ziemie ... Nie próbuj mnie zrozumieć, po prostu mnie kochaj. Czasem warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić... [bardzo prawdziwe ![]() I've lost my teddy bear... who want to sleep with me tonight? // Zgubiłam mojego pluszowego misia.. kto chce spać ze mną dziś w nocy? you don't know how you've betrayed me. // nawet nie wiesz jak bardzo zawiodłeś moje zaufanie.. So I'll just hang around and find some things to do To take my mind off missing you // Więc tylko się tu pokręcę i znajdę sobie coś do roboty, żeby odciągnąć moje myśli od tęsknoty za tobą. Ja nie kłamie tylko lekko mijam się z prawdą. wiem co Ci chodzi po głowie ;pp 'Do własnego draństwa przywyknąć najłatwiej' ![]() So catch me.. if you can // Więc złap mnie.. jeśli potrafisz ![]() If they don't have chocolate in heaven, I ain't going ![]() Nie ten to następny... na jednym frajerze swiat się nie kończy! ![]() ".. w głowie się nie mieści ile zboczeń na tym świecie..." ![]() Najczulszym pocałunkiem bądź, nie ucz jak smakują łzy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#9958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9959 |
BAN stały
|
* Słońce,ktore odbija się w czyichś oczach.Promyk ogrzewający całe życie
* bez Ciebie nie ma mnie... * balet,alkoholowy zamęt ![]() ![]() *Vodka-connecting people. ( mój dzisiejszy) |
![]() ![]() |
![]() |
#9960 |
Przyczajenie
|
hehe świetnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.