|
|
#9931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
niezłe.. to teraz kilka moich :Zjedzmy się nim wstanie dzień ... do ust podnoszę Cię <3Tobą żywię się ... ;D w ciszy rośnie noc, ja smakuje krew wiśni gdy uśmiechasz się jak gdyby nigdy nic słońce żyje lecz za kontury ciemniej chmury kryje swą mądrą twarz I can see clearly now the rain is gone / Widzę teraz wyraźnie że deszczu już nie ma ... [odszedł] Zatapiam się w blasku naszej miłości razem z Tobą ... Kocham Cie ![]() ![]() Ale za to sobota,ale za to sobota,sobota będzie super!!!;p yuppi jedno słowo -> WAKACJE :pnagłePRZESZYCIEsamotności ą,gdzieśNAprowincjiSERCAn ajsmutniejsza nie z każdym idzie sie dogadać... więc nie z każdym gadam i wtedy przyszedł maj, zrobiło się gorąco
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#9932 |
|
Przyczajenie
|
A macie jakieś opisy mówiące, że on powinien byc cierpliwy i nie powinien na razie na nic nalegać, a kiedyś, w niedalekiej przyszłości, z pewnością zostanie za to nagrodzony
trochę pogmatwałam ale może zrozumiecie
|
|
|
|
#9933 |
|
Raczkowanie
|
- w puszystej kobiecie jest szczupła kobieta i mnóstwo czekolady
![]() - miłość tak piękna jest w oczach twych - widzę jej lęk, słyszę jej śmiech, czuję że jest.
|
#9934 |
|
Zakorzenienie
|
a moze jakies opisy dot.sesji ;>?
|
|
|
|
#9935 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajny, krade
|
#9936 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)hehe
|
|
#9939 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*zalaczyc plik *skopiowac tekst tu np przy pomocy ctrl+c -kopiuj, ctrl+v -wklej, albo z myszki kopu, wklej... Przeszukaj watek, sama wklejalam sesyjne opisy przed zimowa.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#9941 |
|
Przyczajenie
|
hey a co ma zrobic jak nie chce mi sie zmiescic cały opis ??
![]()
|
|
#9942 |
|
Zakorzenienie
|
usunąc spacje :P
u mnie dzisiaj na liście nie ma fajnych opisów. o!
|
#9943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9944 |
|
Zadomowienie
|
Posiadacie jakieś opisy na temat manipulowania kimś? Tym ,ze nie można się wywyższać i nie można być jak chorągiewka na wietrze?
chciałabym to ładnie ująć a jakoś nie mam pomysłu.
|
#9945 |
|
Zakorzenienie
|
' jakiż podły gatunek zwierząt te baby! ' ;D
'ŚwiaT zE SwyM BRuDeM CzYCHa Na Twą zGuBę!' oddech podajemy sobie z ust do ust... ...a te dni ciszy które...które dzielą nas..podpowiadają mi złe obrazy dotykaj delikatnie bezszelestnie cieplem palcow.... |
|
|
|
#9946 |
|
Zakorzenienie
|
So mother, I thank you for all that you've done and still do
// Więc mamo, dziękuje Ci za wszystko co zrobiłaś i wciąż robisz
|
|
|
|
#9947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9948 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam ostanio :"Vodka - connecting people", z pewnych względów, pozostał dłużej niż przez jedną noc heh
|
|
|
|
#9949 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje Ci Boże za taką mamę ...
![]() DZIŚ DZIEŃ MAMY --- CZEKAM NA KWIATKI ! HEHHEE jak daleko odejść musiałabym żebyś zrozumiał że właśnie ze mną chcesz być? Ty i ja to nasza sprawa to znów ten dzień gdy chcesz odwrócić się... zrzuć z siebie ten sen ! ![]() do straconych szans nie pasuje ja! Cytat:
miej nadzieję skarbie... :PŁagodność i cierpliwość to bliźnięta zrodzone ze wspaniałomyślności. skarbie chce bliźnięta :P Cierpliwość jest podporą słabych, niecierpliwość ruiną mocnych Cierpliwość - spryt tego, kto nie jest sprytny.
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#9950 |
|
Zakorzenienie
|
to moze jakies typowo wakacyjn e?
![]()
|
#9951 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Znacie może opisy, które wyrażają podziękowanie znajomym za to, że dzięki Nim w Moje 18-naste urodziny bawiłam się świetnie, i sprawili, że w tym dniu czułam się na prawdę dla nich ważna?? Byłabym wdzięczna za takowe opisy...
|
#9952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przyjaciołom się UFO
|
|
|
|
|
#9953 |
|
Rozeznanie
|
Rebelious - hehe dzięki, ale chodzi Mi o opis bardziej dosadny, dotyczący właśnie wczorajszej Imprezy
|
#9954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9955 |
|
Raczkowanie
|
|
#9956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9957 |
|
Zakorzenienie
|
I'll be dreaming of you tonight, `till tomorrow and for all of my life! <3 || Będę śnić o tobie w nocy, aż do jutra i przez całe moje życie <3
Czułym słowem rozpętać burze uczuć .. schowaj mnie .. głęboko .. na dnie swojego serca .. to wszystko przez te jego niebieskie oczy... (...) Porwała księcia i juz nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...) It's like you're a ghost that's haunting me, leave me alone... // Jesteś duchem, który mnie nawiedza, zostaw mnie w spokoju! Byłam tylko niepotrzebnym i nieważnym urywkiem jego życia.... Z tobą nawet szarość nabiera barw.. Na próżno starasz się anioła znaleźć we mnie... dzika przyjemność po mojej stronie ... nie wracajmy jeszcze na ziemie ... Nie próbuj mnie zrozumieć, po prostu mnie kochaj. Czasem warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić... [bardzo prawdziwe ]I've lost my teddy bear... who want to sleep with me tonight? // Zgubiłam mojego pluszowego misia.. kto chce spać ze mną dziś w nocy? you don't know how you've betrayed me. // nawet nie wiesz jak bardzo zawiodłeś moje zaufanie.. So I'll just hang around and find some things to do To take my mind off missing you // Więc tylko się tu pokręcę i znajdę sobie coś do roboty, żeby odciągnąć moje myśli od tęsknoty za tobą. Ja nie kłamie tylko lekko mijam się z prawdą. wiem co Ci chodzi po głowie ;pp 'Do własnego draństwa przywyknąć najłatwiej' ![]() So catch me.. if you can // Więc złap mnie.. jeśli potrafisz ![]() If they don't have chocolate in heaven, I ain't going // Jeśli nie mają w niebie czekolady, nie idę!Nie ten to następny... na jednym frajerze swiat się nie kończy! ![]() ".. w głowie się nie mieści ile zboczeń na tym świecie..." ![]() Najczulszym pocałunkiem bądź, nie ucz jak smakują łzy.. |
|
|
|
#9958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne
|
|
|
|
|
#9959 |
|
BAN stały
|
* Słońce,ktore odbija się w czyichś oczach.Promyk ogrzewający całe życie
* bez Ciebie nie ma mnie... * balet,alkoholowy zamęt ] (wiadomo ocb )*Vodka-connecting people. ( mój dzisiejszy) |
|
|
|
#9960 |
|
Przyczajenie
|
hehe świetnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

niezłe..
to teraz kilka moich :

trochę pogmatwałam ale może zrozumiecie

] (wiadomo ocb