![]() |
#9961 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
`_nie będzie jak ma być. będzie po mojemu!`
moge skrasc??plisssss
#9962 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9963 |
Rozeznanie
|
'Radosny w sercu czuję płomień,za oknem kolorowy wiatr'
'W zieleni płynę i w błękicie po niebie,które wyszło z ram' ![]() ' Stań przy mnie blisko,spójrz prosto w moje oczy,zobaczysz moją radość' 'Szczęściem mym są najdroższe Twoje oczy,szczęściem mym są codzienne Twe powroty' ![]() ![]() ![]()
#9964 |
Raczkowanie
|
A macie coś w stylu "to co odeszło już nie wróci" ?
![]()
#9965 |
Przyczajenie
|
Cześć! Ja tu jestem nowa,bardzo podoba mi się Wasze opisy. Jeśli by była taka możliwość to ja też bym prosiła o serduszka
![]() Z gory dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9966 |
Zakorzenienie
|
opis kumpla:
opis poszedł na seks ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9968 |
Wtajemniczenie
|
"nagle ptaki budzą mnie tłukąc się do okien..."
#9969 |
Zakorzenienie
|
(; hey the sun shines when I see a smile on ya face
![]() człowiek nie wielbład ,musi sie napic ![]() Na dnie serca pozostanie zawsze ślad, zachowam go.... niby nic a jednak zerkasz NajlepiejTańczyćZUczuciem Żeby NiktCięNieZdeptałEwentual nieTeżNieUciekł
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9970 |
Zakorzenienie
|
ja bez nazwiska...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9971 |
Wtajemniczenie
|
Biibii czemu taki opis?
#9972 |
Zakorzenienie
|
wipe your tears girl, stop crying... // otrzyj łzy dziewczyno, przestań płakać..
mądra kobieta ma miliony wrogów - wszystkich głupich mężczyzn! są myśli namiętne, w twoich ja... how many frogs do I have to kiss, before I find my prince? // ile żab muszę pocałować, zanim znajdę mojego księcia? everything you do, makes you look like a fool... // wszystko co robisz sprawia, że wyglądasz jak głupiec.. |
![]() ![]() |
![]() |
#9973 |
Zakorzenienie
|
im so high ,I could hear heaven / jestem tak wysoko ze moge słyszeć niebo
a mój kolega ma : Zakochalem sie <3 ale niestety w Mustangach ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9974 |
Zakorzenienie
|
Opisy z listy
Dla Ciebie ten mój zwariowany świat... ![]() Chciałbym tylko nadzieje ocalić od zła... Moje na dziś... To tylko ja niech Cię nie zwiedzie mój blask.. Co czuję gdy nadchodzi noc...kiedy w oddali słyszę mój zdradliwy głos... Kochając Cię..jest trudniej mi ..kochając mnie... Twoje sny na wietrze pachną deszczem, wiem,że jesteś... Samotność rani oczy... Mam jeszcze wiarę- odmieni się los.. Nie mów mi nigdy... Tych słów nie pojmiesz sam..nie wiesz jak bardzo żal.. Już nie chcesz widzisz jak jedno z nas rani - nie ja Jeśli możesz mi pomóc..nie odmawiaj nie mów nie..tak mi Ciebie brak
#9975 |
Zakorzenienie
|
Do miłości nie trzeba czasu,ale namiętności!
Zawsze tam gdzie ty ... ![]() "Wiesz prosiaczku... miłość jest wtedy kiedy kogos lubimy...za bardzo" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9976 |
Wtajemniczenie
|
Z tobą chwytam powietrze i pożeram wrażenia
![]() Sto we mnie żądz, sto uczuć, sto uwiędłych liści. A gdy spojrzysz iskrami Twych oczu...szaleję! I ożywam na całą pocałunku chwilę ![]()
#9977 |
Raczkowanie
|
najtrudniejszy pierwszy krok
najtrudniejszy pierwszy gest i znowu wszystko jest naj... Take me away Find a place for you and me don't pass a temptation lightly by: it may never come again nie przechodź obojętnie obok pokusy: może się już nigdy nie pojawić
#9978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9979 |
Zakorzenienie
|
open up your eyes and look around, illusion.. // otwórz oczy i rozejrzyj się, iluzja..
Gentle words, no aim, it seems we're playing a game... // Delikatne słowa, bez celu, wygląda na to, że gramy w jakąś grę.. They disguise it, hypnotize it, television made you buy it... // Oni maskują to, hipnotyzują, telewizja sprawia, że to `kupujesz`.. I don't need to be anyone's baby... // Nie chcę być niczyim kochaniem! Don't depend on a guy to validate me... // Nie zależy mi na ocenie faceta... I don't need another half to make me whole! // Nie potrzebuję drugiej połówki, by czuć się całością. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9981 |
Zadomowienie
|
Obiecywałeś, że jest powód do przetrwania.
Sprawmy, żeby te nastoletnie serca biły szybciej, szybciej ![]() Jeśli ty nie dbałeś o to, Życzę sobie kogoś nowego. moze typ nie jest zły ale to jeszcze szczeniak Myślę, że chce(sz) swoją wolność z powrotem może wtedy kochalabym cie.. Tylko inne słowo, By opowiedzieć tę samą starą historię, którą właśnie usłyszałam poprostu spraw że będe wracała po więcej. Bo nie czułam nic od samego początku Za każdym razem gdy się rozglądam wydaje mi się, że każdy wypierdek którego widzę próbuje to ze mną zrobić. <hahaha> ![]() Bo jesteś totalną strata czasu I nigdy, przenigdy nie będziesz mój Look outside, it's a beautiful day ![]()
#9982 |
Zakorzenienie
|
bo to jest tak , jakby ukraść słońce i nosić w kieszeni <3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9983 |
Zakorzenienie
|
Czasem są chwile w których trzeba śmiechem zakryć łzy...
![]() Przyjdziesz gdy tylko przymknę powieki Rozkołyszesz moje włosy, pobiegnę bosa Po trawie zroszonej porankiem zatańczę w gorących promieniach słońca Tańcem upojona zatrzymam się na chwilę w Twoich ramionach Zatrzepoce moja suknia na wietrze... to dla Ciebie ta muzyka Szukam Twojej dłoni odużona zapachem wiosennych pól ...na pustej drodze tańczy mój czas w strugach deszczu dni toną...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-27 o 12:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9984 |
Zakorzenienie
|
tylko ja... kilka spłoszonych gwiazd i ta chwila pachnąca spokojem
I'm so high I could hear heaven/ Jestem tak wysoko że mogę słyszeć niebo Now when it's raining more than ever, you can stay under my umbrella/ Teraz kiedy jest deszczowo bardziej niż kiedykolwiek, możesz zostać pod moim parasolem ![]() Bez marzeń nigdzie nie polecisz... Gdy na środku morza zerwał się wiatr pomyślałam, że ostatni marzę o Tobie raz Czasem myślę, że my... przebywamy tu jak w poczekalni Jeszcze nie wiem jak cały dzień z Tobą smakuje Jeszcze nie wiem czy mój lęk jest lękiem o Ciebie Nie pozwól z drogi mej zawrócić chociaż inne idą prościej Ponad górami słońce i wszystko proste tak ... To nie do wiary, że ten czas po prostu minął... Byłam tam, widziałam raj to nie sen Rozmawiałam z korą drzew, powiedziała cicho dotknij ręką nieba Wyciągnęłam w górę ręce niebo dało ciepły deszcz... zwariowałam jakby deszczu było trzeba Zapytałam kiedyś wróżkę czy mi nie zabraknie sił - nie zabraknie tylko dotknij ręką nieba rozrzuciła karty wkoło ja wybrałam jedną z nich skąd wiedziałam że tej jednej tylko trzeba? Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła która nadaje sens i kaze trwać Niewiele mam, tak mało a przecież tyle dlatego wiem co chciał powiedzieć wiatr
![]() ![]() |
![]() |
#9985 |
żona
|
z listy:
Wykorzystaj każdą życia chwilę i zapomnij, że istnieją łzy.. ![]() ..you can stand under my umbrella...ella ella eh eh Wiem, że do Ciebie przyjdzie też, dzień który zbudzi w Tobie moc ! ;D . . .Czasami chciałbym odejść gdzieś, byle gdzie, byle w cień. . . |
![]() ![]() |
![]() |
#9986 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9987 |
Zakorzenienie
|
spać jak kamień nie zbudzić się nigdy, już do niczego...
zasnąć nareszcie, spać doskonale.., w pustce doskonałej nie być... być pustką, która nie istnieje z miłością się budzę zawsze w stronę światła a ona wciąż cierpliwa choć nigdy nie jest łatwa... nie słyszę głosu, nie dotykam, nie dotyczę was... pogubiłam wszystkie słowa klucze ja nie śpię... ja śnię
![]() ![]() |
![]() |
#9988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9989 |
Zakorzenienie
|
\•/ ¬_•
| |\ /\ /\ Dawaj Mi Dopuszczający!! (hehe moj kolega taki ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- z piosenki Beyonce - Yes [możesz posłuchać całej, bo chyba trochę pasuje do twojej sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.