![]() |
#10171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Obecny (z wizażu, mój ulubiony) :
'Uśmiech to pół pocałunku' Uśmiechnij się do mnie dwa razy!
![]() |
#10172 |
Rozeznanie
|
To ja też coś dorzucę
![]() Friends are forever, boys are whatever. // Przyjaciele są na zawsze, chłopcy są obojętni (nie tak ważni). Bo to największy Boski błąd- nieodwzajemnionej miłości dać taką moc... Aniele mój, przecież mnie jedną masz, i mnie ochronisz... Powiedz, czy możesz schować mnie w ramionach? Bo dziś nawet niebo płacze... bo przecież miało być inaczej... Męska rzecz być daleko, a kobieca wiernie czekać... (?) Niepewność nigdy się nie kończy... W ciemną noc modlitwy krzyk, zostałeś tylko Ty... Cały świat mam już dzisiaj u stóp, jestem panią tych lądów i mórz! Proszę daj mi znak, daj nadzieję... Ty i ja- rozbitkowie na tonącej tratwie... W deszczu łez moknę...
![]() |
#10173 |
Zakorzenienie
|
Zapodam cytaty z piosenek Ayo, w które ostatnio się wsłuchuję
![]() Where would I be today without you being there for me all my life ~ Gdzie byłabym dzisiaj bez Ciebie, który jesteś dla mnie przez całe życie. I wish I could watch your soul to know you better ~ Chciałabym móc obserwować Twoją duszę, aby poznać Cię lepiej I wish I could read you like a book... Letter by letter ~ Chciałabym czytać w Tobie jak w książce... litera po literze If there was only one place, it would be by your side. ~ Gdyby było tylko jedno miejsce, byłoby ono przy Tobie/Twoim boku. You were my heaven on earth, the light of myself ~ Byłeś moim niebem na ziemi, moim światłem [samym w sobie??] Through you I gave birth, you made me a woman ~ Poprzez Ciebie narodziłam się, uczyniłeś mnie kobietą Every colour of my world, that's what you are ~ Każdy kolor mego świata, tym jesteś Like a lion rules the jungle you rule my heart ~ Jak lew rządzi dżunglą, Ty rządzisz mym sercem ![]() A to z piosenki A. Lavigne Innocence This moment is perfect, please don't go away, I need you now ~ Ta chwila jest idealna, proszę nie odchodź, potrzebuję Cię teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
#10174 |
Zadomowienie
|
Nienasycenie jest jak głód
A kiedy śmiejesz się- rób to tylko dla mnie ,Chciałbym wierzyć, że jesteś tu naprawdę Widziałam nas krócej niż przez chwilę Znowu będę sam, chociaż dobrze wiem ze to się zawsze tak kończy Nie zachowuj się tak, jakby walił się świat Żadnych złudzeń i złych myśli, żadnych niepotrzebnych modlitw zatrzymaj mnie Może masz wszystko lecz nie masz tego co mam ja Znów miałem głupią minę Gdy zatrzasnęła drzwi Kim jesteś by publicznie mówić mi jak żyć? Twoja miłość do siebie budzi we mnie wstręt Nic nie stało się, choć się miało stać Chciałam znalezc sens gdzies w nas - kto go schował Wiesz co mnie boli ze w głowach się pier... Już nie szukam jej - stracony czas Chociaż wiem gdzie jest - adres znam Choć jest tuż o krok - daleko zbyt
#10175 |
Zakorzenienie
|
Jesteś ciszą, która sprawia, że chcę mówić
Głosem, który we mnie spał Wiarą, która otulała mnie Twoim spojrzeniem Kochać Cię i nie potrzebować nic więcej Tylko Twojego spojrzenia na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10176 |
Raczkowanie
|
![]()
Są takie dni kiedy słowa mało znaczą..
Najpiękniejsza cisza jest to cisza wpatrzonych w siebie oczu... Dosięgnąć promieni słońca w środku nocy - niemożliwe ale piękne... Czasami lepiej jest przymknąć oko, niż otworzyć usta. Nie można nikogo zmusić do miłości... Serce to jeszcze za mało żeby kochać... Miłości wystarczy że jest... Miłość jest jak wojna: łatwo ją zacząć, ciężko skończyć... Łza po pierwszej miłości jest jak perła Jeśli spotkasz śpiącego niewolnika,nie budź go.Może śni o wolności.. |
![]() ![]() |
![]() |
#10177 |
Zakorzenienie
|
a jakies niedzielne macie? a moze tylko ja mam wrazen ie ze niedziela to najgorszy,najsmetniejszy dzien tygodnia..?
#10178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Najlepsze w niedzieli to sobota wieczór ![]()
![]() |
#10179 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10180 |
Zakorzenienie
|
a ja tydzien temu miałam..
"palec pod budke..!kto za tym by niedziele usunąć?" "petycja wysłana..ci na górze debatują.." a dzis..: "dziś..?niedziela?hej!ty. .tam..na górze-nie tak sie umawialiśmy.. :| "
#10181 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam lubię niedzielę
![]()
#10182 |
Zakorzenienie
|
sunday sucks
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10183 |
Rozeznanie
|
koniec z tym, nie moge tak ciągle tylko kraść i kraść ;P Przejrzałam książeczki z aforyzmami i wybrałam pare najciekawszych:
* Dobro nie walczy ze złem, a leczy je. *Dobra dłużej się pamięta, a złe łatwiej przypomina. *Jakże piękny jest człowiek, jeżeli jest człowiekiem. *Niejeden uśmiał się do łez. Cudzych. *Szczęście puka do naszych drzwi ludzkim palcem. *Większość przyjemności to niemoralności. *Życie nie daje man tego co chcemy, tylko to co dla nas ma. *Każdy człowiek jest inny, jak każde drzewo w lesie. *Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać. *Nie ma na to czasu, żeby tracić czas. *Jakich ludzi jest najwięcej?- niewłaściwie zaprogramowanych. *Pochodzenie od małpy jest prywatną sprawą każdego z nas. *Życie ludzkie ubiega się między wspomnieniem a nadzieją. *Cała harmonia tego świata składa się z elementów sprzecznych. *Ludzie bliscy są sobie bliscy nawet jeśli są daleko. Lista: *Śmierć jest wiecznym schronieniem, w którym nic się nie odczuwa. * Gdyby wszyscy zgadzali się ze mną, zawsze mieliby rację. ![]()
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
#10184 |
Rozeznanie
|
Jestem dziś tak samotna, że mógłbym sprzedawać łzy
![]() Stojąc gdzieś między prawdą a kłamstwem Szukam mojej drogi ![]() Widzę jak pośrodku miasta Leży stos porzuconych marzeń ![]() Noc przytula mnie zamykam oczy... Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty ![]() Moje serce coraz bardziej nie chce grać Puste słowa lecą w dal Żyję tym co czuję Z życia biorę to co mi smakuje ![]() Jeszcze wierze sobie, swoje robię, swoje wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10185 |
Zakorzenienie
|
Czy może mi pomóc któraś wizażanka?Potrzebuję bezbłędnie przetłumaczyć ten opis:
''Wspomnienia,które nigdy nie przeminą''plisss ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10186 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie na język angielski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10189 |
Rozeznanie
|
Ja teraz mam:
Niech cały świat się dowie jak kocha się w Krakowie! ![]()
![]() |
#10190 |
BAN stały
|
mój dzisiejszy:
" Dla ziomów szacunek,dla frajerów pogardę ![]() z listy: * Niezmiennie jest mi przyjemnie, gdy świat sobie radzi beze mnie. * Porzucając wszystko w czym zakochałam się Podnoszę się, by upaść... * Marzeniem zwalczaj negatywne myślenie. * 'would you dance if I asked you to dance?' |
![]() ![]() |
![]() |
#10191 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zapodacie opisy do sytuacji że straciło sie kogoś bliskiego? Była młoda,miała 20 lat a już odeszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10192 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wierzę, że czas znów uleczy mój smutek i żal... Świecy płomień już zgasł,czyjaś droga kończy się,czyjaś początek ma.. Dusza jednak wieczna jest, jej nie zniszczy nawet śmierć... ---- Z piosenki Pin- 2 kwietnia 2005 Trzymaj się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10194 |
Raczkowanie
|
error
![]() |
#10195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybrańcy Bogow umierają młodo... wyskoczyła w ten świat wysoko tak jak tylko aniol mógl, lecz za ręce złapał ją Bog... gdy ktos kto Ci jest światełkiem gaśnie nagle w bialy dzień ;( ['] Kochamy wciąż za malo i stale za późno... ;( Bo to co dla mnie miało sens odeszlo razem z Tobą... slyszysz?wołam Cie chociaż poszłas inną drogą... uśmiech... jedna chwila i winda do nieba... sny, łzy a wszędzie wkoło Ty... a kiedyś zamkne oczy i spróbuje zapomniec... ;(
![]() ![]() |
![]() |
#10196 |
Wtajemniczenie
|
"Bóg tak mocno ją kocha,że już nie chciał się nią z nami dzielić"
![]() |
#10197 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny piękne chodź smutne opisy ale chyba żadne słowa nie wyrażą mojego bólu
![]() Chyba odpowiednie są słowa wygrawerowane na pomnikach moich bliskich "Zniknęłaś Nam z oczu,lecz nigdy z serca" "Żyłaś szybko,kochałaś mocno,odeszłaś młodo" ![]() Jak jeszcze kogoś strace to nie wytrzymam chyba ![]() Edytowane przez kami828 Czas edycji: 2007-06-03 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#10198 |
Zakorzenienie
|
oszukuje czegos co wzbudziloby w pewnym chlopaku zazdrosc a moze litosc, zdziwienie a moze zaciekawienie...coz zeby sprawilo zeby sie odezwal. On wyjechal esemesujemy ale na gg nie piszemy
![]() z listy: opisy tak wiele czasem moga... walizkami wyniose z zycia jak najwiecej...
#10199 |
Zakorzenienie
|
kami828 trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: *
![]() ![]()
#10200 |
Rozeznanie
|
Nad malwy, bzy, nad bukiet maków Ty... ;*
Nie pomogą żadne uczelnie gdy łeb zakuty szczelnie! ![]() Mozolnie lekko, z cierpliwą zwinnością, w wyrachowanym natchnieniu. Jedna z tych ziemskich chwil, proszonych, żeby trwały. Jestem za blisko, żeby mu się śnić... Albo go kocha,albo się uparła. Na dobre,na niedobre i na litość boską. Świat umieliśmy kiedyś... Co świat ma z dwojga ludzi, którzy nie widzą świata? Na tyle Cię przeżyłam, i tylko na tyle, żeby myśleć z daleka. --- Oprócz dwóch pierwszych wszystko z Szymborskiej, ostatnio zatapiam się w jej poezji ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.