![]() |
#10081 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Uuu, dawno mnie nie było i 150 stron jestem w plecy
![]() A to moje: - Pojdź w me ramiona - Slicznie wygladasz nawet śpiochy w twoich oczach iskrzą ![]() - Nawet w encyklopedii nie ma takich słow które wyrazily by moja miłość - Dostępna tylko dla wybranych - Nie ma nic w umysle czego by przedtem nie było w zmyslach - Kochanie czekam na Ciebie z utęsknieniem - Nie zgadniesz na co mam ochotę… - Wolałabym patrzeć na świat pod innym kątem - wszystko jakieś popieprzone... - Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać, nawet drani (z MM) - Natykając się na szczęście… - Pożyczaj tylko od pesymistów. Oni i tak nie mają nadziei, że im oddasz - Entuzjazm przylepia się do ludzi jak pyłek kwiatowy do pszczół - No zrób to Kochanie, ściągnij ubranie... - Odwaga to nie brak strachu lecz świadomość co jest od niego w danej chwili ważniejsze - Żaden człowiek nie wybiera zła, bo to zło... po prostu myli je ze szczęściem
#10082 |
Rozeznanie
|
-kazdy deszcz, kazda noc, nagi ksiezyc, jego czuly wzrok,
zapach traw, cieplo dni jakby troche magii ktos odebral im... -radze sobie świetnie, przecież wiesz, tylko w snach powraca myśl, że tam na dnie, został Twój ślad i wielki żal, bo świat sie pomylił. -...powiedz że kiedyś uda się uwolnić duszę mą z uscisku Twoich rąk..
#10083 |
Zakorzenienie
|
nie używaj słowa "kocham" jeśli nie znasz jego znaczenia..-proste.
a żadna myśl nie cieszy mnie, znów czarno-biało robi się.... czym posolisz sól, kiedy straci smak..? obrzucona płatkami róż przez was.... Zamknąć oczy i marzyć ,że to wszystko to tylko zły sen... Cisza jest przystanią zmęczonego słowa... "Choc wszystkie karty na stole... ja nie rozumiem NIC..."
WYMIANA - WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1159181 WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904 Edytowane przez wertusia Czas edycji: 2007-05-30 o 19:47 Powód: przypomniały mi się dwa :D |
![]() ![]() |
![]() |
#10084 | |
Zakorzenienie
|
super kradkę
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10085 |
Zadomowienie
|
Wypijmy do dna za złamane serca,oszukane.Za miłość i stracony przez nią czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#10086 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pomocy!!
potrzebuje opisu który odda taką sytuację: jest chłopak za którym bardzo szalałam przez 2 lata i było miedzy nami raz dobrze raz źle on wyjechał do irlandii i własnie dzisiaj po 6 miesiącach nie odzywania się przysłał mi sms z jednej strony sie ciesze a z drógiej jestem załamana bo myślałam że sie juz uporałam z ta miłościa a tu jednak chyba nie i potrzebuje jakiegoś opisu który odda to moje niezdecydowanie z góry wam dziekuje i mysle że pomożecie ![]() ![]()
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#10087 |
Raczkowanie
|
dzieki, kradnij ile chcesz
![]() Ludzie chcą, żeby wszystko wokół się zmieniło, ale sami nie mają ochoty się zmienić... ...przecież nie można się bac czegoś, co i tak nastąpi... Musisz zrozumieć, że to nie jest gra zaznaczonymi kartami. Raz wygrywamy, raz przegrywamy. Zawsze trzeba korzystać z szansy, inaczej traci się ją bezpowrotnie pojawiałes siętylko na chwile, uwielbiałes gdy wzrokiem gonilam cie... przepraszam, jak cos sie powtarza, ale juz sie gubie co jest z wizazu a co nie ![]()
![]() |
#10088 | |
Rozeznanie
|
Piękne
![]() Cytat:
![]() "niedlugo zlustruja pszczolke Maje czy bzyka we wlasciwy sposob ![]() A teraz coś ode mnie: ~~ bierz od życia co Ci daje, nie chciej czego nie chce dać - prosić możesz ![]() ~~nie żałuj tego co przeszło i nie bój się tego co będzie... ~~ bo ty jesteś jak marzenia... dla mnie jak najpiekniejsze sny...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10089 |
Zakorzenienie
|
.. do lata, do lata, piechotą będę szła..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
genialne ![]() mój obecny: facet jest jak telefon albo zajęty albo to ZUPEŁNA POMYŁKA wcześniej miałam: if you believe will be flying
![]() |
#10091 |
Raczkowanie
|
mój obecny - teletubiś gejem,Miś Uszatek-ateista,Smerfetka-puszczalska i co jeszcze
Why do you play with my heart? Why do you play with my mind? – dlaczego bawisz sie moim sercem? Dlaczego bawisz się moimi myślami How could you love me and leave me And never say good-bye? - jak mogłeś mnie kochac i opuścić i nigdy nie powiedzieć dowidzenia
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? Edytowane przez Rułka72 Czas edycji: 2007-05-30 o 21:39 Powód: przypomniałam sobie 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#10092 |
Adwokat diabła
|
Facts are the enemy of truth. Fakty są wrogami prawdy..
Happiness is good health and a bad memory. Szczęście jest dobrym zdrowiem i złą pamiecią.. Tell me how to forgive Powiedz mi jak przebaczyć..
![]() |
#10093 |
Raczkowanie
|
;]
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#10094 |
Przyczajenie
|
![]()
Hey
![]() Mam do Was wielką prozbe... Macie może w swoich zbiorach opisów jakiś opis który pasował by do mojej sytuacji...? a jest ona taka... otóż jakiś czas temu poznałam chłopaka.... coś miedzy nami było... przynajmniej mi się tak wydawało... ale on hmmm jak by to powiedzieć... Czasem jest poprostu cudowny,wysyła mi 100 smsów dziennie a innym razem nie odzywa się przez tydzień.... potem pisze i przeprasza ... a ja oczywiście głupia wybaczam... Mam już tego dość,ale ja nie potrafie mu powiedzieć NIE ...nie chcę żeby mnie ranił chcę żeby zrozumiał że jest dla mnie ważny... Proszę Was o pomoc ![]() Z góry dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10095 |
Zakorzenienie
|
mój teraz:
i anioły grzeszą. . .
#10096 |
Zakorzenienie
|
Więcej miłosnych
![]() ![]()
#10097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idealne, cudowne, brak słów. dziękuje ![]()
![]() |
#10098 |
Zadomowienie
|
Wciąż nie widzę powodu
A ty nie masz czasu
#10099 |
Raczkowanie
|
A tak moze cos na Dzien Dziecka?
![]() ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10100 |
Wtajemniczenie
|
#10101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10102 |
Raczkowanie
|
Przychodzą mi na myśl tylko takie:
Wszystkie dzieci nasze są Niech małe sny spełnią się dziś Wszystkie dzieci nasze są: na serca dnie mają swój dom, uchyl im serce jak drzwi.
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#10103 |
Wtajemniczenie
|
brakuje mi oparcia....i nie mam na mysli krzesła..
|
![]() ![]() |
![]() |
#10104 |
Raczkowanie
|
Przetrwac noc i doczołgać do rana...
jak tam spanko????bo chyba niewyspani... Wpierw się traci, później rozumie swój błąd... I Tak Skończył Się Dzień Pełen Okazji, A Żadnego Działania Czasem trzeba sięgnąć aż do dna,żeby zacząć myśleć własną głową W MoimOgrodzieGdzie SmutekGości GdzieGorzkieDni I GorzkieNoce... Dalibyśmy się wychłostać aby mogło tak pozostać..." szuram sobie po dworku jak mały jeżyk po liściach Dałam Ci wiele szans, żadnej nie wykorzystałeś
![]() ![]() |
![]() |
#10105 |
Zakorzenienie
|
ktoś tu cały czas apeluje o miłosne opisy, więc voila!
![]() z tobą nawet szarość nabiera barw Lecz póki tu jestem proszę kochaj mnie, dotykaj mnie. Jest taka część mnie, która należy tylko do ciebie... Ju end Mi - jak to pięknie brzmi.. Bo z tobą jest jak w zimny listopadowy dzień, przy kominku… kochaj i rób co chcesz. Jesteś moim Aniołem... Pokaż mi niebo a ja będę tęczą, kolorów wstęgą co dnia... Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak - być nadzieją, gdy szukasz dnia.. 'A ty jak respirator... bez ciebie się duszę...' Mów mi szeptem - cichym szeptem, mów mi szeptem - tylko szeptem... Zostawmy rozkrzyczany świat, jak pod stopami mróz. Zamknijmy oczy... o Tobie - śnić... przy Tobie - być... dla Ciebie - żyć... Życie to zew, ale tylko z Tobą warto przeżyć je... * … zakochani ... zaczarowani... * Więc wszystkim na złość przetańczmy tę noc, bo życie tak krótkie jest.. Przetańczyć z tobą chcę całą noc i nie opuszczę cię już na krok... Z kimś, z kimś takim jak ty, na koniec świata mogę iść... Kochać dniem i noca do utraty tchu, i tak na zawsze już… Bo każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą... Kocham Cię moimi myślami, całymi dniami, i nocami... ![]() Z tobą wiążę swe nadzieje, a miłość - miłość nas rozgrzeje... "Można mieć wiarę w ludzkość, (...) albo w miłość wierzyć wciąż…" Każde me tchnienie, każda ma myśl jest tylko dla Ciebie… Nie muszę nic mówić, jak nikt rozumiesz mnie… Miłość to najpiękniejsze sacrum, więc nie traktuj jej jak kontraktu... Kocham w Tobie coś.. dobrze nie wiem co, może uśmiech Twój, może dotyk rąk.. Ty każdym latem i każdą burzą mojego świata... Jesteś moją obsesją... moim ukojeniem, snów spełnieniem Gwiaździste niebo wisi nade mną, tak bardzo chciałabym żebyś był ze mną... Dotknij oczu mych i oczaruj, bo chcę byś był już, był tu… |
![]() ![]() |
![]() |
#10106 |
Rozeznanie
|
kiniaczeq , zakrecoOona mnie tez te slowa zauroczyly...to z piosenki Patrycji Markowskiej "Bo świat się pomylił".
-miłość ukryta w blekicie Twoich oczu, w purpurze Twoich ust. -szukales wzroku mego, a teraz go unikasz...
#10107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo: nie możesz mnie mieć na każde zawołanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10108 |
Rozeznanie
|
Nie liczę że wybaczysz bo szczerze tego nie chcę...
...znowu zwykły dzień,nikt nie zmienił świata ...biegniesz na oślep po drodze gubiąc szczęście Niech kończy się świat, pojutrze czy dziś,nieważne.
#10109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu to jest takie idealne. ![]()
![]() |
#10110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może ktoś wie jak to może być po angielsku "szukales wzroku mego, a teraz go unikasz..." ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.