![]() |
#10261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
pogoda ma status zaraz wracam
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10262 |
Raczkowanie
|
Jeśli go kochasz, a on Cię rzucił, bądź honorowa - nie proś by wrócił!
![]() |
#10263 |
Zadomowienie
|
Warum fühlt es sich so leer an, wenn du mit mir sprichst?/dlaczego czuje się tak pusta, kiedy ze mną rozmawiasz?
Warum fühlt es sich so leer an, wenn du bei mir bist?/dlaczego czuję się tak pusta, kiedy przy mnie jesteś? Warum fühlt es sich so schwer an, wenn wir nichts mehr sagen?/dlaczego czuje się tak ciężka, kiedy już ze mną nie rozmawiasz? Warum können wir nicht reden, nach so vielen Jahren?/dlaczego nie możemy porozmawiać, po tak wielu latach? Warum fühlt es sich so leer an, wenn du mit mir sprichst?/dlaczego czuje się tak pusta, kiedy ze mną rozmawiasz? Warum fühlt es sich so leer an, wenn du bei mir bist?/dlaczego czuję się tak pusta, kiedy przy mnie jesteś? Warum fühlt es sich so fern an, wenn wir uns noch nah sind?/dlaczego czuje się tak odległa, kiedy jesteśmy blisko siebie? Was bringt mir dieses Leben, wenn du einfach nicht da bist?/dlaczego zabierasz mi życie, kiedy po prostu cię tutaj nie ma? Meine Haut wird ganz kalt/moja skóra staje się zimna Mein Blick wird ganz leer/moje spojrzenie staje się puste Mein Atem wird leise/mój oddech staje się cichy Mein Kopf wird ganz schwer/moja głowa staje się ciężka Was hat mich so zerrissen?/co mnie tak rozerwało? Was hat mich so verletzt?/co mnie tak zraniło? Was hat mich und mein Leben und dein Herz so zerfetzt?/co mnie i moje życie i twoje serce tak rozszarpało? Was hat mich so zerrissen?/co mnie tak rozerwało? Was hat mich so verletzt?/co mnie tak zraniło? Was hat mich und mein Leben und dein Herz so zerfetzt?/co mnie i moje życie i twoje serce tak rozszarpało? Was bringen meine Worte, wenn du sie nicht hörst?/co niesie moje słowa, kiedy ich nie słyszysz? Was bringt meine Liebe, wenn du sie nicht spürst?/co niesie moją miłość, kiedy jej nie czujesz? Warum können wir beide uns beide der Wahrheit nicht stellen?/dlaczego nie możemy oboje nam obojgu powiedzieć prawdy? Warum kann ich dieses Loch in deinem Herzen nicht füllen?/dlaczego nie mogę zapełnić dziury w swoim sercu? luli- zerrissen booooskie Z każdą falą przychodziło marzenie Marzenia przemijają
#10264 |
Rozeznanie
|
A macie może coś na wakacje?
![]() ![]()
![]() |
#10265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wreszcie ktos dodał cos niemieckiego wielkie dzieki ![]() prosze o wiecej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I coś z listy: -...Miłość jest największą słodyczą i największą goryczą na Ziemi.. -. . . Yeeeaahh! Dluuugiii weekend ![]() -Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu w organiźmie... -_Enjoy your life! Don't waste it. ;] (ciesz sie zyciem, nie zmarnuj go - czy coś takiego ![]() -Nie ma ograniczeń prędkości na drodze ku doskonałości ... -Bo strach to nic innego jak zdradzieckaOdmowaPomocyZe StronyRozumowania -Niby wciąż obok, ale nie mamy prawdziwej chwili dla siebie -uśmieCh na TwRzy .. A W Sercu Ból to najtrudniEjsza Z Życiowych róL I coś ode mnie: -Mów-Szczerością , Gardź-Podłością , Cierp-Wytrwale , Kochaj-Stale -szczęście usiadło na brzegu mego łóżka i rozpłakało się... ze szczescia -W życiu najlepszym lekarstwem są przyjaciele... -A co pan robi od rana do wieczora? - Doznaję siebie... -Jesteśmy tacy, jacy jesteśmy. Ale na ogół gorsi.- Janusz Wasyłkowski
![]() ![]() |
![]() |
#10267 |
Raczkowanie
|
NimWstanieDzienZatanczZeM na..JakNajczulejJakNajpie kniej..
Dziś wiem życie cudem jest.... ![]() Kingsajz dla każdego! ![]()
![]() |
#10268 |
Raczkowanie
|
*Gdy odkochasz sie ja zakocham cię na powrót i na przekór
* Po śladach twoich stóp kroczy moich szpiegów stu Znam twój każdy najmniejszy ruch * What if I had never let you go Would you be the man I used to know - Co by było gdybym nigdy nie pozwoliła ci odejść, czy byłbys tym mężczyzną którego znałam *If we could only turn back time But I guess we'll never know - jeśli tylko moglibysmy cofnąć czas ale wiem że nigdy sie nie dowiemy *Cos I still love you more than I can say - bo ja wciąż cie kocham bardziej niz moge to powiedzieć *Choć wszystkie karty na stole ja nie rozumiem nic *Kilka chwil a zgubiłam w tobie wszystko * My szczęsliwi tym dniem bo choć zapomniał o nas świat nie tracimy nadziei * It's unbelievable but I believed you Unforgivable but I forgave you - to nie do uwiezenia ale wieże ci , to nie do przebaczenia ale przebaczam ci *Life is a mystery, everyone must stand alone - Życie jest tajemnicą, każdy musi pozostać sam *Its like a dream, no end and no beginning Youre here with me, its like a dream -To jest, jak marzenie, bez końca i początku Jesteś tutaj ze mną, to jest, jak marzenie
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#10269 |
Zakorzenienie
|
Wymiotuję nadmiarem szczęścia.
Lubię ironię.
#10270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[Moralny Niepokój oczywiście] A tak poza tym: musimy finezyjnie rozmontowywać system. (szkolnictwa oczywiście) ![]() na honor! na bogów! na przykład! Jak mam trening to zazwyczaj: no, to butelka gazowanej cisowianki w dłoń i odjazd! ;DD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10271 |
Zakorzenienie
|
Ten pierwszy z piosenki Natalii Kukulskiej do filmu Herkules
![]() Ofiarę złóżcie z głupiej kozy co sama sobie winna jest myślałam jakoś się ułoży lecz między mity to musze włożyć... Kogo chcesz czarować skoro serce masz na wierzchu? już straciłaś głowę dostrzegamy to bez przeszkód nie wstydż się to piękne poczuć nagle mięte i mieć w głowie pstro! Co to to nie ani słowa! a sio! co z tego każdy się dowie ooo! nie powiem, że pokochałabym go! to jakiś banał lat przybywa a serce coraz głupsze mój rozum krzyczy weź się w kardy lecz serce głuche gdy się uprze! Już szczerze uczuć nie potrafisz wyznać nas tym nie nabierzesz co dopiero zaś mężczyznę popatrz prawdzie w oczy on cię zauroczył kochasz go, go, go i już! co to? to nie! ani słowa! a sio! ty wiesz, on też kocha cie kochasz go na pewno nie powiem że kocham go! POCZEKAJ STAŃ BEZ DWÓCH ZDAŃ KOCHASZ GO! JUZ DOSYĆ HES TO NIE GRZECH KOCHAĆ GO! Cichutko więc powiem, że koooocham gooo! |
![]() ![]() |
![]() |
#10272 |
Zadomowienie
|
Ines-ka, ja też, więc proszę o więcej, jeśli łaska
![]()
#10273 |
Zakorzenienie
|
Ja tez, kiedy nawet prosilam o opisy ironiczne
![]() Jak masz jakieś to wrzuć ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10274 |
Rozeznanie
|
~~Codziennie poświęcam 5h na gloryfikowanie swojej za@@@istości
~~Fajna? Fajna?! Fajna!!! Ok! Dość stania przed lustrem ![]() ~~1, 2, 3, 4... znikają wszystkie szmery... ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10275 |
Miuoshowa
|
In 3 words I can sum up everything I've learned about life: it goes on
W trzech slowach moge podsumowac wszystko, czego nauczylam sie o zyciu - ono idzie dalej (troszke dziwnie brzmi ![]()
#10276 |
Zakorzenienie
|
...day after day...night after night...
widocznie tak musiało być...ale dotknął mnie promyk nadziei... ...w oczekiwaniu na cud... ...przyszłość zatruta przeszłością...przeznacze nie zatrute niepewnością... ' ..if You fall... let me catch You.... '
#10277 |
Rozeznanie
|
pogasły światła i zamkneli niebo...
"..zabierzcie dzień, zostawcie noc i sen..zostawcie mnie.." "..Czekam na cud najmniejszy Twój ruch,bo wciąż wierzę w nas.." "Jeden znak - a wszystko zmienić będę w stanie" Już nie brakuje mi powietrza. i tych pare chwil z ktorych niby nie wynika nic
#10278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcześniej był też Jaki ten świat jest piękny. Kocham go ponad życie.
![]() |
#10279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10280 |
Raczkowanie
|
Hej mozesz mi wyslac te piosenke?
Cos ode mnie: bzykam tu i tam.. ![]() It's time to be a big girl now And big girls don't cry - Teraz nadszedł czas żeby być dużą dziewczynką A duże dziewczynki nie płaczą Oh please, you know what I need-prosze, przeciez wiesz czego ja potrzebuje... You're irreplaceable but I'll replace you Now I'm standing on my own Alone Jesteś niezastąpiony, ale zastąpię cię Teraz zostaję ze sobą Sama... Bez celów, bez marzeń życie nie miałoby sensu Czuje spokój, jak powiew ciepłego wiatru Nie ukrywam w sobie, co czuje dzieki Tobie Kiedy dotknałeś mnie tego dnia.. rozpaliłeś płomień Nie mów, że to prezznaczenie Twoja miłość to tylko złudzenie Żeby zawsze z Toba byc, zamkne oczy na wszystko Nic nie jest nie możliwe,choc sa dni,gdy trudno uwierzyc w to Jednak mówisz sobie walcz,kto miałby by byc... lepszy niz ty Bronic marzen w bitwie o szczescie..
#10281 |
Zakorzenienie
|
Some girls play the game..They all walk, talk and they dress the same../Wiele dziewczyn cały czas gra..chodzą,rozmawiają i ubierają się tak samo.
When the whole worlds turnin left..It's when I'm goin right../cały świat kręci się w lewo właśnie wtedy.. gdy ja chcę w prawo iść.. I need someone to let me be just who I am inside../Potrzebuję kogoś, kto pozwoli mi bytaką, jaką jestem w środku. Cause a girl like me..Is just a lil' different from all the rest../Ponieważ dziewczyna taka, jak ja jest po prostu trochę inna niż reszta.. Show me all the reasons that you ought to be with a girl like me..Just like me../Pokaż mi wszystkie powody, dla których powinieneś by c z dziewczyną taką, jak ja..właśnie, jak ja... Still I need to know should I keep this feelin or let it go../Wciąż chcę wiedzieć,czy powinnam zatrzymać to uczucie czy pozwolić mu odejść... I can't wait no more..so now's the time to speak your mind and show me what you feel../Nie mogę już czeka,więc to czas,abym porozmawiała z twoim umysłem i abyś pokazał mi, co czujesz.. So tell me if you want to take a chance on something real../Więc powiedz mi jeśli chcesz dac szansę na coś prawdziwego .. Mirror Mirror on the wall..Catch me now before I fall../Lustro, lustro na ścianie...Złap mnie teraz, zanim upadnę.
#10282 |
Zadomowienie
|
podaj meila to ci wysle i tam pomylka nie luli tylko Juli*
#10283 |
Rozeznanie
|
obecnie
*"Ucieka czas, mijają dnie my coraz mniej się znamy" ![]()
![]() |
#10284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10285 |
Zakorzenienie
|
Here we lay face to face once again..Silence cuts like a knife as we pretend../Tutaj leżymy twarzą w twarz jeszcze raz..Cisza tnie jak nóż, jak udajemy..
We're just holding on to could have beens and we should be letting go. /My tylko żyliśmy tym co mogłoby być, a powinniśmy odpuścić. It feels like your a million miles away as your lying hee with me tonight./Czuję się jakbyś był milion mil stąd, a ty leżysz tu dziś ze mną. And we both know that the stories ending.We play the part but we're just pretending../I oboje wiemy, że historia się kończy.Graliśmy po równo, ale tylko udawaliśmy. And I can't hide the tears cause even though your here, it feels like your a million miles away. /I nie mogę ukryć łez, bo nawet gdy myślę, że jesteś tutaj, czuję się jakbyś był milion mil stąd. Like the rivers of emotion but I got no more tears to cry. /To jest jak rzeka emocji, ale nie mam już więcej łez do płaczu. while our song is playing its last note, we both know for sure that its time to close that door. /Podczas gdy nasza piosenka wygrywa ostatnią nutę oboje wiemy na pewno, że to czas by zamknąć te drzwi. Looking back it’s hard for me to see../Patrzenie w przeszłość jest dla mnie cięższe, niż to po mnie widać Just how I could have been so blind..?/Jak mogłam być, aż tak ślepa..? Like an actor on a movie screen..You played the part with every line../Jak aktor na ekranie telewizora..Grałeś swoją role, w każdym wierszu.. Well every story doesn’t have a happy ending..Sometimes a flower doesn’t grow../Więc, każda historia nie ma szczęśliwego zakończenia..Czasem kwiat nie kiełkuje.. You’re a cheater and a liar..Went to play with fire../Jesteś oszustem i kłamcą..Igrałam z ogniem.. Boy I hope that you enjoyed your fun..Cuz you coulda been the one../Chłopcze, mam nadzieje, że dobrze się bawiłeś..Ponieważ, mogłeś być tym jedynym.. My momma didn’t raise no fool..She said play with fire you get burned../Moja mama nie podrywała idiotów..Mówiła, bawiąc się ogniem możesz się sparzyć.. You laughed at me, I laugh at you..Now it seems the table’s turned../Śmiałeś się ze mnie, ja śmieję sie z ciebie..Teraz zdaje się, ze płyta się obraca..
#10286 |
Zadomowienie
|
Rebelious, to ja pytałam, skąd jest opis lemonki
![]() a te moje to racja - z Herkulesa ![]() *wszystko nam się śni - ja Tobie, a Ty mi. *wcale nie ma nas, nie dziejemy się. * zasypiasz czasami z moim imieniem na ustach ? |
![]() ![]() |
![]() |
#10287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chociażby takie: Ya no tengo ojos para nadie... solo para Ti ~ nie mam już oczu dla nikogo... tylko dla Ciebie Y me faltan tus miradas apasionadas ~ I brakuje mi Twych namiętnych spojrzeń Jakby ktoś był chętny na więcej, to napiszę jeszcze cosik, bo mam tego mnóstwo z róznych piosenek ![]() Let me take you to a place nice and quiet There ain't no one there to interrupt ~ Pozwól zabrać Cię do spokojnego i cichego miejsca, gdzie nikt nam nie będzie przeszkadzać ![]() I'll freak you like no one has ever, ever made you feel ~ Sprawię, że zwariujesz/zbzikujesz w sposób, w jaki nikt nigdy przedtem tego nie zrobił ![]() [cytaty z pościelowej ( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10288 |
Raczkowanie
|
![]()
[quote=Ally83;4509733]Y me faltan tus miradas apasionadas ~ I brakuje mi Twych namiętnych spojrzeń
quote] rewelacjaaaa ![]() wiecej hiszpanskich,wloskich,por tugalskich,francuskich i reszty seksownych jezykow swiata ![]()
![]() |
#10289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już kiedyś dałam kilka milosnych francuskich, ale mogę je jeszcze przypomniec ![]() Aimer et etre aimé, c'est sentir le soleil des deux cotés./ Kochać i być kochanym to czuć słońce z dwóch stron. "La meilleure drogue qui puisse exister...c'est l'amour..." Najlepszym narkotykiem, który pozwala istnieć , jest miłość... Tu me donnes la force pour que je puisse rever- Dajesz mi siłę by mieć marzenia L'amour est la cle de la vie - Miłość jest kluczem życia A tu jeszcze inne: ...Spróbuj Powiedzieć To Nim Uwierzysz ,Że Niewarto Mówić "KOCHAM"... 'Połamane kwiaty żyją samotnie' LeWiTuJe N PaRKieCiE wYoBRaŹNi! It's really good to hear your voice say my name.. It sounds so sweet..
![]() |
#10290 |
Zadomowienie
|
Po hiszpańsku:
Eres mi vida y nunca no quiero Te perder-jesteś moim zyciem i nigdy nie chce Cię stracić Te quiero mucho mi solecito-kocham Cię słoneczko Sin Ti no hay nada-bez Ciebie nie ma nic eres mi amor,contigo quiero estar siempre-jestes moją miłością,z Tobą chce być zawsze Tu,yo y playa - Ty ja i plaża Como siempre estoy piensando en Ti-jak zawsze myślę o Tobie Te hecho mucho de menos,estas tan lejos de mi-tęsknie za Toba bardzo,jestes tak daleko odemnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.