![]() |
#10231 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10232 |
Zakorzenienie
|
no a kumpel ma strasznie chamski opis
![]() mezczyzna jest ssakiem do drugiego roku zycia, kobieta całe życie... ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10233 |
Raczkowanie
|
potrzebuje opisu : dziewczyny w srode wyjezdzam do szwecji na miesiac
![]() *Bo wszystko to iluzja jest i magia i niestety zdarza się raz na milion *" Pamiętam Dobrze ideał swój . Marzeniami żyłem jak król ....." *podczas gdy ty prubujesz grac fer, drugi fałluje chce miec lzej....... *"Cieszmy się chociaż chwilę, wiara w siebie daje siłe..." * A moze nasz swiat jest pieklem dla innej planety *MaRze O Tym Co Jest NieosiaGaLne:/ PrAgne TegO czEgO Nie mOgę MieĆ ![]() *życieToCiągłośćDoświadcz eń, które trzeba przeżywać w radości.. *"-Więc nie kochasz? -Nie. -I...nie pokochasz?Nigdy? -szepnął-Nigdy!" ![]() *spojrzenie na świat z hamaka jest znacznie piekniesze |
![]() ![]() |
![]() |
#10234 |
Zakorzenienie
|
mój:
sometimes I find myself in a sea..in a dream that's so far away...(..) /Czasem znajduje sie w morzu...We snie, ktory jest tak daleko.. lista : it's just another day ... u are all of that.. (...) namiętna definicja, musujący hardkor o smaku ostrych przypraw I'm breaking the habits tonight... Always make sure, that the juice is worth of squeeze it out.. pada, grzmi i błyska - tak jak w życiu
#10235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
*choć dłoniom daleki, to sercu bliski *Romciu !!!!!!!!! Twoja Julka tęskni *Jak bukiet róż tęskni za wodą tak moje serce tęskni za Tobą *Czuję wielką pustkę, gdy Cię przy mnie nie ma ![]() *co robie? Tęsknię=> Tęsknię=> Tęsknię=> Tęsknię=>Tęsknię=> Tęsknię=> ![]() *Myślę...Tęsknię...Kocham ...O Tobie...Do Ciebie...Ciebie *TęsknieTęstknotąPłoneKoc hamWMiłościMiejTone... *Kiedy tęsknie zamykam powieki Kiedy kocham otwieram serce *Kocham, pamiętam, tęsknię, myślę, marzę... *Morze jest jak moja tęsknota... i dorzucę coś jeszcze o kobietach ![]() *Kobieta mówi wiele rzeczy, ale w końcu i tak zrobi to, co dyktuje jej serce. *" Im dłużej pozwala się kobiecie tęsknić, tym bardziej rośnie miłość „.. E. Raupach *Kobieta jest najsłabsza ,gdy kocha , a najsilniejsza gdy jest kochana !!!!! *Gdzie u kobiety zaczyna się miłość, tam kończą się wszelkie zasady *Nic łatwiejszego niż zmienić kobietę przeciętną w wyjątkową. Wystarczy ją pokochać. *Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą *Reguła mowi: kobiety się nie mylą *Gdy mężczyzna milczy to kobieta myśli o najgorszym *Duma u kobiety jak honor u mężczyzny. *Kobieta wybaczy Ci wszystko oprócz jednego: tego, że jej nie kochasz. *Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny,ale najwięcej rozumu musi zużyć na to,by ukryć ten fakt *Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie *Pięknej kobiecie mężczyźni wszystko przebaczą. Kobiety nic. *Bóg także był autorem: jego proza to mężczyzna, jego poezja to kobieta. *Czego chce kobieta, tego i Bóg chce. *Gdyby nie było kobiet, wszystkie pieniądze na świecie nie miałyby żadnego znaczenia. *Jeśli Bóg stworzył coś piękniejszego od kochającej kobiety, to na pewno pozostawił to sobie. *Jeśli kobieta jest winna, to winny temu będzie mężczyzna. *Jeśli kobieta mówi, że jest zmęczona życiem, znaczy to, że kogoś zamęczyła na śmierć. *Kobiecie wolno kochać, kogo zechce i ile razy zechce. *Kobieta chce znać prawdę, ale nie chce jej słyszeć. *Kobieta czuje, gdy jakiś mężczyzna jest dla niej ważny. A czy mężczyzna ma podobną intuicję? *Kobieta jest twierdzą. Mężczyzna - jej więźniem. *Kobieta piękna jest co dzień taka sama, natomiast w ładnej kobiecie odkrywamy co dzień jakiś wdzięk, którego w przeddzień nie znaliśmy. *Kobieta w swej zmienności jest stała jak wodospad. *Niezgłębiona jest przebiegłość kobiet. *Serce kobiety to labirynt subtelności stanowiący wyzwanie dla szulerskiego umysłu prostackiego samca. *Kobiety są jak twierdzenie Einsteina, skomplikowane i szalone *Flirt jest grzechem niewinnych kobiet i niewinnością grzesznic *grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne mają raj na ziemi *Kobiety są jak szanse (niewykorzystane się mszczą) *Żaden mężczyzna niczego by nie wymyslił gdyby nie wymagania kobiet *Kobiety Nie Kłamią,Tylko Trochę Prawdę Szminkują *kobiety potrafia bardzo wymownie milczec *Kobieta jest jak lilia - subtelny nie ośmieli się jej dotknąć, ale przyjdzie osioł i ją zeżre! *dopopóki lakier na paznokciach nie wyschnie kobieta jest bezbronna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10236 |
Zakorzenienie
|
Martunka88 boskie teksty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10239 |
Przyczajenie
|
hej dziewczęta..moze ma ktoras z was jakis opis pocieszający...moj chlopak nie radzi sobie z czyms i ja chcialam mu dodac otuchy
|
![]() ![]() |
![]() |
#10240 |
Zadomowienie
|
To jest ostatnia noc na ziemi przed wielkim podziałem It's the last night on earth before the great divide
Ręce mi się trzęsą, czas nigdy nie był po naszej stronie My hands are shaking time was never on our side I nie ma takiej rzeczy jak piękne pożegnanie And there's no such thing as a beautiful goodbye Jak zwykły dzień, modliłam się o ciebie tysiące razy As an ordinary day I prayed for you a thousand times Nigdy dość It's never enough Nie ważne jak wiele razy usiłowałam ci powiedzieć że to miłość no matter how many times I tried to tell to tell you this is love \ Jeśli jutro zapadnie w sen czy możesz mnie najpierw przytulić If tomorrow falls asleep can you hold me first Zamierzam cię kochać tak jakby była to ostatnia noc na ziemi I'm gonna love you like it's the last night on earth Czy nadal będziesz mój will you still be mine
#10241 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#10243 |
Wtajemniczenie
|
to może i coś ode mnie ..
*jedny w swoim rodzaju, tylko z Tobą chcę żyć, z Tobą chce być, kochać Cię dziś, na zawsze *obok Ciebie, wiem .. nie jestem sama *Ty masz w sobie to coś, czego nie ma nikt inny *zabierz stąd mnie, przprowadż przez ten deszcz, chcę środkiem burzy przejść *oddychaj by czuć sercem, by nie utykać już więcej .. *mieć szczęście częściej niż czasem ! *tak mało trzeba nam i dużo tak, żeby szczęśliwym być, drugiemu szczęście dać *So I'm telling you exacly what is on my mind // więc mówie Ci dokładnie co mam w pamięci *Nobody's going to love me better // nikt nie będzie kochał mnie bardziej *Searching for the right .. // szukając prawdy .. *I don't wanna do this anymore // nie chcę nigdy więcej tego robić *You promised me you'd be around // obiecałeś mi, że będziesz zawsze w pobliżu *Remember when we were such fools and so convinced // pamiętam jacy byliśmy naiwni i tak pewni siebie *No creo .. // wierzę .. *Or leave a bad taste in your mouth ? // czy zostawiłam niedobry smak w Twoich ustach ? *We're one but we're not the same // jesteśmy jednością, ale nie tacy sami *Love is a temple // miłość jest świątynią .. nie ma tego dużo, ani nie są one tak dobre i mądre jak Wasze, ale zawsze to coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10244 |
Zadomowienie
|
Z czego jest ten opisik
![]() * Myślałam 'jakoś się ułoży', lecz między mity to muszę włożyć! ![]() * To piękne poczuć nagle miętę, w głowie mieć pstro ![]() * Co to, to nie ! Ani słowa, a sio ! ![]() * Marzenia moją twierdzą. * Miłości, miałaś uskrzydlać ! * Przyznaj się, gdzie masz te magnestyty ;> ? * My Earthangel ... ( mój ziemski aniele )... |
![]() ![]() |
![]() |
#10245 |
Przyczajenie
|
Hey ;] Mam do was wielką prośbę mój chłopak jest nadopienkuńczy i za drobty to jest po prostu nie do zniesienia może macie jakieś opisy które dadzą mu do myślenia ?
![]()
![]() |
#10246 |
Raczkowanie
|
Gdy spojrzenia się spotkały mocniej zabiło serce..."
...uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia... Nie ma dwóch ty samych pocałunków,dwóch jednakich spojrzeń w oczy" ... i tylko cienie zostaną świadkami, bo one wtedy czuwały nad nami ... TwE OcZy SĄ Jak BłĘKiT niEbA..GdY w NiE PaTrZe..NiczEgO Mi NiE TrZeBa "I go crazy, crazy, baby, I go crazy... You turn it on" "Masz takie zamyślone usta, masz takie malinowe oczy..." niebo ma kolor twych oczu.......... Zawsze dookoła błękit..... !!...*> Taaaka Całuuśnaa *: <*...!! Choć nie masz oczu bardziej błękitnych..." "Ty każdym latem i każdą burzą mojego świata" "Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie...? "Połóż mnie na swym ramieniu,połóż jak pieczęć na sercu" "To Twojej dłoni przecież dłoń moja od zawsze szuka..." Sciagaj majtki bedziemy sie calowac <puszczam sie/kRk> Ja tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwile, ja liczę każdy dzień... On zaczarowany-Ona czrodziejka,On rozpalony-Ona iskierka Cukier? Czekolada? Miód? Ja nie znam nic slodszego od Ciebie mayby yes, mayby no. mayby baby I don't know! Pijana szczęściem…dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć....tak mocno tulić Ciebie...przytulać Cię z całych sił... Spójrz na Mnie Kochanie....dziś Moge wszystko......Mmrrrraaaau uu może bym płakała gdybym jeszcze kochała ...MOŻE Mam ochotę na coś słodkiego - szkoda, że Cię tu nie ma... "Chcę być Twoją słodką, mleczną CzEkoLaDkĄ!" ChCiAłAbYm ByĆ sŁoDkĄ cZeKoLaDkĄ w TwOiCh UsTaCh ![]()
![]() |
#10247 |
Raczkowanie
|
właśnie sie dowiedziałam ze zostałam ciocią (nie poraz pierwszy) :))))))))))))))) Jakias propozycja opisu ? 05.06.2007 Amelka :))))))
|
![]() ![]() |
![]() |
#10248 |
Rozeznanie
|
Super opisy dziewczyny
![]() A macie może coś na długi weekend? ![]() "Ach witaj słodka bezczynności, miło Cię gościć" ![]()
![]() |
#10249 |
Raczkowanie
|
Teraz ja
![]() Musiałam stracić przeźroczystość na którejś z tamtych dróg Tęsknotą jest me całe ciało 'Cause I'm broken, when I'm open Świat wypadł mi z moich rąk A każdy krok zaprowadzi nas szybciej wolniej, lecz ku sobie Teraz stań na najwyższej z gór i połknij wiatr byś wykrzyczeć mógł.. Niebo całe we mgle, zanurzę się w niej, widzisz ból jest tylko chwilą Poszybować choć raz ponad śmierć ponad czas.. Dlaczego dajesz tylko strach, choć tyle go już mam? Czuję w sobie lęk, bezpowrotnie tracę Cię.. Podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama
![]() |
#10250 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam ten dzień jak dziś...pierwsze spotkanie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10251 |
Zakorzenienie
|
Los jedną reką daje, a drugą zabiera..
#10252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10253 |
Raczkowanie
|
.. a macie moze w swoich zbiorach .. coś typu .. ze ludzka głupota nie zna granic ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10254 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10255 |
Wtajemniczenie
|
Opisy z książki "biale zeszyty" POLECAM !!!
dzisiejszy wieczor z duzym niepokojem. i chec ucieczki laboratorium obserwacji siebie., Pragnienie, tesknota, niedowierzanie, bunt, zlosc, zal, morze smutku, rozczarownia czesto mi sie ostatnio zdarza usmiech do lustra, do chmur, do boga i nieznajomych ludzi mijanych na ulicy ide sobie, ide... kiedy dojde, poczuje sie bezpiecznie. jest kilku ludzi z ktorymi czuje sie jak u zrodla siedze przy moim biurku i co chwile przenosze wzrok za okno, cieszac sie widokiem troche sie na sobie zawiodlam jakos kurczowo i bardzo konserwatywnie trzymam sie mojego banalneo zycia moze slonce nie jest bogiem - z pewnoscia nie. Ale jest Boga usmiechem, ktory wszystko zmienia. jestesmy soba ze soba czuje rosnaca gotowosc do przezycia milosci z jednoczesna obawa ze to doswiadczenie nie moze byc dla mnie dobre czuje sie zadowolona i kompletna. niczego mi nie brak Radosne oczekiwanie spotkania. myslenie o wlasnym wygladzie. odswietnosc rozmow telefonicznych. tesknota, pragnienie dotyku. To sie samo napedza i zaslania powoli reszte swiata. stracilam rozeznanie w sobie. Probowalam na Ciebi eprzeniesc odpowiedzialbosc za zamet uczuciowy ktory w sobie czulam. Wiem ze czasem naprawde jestesmy na jednekj fali. Mozna z tego, w pocie czola. zbudowac mpcna, piekna relacje. (jesli nie bedzie ona nikogo krzywdzla) ale nie jest to mus bylam mokra od lez przywizazanie rowna sie uzaleznienie - oczekiwanie - cierpienie. Jest maj. Mam zywe, cieple serce i duzo radosci zycia. Tak strasznie bym chciala byc nie-przywiazana. Cieszyc sie spotkaniami w czasie spotkan, a w "miedzyczasach" moc spokojnie inwestowac energie w cos inneo. przezywam bardzo skrajne i szyko zmieniajace sie nastroje - od perlistej radosci, wrecz euforii do depresji ze lzami; od duzego niepokoju do niebianskiego spokoju. Kolor majowej zieleni jest chyba najwiekszym cudem swiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! rozbieznosc miedzy marzeniami a rzeczywistoscia nie wierze w zadne tzw przypadki. a ty ? w ostatnich miesiacach stal sie sloneczna plama w moim zyciu prawe nie dotykam stopami ziemi,. Fruwanie. Zywe zycie. Nie marze, tylko lapie chwile po chwili i nadziwic sie nie moge, ze moze byc az tak . Z nikim nigdy nie czulam sie tak bardzo soba. Az nie chce kaleczyc tego pisaniem b oto jest lepsze od pisania. Najlepsze. Kiedy jest milosc, nie potrzeba zadnego wysilku, wszystko dzieje sie samo. Boze, o nic cie nie prosze, tylko strasznie, strasznie Ci dziekuje. Nie ma na swiecie rownie szczesliwej osoby jak ja teraz. Jestem szczesciem i radoscia zapowietrzona. Wypelniona niedowierzaniem i wielka wdziecznoscia. nigdy nie bylam z drugi czlowiekiem w tak doskonaly sposob. Cala jestem zanurzona w strumieniu milosci. zebym nie zglupiala ze szczescia zobaczyc w oczach kogos bliskiego swoje wlasne marzenia i poszybowac, odrywajac sie od ziemi wszystkie dotyku sa lagodne i naturalne jak pieknie bywa miedzy nami I jak grunt usuwa sie spod nog, gdy na tym pieknie pojawia sie jakas rysa jestem niecierpliwa zachciewajki, kaprysy, dosc bezmyslne, niestety, gdybysmy tylko mogli dostac to, co chcemy, gdy uwazamy, ze tego potrzebujemy, zycie nie przedstawialoby zadnego prolemu, zadnej tajemnicy i zadnego znaczenia. - Henry Miller Jak plyte, wielokrotnie odtwrazan w sobie najmilesze fragmenty wspomnien z naszego ostatniego spotkania gdzie jest moje miejsce na ziemi ?????
#10256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zielony najlepszy
![]() |
#10257 |
Przyczajenie
|
No to i ja coś dorzucę
![]() Ideałem mężczyzny jest kobieta, której nie może znaleźć Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety Jedynym mężczyzną, który nie może żyć bez kobiet, jest ginekolog Jest pełno samców, ale bardzo mało mężczyzn Jeśli chodzi o czytanie z oczu, to wszyscy mężczyźni są analfabetami Dla mężczyzny sercem jest świat; dla kobiety światem jest serce Dżentelmen zawsze puszcza kobietę przodem, cham — kantem Kobieta dojrzewa, kiedy mężczyzna dopiero kiełkuje Kobieta jest niedzielą, mężczyzna - dniem powszednim Mąż jest panem u siebie kiedy żony nie ma w domu Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt |
![]() ![]() |
![]() |
#10258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#10259 |
Zakorzenienie
|
nafie kradnę większość
![]() MY JESTEŚMY DUŻE DZIECI POTRAFIMY OGIEŃ WZNIECIĆ NASZE SERCA SĄ GORĄCE DLA NAS ZAWSZE SŁOŃCE Każdy szuka swego celu. Szukających jest zbyt wielu! Czasami myślę że to mi się śni. Co to za życie kiedy rozum śpi??? First I'm perfect, then I'm lazy... (najpierw jestem idealna a później niewystarczająca) "Bałagany bałagany błogie, gdy niczego nie muszę a mogę" ;] (to z podpisu którejś wizażanki ![]() Nie wiem co to rzecz niemożliwa z niczego można zrobić beczkę piwa jak olej w głowie masz... Człowiek ulega sztucznym podziałom wbrew naturze, wbrew ideałom... Wyjść ponad podział to wielka sztuka Człowiek zawsze różnic szuka... Życie się jakoś kręci, nic już nie dziwi mnie Podążam swoją drogą, swobodnie wdycham tlen Kiedy naród błądzi to Lepper będzie rządził Kobiety na traktory Samoobrona Story ![]() Po co tyle granic - i tak zbyt wiele dzieli nas Gdzieś zagubiłaś coś o czym nie wiesz Poszukaj siebie w sobie nie w niebie
#10260 |
Wtajemniczenie
|
czar prysł
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.