Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! - Strona 213 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-02, 11:51   #6361
Mercy
Zadomowienie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

Kiaa 1 ja kiedys zaczełam cwiczyc callentists ale wytrzymałam tylko tydzien. Postaram sie cwiczyc pump it upa, ale nie wiem czy codzienne bo raczej mi nie sterczy czasu , za to tamille musze codziennie przez cały marzec Co do pump it upa to sie nie boje ze mi buist zleci bo i tak nie ma co zzleciec Włsnie wiecie co dziewczyny bo wstsyd sie przyznac ale jak to sie mierzy ten biust?np jak jest 75b to znaczy ze ile ma cm w obwodzie?? Ja w biuscie mam niestety 80cm w sumie to nawet 79 cm,mało....W udzie w najszerszym miejscu mam 47 cm.Chciałam sie pochwalic jescszcze ze od rana nie zjadłam jeszcze zadnego słodycza oby tak dalej.
Mercy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 11:52   #6362
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiaa1 Pokaż wiadomość
już jest - akurat pisałam tamtą wiadomość jak Ty poprawiałaś posta - widać już swoja drogą to chyba większość z nas ćwiczy na podstawie tej tabelki z kulturystyki i jakiegoś opisu np z sfd.pl, juz też dawałam do niej linka

akasha więc życzę powodzenia ! widzę że jesteśmy na podobnym etapie i w podobnym wieku, jesli '84 to Twój rocznik i u mnie też widać różnice, zresztą już o tym pisałam chociaż szczerzę mówiąc nie wierzę że jest to trwała róznica, raczej coś w stylu nagłego poruszenia ciała i dlatego powtarzam sobie żeby po a6w, nawet jeśli efekty będą zadowalające, nie osiadać na laurach

za godzinkę ćwiczę - bo wieczorem na piwko
no słuchaj ja wierzę, że jeśli nie przestanę ćwiczyć po tych 42 dniach to efekt będzie stały. Do tego zamierzam włąćzyć orbitrek do akcji coby nogi wymodelować Musi być dobrze Pozdrawiam ciepło
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 11:56   #6363
Mercy
Zadomowienie

akasha84 ja własnie cwiczyłam z tego zdjecia
Stary 2007-03-02, 11:58   #6364
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
akasha84 ja własnie cwiczyłam z tego zdjecia
ups to "dałam ciała" myślałam, że pokażę coś nowego
Stary 2007-03-02, 11:59   #6365
sebag
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Podoba mi się wasz wątek. Czy mógłbym do was dołączyć? Jestem facetem i chcę zrzucić trochę tłuszczyku z brzucha oraz powiększyć mięśnie. Nie wiem tylko czy dam rady wykonywać te ćwiczenia bo dawno nie ćwiczyłem.
sebag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 12:01   #6366
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sebag Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Podoba mi się wasz wątek. Czy mógłbym do was dołączyć? Jestem facetem i chcę zrzucić trochę tłuszczyku z brzucha oraz powiększyć mięśnie. Nie wiem tylko czy dam rady wykonywać te ćwiczenia bo dawno nie ćwiczyłem.
mój mężuś daje radę, a on nie cwiczył całe wieki to i Ty sobie poradzisz... tylko trzeba być systematycznym
Stary 2007-03-02, 12:05   #6367
asiulek04
Raczkowanie

Cytat:
Kiaa 1 sciagnełam własnie pump it upa, myslisz z e to mi pomoze na pozbycie sie tego tłuszcza z brzucha?

skad sciagnelas?? moge prosic o linka??
asiulek04 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 12:05   #6368
sebag
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
mój mężuś daje radę, a on nie cwiczył całe wieki to i Ty sobie poradzisz... tylko trzeba być systematycznym
Dzięki! Spróbuję zacząć dzisiaj po południu!
sebag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 12:07   #6369
andzya
Zakorzenienie

ja dzisiaj trzeci dzien A6W zaraz po bieganiu i jestem bardzo zadowolona z siebie
Stary 2007-03-02, 12:07   #6370
kiaa1
Raczkowanie

dokładnie o to mi chodzi akasha - efekt będzie po a6w, i kwestia w tym żeby go nie stracić - dlatego planuje juz następny krok

Mercy hmm jak to - a dziewczyny z forum callaneticsu piszą że nawet się nie pocą bo callan polega na tym żeby robic tyle powtórzeń ile jestem w stanie z łatwością nie wytrzymały Ci mięśnie czy to z lenistwa czy ciem ?

w udzie 47 to drobniutka musisz być bo mi mówią zawsze że mams zczuplutkie nogi, a mam 3 cm więcej - to może zrezygnuj z dłuugiego bo godzinnego pump it up'a i rób np tamille i do tego ćwiczenia 8 minutowe abs ? coby brzuszek był śliczny a figura w miarę równomierna ( o takiej marzę )

Jeśli chodzi o biusty i biuściki to wymiar pod biustem a potem miseczka, tak jest określany biustonosz

ja np. mam 85 w biuście ( i juz mi raczej nie urośnie w wieku 22 lat (), a Tobie jak najbardziej może) a 75,5 pod biustem - i noszę staniki 75 b

kiaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 12:10   #6371
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
dokładnie o to mi chodzi akasha - efekt będzie po a6w, i kwestia w tym żeby go nie stracić - dlatego planuje juz następny krok

Mercy hmm jak to - a dziewczyny z forum callaneticsu piszą że nawet się nie pocą bo callan polega na tym żeby robic tyle powtórzeń ile jestem w stanie z łatwością nie wytrzymały Ci mięśnie czy to z lenistwa czy ciem ?

w udzie 47 to drobniutka musisz być bo mi mówią zawsze że mams zczuplutkie nogi, a mam 3 cm więcej - to może zrezygnuj z dłuugiego bo godzinnego pump it up'a i rób np tamille i do tego ćwiczenia 8 minutowe abs ? coby brzuszek był śliczny a figura w miarę równomierna ( o takiej marzę )

Jeśli chodzi o biusty i biuściki to wymiar pod biustem a potem miseczka, tak jest określany biustonosz

ja np. mam 85 w biuście ( i juz mi raczej nie urośnie w wieku 22 lat (), a Tobie jak najbardziej może) a 75,5 pod biustem - i noszę staniki 75 b
oj dziewczyny nie szalejcie z tymi biustami, ja wam chętnie oddam połowę mojego. Mi szybko wyrósł i osiągnął 80E i mam go dość bo jest ciężki :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 12:15   #6372
kiaa1
Raczkowanie

hah akasha no cóż taka dola kobiety wszędzia albo za dużo albo za mało szkoda że nigdy w sam raz takie nasze dziwne głowy

asiulek, co prawda nie do mnie było pytanie ale mam link pod ręką więc podaję

http://123flicks.blogspot.com/search/label/Misc

wyłączam komputer bo się i tak zasiedziałam - jeszce w piżamie 0o

zaraz a6w

paa

Stary 2007-03-02, 12:19   #6373
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
hah akasha no cóż taka dola kobiety wszędzia albo za dużo albo za mało szkoda że nigdy w sam raz takie nasze dziwne głowy

asiulek, co prawda nie do mnie było pytanie ale mam link pod ręką więc podaję

http://123flicks.blogspot.com/search/label/Misc

wyłączam komputer bo się i tak zasiedziałam - jeszce w piżamie 0o

zaraz a6w

paa
śmigaj śmigaj ja też uciekam już
Stary 2007-03-02, 12:36   #6374
Mercy
Zadomowienie

Aha to oto chodzi w tych biustach dzieki Kiaa Akasha bardzo prosze o pól Twojego biustu wyslij priorytetem Hmmm...na to ze przestałam cwiczyc callentista złozyło sie lenistwo i troche brak czasu.Aha to to trzeba było robic tyle ile sie da a nie tyle ile jest napisane??Musze sobie sciagnac tego 8abs i zaczne cwiczyc Teraz ide na rower narazie.
Stary 2007-03-02, 16:16   #6375
asia_z
Zakorzenienie

a ja dzisiaj 7 dzień zaczynam serie po 8 powtórzeń a dzisiaj nakręciłam na A6W dwie koleżanki, jedna powiedziała, że w poniedziałek zaczyna, a druga musi sobie najpierw o tym poczytać i chyba też zacznie cwiczyć
Stary 2007-03-02, 16:24   #6376
Camarilla
Zakorzenienie

Kiaa: Ano własnie.. Mam nadzieję, ze po maturze moja reakcja bedzie nieco inna na to słowo i z enie oakze sie bledem mojego zycia. Pisałas mature nową czy starą ?

No dobra moze jeszcze ciut wytrwam w tym A6W.. moze jeszcze weekend dam rade..

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 17:45   #6377
kiaa1
Raczkowanie

pewnie że wytrwasz - przy takim dopingu.. ! jeszczy tylko ten weekend noi może następny..

a co ma sie okazać błedem Twojego życia? to że piszesz mature? no co Tyyy don't panic nie taki diabeł straszny zresztą na ustną z polaka idziesz z gotowcem w ręku i to legalnym także nie ma co sie strachać ja byłam ostatnim rocznikiem starej matury, i strasznie Wam zazdrosciliśmy tej nowej

łot e fak ? laski ja nie wiem jak Wy to robicie, z załatawianiem serii w 12, 13 czy 14 minut - ja dziś powiedziałam sobie że zrobię naprawde szybko i rzucałam się jak popapraniec, z tym ze nadal dbam o ten moment zatrzymania, juz nie 3 sekundy tylko 2 - noi co.. 12 powtórzeń, równe 20 minut

musi być coś co różni nasze ćwiczenia skoro jest ponad 5 minut różnicy w czasie hmmm Camarilla a może w 2,4 i 6 ciągle trzymasz nogi w górze? tak sobie pomyślałam że mi w ogóle najwięcej czasu zajmuje to ciągłe machanie nogami, w górę i na ziemię no ale trzeba to trzeba

ogólnie rama czasowa to 25-30 min więc przy założeniu że ćwiczy mi się coraz łatwiej - więc szybciej - to powinnam sie mieścić w czasie i tak, czyli w 30 minutach więc już sie nie stresuje

Stary 2007-03-02, 17:49   #6378
Camarilla
Zakorzenienie

Nie nie Kiaa.. blad ze wybrałam historię.. Sama matura niech sobie bedzie
A nogi w cwiczeniu drugim czwartym i szostym opuszczam.. Chyba ze juz nie mam siły to sobie daruje ale zazwyczaj opuszczam. Ale bez opuszczaia tez czuje niezłe skurcze. Najbardziej nie lubie 6 cwiczenia bo w ogole nie czuje zadnego napiecia miesni...

Stary 2007-03-02, 18:15   #6379
olaaa99
Zadomowienie

ja dzisiaj 5 dzien... ale nie wiem czy zrobie...
strasznie mnie boli lewa noga przy poruszaniu sie() ... to dopiero 5 dzien... hmm

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 18:36   #6380
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek04 Pokaż wiadomość
skad sciagnelas?? moge prosic o linka??
oo przepraszam nie zauwazyłam tego wczesniej, dzieki Kiaa ze mnie wyreczylas
Stary 2007-03-02, 21:36   #6381
kiaa1
Raczkowanie

Camarilla dla mnie szóste też jest dość dziwne, początkowo było dla mnie najtrudniejsze i bardzo mi drzaly miesnie przy nim ale teraz juz nie czuje tak mocno skurczu chyba że obniżę nogi - ale w ogóle też go nie lubię bo jest ostatnie i myślę już ciągle na nim że to nareszcie: koniec serii albo w ogóle ćwiczenia i jakoś chyba to nie sprzyja dokładnemu wykonaniu

no problemo Mercy

odcinek 15 prison break i spać =D

pozdrawiam

Stary 2007-03-02, 22:24   #6382
Camarilla
Zakorzenienie

Odpadam. Po prostu jestem padnięta i nikt mnie nie zmusi zebym dzisiaj zrobiła te cwiczenia No nic.. stanelam na 17 dniu. Myle, ze w innych warunkach doszlabym dalej bo jest to jak widac mozliwe. Zycze Wam powodzenia.. Zajrze tu pewnie po maturce wziac sie jeszcze raz za nie..
Kiaa Mocno trzymam kciuki.. zajrze za dwa tygodnie zobaczyc jak się sprawujesz
Za Was wszystkie trzymam kciuki
Dobranoc

Stary 2007-03-02, 23:17   #6383
olaaa99
Zadomowienie

uuu Camarilla, nie ma mozliwosci kontynuowania cwiiiczen? szkoda... to JUZ 17 dzien...
ja jestem po piatym... mialam lenia ale go przezwyciezylam
powodzenia Kobitki ;*

Stary 2007-03-03, 09:27   #6384
pysia222
Zakorzenienie

Dzisiaj kolejny dzien 21i 22 seria tylko jakos od 2 dni mam chodzacego lenia .
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 10:45   #6385
Mercy
Zadomowienie

Cwiczyłam dzisiaj pump it upa, i 5 minut skakanki.Przy pump it upie strasznie mi sie nogi plataly, wymęczyła mnie ta kobieta Teraz marze o tym zeby sie wykapac i cos zjesc Camarilla szkoda ze nas opuszczasz, ale mam nadzieje ze jeszcze wrócisz.Ja juz skonczyłam a6w ale mysle, ze bede tu zagladac , a za a6w napewno sie jeszcze kiedys zabiore Powodzenia
Stary 2007-03-03, 11:40   #6386
Camarilla
Zakorzenienie

Cytat:
Cwiczyłam dzisiaj pump it upa, i 5 minut skakanki.Przy pump it upie strasznie mi sie nogi plataly, wymęczyła mnie ta kobieta Teraz marze o tym zeby sie wykapac i cos zjesc Camarilla szkoda ze nas opuszczasz, ale mam nadzieje ze jeszcze wrócisz.Ja juz skonczyłam a6w ale mysle, ze bede tu zagladac , a za a6w napewno sie jeszcze kiedys zabiore Powodzenia
Wróce wrócę na pewno.. Zastanawiam się nawet czy tego jednego straconego dnia nie potraktować jako jendodniowej przerwy( bo jeden dzien mozna meic przerwy) i dzisiaj dalej kontynuowac cwiczenia. W koncu weekend wiec troche odzylam.. Moze chociaz jeszcze kilka dni pociągnę. No zobaczę. A zagladac na pewno bede. Jak daruje sobie A6W to bede kilka razy w tygodniu pump it up cwiczyc

Stary 2007-03-03, 11:42   #6387
moza
Raczkowanie

A ja mam dzisiaj 34 dzien i juz wiem ze wytrwam bo bez sensu byloby przerwac A6W teraz.
moza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 12:42   #6388
bitn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Dzisiaj kolejny dzien 21i 22 seria tylko jakos od 2 dni mam chodzacego lenia .

Ty robisz 2 dni odrazu? To tak można? Nie przetrenujesz sie?

Ja dzisiaj 6 dzień. Tylko pierwszego dnia miałam malutkie zakwasy a tak to bardzo łatwo mi to idzie. Zaczynam sie zastanawiać czy aby dobrze robie te ćwiczenia skoro nic nie boli Dopiero w drugiej i trzeciej serii zaczynam czuć mieśnie. Zawsze bez problemów robiłam brzuszki ale ostatnie jakie robiłam to były w szkole czyli 4 lata temu a potem jeszcze przecież w ciąży byłam to mięśnie powinny sie osłabić.
A u was jak jest? Macie/miałyście zakwasy? (na tym etapie co ja jestem)
bitn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 13:33   #6389
kiaa1
Raczkowanie

bitn ja też tylko pierwszego i drugiego dnia czułam dosyć mocno zakwasy a teraz juz ich nie czuję po ćwiczeniach, ale w trakcie czuje bardzo mocno napięcie mięśnia - dziś 16 dzień - a jeśli masz czasem wątpliwości że mięsień nie jest napięty, nie drży itd to próbuj trochę zmienić pozycję, pogłębić skłon czy bardziej przyciągnąć nogi do tego kąta 90 stopni

dziewczyny JAKIEŚ EFEKTY ? - CHWALCIE SIE CHWALCIE - TO DOPINGUJE

a co do ćwiczeń pysi - jest wiele niejasności czy mozna trenować mięsnie brzucha codziennie, bo dochodzi do przeciążenia i przetrenowania mięśnia - a Ty ćwiczysz takie wyczerpujące dla mięśnia ćwiczenie 2 razy dziennie? pierwsze słyszę

pozdrawiam

ps. Camarilla i jak ? mam nadzieję że potraktujesz ten dzień zdrady a6w jako przerwę ? don't go away pump it up na pewno nie wyrzeźbi Ci brzuszka tak jak weider no i trwa aż godzinę - brrr

Stary 2007-03-03, 15:10   #6390
olaaa99
Zadomowienie

2 dni w jednym? nie nie nie!
ten trening i tak jest bardzo krotki jak na trening(i intensywny). mysle ze nie powinno robic sie 2dni tego samego dnia...
dzisiaj mój szósty
pozdrawiam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości