|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
o kurce Camarilla
ja też chcę robić to dwanaście minut ja odpoczywam łącznie góóra 30 sekund, i staram sie kurczę nie skracać tego zatrzymania skoro tyle o tym trąbią - noi stąd dziś znowu wyszło 25 minut przy 12 powtórzeniach już zacznę skracać bo zajmie mi powyżej pół godziny... dzień 13 już za mną
|
#6332 |
|
Zakorzenienie
|
No ja dzisiaj- 16 dzien i robiłam 16 minut..
Ale tak jak mówiłam moje zatrzymania są co najwyzej na 2 sekundy. Wole tak niz wcale. Jakbym miała na 3 sekundy to bym się zanudziła rpzez te pol godziny ![]() Zrezygnowałabym ale chociaż do 20 dojde ![]() Kiaa jak efekty ? |
|
|
|
#6333 |
|
Zadomowienie
|
Camarillia i Kiaa, niestety nie mam zdjec przed wiec nie miałybyscie porównania.Zreszta jestem troche podłamana, bo wiecie, efektów po 40 dniach, za bardzo nie ma
.Juz sie zastanawiam czy ja dobrze wykonywałam te cwiczenia, ale myslae ze chyba tak bo jak cwiczyłam to czułam miesnie.Moze to dlatego ze za duzo jem??I to co spale to znów przybiore??Kurcze juz nie wiem z brzucha nie zleciał nawet cm,nie rozumiem, moze ktos da mi odpowiedz?Jedynym efektem jaki zauwazyłam to to ze zaraz po cwiczeniach jest na chwilw troche płastszy....dziwny ten mój brzuch.Jutro koncze i biore sie za tamille a za jakis miesiac mysle ze znów wróce do a6w,taki mam plan![]() Napiszcie czy wy macie jakies efekty? |
|
|
|
#6334 |
|
Raczkowanie
|
Camarilla ani mi się waż rezygnować !
masz robić do 42 dnia a najwyżej powtórzeń mniej - musisz i tyle bez gadania Mercy nie wiem czy masz nadwagę czy chodzi tylko o tłuszczyk na brzuszku ale z tego co wiem na zrzucenie tłuszczyku najlepsze są aerobiki i ruch typu pływanie, bieganie, skakanka - podobno super jest seria aerobiku 'dance ultimate workout', może na tym pospalaj kalorie a potem spróbuj znów a6w? bo rzeczywiście dziwne żeby po 40 dniach nie było efektów nawet centymetra w każdym razie uważam że i tak powinnaś być z siebie barrrrdzoo dumna, to nie nasza wina jeśli wykonujemy źle ale nasza zasługa że tak heroicznie dbamy o brzuszki udowodniłaś sobie że możesz jeśli zechcesz ! nawet nie wiesz jak ja się boję ze nie dotrwam do końca ja po skończeniu a6w wypróbuję parę zestawów i wybiorę najciekawszy (bo a6w ciekawe nie jest ) - callanetics, tamille albo dance workout, plus 8 minut abs'u na brzuch a więc moje efekty - wizualne: może i nie powalające ale dla mnie widoczne, głównie widoczne jest zbieganie sie brzuszka ku środkowi jak juz kiedyś pisałam - next - centymetrowe: (lolll aż mi sie humorek poprawił )pod biustem - 3 cm ( z biustu ani cm nie zszedł talia - 2 cm pas - 1 cm (durny brzuch juz ja mu dam popalić) biodra - 1 cm dodam uczciwie że może to nie być tylko zasługa a6w - raz w tygodniu basen od miesiąca, zmiana ch;eba od miesiąca, i smaruje ciałko 1 lub 2 razy dziennie wyszukaną na wizażu rewelacją ale na pewno ujędrnia dobra już cicho gaduło pozdrawiam
|
#6335 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja mam dzisiaj 17 , 18 serie po 12 razy .
Jakos moje zatrucie nie daje za wygrana wiec dzisiaj moje serie beda z malym poslizgiem . Mnie serie po 12 razy zajmuja ok 10 -12 min. efekty tez jakies widac , tyle tylko ze ja sie nie mierzylam,przed rozpoczeciem A6W wiec nie wiem jaki bedzie efekt koncowy . |
|
|
|
#6336 |
|
Raczkowanie
|
ja juz raz skonczylam A6W i po prtzerwie od dzis zaczynam jeszcze raz ale nie od poczatku tylko od 3 serii po 6 powtorzen
naprawde widac efekty !!
|
|
|
|
#6337 |
|
Zadomowienie
|
Napisane przez Kiaa1Mercy[/B] nie wiem czy masz nadwagę czy chodzi tylko o tłuszczyk na brzuszku ale z tego co wiem na zrzucenie tłuszczyku najlepsze są aerobiki i ruch typu pływanie, bieganie, skakanka - podobno super jest seria aerobiku 'dance ultimate workout', może na tym pospalaj kalorie a potem spróbuj znów a6w? bo rzeczywiście dziwne żeby po 40 dniach nie było efektów
nawet centymetra w każdym razie uważam że i tak powinnaś być z siebie barrrrdzoo dumna, to nie nasza wina jeśli wykonujemy źle ale nasza zasługa że tak heroicznie dbamy o brzuszki udowodniłaś sobie że możesz jeśli zechcesz ! nawet nie wiesz jak ja się boję ze nie dotrwam do końca No własnie kiaa chodzi o to ze ja nie mam nadwagi, waze 55 kilo przy wzroscie 165.Mam troche tłuszczyku na brzuchu ale nie tak zeby sie ze spodni wylewał, jak stoje to nie widac na nim tłuszczu tylko jest taki zaokraglony, wypukły.Myslałam ze własnie na to pomoze mi a6w a tu nic Moze te cwiczenia sa poprostu nie dla mnie?ale nie poddam sie i bede cwiczyc dalej, przeciez cos musi podziałac.Mysle sobie ze moze dlatego mi nic nie spadło ze sie nie ograniczałam w jedzeniu, jadłam biały chleb, prawie codziennie cos słodkiego, moze to dlatego, ech... juz sama nie wiem.
|
|
|
|
#6338 |
|
Zadomowienie
|
Kiaa 1 sciagnełam własnie pump it upa, myslisz z e to mi pomoze na pozbycie sie tego tłuszcza z brzucha?
|
|
|
|
#6339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie z tłuszczem mam problemy ![]() ..wiem ,ze a6w tego nie zmieni Tak więc 1 DZIEŃ ZA MNĄ bo ja naprawdę miałam trudności ze zrobieniem pierwszego dnia (a poza tym musiałam zerkać na te ćwiczenia , bo ich jeszcze nie pamiętam)Mam problem z podnoszeniem barków bo mogę podnieść tylko tyle, żeby oderwały się łopatki (wtedy bardzo mocno czuję brzuch) wyżej nie podciągam, więc nie dostaje łokciami do kolan (ale w tej pozycji czuje maksymalne naprężenie) Czy powinnam za wszelką cenę podnosić się wyżej
|
|
#6340 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Milcząca;3825213]...ja to mam największy problem , bo tak-skakanka i bieganie jest dla mnie zabronione a pływanie trenowałam przez trzy lata (ostatniego roku chodziłam CODZIENNIE PO 2 GODZINY na basen i mój brzuch nie zmniejszył się nawet CENTYMETR
właśnie z tłuszczem mam problemy ![]() Codziennie po dwie godziny pływałas i nic??!!ojej my chyba jestesmy jakies dziwne cwiczymy cwiczymy i nic A moze my nie mamy tłuszczu tylko jakas wieczna opuchlizne..... |
|
|
|
#6341 |
|
Zakorzenienie
|
oj u mnie 1 dzień był masakryczny... wogole nie mogłam zrobić tych ćwiczeń.. na drugi dzień miałam straszne zakwasy bo byłam nieprzyzwyczajona, ale teraz jest już OK
i nawet nieźle mi się ćwiczy dzisiaj robie 6 dzień, a od jutra bede zaczynać 8 powtórzeń na ćwiczenie na razie efekty marne, ale miałam dzisiaj kiepski dzień jeśli idzie o ograniczanie się w jedzeniu
|
#6342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Asia_z ja mam nadzieje, że przezyje jutro
|
|
#6343 |
|
Raczkowanie
|
a to niee, od aerobów chudłabyś ogólnie a tego pewnie nie chcesz? z tego co wiem to jak nie ma się warstwy tłuszczyku, czy jakąś niedużą to robi się ćwiczenia na rzeźbę czyli jakieś z małym obciążeniem chyba ?
ja nie wiem ja też nie mam żadnej nadwagi 160 / 53 kg BMI idealne takie samo jak Angelina Jolie a mimo wszystko spadają mi już teraz cm'y od ćwiczeń.. hmmm moze przejdz się na siłownię jakąs dobrą tam by Ci poradzili na pewno jak zwalczyć okrągły brzuszek! a może Ty masz tylko z dolnymi mięśniami problem i dlatego a6w nie pomogło gdybam sobie gdybam bo się za bardzo nie znam tylko ciut przy okazji Mercy ja też ściągnęłam pump'a zachęcona wizażem i dziś zrobiłam kawałek w ramach rozgrzewki boshh nie mogę nadążyć ta babka jest jakaś szalona i jeszce komendy są po angielsku i chyba mam trochę za mały pokój - ale ogólnie sądze że to bardzo fajny aerobik, całego jeszce nie widziałam i jeszce jedno przy okazji - - słyszałam że bardzo źle jest jeść słodycze trenując ! widziałam to w paru miejscach.. może to jest powód i że jeśli wiesz że zjesz i tak to najlepiej rano - mnie na szczęście do słodyczy nie ciągnie, za to fast food i chipsy ale na szczęście rzadko ps. Camarilla chwal się efektami !
|
#6344 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jadłam ostatnio jak głupia- okres i efektów na centymetrze nie widać zadnych. Stres mi nie sprzyja. Jendi jak się stresują to nie jedzą w ogóle ja jem jak głupek. Strasznie dużo. Szczerze to nacjętniej bym przerwała to A6W i zaczeła je jeszcze raz jak sie zrobi cieplej. Wtedy bym codziennie biegała i cwiczyła A6W mysle, ze efekty bylyby duzo lepsze. Nie wiem nie mam siły. tez sobie okres przed matura wybrałam.
Ja bym troche chciała schudnąc jednak. Mam 160 cm wzrostu a waga wacha sie od 55 do 57 Tak własnie z 52 bym chciała.. ale postaram sie jak bedzie ciut cieplej. rowerek czeka ![]() Postaram się w przyszłym tygodniu ograniczyć jedzenie słodyczy.. bo w weekend na to nie liczę nawet. A chipsy mozna jesc..? Bo je kocham. Ale nie jem strasznie duzo srednio duza paczke raz na tydzien dwa tyodnie ![]() Pump it up robiłam w tamtym roku i naprawde fajne. Sporo po tym mi raczki spadły (ale i biust tez |
|
|
|
#6345 |
|
Raczkowanie
|
a mi zostało 10 dni!efekty jak najbardziej są,tylko na pewno nie jest to kaloryfer na brzuchu jak gdzies czytalam.brzuszek jest bardzo twardy i zdecydowanie mniej jest tłuszszczu.czuje to po spodniach w paasie.ale co mnie martwi to troche malo sprezysta skora,ale to juz pamiatka po ciazy- rodzilam pol roku temu.ogolnie jestem bardzo zadowolona z efektu
|
|
|
|
#6346 |
|
Zadomowienie
|
Aha no to moze to przez te słodycze
ale juz sobie postanowiłam ze wytrzymam bez nich i dzisiaj to juz jest 1 dzien a juz cicho bo mi slinka cieknie.Wiesz Kiaa tak troszke schudnac bym chciała tak po dwa cm z całego ciała, bo mi sie troche po zimie przytyło, ale mam tak samo jak ty Milczaca, z pupy to raz dwa zlece, tak ze potem wyglada jak 5grMilczaca a próbowałas cwiczyc z hula hop, moze to by nam pomogło? Camarilla ty sie nie poddawaj z a6w, pamietaj ze na stres to nie pomaga jedzonko, bo potym jest jeszcze wiekszy stres ze sie objadłysmy tylko cwiczenia A mam jeszcze takie pytanko mozesz mi powiedziec co zdajesz na maturze??a i jeszcze jedno jak czesto cwiczyłas tego pump it upa?
|
|
|
|
#6347 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy: Matura to historia wos i polski na poziomie rozszerzonym oraz angielski podstawowy.
Pump it up cwiczyłam codziennie. Do tego stosowalam lekką dietę- ograniczalam sie z jedzeniem. Pamietam ze 2 cm w ramionach spadly.. duzo tam wymachów rekoma. Do tego skakałam na skakance. Troche sie schudło.. ale niewiele. Pozniej pracowałam w wakacje i spadek wagi.. lohoho.. z 6 kilo na pewno poszlo ![]() Ja sie strasznie objadam jak sie stresuje. A chciałabym miec tak jak inni ze stres=nic nie moge przelknac. Zrobilam dzisiaj to A6W ale z takim trudem ze a zmi sie plakac chciało. Po prostu jestem zmeczona. Tak ogólnie. Powiedzałabym, ze zyciem ale jednak troche za mloda jestem na takie okreslenia ![]() Tez mam tak jak Wy. Tyłek leci mi pierwszy- z resztą ja w ogóle nie mam tylka ![]() Mam problem ogólnie z oponką ktora nie jest tylko wystajacym brzuszkiem ale tluszczyk mam wlasnie miedzy plecami a posladkami.. brzydko to wyglada w biodrowkach.. mysle, ze wiecie o czym mówie
|
|
|
|
#6348 |
|
Zadomowienie
|
Camarilla co do matury to tez mam podobne plany, chociaz jeszcze sie cały czas zastanawiam, no ale to "dopiero" za rok
.Nie wiem czy bede mogła cwiczyc codziennie pump it upa ale postaram sie.Ojj znam to uczucie takiego zmeczenia zyciem, czesto mnie nachodzi choc nie powinno bo jeszcze sie jest młodym...tylko ze ja mam wlasnie tak ze jak mam mocnego stresa to nic nie przełkne, ostatnio w szkole nie jadłam 8 godzin bo nie mogłam nic przełknac(najgorsza lekcja była na koncu)jak przyszłam do domu to nadrabiałam do nocy i to był bład Ide spac juz powoli, naszczescie jutro nie ide do szkoły to sie wyspie.Dobranoc
|
|
|
|
#6349 |
|
Zakorzenienie
|
Ech z jednej strony chciałabym miec jeszcze rok do matury a z drugeijs trony wiem, ze jakbym miała dwa lata to i tak bym sie nie zaczela uczyc..
![]() Mercy to tylko rok.. ale nauka przyjdzie w okresie ferii ![]() Doranoc. Od jutra bede Wam juz tylko dopingowac w postaci widza- tak mi sie czuje
|
|
|
|
#6350 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim ja mam dzisiaj 18 - 19 serie i juz pomalu mam tego dosc ,chyba mam dzisiaj jakiegos lenia , nie wiem czy dzisiaj dam rade wszystko zrobic .
moze lepiej zaczyc od lata ???? |
|
|
|
#6351 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj zaczynam!
Nie za bardzo wiem co i jak z tymi powtórzeniami ale mam nadzieję,że TŻ mi to wytłumaczy
|
|
|
|
#6352 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj mam 5 dzień. Od samego początku dobrze mi sie ćwiczy a nawet jest coraz lepiej
Powiem za jakiś czas czy ten stan sie utrzymuje
|
|
|
|
#6353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6354 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie ja nie należę do osób szczupłych,ale z zacięciem ćwiczę aeorbiczną szóstke i powiem Wam, że po 10 dniach widać nieznaczną, ale jednak zmianę
|
|
|
|
#6355 |
|
Raczkowanie
|
Matura z historii brrr dokładnie taka jak kiedyś moja
hehe dobrze że mam to za sobą laseczki dacie radę egzaminy na studiach zazwyczaj są 2 razy obszerniejsze niz matura a niektóre ze 4 , jeden egzamin miałam już z 200 lektur (niektóre pnad tysiąc stron a do tego pytania typu ile koni biegło w wyścigu a ten brzuch boczki i bioderka są w moim ciele naprawdę ni w pięć ni w dziewięć - bo udka też szczupłe, 50 cm..to ja chyba sobie podaruję regularny pump it kurczem nie chcę żeby mi biust spadł wezmę się za callana przeplatanego z tamille i zdecyduję się na jedno chyba..a juz sama nie wiem za dużo tych pomysłów i wiedza za mała żeby odpowiednio wybrać kurczę Camarilla ty też ani centymetra? dziewczynki dziewczynki co też wy jecie ! być może rzeczywiście mój mini sukces zależy od w miaręodpowiedniego jedzenia? hmmm - ja równo z rozpoczęciem weidera ani kromki białego pieczywa tylko sono 7 ziaren, przez te 14 dni jeden batonik na uczelni bo nic innego nie miałam akurat czasu, duużo wody, także parę łyniów podczas treningu noi najważniejsze, po 19 kategorycznie tylko woda ale za to staram sie dojeść tyle na kolację akurat tyle żeby starczyło do zaśnięcia oproćz tego wszystko w normie broń bosh żadna dieta, wcinam ziemniaczki z sosami, mięso smażone, itd ale staram się mądrze i wyczuć kiedy starczy - noi częsciej staram się zjeść białko, też po treningu, bo czytałam że trzebadziś dzień 15 a6w !! - czyli : jedna trzecia za mną
|
#6356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6357 |
|
Zadomowienie
|
już jest
|
|
|
|
#6358 |
|
Raczkowanie
|
akasha 84 - a gdzie ten załącznik ?
|
#6359 |
|
Zadomowienie
|
nie mów że nie widać
|
|
|
|
#6360 |
|
Raczkowanie
|
już jest - akurat pisałam tamtą wiadomość jak Ty poprawiałaś posta - widać już
![]() akasha więc życzę powodzenia ! widzę że jesteśmy na podobnym etapie i w podobnym wieku, jesli '84 to Twój rocznik i u mnie też widać różnice, zresztą już o tym pisałam chociaż szczerzę mówiąc nie wierzę że jest to trwała róznica, raczej coś w stylu nagłego poruszenia ciała i dlatego powtarzam sobie żeby po a6w, nawet jeśli efekty będą zadowalające, nie osiadać na laurachza godzinkę ćwiczę - bo wieczorem na piwko
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

ja też chcę robić to dwanaście minut
ja odpoczywam łącznie góóra 30 sekund, i staram sie kurczę nie skracać tego zatrzymania skoro tyle o tym trąbią - noi stąd dziś znowu wyszło 25 minut

.Juz sie zastanawiam czy ja dobrze wykonywałam te cwiczenia, ale myslae ze chyba tak bo jak cwiczyłam to czułam miesnie.Moze to dlatego ze za duzo jem??I to co spale to znów przybiore??Kurcze juz nie wiem
z brzucha nie zleciał nawet cm,nie rozumiem, moze ktos da mi odpowiedz?Jedynym efektem jaki zauwazyłam to to ze zaraz po cwiczeniach jest na chwilw troche płastszy....dziwny ten mój brzuch.Jutro koncze i biore sie za tamille a za jakis miesiac mysle ze znów wróce do a6w,taki mam plan
ale na pewno ujędrnia 

cwiczymy cwiczymy i nic

a juz cicho bo mi slinka cieknie.Wiesz Kiaa tak troszke schudnac bym chciała tak po dwa cm z całego ciała, bo mi sie troche po zimie przytyło, ale mam tak samo jak ty Milczaca, z pupy to raz dwa zlece, tak ze potem wyglada jak 5gr