![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Ja bylam póki co u dwóch wróżek i jedna w sumie mowila prawde ale ogolnikami (dopiero po wizycie u tej drugiej do mnie dotarło).
A ta druga szok, po prostu szok. Powiedziala mojej kolezance wszystko szczegołowo co sie u niej w zyciu obecnie dzieje - doslownie wszystko, szczeka mi opadła. A potem mi tez... wszystko prawda.. Bylam w ogromnym szoku. Jeszcze sie do tej Pani napewno kiedys wybiorę ![]()
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;32476953]To jest Dzidzianna
![]() http://www.goldenline.pl/forum/15854...ny-poszukiwana Zaszlam do niej dwa razy - z tego co pamietam, to wrozy z kart, a takze z reki. Robi tez to z fusow na zyczenie. Raczej nie sprawdza sie, ale to bardzo ciekawa osoba z bardzo bogatym zyciorysem. Pozowala jako modelka za mlodosci na ASP w Krakowie. Pracowala rowniez chwile jako aktorka, a takze w cyrku. Zjezdzila USA i inne kraje. Mowi w kilku jezykach obcych. W internecie znajduje sie pare artykulow o niej, a nawet i wywiad z nia.[/QUOTE] To nawet nie wiedziałam o niej tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Raczkowanie
|
Do tej pory korzystałam z darmowych wróżb na forum internetowym i niektóre się sprawdzały, inne w pewnym stopniu, niektóre wcale. Mam namiar na wróżkę z Kraśnika Fabrycznego. Czy któraś z was była u niej? Zastanawiam się, czy się wybrać... jeszcze u żadnej nie byłam osobiście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Darmowe wróżby internetowe? :/
Nie wiem nawet o kim mówisz jeśli chodzi o tą z Kraśnika ![]()
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny oferują, że powróżą w ramach nauki. Zgłasza się do nich mnóstwo chętnych
![]() Pani mieszka za urzędem miasta... Edytowane przez Quietly92 Czas edycji: 2012-06-05 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
ja byłam bardzo sceptyczna zawsze, aż w końcu koleżanka mnie namówiła i pomyślałam, że w sumie co mi szkodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Przyczajenie
|
Witajcie ja też nigdy nie wierzyłam w wróżki ale raz poszłam z ciekawości i naprawdę mi pomogła i od tej pory caly czas chodze do niej i nigdy mnie nie zawiodła napiszcie do niej bo naprawdę warto to jej mail. annatur.adm@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
Czy wróżka Solska wróży nadal na Rynku ? czy w restauracji ? gdzie jej szukac ?
![]() |
#642 |
Raczkowanie
|
Kiedys udzielałam się w tym temacie i fajnie znów od siebie napisać
![]() No ale człowiek (ja) jaki jest, taki jest i po tylu latach znów mi się zachciało odpowiedzi na pytania. No więc tamta wróżka jak się okazało już nie żyje. Wróż, u którego byłam wyjechał zagranicę i nic mi na miejscu nie pozostało. No więc szukałam, a że mam małego brzdąca, to z domu mi się wychodzić nie chciało i trafiłam tutaj xxx No i powiem Wam, ze ciekawe się to okazało. Nawet się miło zaskoczyłam. Jakos tak mi lepiej po tym wszystkim. Może czasem po prostu potrzeba czegos takiego. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-03-27 o 10:48 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Btw, znacie jakąś dobrą z Wrocławia? Kiedyś chodziłam do pani Joli, takie ciemne włosy, ale aktualnie nie mam jej numeru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Zadomowienie
|
Kilka razy korzystałam z porad wróżek i te, niemal wszystkie się sprawdziły (są jeszcze trzy rzeczy na przyszłość). Natomiast ja sama sobie najczęściej wróżę i też się sprawdza, przy okazji obala katolicką teorię, że wróżka, żeby przepowiedzieć przyszłość musi mieć konszachty z diabłem, bo ja tego pana ani nie znam, ani w niego nie wierzę
![]() Stawiałam też karty innym osobom i z tego co widzę - sprawdza się, jednak jest wiele dróg w życiu i to od nas zależy którą z nich wybierzemy, a tarot może być tylko wskazówką w podjęciu decyzji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Wtajemniczenie
|
Teściowa mojej siostry stawiała mi raz karty(nie pamiętam dokładnie, ale to chyba były karty klasyczne).
Powiedziała mi, że ostatnio odrzuciłam zaloty blondyna(jeden gościu zaczepił mnie na ulicy i go spławiłam, ale nie wiem czy był blondynem, bo była zima i miał czapkę), że czeka mnie podróż gdzieś dalej(powiedziałam, że wyjeżdżam do Berlina, a ona nie, nie, gdzieś indziej. Mieliśmy zaplanowane wakacje z rodzeństwem i moimi rodzicami od dłuższego czasu, o których teściowa nie wiedziała), że mam powodzenie u mężczyzn(wydaje mi się, że na zainteresowanie narzekać nie mogę) i że będzie się kręcić koło mnie blondyn i jakiś ciemny mężczyzna. Obydwoje "przy kasie", ale mam nie wybierać blondyna(blondyn- policjant się kręci i kaski trochę ma, a ciemnego mężczyzny chyba jeszcze nie poznałam ![]() Skorzystałam też z internetowych przepowiedni ![]() Czyli bardzo ogólnikowo.... O wakacje się pytałam, bo w przyszłym roku mam zagraniczne praktyki i dalej nie mam pojęcia gdzie pojechać ![]() Jak się wróżba spełni, to dam znać ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie z innej beczki.
Czy wrozka, np widzac zla przyszlosc u kogos bardzo mlodego, moze swiadomie ta osobe oklamac zeby jej nie przestraszyc wizja okropnej przyszlosci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
Może, gdyż uważa się, że część wróżb działa na zasadzie samospełniającej się przepowiedni - gdy znamy przyszłość to podświadomie dążymy, żeby stało się tak, jak nam powiedziano. Nie jestem zwolenniczką tej teorii, bo trochę eksperymentowałam z kartami w celu zbadania tego zjawiska.
Z tym o czym piszesz spotkałam się w książce będącej autobiografią jednego z najpopularniejszych wróżbitów okresu polski międzywojennej - Akhary Jusufa Mustafy (swoją drogą ciekawa książka pokazująca z intrygującego punktu widzenia Polskę sprzed lat). Opisane było tam takie zdarzenie: przyszła pewna młoda dziewczyna, żeby przepowiedzieć jej przyszłość. Wróżbita wiedział, że dziewczyna zginie, ale jej o tym nie powiedział, za to podał jej datę (była to jej data śmierci) i powiedział, że to będzie szczęśliwy dzień, bo wiedział, że zdarzenie to jest nieuniknione. Ja mimo wszystko uważam, że trzeba mówić prawdę jak się komuś wróży. To tak jakby pójść do lekarza i usłyszeć kłamstwo. Nikt by tego nie chciał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam taka sytuacje ze mialam wtedy moze z 8 lat i trafilam do kobiety, ktora zajmowala sie sciaganiem urokow, wrozeniem i innymi takimi no i przepowiedziala przy okazji przyszlosc mi i moim siostrom, im sie czesc sprawdzila a reszta tez zanosi sie na to ze sie sprawdzi. Mi powiedziala ze bede kiedys szczesliwa i bogata. A ze w zyciu mam pelno problemow, to jakos niedawno sobie o tym przypomnialam i zaczelam sie zastanawiac czy ona w moim zyciu nie widziala przypadkiem wielu tragedii i moze rzucila to tak tylko, zeby dzieciakow nie mowic strasznych rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Zadomowienie
|
Nie ma chyba wróżki, która miałaby stu procentową sprawdzalność, poza tym tarot jest tylko wskazówką i wiele spraw może przybrać inny obrót w zależności od tego jak pokierujemy swoim życiem. Na dodatek nie wiesz czy np nie wygrasz w lotto któregoś dnia albo czy nie dostaniesz spadku. Nie wiem ile masz lat, ale z reguły na tym forum udzielają się młode osoby.
Jeśli siostrom się sprawdziło, to albo wróżka była wiarygodna i dobra w tym co robi, albo to może były ogólniki i mogły pasować do każdego? Może skoro masz tyle wątpliwości a wierzysz w tarota, poszukaj jakieś dobrej wróżki w twojej okolicy i nic jej nie mówiąc o poprzedniej przepowiedni poproś o rozkład na ogólną przyszłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie ma u mnie w okolicy zadnej tarocistki, bo gdyby byla to chetnie bym sie przeszla zeby sprawdzic co powie mi inna osoba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie kogoś godnego polecenia z Krakowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zadomowienie
|
martynka89 masz 25 lat, więc jest jeszcze czas na zrealizowanie się wróżb. Nie sądzę, że wróżka cię okłamała - przecież powiedziała o chorobie i o tym, że mąż siostry poleciał na jej pieniądze, więc widać, że nie unikała trudnych tematów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
I tu się zgodzę, bo nie wiadomo co kiedy się spełni. Mam znajomą, która chodziła z kolei do jasnowidza Marka Szwedowskiego i który przepowiedział jej rzeczy, które sprawdziły się po roku. Dokładnie tak jak to opisał. Więc w sumie może być różnie. Jesli wszystko się sprawdziło tylko nie Twoje bogactwo to nic innego nie pozostaje jak czekać na fortunę, albo zobaczyć jak to widzi inny wróż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mam swoją zaufaną wróżkę i mimo, że wcześniej korzystałam z usług innej to teraz za nic bym nie zmieniła... jakby ktoś potrzebował to mogę podać namiary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdzając u innych, to tak jakbyśmy nie dawali wiary temu pierwszemu, i wtedy najzwyczajniej karty zaczynają konfabulować- bo wychodzi arogancja na wierzch. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Rozeznanie
|
Heja, a znacie kogoś godnego polecenia z trójmiasta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny! Sorki za moje drobne bledy - ale nie mam polskiej klawiatury:-/
Czy ma ktos namiary na wrozke Doris, ktora do niedawna pracowala dla EZO TV? Dowiedzialam sie ze juz tam nie pracuje, a w necie nic nie moge znalesc, pomocy!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Mnóstwo z tego, co mówi wróżka, da się wytłumaczyć jej osobistym stosunkiem do nas
![]() A kwestia tego, że tarot kłamie, gdy się go o coś pyta kilka razy - to też 50/50 prawda. Powtarzam jeszcze raz: szukajcie naprawdę dobrej wróżki, a jak zacznie wam dogryzać itp. - rezygnujcie natychmiast, choćby w połowie seansu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Przyczajenie
|
zgadzam sie z toba, tylko ze ta Doris to wrozka przez telefon.Ja osobiscie korzystalam z jej uslug przez 1,5 roku i zawsze sie sprawdzilo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.