|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
Hih. I am the master of the bottle! Ale smeszna Sabbath, hih ![]() ![]() Wiesz co? Nie zgadzam się żebyś przepsikiwała moją flaszkę. Kategorycznie się nie zgadzam. ![]() Bo należy ją przelewać a nie przepsikiwać. Flaszki Ihp sie odkręcają więc się je przelewa. Przelewać moją flaszkę zdecydowanie możesz, a nawet jest to wskazane. I z atomizerkami sie zastanów, bo czekam na decyzję żeby wiedzieć ile mam przelac pieniązków, tzn ile odliczyć od wpłaty.
|
|
#3752 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Będę psikać strzykawką. Kupię całą baterię i voilla! Zapotrzebowanie na atomizerki mam następujące: 20 ml x 1 12 lub 10 ml x 23 5 ml x 5 Może być? Gwai, nie zapomnij proszę o doliczeniu od swojej wpłaty także kosztu wysyłki atomizerów, który poniesiesz. Jejuniu! Czy euforycznie zachwycona roślinność to jest to, o czym ludzie marzą? A serio - ciesze się. Będzie pretekst do dwóch spotkań.
|
|
#3753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmmmmm I myślisz że ja mam tyle 12-stek na stanie? No cóż, sprawdźmy... Mam jeszcze 9-tki. Ja się pierwsza zgłaszam na ochotnika, że mogę mieć swoje 3x10ml w 9-tkach oraz po 1ml w fiolce (i tak zawsze się przyda np. do wymian próbkowych) Edit: 12-stek mam, powiedzmy, 13 sztuk. Także do wyboru jeszcze 20-stki, 9-tki i 5-tki zamiast tego. Tzn. 9-tek też liczba ograniczona. Więc te trzy 12-stki dla mnie już przejdą na 9-tki. Reasumując, zamiast tych 10-ciu 12-stek to sugerowałabym 5x9ml i 5x20ml (albo po dwie 5-tki zamiast 20-stek) |
|
|
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
Jest nasza paczka z Lucky Scent
bez cłaZaraz zabieram sie za przelewanie i pakowanie Alez mi ulzyło, juz sie martwiłam ze cos nie tak |
|
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabbath, wyszło mi za moje zakupy:
9,90+ 5,50 + 8 Wysyłka = 23,40zl bez atomizerka Czy ja się mieszczę w twojej puli atomików 5ml, czy też jestem "zamawiana" przez Gwai? Ile mam doliczyć za ten atomik? 2zl? 2,8zl?
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-04-30 o 17:50 |
|
|
|
#3756 |
|
Rozeznanie
|
Melduje sie zem trzezwa i podliczam swoje zakupy :
Cardinal (10ml): 19,90 Black Tourmaline(10ml): 27,50 Razem: 19,90+27,50+5,5+8=65,40 (bez atomka) Mam nadzieje ze dobrze policzylam :embarassment: ? Jesli tak to juz pisze maila do Ciebie Sabbath ![]()
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, mam juz wszystko odpsikane, ale bylam przekonana ze mam Wasze adresy:/
sie okazalo, ze mam tylko adres Yoli. nie wiem czy nie wysylalyscie czy gdzies mi umknely. poprosze szybciutko privy z adresami |
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Perełki!
JEST!! Spróbuję już dzisiaj rozpsikać, ale zobaczę jak mi będzie szło bez lejka, zawsze dawałam sobie radę, więc postaram się jak najszybciej przeprowadzić operację ![]() Sabbath - zaraz robię obliczenia. Zgubiłam się z tymi atomizerami, ale jeśli potrzeba, to ja mogę wysłać Ci ok. 5 sztuk 5 ml i jedną 12 ml na moje odlewki |
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Piecioraczki wyliczylam ile juz kazdemu do zwrotu- z0stalo calkiem sporo
poprosze jeszcze procz adresow nr kont na ktore maja byc przelewy zwrotne, i napiszcie jaki to bank
|
|
|
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Tak oczywiscie Agaa sa dwa Twoje i moje
Niebieska druzyno Paczuszki wysłałam o 15, mam nadzieje ze choc czesc dotrze do Was jutro. Wszystkie próbki dali Z racji ze dolara policzyli po 2,2 około, wiec nadpłaty wlozylam do przesyłke Bardzo sie spieszyłam zeby zdarzyc z wysłka dzisiaj, wiec policzyłam w zaokrągleniu![]() Trzymam kciuki za bezpieczne dotarcie wszystkich do Was |
|
|
|
#3761 |
|
Rozeznanie
|
Ja w ciemno, to chcę 5ml.
Jakby ktoś dał głowę uciąć, że tam jest las i ten mokry pies... Bo orzeszki, to są w jakimś Lutku. |
|
|
|
#3762 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jeszcze raz Ci dziękuję w imieniu wszystkich, którzy skorzystali z Twojej genialnej inicjatywy. ![]() Obiecałam. Cytat:
Cytat:
Obliczeń ani myślę sprawdzać. Jeśli ktoś mnie orżnie na dwa grosze, to trudnoi, będzie musiał z tym żyć. To żart!!! Cytat:
Cytat:
Za wysłanie zapłacisz 8 zł. Za wysyłkę od Gwai 80 gr. Chyba, że bardzo chcesz...
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
puscilam dzisiaj paczuszki do tych osob, ktorych mialam adresy, reszte wysle w poniedzialek bo chyba lepiej zeby nie lezaly przez weekend na poczcie prawda? a przelewy zwrotne zrobie w weekend
![]() (caly pokoj pachnie mi kadzidlami )aha,mialam napisac o probkach. otoz niestety nie przyslali wszystkich ktore wpisalam. darmowych dali 5 tylko i 5 platnych. elve niestety nie mieli Hinoki ![]() Maju z Twoich probek tylko Rock Crystal przyslali... w zwiazku z czym Twoja probka jest darmowa. Agnysko dla Ciebie przyslali wszystki procz Zagorska. |
|
|
|
#3764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję yoona Troszke szkoda, ze nie było tej Patchuli, bo strasznie mam na nia chrapkę , ale cóż za to 6$ za próbki+cło wróci do mojej kieszonki ![]() A jak z kursem $ - wyszło mniej więcej tak jak liczyłaś? ![]()
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
wyszedl mniejszy, troche ponad 2,20, takze do zwrotu bedzie wiecej niz sie spodziewacie
|
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
Coś mi się wydaje, że będę szukać wspólniczki do butelki Fumerie Turque.
Źródło: teść z Londynu może przywieźć (w czerwcu, albo przysłać), albo upoluje sie na Allegro. Sobie bym chciała zostawić 20-30ml. Cena: ponoć Lutensy sa po 47 funtów w Londynie. W każdym razie jedna z Wizażanek za tyle kupowała. Pojemność oczywiście 50ml.
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Coś blisko 10 zł?
|
|
#3768 |
|
Wiedźma
|
Hahaha! Nawet braterska milość ma swoje granice.
Na razie zamierzam zatrudnić baterię strzykawek. To znaczy pójdę do apteki i kupię 10 szt po 10 ml plus GRUBE igły. ![]() Jest! Tigerlilly, jesteś pierwsza! Tak sobie dumam, czy nie zamówić już teraz. W końcu na Jego Eminencję i tak trzeba czekać... Najwyżej jeśli ktoś nie wpłaci to zatrzymam sobie jego działkę. edit: Papuź, chyba bliżej 9, niż 10.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-04-18 o 00:44 Powód: Przyczyną jest Papuź. |
|
|
|
#3769 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeśli któraś z was będzie w najbliższym czasie, powiedzmy w ciągu dwóch tygodni od daty postu robiła zamówienie na Lucky i zostanie jej ok. 150 dolarów do limitu, proszę niech da znać na PW
.
|
#3770 |
|
Wtajemniczenie
|
Aggie, dotarła Figa i próbka różana
|
#3771 |
|
Rozeznanie
|
I jak tam Fenris- sa jakieś wieści? Też zaczynam sie martwić, bo paczka powinna juz chyba u Ciebie być..
buziak ewikk |
|
|
|
#3772 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Jest to info na stronie dotyczącej paczki: "Your item cleared customs in POLAND at 3:54 PM on April 14, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later." I to wsio. Kurier powinien zadzwonić jak mnie nie zastał prawda? |
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3775 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam swoje BF i Idole`a. Piękne podziękowania dla Aggie, Favkes, Sabbath i Papużki.
Buziaki Dziewczyny.![]() A teraz idę spać, bo zejdę zaraz przed monitorem.
|
|
#3776 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zapachy takie, że aż mnie korci, żeby ogłosić, że anektuję działki spóźnialskich. Ciesze się. Cytat:
Że polecam się na przyszłość pisać nie muszę. Jesteśmy taką już trochę stałą zakupową parą. Cytat:
I pamiętaj, że nasza umowa jest aktualna. Dane Twoje mam. Chyba, że się zmieniły ostatnio. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Santorio, ja będę zamawiać na Lucky dzisiaj lub jutro, ewentualnie mogłabym poczekać do poniedziałku , także jeżeli chciałbyś się przyłączyć, to nie ma sprawy. Tylko nie wiem, cz odpowiadałoby Ci to, że byśmy byli tylko my dwoje do podziału kosztów przesyłki (40 $ na pół). ![]() Pozdrawiam ![]() EDIT: Podział kosztów byłby na 3 osoby, bo jedna doszła
Edytowane przez monme Czas edycji: 2008-04-19 o 10:34 |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paczki z Lucky dostarcza Pocztex , a jak widac on sie nie spiesza za bardzo
|
|
|
|
|
#3779 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mamy problem z paczką Lucky :/ 14.04 trafiła do Warszawy, a 15.04 została skierowana do Urzędu Celnego w Bytomiu i tam siedzi i czeka na wyjaśnienie.
Nie wiem ile to potrwa, a dodzwonić się do UC nie mogę. |
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fenris, spróbuj wysłać maila na ten adres: mw.bytom@kat.mofnet.gov.p l Ja się za jego pomocą kontaktowałam z Urzędem Celnym |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

bez cła

Chyba ze juz chcecie zamawiac to czy moglabys za mnie zlaozyc a ja bym ci w poniedzialek przelal
, ale cóż za to 6$ za próbki+cło wróci do mojej kieszonki

Buziaki Dziewczyny.