|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
tak ewentualnie to dodam, że Iris Silver Mist tez byłabym zainteresowana, jakby powstała lista Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-05-04 o 19:31 |
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, chciałam tylko przypomnieć, że Lutensy-dzwońce maja pojemność 75 ml każdy, aby nie doszło do przebukowania!
Koszt 75 ml to 105 Euro Koszt wysyłki do Polski to 20 Euro za cała przesyłkę, czyli nie wyjdzie dużo na osobę.
|
#3963 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, zrobimy zakupy atomizerowe w maju. U mnie sporą część zapasu zjadły ostatnie wspólne zakupy na Lucky.
Może niech będzie zbieranie listy od 12-go do 15-go maja do mnie przez priv
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flaszki nie chcę bo mam
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, już aktualizuję:
CHENE: - Gwaihally - 20 ml - Aggie125 - 15/20 ml Cuir Mauresque: - Gwaihally - 10 ml - Aggie125 - 5/10 ml - Kajol - 10 ml Bois Oriental: - Aggie125 - 10/20 ml - Kajol 10 ml - taka-taka 20-25 ml Rahat Loukhoum: - Aggie125 - 20 ml Chergui: - Aggie125 - 10/15 ml - shachownica - 5 ml - Tymena - 20/30 ml Santal de Mysore: - Beata11 - 30 ml - Aggie125 - 10 ml - Kajol 10 ml - Favkes 10 ml
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie, czy te duże butle Lutka, mają atomizer ?
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się ostatecznie zdecyduję. I przy okazji, wygląa na to, że pierwszy rzut będzie wyglądał tak:
CHENE: - Aggie125 - 15 ml - Beata 11 - 20/30 ml - DiTu77 -5ml - Gwaihally - 20 ml Bois Oriental: - Aggie125 - 10 ml - Kajol 10 ml - taka-taka 20-25 ml - Beata11 - 5/10 ml Chergui: - Aggie125 - 10 ml - shachownica - 5 ml - Tymena - 20/30 ml - Beata11 - 10/15 ml - DiTu77 - 5/10 ml Santal de Mysore: - Beata11 - 20/30 ml - Aggie125 - 5 ml - Kajol 10 ml - Favkes 10 ml - DiTu77 - 5ml Ta dwójka byłaby wtedy na drugi rzut: Cuir Mauresque: - Gwaihally - 10 ml - Aggie125 - 5 ml - Kajol - 10 ml - Beata11 - 5/10 ml Rahat Loukhoum: - Aggie125 - 20 ml Madlaine, a w zasadzie kto powiedział, że musimy zamówić tylko 1 x 4 dzwońce? Wpsisuj się na kolejne Chergui, jak się da, to zrobimy 2 x 4 flachy (ale rozpusta...)
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
Beata11, Aragonte, Beyourself - dziewczyny, czekam na nazwy próbek, które chcecie sobie zamówić oraz adresy ( załatwimy to wcześniej, żeby mieć spokój ).
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Nadiu, ja mam adres BeYouself. Co do Aragonte, to będzie ona z nami w BC robić zakupy, więc może się na miejscu zdecydowac na jakąś próbkę.
|
#3971 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ile kosztuje 50ml atomizer tam gdzie gwaihally robi zakupy? Bo mam stary cennik, ale 50ml w nim nie uwzględniono.
|
|
|
|
#3972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nadio, ja próbki nie muszę dostawać (wyżebruję je regularnie w Quality ).A co do adresu, to chętnie Ci go dam, ale odlewkę odbiorę chyba od Aggie, bo z W-wy jestem ![]() Chyba że plany Aggie się pozmieniamy i czegoś nie doczytałam ![]() Edit: już widzę, że wszystko bez zmian, uffff ![]() |
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli jest jeszcze możliwość, pisałabym się na resztkę Chene
CHENE (LISTA ZAMKNIĘTA): - Aggie125 - 15 ml - Beata 11 - 20/30 ml - DiTu77 -5 ml - Gwaihally - 20 ml - Szara Róża 5 ml Bois Oriental: - Aggie125 - 10 ml - Kajol 10 ml - taka-taka 20-25 ml - Beata11 - 5/10 ml Chergui (LISTA ZAMKNIĘTA): - Aggie125 - 10 ml - shachownica - 5 ml - Tymena - 20/30 ml - Beata11 - 10/15 ml - DiTu77 - 5/10 ml - Yoona- 5/10ml Santal de Mysore: - Beata11 - 20/30 ml - Aggie125 - 5 ml - Kajol 10 ml - Favkes 10 ml - DiTu77 - 5ml Ta dwójka byłaby wtedy na drugi rzut: Cuir Mauresque: - Gwaihally - 10 ml - Aggie125 - 5 ml - Kajol - 10 ml - Beata11 - 5/10 ml Rahat Loukhoum: - Aggie125 - 20 ml - Yoona-10/15ml ( i tu bym sie dala zabic za flaszke...)
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2008-05-03 o 23:07 Powód: poprawki ;) |
|
|
|
#3974 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możemy. Pozwólcie jednak (tu zwracam się do mojej grupy safranowej), że jutro wszystko ogarnę, podliczę i wyślę dane na priv, dobrze? Cytat:
![]() Kupuję i Safrana i Passage, biorę je w oryginalnych flaszkach. Co do Safrana, to wolałabym go rozlać osobiście, a to dlatego, że Madziczka i Teza podesłali mi już swoje atomizery na przelanie. Poza tym, Aggie, no ręce Ci odpadną od tych przepsików. Trzeba zadbać o Twoje dłonie.![]() A co do Passage - to szczerze mówiąc, jest mi obojętnie. Mogę przelewać, nie ma problemu, mam przygotowane na to atomizery.Czyli podsumowując - dostaję flaszkę Safrana i rozlewam go dalej, a Passage dostaję już odpsikane? Cytat:
Cytat:
Cytat:
To ja może kasę za Passage też podeślę w jednym przelewie do Aggie, razem z Safranem. To i tak będzie wspólna wysyłka dwóch butelek - chciałabym paczkę ubezpieczoną. Dopisek: O matko, zaczynam się stresować tymi gigantycznymi zakupami.
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Be Yourself, OK. A więc Automne na razie odkłądamy na czerwiec.
Safrana wysyłam Ci całego, Ty robisz przepsiki, do tego dołączam Ci próbki z listy, które Ty dalej powysyłasz. Co do Passage, to moge zrobić odlewki (zostało jeszcze około 25 ml nierozdysponowanych, ale mam nadzieję, że się uzbiera, zresztą w razie co mogę przepsikać te pozostałości do osobnego atomizera i puścić w świat, jak ktoś się zgłosi). Tobie wysyłam 20 czy 25 ml Passage (na ile sie decydujesz)? Dopisek: Ty się stresujesz, a co ja mam powiedzieć...?
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
O.k, czyli wszystko jasne. Czekamy tylko na adres i listę próbek Beaty, tak? Przepraszam, że trochę namąciłam,ale zapomniałam, że niektóre osoby mają odebrać flaszeczki osobiście.
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Automne organizuje BeYourself, ale zostało jeszcze 10/20 ml, z tym, że BeYourself chce je raczej przełożyć na czerwiec.
Z Passage d'Enfer zostało jeszcze 25-35 ml do wzięcia.
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym całą jedną dla siebie - cena to 80$ Nie jestem jeszcze zdecydowana na 100% - faza testów - ale chciałabym wiedzieć czy istnieje możliwość wogóle. |
|
|
|
|
#3979 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Be, super!
|
|
|
|
#3981 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Niestety nie. Burn zrezygnowała, na jej miejsce wpada Twister i jak coś to beata11 lub Santorio. Przykro mi...
|
|
|
|
#3982 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Oczywiście pod warunkiem, że zaspokoisz moja ciekawość i wyznasz mi przy okazji na co się czaisz.
|
|
#3983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Automne rozdysponowany cały!Automne by Micallef (zakupy w czerwcu): Aggie125 - 10 ml beyourself - 30 ml nargothrond - 10 ml neonka28 - 10 ml secco - 20 ml Szara Róża - 20 ml
|
|
|
#3984 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jeśli dojdzie do drugiego rzutu na pałacowe Lutki to chętnie wezmę całą flaszkę Bois de Violette
Jeśli znajdzie się jeszcze, ktoś chętny na tego lutka mogę sie podzielić
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-05-04 o 19:34 |
|
|
|
#3985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że: Cytat:
A zdradzę, chodzi mi po głowie Genie des Bois- Keiko Mecheri - przynajmniej narazie ( to w ramach tego prezentu na Dzień Mamy od moich Dzieci - a raczej Męża - więc trudno mi się zdecydować - na razie właśnie GdB jest najwyżej plasującym się zapachem - przewyższa , DV i FdB trwałością - przynajmniej na mojej skórze Nie mam jak porównać z BdV.Będę jeszcze przeglądać Lucky w poszukiwaniach - ale chcę zapach, który spodoba mi sie na 100% - żadnych strzałów w ciemno - bo z prezentu trzeba się cieszyć - zwłaszcza gdy się wybierało samemu )
|
||
|
|
|
#3986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#3987 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopisuję się do Santal de Mysore - jestem chętna na 10-20 ml
![]() Jeśli dobrze wyliczyłam, to przynajmniej 10 ml jest wolne. I chyba skuszę się na odrobinę Bois Oriental (choć w sumie to nie wiem, jak to pachnie ). Jakieś 5-10 ml, powiedzmy.Aha, i czy będzie w planach jeszcze później flaszka Cherqui? Bo zaśliniłam się strasznie, czytając opis ![]() |
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
UAKTUALNIENIE LUTKÓW:
1 RZUT: CHENE (LISTA ZAMKNIĘTA): - Aggie125 - 15 ml - Beata 11 - 20/30 ml - DiTu77 -5 ml - Gwaihally - 20 ml - Szara Róża 5 ml Chergui (LISTA ZAMKNIĘTA): - Aggie125 - 10 ml - shachownica - 5 ml - Tymena - 20/30 ml - Beata11 - 10/15 ml - DiTu77 - 5/10 ml - Yoona- 5/10ml Bois de Violette (LISTA ZAMKNIĘTA): - 13ryjek - 55 ml + flakon - Santorio - 20 ml Santal de Mysore (tu nie wiemy - zostaje albo 5 ml, albo 15 ml. - Beata11 - 20/30 ml - Aggie125 - 5 ml - Kajol 10 ml - Favkes 10 ml - DiTu77 - 5ml - Aragonte - 20 ml NIEROZDYSPONOWANE LUB DRUGI RZUT: Bois Oriental (zamknięte, lekkie przebukowanie, ale to sie później dogada, jakos się podzielimy) - Aggie125 - 10 ml - Kajol 10 ml - taka-taka 20-25 ml - Beata11 - 5/10 ml - Aragonte - 20-25 ml Cuir Mauresque: - Gwaihally - 10 ml - Aggie125 - 5 ml - Kajol - 10 ml - Beata11 - 5/10 ml Chergui: (dopisujcie się na drugi rzut, bo widzę, że jest jeszcze parę chętnych): - Aragonte - 20 ml - Madlaine - ? Rahat Loukhoum: - Aggie125 - 20 ml - Yoona-10/15ml ( i tu bym sie dala zabic za flaszke...)
|
#3990 |
|
Wtajemniczenie
|
Aggie, precyzuję
![]() Santal de Mysore - 20 ml. Bois Oriental - 20-25 ml (jeśli to coś w stylu FdB, to muszę mieć BO )Cherqui - 20 ml |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Flaszki nie chcę bo mam
Łatwe są do rozparcelowania - odciągasz strzykawką.