![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
A ja sobie marzę o Lolicie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
A na mojej liści emarzeń pozostały trzy zapachy:
1. Rose Absolue YR (muszę mieć tę konfiturkę różaną) 2. Éclat D'Arpege Lanvin 3. Individuelle Mont Blanc To na razie tyle, a wątek bardzo proszę o moc sprawczą szczególnie wobec punktu 1 |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Raczkowanie
|
Po tych wszystkich kadzidlakach, drzewnych wetiwerach, ocieplaczach
marza mi sie jakies nowe fajne kwiatki lekkie ale jednoczesnie dosc trwale i tzw dusza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech ten wątek ma moc sprawczą ![]() ![]() Innych marzeń niet ![]() ![]()
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie ten wątek mocy sprawczej nie ma.
![]() ![]() ![]() I tak z 3 flaszek zrobiło się 9, a na mojej marzeniowej karcie ani pół pozycji mniej... ![]() To może ja nie napiszę, że pragnę Euphorię Code J'adore EDP i ostatnio Lacoste Pour Femme to wtedy kupię? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Raczkowanie
|
Dla mnie też nie
![]() mam już nadprogramowo dwie flaszki a wish lista zamiast się zmniejszać to się ... zmienia.... ![]() no ale nic próbuję dalej - 1. Amarige Mariage 2. Lacoste Inspiration (na mnie wcale nie jest świeży, jakby to sugerowało opakowanie i kolor - uwalnia jakieś kakaowe nutki ![]()
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zadomowienie
|
A u mnie oczekiwanie na Code,mam nadzieję że bezpiecznie do mnie "przylecą"
![]() ![]() Poza tym ostatnio zachorowałam również na Ultraviolet ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
Hm, hm, hm. Wcześniejsza lista się nie zrealizowała, z prostego powodu - przestały mi się te zapachy tak bardzo podobać
![]() Właściwie dalej nie ma takiego zapachu, który mieć bym musiała i chciała bardzo... Dziwnie jakoś ![]() ![]() Zrobiłam sobie też listę zapachów, które widziałabym w mojej kolekcji, ale tak naprawdę żadnego mieć teraz zaraz i natychmiast nie muszę ![]() ![]()
dlaczego ja myślałam, że tego jest niewiele ![]() ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-01-09 o 17:25 Powód: skleroza ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zadomowienie
|
ja mam bardzo przyziemne marzenia, jednak finanse nie pozwalają mi ich teraz zrealizować...
pożadam : wielgachnego flakonu klasycznej Lolity średniego Scenta Intense znowu wielgachnego Pi Givenchy średniego Kingdom`a no i Versace man by mi się przydał flakonik Dreamera 75 Presence MB to chyba tyle....
#1000 |
Zakorzenienie
|
A u mnie nadal Extraordinay z Avonu bo tak cudnie pachnie... W końcu muszę go sobie kupić
![]()
#1001 |
Zakorzenienie
|
Obecnie tylko jedno marzenie - Cristobal edp
![]() Reszta spełniona - stoi na półeczce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
A ja w dalszym ciagu mam w marzeniach:
Czarny kamyk Armaniego I Cherqui Lutensa ![]() Oba nieosiagalne dla mnie ![]() Na wiosne mam w planach jeszcze: Le monde est beau Kenzo i L LL ale małutkie ba nawet 30 chyba by była za duza. W najblizszym czasie szykuje sie mi jednak kjakiś zakup. Poczekam az poznam cos fajnego. W dniu wczorajszym wykończyłam do zera All About Eve Joop i w zwiazku z tym TŻ stwierdził ze mogę sobie uzupełnić w to miejsce jeden flakonik.
#1003 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj niespodziewanie wskoczyl na moja liste MustHave Champs Elysees Guerlain
![]() ![]() Kolejnym, ale to nie priorytetowym MustHave jest Moschino Couture, do ktorego przymierzam sie juz od ponad roku ![]() Chyba cos mi nos swiruje przez ten brak zimy, bo ostatnio mam ochote jedynie na lekkie, wiosenne zapachy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
Lalesia, Champs Elysees Guerlain widzialam w promocji w Rossmanie za bodajże 99 zł lub 149 zł (chyba 100 ml)
![]() ![]() Na mojej liście na pierwszym miejscu jest Amor Amor Elixir ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zadomowienie
|
Ostrzę sobie zęby na:
Moschino Couture Alien Angel Innocent Samsara Herve Leger Amor Amor (ale to już mniej) To by mi w najbliższym czasie wystarczyło ![]()
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
skromniutko...
- alien 30 ml - słonik 30 ml - narciso edt 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie zdobylam zadnej pozycji z mojej listy marzen, a tu juz pojawiaja sie następne. Tym razem Roma
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
od wczoraj na mojej liście jest Champs Elysees , pragne tez DUNE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Na razie do szczęścia wystarczyłby mi:
- duży Angel Innocent - Amor Amor Elixir - i może któryś z Ogródków Hermesa (ale to na wiosnę) ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
U mnie sporo nowości na liście marzeń - w sumie nie jestem pewna, czy to aż marzenia, raczej moje chciejstwa i małe miłości.
I tak z całą pewnością chciałabym flakonik Maroussi - jakoś urzekła mnie jej "wschodniość" i kadzidło oprawione w bukiet kwiatów. Marzy mi się też Anglomania Westwood, chociaż to krótka miłość, to gwałtowna ![]() Poza tym Nu edp, chociaż muszę jeszcze ponowić testy. W tym wypadku byłby to klasyczny przypadek "od miłosci do nienawiści jeden krok". W moim przypadku jednak co najmniej 3 kroki, bo zaciekawił mnie dopiero przy trzecim teście ![]() Moje stare-nowe odkrycie to też klasyczna Coco EDT - podchodziłam do niej już w zeszłym roku, ale dojrzałam dopiero w tym. Niesamowita jest - szczególnie ta charakterystyczna dla EDT początkowa wiercąco-świdrujaca nutka. No i Agent, od którego tak jak od NU początkowo mnie odrzuciło, miłość przyszła przy drugim teście. Tu nie mam dużych wymagań, wystarczy skromne 25ml ![]() Jako że marzeń zrobiło się ostatnio całkiem sporo, to na mojej liscie jest też Shalimar Light - na szczęście to marzenie może jeszcze trochę poczekać, bo do lata daleko, chociaż i wiosną byłby cudny. I marzy mi się też chociaż kropla - to już marzenie tylko do poznania - kropla Musc Ravageur FMalle - dziewczyny tak pięknie o nim piszą, że pałam żądzą poznania... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Raczkowanie
|
Oj tak...Champs Elyses dla mnie tez sa piekne...
kwiatowe...mimozowe...mig dalowe. Uwielbiam sie otaczac tym zapachem zwlaszcza wiosna i latem choc i teraz niedawno 'odkurzylam' bo naszlo mnie na takie kwiatowe aromaty. Zycze spelnienia marzen...tez lalesi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie dopisze Samsare
![]() ![]() Poza tym (by nie wymagac za duzo): - Messe - Scent Intense - seta musi byc ![]() - YSL - M7 dla chlopaka - Zagorsk i Ouarzazate ...wypowiedziane zyczenie się spełni w przyszlym miesiacu ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-02-16 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
niecnotliwa dziewica
|
Skoro ten wątek ma moc sprawczą (a ma
![]() ![]()
#1014 |
Zakorzenienie
|
a moje ostatnie marzenie, Champs Elysees, sie wlasnie realizuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
kupujesz może w rossmannie.....w jakiej cenie teraz są ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Wtajemniczenie
|
Aktualnie to tylko marzenia, niestety, bo pieniążki się skonczyły
![]() Ale na pewno kiedyś, oby: Tea for Two L'Artisana Ananda Micallef J'adore Przyznam też, że ciekawi mnie Smok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zadomowienie
|
Mój Zagorsk sam biedak
![]() ![]()
#1020 |
Zakorzenienie
|
Własciwie spełniłam ostatnio swoje większe marzenia zapachowe i marzy mi się teraz tylko Tygrys na własność(czas powiększyć moje prywatne zoo składające się tylko ze Słonia) i jakaś malutka flasza(miniaturka albo coś w rodzaju 30-tki)EdM Hermesa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.