![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Ja ma dylemat i nie bardzo wiem co bym chciala, choc kilka zapachow bardzo mi sie podoba. Moze mi pomozecie wybrac?
![]() Baby doll - juz kiedys mialam, nie lubie powtarzac zapachow, ale ten jest sympatyczny i milo mi sie kojarzy Dolce vita - superkobiece perfumy, ale jak dla mnie dosc eleganckie, chyba nie na kazda okazje La perla Charme - cieple, dobre na jesien, ale chyba malo trwale? Hugo boss XX - calkiem nieskomplikowane, na poczatku skreslilam, a teraz mysle nad czyms malo zobowiazujacym na codzien i zeby nie udusic TZ-a ![]() Incanto shine - slodki flakonik, ale czytalam, ze nietrwale (ale zapach b.ladny, tyle ze chyba na lato) Mam niezly dylemat, kazdy z tych zapchow jest inny, a ja chyba zwariuje jak czegos nowego nie kupie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Raczkowanie
|
Mnie marzyły sie Anasi anais..wiem, że nie cieszą się popularnością na forum. Zużyłam całą setkę..na druga brak funduszów. Przed chwilką upolowałam na Allegro połowe z 50-tki za całe 30 zł i jestem szczęsliwa. Do spełnienia brakuje mi Eden ( ojjj nie chcę zapeszać, ale prawie sie wymieniłam) i Nu EDP...pokochałam ten zapach powolutku, pomalutku. na razie muszę sie zadowolić EDT
#2343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Rozeznanie
|
Ja właściwie na chwilę obecną nie mam prawie żadnych marzeń perfumeryjnych - zaledwie z 5 Lutensów, z pół litra Vetiver Extraordinaire Fryca i kilka L'Artisanów - drobiazg wręcz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak na pierwszy ogien pojda: Prada Intense, Bois Oriental, MR F.Malle, perly Laliqua ...... ![]()
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
Ja na chwile obecna tylko Midnight Poison Diora. Chodza juz za mna od jakiegos czasu, ale poki co kasy brak.
#2347 |
Zakorzenienie
|
Kenzo le Tigre - mój cel - zdobyć je do grudnia
![]()
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
kolejna edycja mojej listy:
miss dior cherie jednak ustrzelone ![]() 1.Nina Ricci "nina" (marzę od roku o nich) 2.Dior "tendre poison" (moje zimowe marzenie) 3.Moschino "couture" (moja nowa miłość i fascynacja) 4.naomi campbell "naomagic" (ale to na okres letni zrobić zapas) 5.dkny women (największe perfumeryjne marzenie na przedwiośnie) 6.kenzo summer (pora wiosenno-letnia) kenzo flower oriental -nie wiem (myśli) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Po zdobyciu wymarzonego Amour moja wish-lista właściwie nie istnieje. Tzn oczywiście chętnie stałabym się posiadaczką Wish, Innocenta i Live, ale jakoś nie czuję AŻ tak ogromnej potrzeby nabycia tych zapachów.
Chwilowo czuję się zaspokojona. |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc na dziś lista wygląda tak: 1. Musc Ravageur FMalle 2. Iris Poudre FMalle 3. Zagorsk 4. Kyoto 5. Feminite du Bois edp 6. Gris Clair 7. Dolce Vita 8. Pi 9. Soir de Lune 10. Ogródek Nilowy 11. Le Baiser du Dragon 12. Premier Figuier L' Artisan edt Jezu, ależ się niszowa zrobiłam ![]()
![]() |
#2351 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Allure spada z listy bo już ustrzelone
![]() -L'instant Magic 30-50ml -Coco Czarną EDP 35ml -Amour de Cacao -Douce Amere ![]() -Covet(w ciemno) |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Marze o tym, zeby jak najszybiej dotarly do mnie probeczki z allegro - Infusion d'iris i Gucci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na chwilę obecną to co koniecznie muszę mieć to: -Incense Normy Kamali -Jozuas Statkevicius (sama się po niego na Litwę niedługo wybiorę ![]() -CdG2 Man |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Zapachy potrzebne od zaraz:
- powiększenie zapasu OI - Czarna Coco Chanel - Addict Dior (oczywiście klasyk) O innych na chwilę obecną nie myślę ![]() Dlaczego nie ma Incense Normy Kamali ? Bo niestety na razie nie mogłabym sobie pozwolić na taki wydatek... ![]()
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Tą pozycję mogę wykreślić - zdobyte
![]() Co by tu teraz..kurcze nie mam jakiegoś typu, który koniecznie chciałabmym mieć (zwariowałam ?) Wracam do żmudnych, acz bardzo przyjemnych poszukiwań. ![]()
#2358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
A juz myslałam, ze po zakupie dune nic sobie nowego nie wymysle
![]() jednak bytnosc w sephorach wczoraj i w poniedziałek zaowocowała: - Liberte Cacharel (moje nuty) - Prada (szyk i klasa) - I love love (lekkośc) - Ckin2u (swiezośc) - Euphoria blossom (o raju o woele bardzej przypadła mi do gustu niz klasyk) |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zadomowienie
|
1. Thierry Mugler, Angel
2. CSP, Amour de Cacao. 3. Thierry Mugler, Angel 4. CSP, Amour de Cacao. 5. Thierry Mugler, Angel 6. CSP, Amour de Cacao. 7. Thierry Mugler, Angel 8. CSP, Amour de Cacao. 9. Thierry Mugler, Angel 10. CSP, Amour de Cacao. prrragnę ![]()
#2361 |
spin doctor
|
Ja marzę o 10litrach Coco Mademoiselle
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zadomowienie
|
a ja - o jakimś słodkim ocieplaczu na zimę
![]()
#2363 |
Zakorzenienie
|
Będę monotematyczna, marzy mi się wciąż:
- Statkus - pełnowymiarowy Gaiac - Santal Blanc Lutens'a ![]()
#2364 |
Zakorzenienie
|
Moja lista będzie skromna
![]() - Cinema EDP - Allure EDP - Coco Mademoiselle EDP - i niezmiennie Angel/klasyk/ najlepiej w litrowych pojemnościach ![]()
#2365 |
niecnotliwa dziewica
|
A mnie się zachciało Burberry Brit edp
![]()
#2366 |
Zakorzenienie
|
Myszko, a co to? Depresja zimowa Cie dopadła? Jeszcze chwila, a napiszesz, że Shali Ci się podoba
![]() A w temacie: - marzę o ekstrakcie Poisona, ale cicho sza ![]() - nieśmiało o Dune (tak 7,5 ml z atomizerem mi starczy) - o letniaczkach: Baby Doll, Shiny Creation i Ogródku Śródziemnomorskim Nic nowego mnie nie zaintrygowało.
#2367 |
Zakorzenienie
|
-Nina
-Stella -Simply -Skin -nowy Diesel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwiodła mnie ta słodka, waniliowa nuta i pomyślałam, że w takie chłody miło będzie otulić się tym zapachem ![]() Nigdy co prawda nie przepadałam za nim jakoś specjalnie, ale też nie omijałam szerokim łukiem ![]() A Shalimar mi nie grozi - niedobrze mi się robi od tego pachnidła i nie zanosi się na to abym zmieniła zdanie - drażni mnie okrutnie i od tych wszystkich jego sztuczności zwyczajnie boli mnie głowa, za wszystkie perfumy od Guerlain serdecznie dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
"L"
Dolce Vita Flowerbomb duża butla Gloria
#2370 |
Wtajemniczenie
|
CHANEL Coco Mademoiselle
Christian Dior Midnight Poison Giorgio Armani Code pour Femme Gucci Eau de Parfum II |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.