![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
![]() kilka wiadomości na raz robisz tak: Między "cytuj" a "odpowiedź" jest taki mały krzyżyk, klikasz go przy każdej wiadomości, którą chcesz zacytować (wtedy krzyżyk zmienia kolor na czerwony), a na końcu klikasz na dole "odpowiedź" albo przy ostatniej wiadomości, którą chcesz zacytować, zamiast krzyżyka dajesz "cytuj". I gotowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Ano my zupełnie inne skóry mamy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Tak było z miesiąc temu.
Cytat:
Shiny Creation - poczeka na wiosnę Theorema - mój must have nr 1 Must - tymczasowo zadowoliłam się odlewką ![]() Addict - upolowałam sporą odleweczkę ![]() Un Jardin en Mediterranee - poczeka na lato Agent Provocateur - dalej za mną chodzi Organza Indecence - wczoraj upolowałam odlewkę ![]() Jasmin Imperatrice Eugenie Creed - chwilowo o nim zapomniałam ![]() Dodatkowo: Dzing - mam nadzieję, że niedługo się spełni Poison Kochany wątku ![]()
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Chance Fraiche
Lacoste pour femme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Pseudonym ostatni raz pachniałam nimi z 7 lat temu. Jestem ciekawa czy teraz mój nos by je zaakceptował
![]()
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
a ja mam ochotę powrócić do 1881...albo pławić się w wanilii ( hp lub addict).... ostatnio chodzi mi też po głowie wielki ciężki słoń,tyle, że muszę go najpierw przetestować na swej powłoce skórnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Heiress już kliknięte a oto nowa lista marzeń:
-L'instan Magic -Douce Amere -Just Cavalli Her -Amour de Cacao CSP albo inny ich słodziak -Mirra Tesori Just Me schodzi do listy rezerwowych narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
A oprócz:
Czarną Coco (już w sumie jakby nie było to długo ją chcę ![]() a ostatnio zachciało mi się Hypnotic Poison (ale tylko skromnej 30) ![]() ![]()
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Moja lista po modyfikacji
![]() 1.Dkny women 2.Nina Ricci "Nina" 3.Chopard "Wish" 4.Dior "Miss dior cherie" 5..Naomi Campbell "Naomagic(bo flaszka już się kończy ![]() 6.Kenzo "Summer" Nu edt YSL -ustrzelone ale edp ![]() i może jeśli mi się spodobają : Cerruti Image Kenzo flower oriental J.del Pozo Halloween-oj nie spodobały się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Dochodzi:
Gloria Cacharel ![]() (cudny komplet na Truskawie jest , jednak linia pielęgnacyjna nie jest dla mnie konieczna) ![]()
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
i pustosząca dla portfela
![]() ![]() ![]() Zaraz po użyciu pierwszego testowego psiknięcia z próbki, pomyślałam ze tak chciałabym pachnieć podczas przygotowań do Wigilii ![]() ![]() Pyyycha ![]()
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Gloria została upolowana, więc skreślam ją z listy marzeń
![]() Tulip teraz by chciała: Dolce Vita Feminite du Bois Scent Intense Scent i nadal zastanawiam się czy chcę Avignon i Ambrę Etro (jak ją zdjęli z Truskawy, to już jej chyba nie chcę, nie podoba mi się AŻ tak bardzo, żebym płaciła za nią taką cenę, jaką sobie w Quality życzą ![]() czary mary, wątku kochany, działaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Przyczajenie
|
Ahh. Midnight Poison.
moje marzenie, ach, marzenie. Drogie cholerstwo, ciekawa jestem czy na strefie bezcłowej na lotnisku wypadłoby taniej niż na allegro... warto czekać na wyjazd ciotki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
dużo się dzieje w ciągu ostatnich dni na tej liście,no cóż nowy miesiąc się zaczął to i nowe szaleństwa
![]() [quote=La bamba;5479287]Moja lista po modyfikacji ![]() 1.Dkny women 2.Nina Ricci "Nina" 4.Naomi Campbell "Naomagic(bo flaszka już się kończy ![]() 5.Kenzo "Summer" Dior "Miss dior cherie"(chwilowo usuwam,gdyż entuzjazm co do tego zapachu opadł) Chopard "Wish"-ustrzelone Nu edt YSL -ustrzelone ale edp i może jeśli mi się spodobają : Cerruti Image Kenzo flower oriental rozwazam:tendre poison |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie nic nie chcę
![]() Lolitka i kakaowa Neonatura zdobyte więc na najbliższą zimę jestem zaspokojona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypadła L LL i rezygnuję z HC EDT dzięki The Parfum, które całkiem bonusowo wpadło do mojej kolekcji i chyba je sobie zostawię - wielkiej miłości z tego nie będzie, ale doskonale spełnia funkcję miłego słodziaka. Waham się co do Libertine, ale to i tak dopiero na wiosnę, jesli już w ogóle. Więc tak: 1. Musc Ravageur 2. Zagorsk 3. Kyoto 4. Feminite du Bois 5. Gris Clair 6. Dolce Vita 7. Pi 8. Knowing 9. Soir de Lune 10. Ogródek Nilowy 11. Le Baiser du Dragon 12. nieokreślona figa ![]() I to by było na tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zadomowienie
|
Poeme
Coco Mademoiselle EDP Wish W takiej kolejności. I szkoda że nie robią flaszeczek po 15ml ![]() W grudniu zapoluję na trzydziestki, już się nie mogę doczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,CSP są u nas w Douglasie ![]() Your Angel-śliczny avatar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę, że są ![]() ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
#2303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Swoją drogą to dziwna,że w Trójmieście nie ma-już bardziej podejrzewałabym o takie braki Wrocław. Ja ostatnio przeczytałam o Ananas Vanille ![]() ![]() A co do zestawu to coś czuję,ze ta pięćdziesiątka co kupiłam nie będzie moją ostatnią butelką Heiress i może przyjdzie jeszcze czas na zestaw ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Nam w Tricity zainstalowali ostatnio Zarę, Bershkę, Stradivariusa i Mango ![]() ![]() Ja jestem właśnie szczęśliwą posiadaczką Amour de Cacao i jak już napisałam - polecam z całego serca ![]() ![]() Wypinam pierś do przypięcia mi orderu zasługi za skuszenie Heiresss ![]() ![]()
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Ja chce
Weekend Burberry Kate Moss (???) Promesse Cacharel jakas Flowerbobmbke i moze Desire Dunhill ![]() ... aha, moze jeszcze Paris Hilton (X2, bo: Paris i Heieress) Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2007-10-13 o 08:38 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Wpiszę tutaj, bo jeśli zakupię, to w przyszłym roku. Nie są to na razie ścisłe plany, to marzenia.
A więc- Soir de Lune Hermes Rouge Fou d`Absinthe Cristalle chciałabym też małego konika Lalique. Dopisuję jeszcze 24 Faubourg Eau delicate. To wszystko... na razie. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-10-13 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wrocław to rzeczywiście piękne i przyjazne miasto( u nas Mango było już wcześniej ale w kiwietniu "zainstalowali" ![]() Vanille Passion napewno nie ma,ale Abricot Vanille wydaje mi się,,że jest bo testowałam chyba ![]() AdC dla mnie pachnie jak kakao z odrobiną czegoś pikantnego. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
lipiec na maksa!!! :)
|
1. Dolce&Gabbana The One
2. Trussardi Inside 3. Gucci Envy me 4. Estee Lauder Pleasures Delight 5. Jil Sander Sun Delight
![]() |
#2309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
MR już mam
L'eau d'Hiver - leci z Paryża do D'ou a potem do mnie Chergui jakoś przestało mnie chyba kręcić Marzę o Chene no i .... ryjku .... ![]() Black Violet - T.Ford Testowałaś chociaż ? Bo ja już marzę o nich ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-10-17 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.