|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
kiedy bede miala dlugie wlosy.. zapuszczam od pazdziernika. mialam bardzo krotka fryzure, jak na chlopaka. teraz mam okropny etap zapuszczania, bo wywijaja mi sie na wszystkie strony, wokol uszu jest jeszcze krotko, i wlosy nie zakrywaja mi uszu, z tylu jedne krotsze drugie dluzsze lekko chociaz tez wszystkie krotkie. eh wygladam jak elf. mysle ze na wakacje beda jakos juz wygladaly bo sie wszystkie zrownaja ..ale to tyle czasu..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pocieszę Cię, że przecież włosy krótkie rosną jak szalone ![]() Wejdź sobie w link w moim podpisie, tym o kuracji, poczytaj, zobacz co dziewczyny stosowały na porost włosów i z jakim efektem i ułóż sobie kuracje i systematycznie ją stosuj ![]() Ja byłam załamana ja ścięłam, ale zaczęłam stosować kurację i urosły mi w 1 miesiącu wogóle 0,5 cm, czyli zwolniły, ale potem w kolejnym miesiącu, przy tej samej kuracji urosły mi 3-4 cm zamiast 1 cm na miesiąc! ![]() ![]()
![]() |
#4023 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odżywka albo OMO (miałam na końcu języka tą metodę :P ) i zobaczysz naprawdę jak ta oliwka do ciała babyDream polepsza stan ![]() ![]() trzymam kciuki by były mocniej nawilżone ![]()
![]() |
#4025 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam dzisiaj zdjęcie włosów i porównałam do zdjęcia sprzed prawie pół roku. Jeśli chodzi o przyrost, to nie jest jakiś duży, na zdjęciu prawie niewidoczny, bo po drodze odwiedziłam fryzjerkę, która nie wiedziała ile to 2 cm
![]() Od września przeszłam z farby chemicznej na hennę co 2-3 miesiące, a włosy zaczęłam traktować jak włosy kręcone. Nie są jeszcze idealne, ale myślę, że troszkę udało mi się polepszyć ich stan ![]() Jeszcze dodam, że odstawiłam w tym czasie suszarkę, co pewnie też miało niemały wpływ ![]() Edytowane przez tryagain Czas edycji: 2012-02-22 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4027 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do niedrogiej odżywki do OMO, to mogę polecić Ci odżywki Alterry, zachwycam się ostatnio namiętnie morelową i granatową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4031 | |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4033 |
Rozeznanie
|
Oo szkoda, że wcześniej nie pomyślałam, bo byłam niedawno w Warszawie.. no trudno poszukam czegoś innego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także będziesz wiedziała - że jak do Wawy jedziesz to zakupy włosomaniaczkowe trzeba zrobić ![]() Moja długość - u mnie w stopce. ![]() ![]()
![]() |
#4035 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4036 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() Masz piękną gęstość i długość, będzie bosko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Rozeznanie
|
12-13 cm w 9 miesięcy? No jest czym się pochwalić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam za miłe komentarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Byłabym gotowa nawet zrobić sobie jakąś krótką fryzurkę, ale jak pomyślę ile odrastają włosy to mi się na razie odechciewa ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4040 |
Rozeznanie
|
Ja bym chciała obciąć włosy do ramion i ściąć grzywkę na prosto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam, ale podczytuje regularnie ![]() Moje włosiska rosną jak na drożdżach dzięki...drożdżom ![]() ![]() Tylko ten widoczny odrost, eh ![]()
#4042 |
Rozeznanie
|
Ja piłam drożdże przez miesiąc ale musiałam przestać bo miałam strasznie suchą skórę i wzrostu większego nie zauważyłam, ale muszę przyznać że włosy były zdrowsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta bo dawno nie pisałam ale zaglądam regularnie i chciałam zapytać jak wam idzie
![]() Ja zapuszczam jakoś tak od października albo listopada z naprawdę krótkich i muszę powiedzieć, że idzie mi na tyle dobrze, że nawet nie byłam u fryzjera przez te 4/5 miesięcy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Rozeznanie
|
Ja musiałam się zmuszać do picia tego paskudztwa, ale czego się nie robi dla pięknych włosów.. Jednak już ponad 3 miesiące pije skrzyp i pokrzywę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
+ zdroooowa dietka :P dziki ryż podobno działa dobrze na włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam: Biotyna Puritan Pride 5 mcg + Humawit Z skrzyp i pokrzywa (lub zamiennie zamiast Humawitu Z COLFARM - SKRZYP I POKRZYWA) o wiele lepsze składowo jest colfarmu. ![]() i połącz to, bo uzupełniasz suplementy w ten sposób. Polecam Ci jescze do tego SKRZYP max, kaps 60. Ma bardzo dobry skład bo ma metioninę. Zapraszam na tą notkę na mój blog, opisałam co warto brać z suplementów diety (zbierałam to co dziewczynom pomagało) Tabletki na porost włosów / klik / - opisałam od razu jak składowo to wygląda ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2012-02-26 o 01:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podobno dieta bogata w ryby i orzechy też daje radę ![]()
![]() |
#4049 |
Rozeznanie
|
Jak skończę brać Izotek czyli za ponad miesiąc to zaopatrzę się w te suplementy które mi polecacie <3 Przez 3 miesiące moja dieta wyglądała tak:
- 2 razy w tyg. jajko - 2 razy w tyg. ryby - codziennie 5 orzechów - codziennie jedna herbata ze skrzypu i pokrzywy - codziennie trochę papryki - 2 razy w tyg. brokuł - codziennie trochę sera białego - codziennie pół szklanki mleka - dużo warzyw i owoców Ale niestety ostatnio nie stosuję się do tego, ciągle zapominam o czymś.. I mam zamiar znowu dbać o tą dietę. Co o niej myślicie? ![]() FRIESE - dzięki za naprawdę przydatne informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. Czy orientuje się któraś z Was jak długo może trwać "kuracja" rozjaśniania rumiankiem? Dzisiaj chcę się zawziąć i codziennie przez jakiś czas płukać nim włosy, ale nie wiem czy jest coś takiego jak sam wątek o rumianku, haha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.