Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-24, 23:00   #1801
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI

O nie,przypomniałam sobie co zawsze przechodzę latem, jak zakładam właśnie sandały czy inne, bardziej zakryte buty - odciski, krew, ból. Brr, mam strasznie wrażliwe stopy.

Na szczęście mam jedne klapki, które kupiłam kilka lat temu na bazarku, a nigdy mnie nie obtarły A u mnie to niespotykane.
Narazie trzymają się dobrze i służą mi

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 23:01   #1802
Chatul
ma zielone pojęcie

Jeszcze w kwestii tych opuszczonych do kostek skarpetek- to serio bywa niewygodne. Skarpetki są tak projektowane, że ściągacz ma się utrzymać na łydce, a nie o wiele węższej kostce. Dlatego takie opuszczone do kostki skarpetki są tam luźne. Wiecznie się ruszają itp. A skóra na kostce jest bardzo wrażliwa, więc taka skarpetka potrafi drażnić.
Jeszcze kobiety to jakoś znajdą takie skarpetki "z niskim stanem", ale faceci, którzy mają dużą stopę, mogą mieć z tym spory problem.

Ale to naprawdę co kto lubi.
Mnie zwyczajnie podoba się zestaw sandały + skarpetki.

Za to nie lubię jak ktoś łączy różowy z pomarańczowym, co wielu ludzi w ogóle nie razi, itp. itd.
Stary 2011-04-24, 23:13   #1803
moooniek
Zakorzenienie

miała któraś z was naftę kosmetyczną z lecytyną? podobno ma rozjaśnić włosy m.in.
Stary 2011-04-24, 23:23   #1804
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja lubię mieć wysoko zaciągnięte skarpetki. O wiele wygodniej mi niż w takich opuszczonych do kostek. I jak na wakacjach jestem to chcę odpocząć. I tak samo jak nie przejmuję się tym czy mam ułożoną fryzurę, tak samo nie interesuje mnie jak te skarpetki wyglądają przy sandałach.
Zresztą- mnie po prostu nie rażą te skarpetki z sandałami, i tyle Ale de gustibus non est disputandum
A ja nic nie mowie o skarpetkach u kobiet.
Jak jestem na wakacjach to tez mi wisi jak wygladam. Ci ludzie nie sa na wakacjach.

W Polsce moze taki wyglad jest norma, ale tutaj jest jednym z powodow do wyszydzania mniejszosci polonijnej. Jeszcze zwykle ci od skarpetek nie znaja jezyka, pija w miejscach publicznych, rzucaja puszki po polskim piwie i dodaja do tych skarpetek dodatkowe powody do wyszydzania.
A potem na slowo Polak automatycznie jest sie traktowanym jak smiec.

Cytat:
Kolor ma wpływ- czarny się szybciej grzeje. I częściej też skarpetki pochłaniające pot są w kolorze białym albo szarym. Czarnych nie widziałam jeszcze.
Teraz to juz wymyslasz.
Sa szare i czarne i krotkie sportowe. I mozna do tego zalozyc sandaly z zakrytymi palcami i wygladac jak czlowiek.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Jeszcze w kwestii tych opuszczonych do kostek skarpetek- to serio bywa niewygodne. Skarpetki są tak projektowane, że ściągacz ma się utrzymać na łydce, a nie o wiele węższej kostce. Dlatego takie opuszczone do kostki skarpetki są tam luźne. Wiecznie się ruszają itp. A skóra na kostce jest bardzo wrażliwa, więc taka skarpetka potrafi drażnić.
Jeszcze kobiety to jakoś znajdą takie skarpetki "z niskim stanem", ale faceci, którzy mają dużą stopę, mogą mieć z tym spory problem.

Ale to naprawdę co kto lubi.
Mnie zwyczajnie podoba się zestaw sandały + skarpetki.

Za to nie lubię jak ktoś łączy różowy z pomarańczowym, co wielu ludzi w ogóle nie razi, itp. itd.
Dlatego produkowane sa takie skarpetki
http://www.eitrade.com/photo/Sock-Stocking/Cotton-Ankle-Sport-Socks-118005.jpg

http://www.eitrade.com/photo/Sock-St...cks-118005.jpg

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-04-24 o 23:25
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 23:29   #1805
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
W Polsce moze taki wyglad jest norma, ale tutaj jest jednym z powodow do wyszydzania mniejszosci polonijnej. Jeszcze zwykle ci od skarpetek nie znaja jezyka, pija w miejscach publicznych, rzucaja puszki po polskim piwie i dodaja do tych skarpetek dodatkowe powody do wyszydzania.
A potem na slowo Polak automatycznie jest sie traktowanym jak smiec.
A to już co innego. Picie w miejscach publicznych, śmiecenie itp. to paskudne zwyczaje. I raziłyby mnie u każdego.

Cytat:
Teraz to juz wymyslasz.
Sa szare i czarne i krotkie sportowe
Nie widziałam takich jeszcze. Ale fakt, że od wielu lat nie szukam, bo nie mam już problemu z nadmiernym poceniem się stóp.
Jak szukałam takich skarpetek to tylko białe i szare były...

Cytat:
I mozna do tego zalozyc sandaly z zakrytymi palcami i wygladac jak czlowiek.
Sandały z zakrytymi palcami? Co dokładnie masz na myśli? Pokazałabyś jakieś zdjęcie?

Nie sądziłam, że są takie męskie W życiu takich nie widziałam. Tylko dziecięce i damskie (tak do rozmiaru 40, więc rzadko który facet się załapie). Dobrze wiedzieć, że coś takiego istnieje
Stary 2011-04-24, 23:29   #1806
kocurzyca
Zakorzenienie

A najlepsze skarpetki dla stop pocacych sie sa bawelniane a te sa produkowane we systkich kolorach teczy.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-04-24, 23:33   #1807
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
A najlepsze skarpetki dla stop pocacych sie sa bawelniane a te sa produkowane we systkich kolorach teczy.
No tak, bawełniane są w różnych kolorach

Ja mogę mieć teraz trochę nieaktualną wiedzę. Od lat nie mam problemów z poceniem się stóp, nie noszę sandałów od jakiegoś czasu, a od 3 lat noszę tylko tandetne skarpetki z pięcioma palcami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 23:40   #1808
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Sandały z zakrytymi palcami? Co dokładnie masz na myśli? Pokazałabyś jakieś zdjęcie?
Cos w tym stylu
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
Sa dostepne z wieksza iloscia ''dziur'', ale takie przykladowe znalazlam.
O i takie
http://www.campist.com/archives/ahnu...ns-sandals.jpg

Cytat:
Nie sądziłam, że są takie męskie W życiu takich nie widziałam. Tylko dziecięce i damskie (tak do rozmiaru 40, więc rzadko który facet się załapie). Dobrze wiedzieć, że coś takiego istnieje
Sa dla kazdego

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
No tak, bawełniane są w różnych kolorach

Ja mogę mieć teraz trochę nieaktualną wiedzę. Od lat nie mam problemów z poceniem się stóp, nie noszę sandałów od jakiegoś czasu, a od 3 lat noszę tylko tandetne skarpetki z pięcioma palcami
Mi sie tez kiedys nogi pocily, ale wyeliminowanie sztucznosci ze wszystkiego co ma stycznosc ze skora moich stop pomoglo. I teraz mam stopy jak niemowle.

Palczarki mam tylko jedne. Ale marzna mi w nich palce, a poza tym w nich mam za szerokie stopy(w palcach)i cisna mnie buty.
Takze nosze je tylko w domu.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-04-24 o 23:42
Stary 2011-04-24, 23:43   #1809
Grzeszny_Aniol
Przyczajenie

wiecie co jest dobre dla włosów farbowanych? Moje się wysuszają, łamią i rozdwajają... Używam serum do włosów z AVON, odżywki z glass kur dla włosow farbowanych i szamponu z AVON dla włosów farbowanych.. lecz to nie działa... CO mogę zrobić jeszcze innego? Do tego raz dziennie pływam tylko godzinę rano... włosy staram myć się co 2 dni :<
Grzeszny_Aniol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 23:45   #1810
kocurzyca
Zakorzenienie

Albo takie
http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/109..._s_sandals.jpg

A jak jakis pan bardziej elegancki styl woli
http://shop.packyourbags.com/acatalo...-shitake-2.jpg

albo
http://www.clogandshoe.co.uk/sandals...ns-sandals.jpg

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-04-25, 09:25   #1811
patu323
Wtajemniczenie

Hej! a to co- świeto, to każda śpi? Pobudka

Cytat:
E no, podcięcie dwa razy do roku końcówek to norma Twoja mama się nie zna
ja to wiem

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
dla mnie najgorszy etap zapuszczania był jak włosy były troszke za ramiona,fatalnie sie układały,ale jak sie ten etap przetwa to jest juz z górki
o taaaak, to była masakra. oby nigdy więcej

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
ja od wczoraj nuce "bursztynek,bursztyne k" ,piosenke z takiego programu dla dzieci " Ciuchcia" ,ktory szedł lata temu,gdy dzieckiem byłam,wczoraj usłyszałam i ciagle mi siedzi w głowie spiew zaby Moniki.
Kto pamieta Kulfona i Monikę?
ja! ja pamiętam
Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
Kocurzyco, pamięta sie pamięta

prowadził go Zygmunt Kęstowicz,a pózniej jak oglądałam Klan, to zawsze mi tego Pankracka przy nim brakowało

ja ostatnio z córką oglądam właśnie przeboje ze swojej młodości, i Astro Kulfon i Monika to podstawa, a najlepiej lubi "Kulfon, Kulfon co z ciebie wyrośnie

oczywiście hity "Witaminki, Witaminki, "Ogórek zielony ma garniturek: itd. w tym stylu
O tak, chodziłam po domu i to śpiewałam
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ogląda ktoś X factor? Ale mnie ten Szpak zdenerwował
dla mnie on zaśpiewał tak fajnie, że wręcz nie obchodziło mnie co zrobi po swoim występie. Kontrowersyjna bardzo postać. ale mam nadzieję, ze się wybije bo talent ma. i zaśpiewał do tego piosenkę, którą bardzo lubię właśnie chyba po niej zaczęłam słuchać Guns N' Roses. też uważam, że chyba jest nieco zbyt pewny siebie, ale szczerze mówiąc nie zdziwiłabym się, gdyby to był np pomysł Kuby czy kogoś innego. w końcu on go przygotowywał i to by do niego pasowało ale nawet jeśli inicjatywa Michała, to może w ten sposób chciał zakończyć występ inaczej niz wszyscy. i teraz wszyscy o nim rozmawiają, zapadł w pamięci, jest rozpoznawalny. a to już coś jestem ciekawa jego kolejnych występów

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Co do piosenek z dzieciństwa- na praktykach podczas hipoterapii przez 4 h słuchałam tych piosenek

Bursztynek, Ogórek, Kulfon, Laleczka z saskiej porcelany i inne

Oj pamiętam to śpiewanie do tłuczka kuchennego, a później nagrywanie na kasety taty w nowym magnetofonie
ja zawsze wybierałam dezodorant

Cytat:
Ta jest dla mnie za słodka.

On jest dobry, ale mam wrażenie że jest za bardzo zapatrzony w siebie, to mnie w nim denerwuje. Owszem głos ma dobry

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Dla mnie Gienek jest mega Tak jakoś do mnie trafia jak śpiewa.
dla mnie też, nie przypadła mi do gustu.

co do Michała już napisałam. mam nadzieje, ze to tylko wrażenie. zobaczymy, co będzie potem, ale uwielbiam jak śpiewa

a Gienek jest świetny. mi bardzo przypomina wokalistę Dżemu. ale nie potrafię go zrozumieć... zgadzam sie z Kubą, że dla niego będzie tragedią i jak wygra i jak przegra.
wogóle słyszałam, że nie przeszedł w MT do półfinałów tylko dlatego, ze nie chciał podpisać kontraktu z TVN jaki wszyscy muszą podpisać. a on nie chciał się zgodzić na ich warunki i wyłączność. więc odszedł. a teraz sam przyszedł tu? dziwi mnie to troche... i fakt, jest na nieco przegranej pozycji... jest genialny, ale nie wiem, czy wygrana by mu bardziej nie zaszkodziła niz pomogła...

Cytat:
Ej wydaje mi się że Wojewódzki strasznie próbował dogryzać Sablewskiej, też macie takie wrażenie. On to w ogóle miał jakiś odpał dzisiaj....
też mi się tak wydaję... o tak, przesadzał nieźle. najlepsze były futra Anny Muchy ;p to, ze to jego była i się nie lubią teraz, nie znaczy, ze musi jej dogryzać na antenie...
a ten jego "pokaz" jak wszyscy jego podoieczni przeszli? co to było? tarzał się po ziemi, skakał, szalał, radość radością, ale nieco przesadził

i nie podobało mi się jego porównanie Michała do Bednarka...

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
O nie,przypomniałam sobie co zawsze przechodzę latem, jak zakładam właśnie sandały czy inne, bardziej zakryte buty - odciski, krew, ból. Brr, mam strasznie wrażliwe stopy.

Na szczęście mam jedne klapki, które kupiłam kilka lat temu na bazarku, a nigdy mnie nie obtarły A u mnie to niespotykane.
Narazie trzymają się dobrze i służą mi
mnie też większość butów obciera na bose stopy... dlatego jak najdłuzej mogę wytrzymać chodzę w choć cieniutkich rajstopach.
ale kupiłam jedne buty (sandało-japonki takie skórzane) i one są genialne, jedyne, które nie obcierają, ale za to farnują stopę na czarno i wygląda, jakby brudna była

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2011-04-25 o 09:28
patu323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 09:35   #1812
Elewyn
Zakorzenienie

Cześć
ja mojego taty nijak nie potrafię przekonać, by nie nosił skarpetek do sandałów lub klapek... Pewnie też się przyczynia do tego stereotypu. Mi się tłumaczy, że jak wysiada z auta na stacji paliw to nie ma czasu ubierać całych butów, tylko sandały na szybko nawet w zimę, pracuje w transporcie międzynarodowym, co ma tłumaczyć skarpetki, bo bez nich by przecież zimno było, a w lato niewygodnie
Stary 2011-04-25, 09:41   #1813
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Cześć
ja mojego taty nijak nie potrafię przekonać, by nie nosił skarpetek do sandałów lub klapek... Pewnie też się przyczynia do tego stereotypu. Mi się tłumaczy, że jak wysiada z auta na stacji paliw to nie ma czasu ubierać całych butów, tylko sandały na szybko nawet w zimę, pracuje w transporcie międzynarodowym, co ma tłumaczyć skarpetki, bo bez nich by przecież zimno było, a w lato niewygodnie
ja mojego taty też przekonać nie mogę... zawsze jakieś wymówki znajdzie na wszystko
Stary 2011-04-25, 10:09   #1814
n0emi
Zakorzenienie

kocurzyco chyba moda polakow za granica stanela w miejscu pamietam ten blond jak bylam w gimnazjum i te sandaly. Teraz duzo sie zmienilo przynajmniej u mnie dziewczyny stawiaja na naturalnosc.
Ja uwazam ze Polskie dziewczyny maja swietne wlosy, wystarczy ze wyjde na miasto i widze sliczne kolory wlosow(u mnie teraz przewaza braz i rudy na ulicach oraz NATURALNY!) a takze swietnie sie ubieraja, a facetow w sandalach i skarpetach?? nie widzialam

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2011-04-25 o 10:12
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 10:10   #1815
Czarna93
Zakorzenienie

Dobry
A ja się trudzę ze słuchawkami, tylko jedna mi działa
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 10:12   #1816
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry Ojciec mnie zlał z chrześnicą z rana ojciec zrobił to w miarę kulturalnie a chrześnica z kubka wodę na ciotkę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 10:24   #1817
19agusia91
Zakorzenienie

ciekawe,czy pomogloby,żeby się włosy tak nie przetłuszczały.. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-powder.html

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Nie wiem w co się ubrać . Czy w sukienkę i sznur pereł, kobieco bardziejmniej kob,czy mniej kobieco,w grafitową,"marmurkową" spódniczkę i bluzkę w kwiaty, hmmm.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 10:31   #1818
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
kocurzyco chyba moda polakow za granica stanela w miejscu pamietam ten blond jak bylam w gimnazjum i te sandaly. Teraz duzo sie zmienilo przynajmniej u mnie dziewczyny stawiaja na naturalnosc.
Ja uwazam ze Polskie dziewczyny maja swietne wlosy, wystarczy ze wyjde na miasto i widze sliczne kolory wlosow(u mnie teraz przewaza braz i rudy na ulicach oraz NATURALNY!) a takze swietnie sie ubieraja, a facetow w sandalach i skarpetach?? nie widzialam
bo nadal ubierają się i czeszą tak, jak w Polsce przed ich wyjazdem w większości

ale nigdy nie widziałaś? naprawdę? wow, to gdzie Ty mieszkasz? u mnie przed kilkoma laty ten widok był bardzo częsty, teraz już rzadszy, ale nadal bez problemu można spotkać połączenia sandały+ długie skarpety
Stary 2011-04-25, 10:31   #1819
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Ja dzisiaj zupełnie nie w humorze

Zostaję w domu.

Zaraz umyję włosy BD, potem nałożę odżywkę b/s, dodam do niej miód i posiedzę tak z 3h.

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 10:41   #1820
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj zupełnie nie w humorze

Zostaję w domu.

Zaraz umyję włosy BD, potem nałożę odżywkę b/s, dodam do niej miód i posiedzę tak z 3h.
a czemu nie w humorze? stało sie cos?

a ja zastanawiam się, czy farbować dziś włosy, czy dać im trochę odpocząć nawet od Venity, bo jakieś takie troszkę bardziej suche się wydają niż zawsze mimo niezłego nawilżenia...
Stary 2011-04-25, 10:41   #1821
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
ciekawe,czy pomogloby,żeby się włosy tak nie przetłuszczały.. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-powder.html
Mam to, ale przecież tam nie jest napisane że to jest na przetłuszczanie i nie jest, on tylko usztywnia włosy u nasady żeby był "puszap" na przetłuszczanie to suchy szampon (mam, używam, polecam )
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 10:44   #1822
19agusia91
Zakorzenienie

Pam, wiem przecież . Ale u mnei właśnie są u nasady takie tłuste własnie, bo są wiecznie oklapnięte i moze jakby je unieść, to byłyby dłużej świeże, chociaż jeden dzień cały Tak kombinowałam.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2011-04-25, 10:53   #1823
szmyrk
Zakorzenienie

Dzień dobry
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 10:53   #1824
Elewyn
Zakorzenienie

Kompletnie nie wiem w co się ubrać
Stary 2011-04-25, 11:00   #1825
19agusia91
Zakorzenienie

ja wzięłam jednak kieckę, a co tam
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2011-04-25, 11:01   #1826
moooniek
Zakorzenienie

ja siedzę z naftą na włoskach.
Chatul, pisałaś kiedyś, że nafta przyspieszyła u Ciebie porost, a jak często i przez ile ją stosowałaś?
Stary 2011-04-25, 11:01   #1827
19agusia91
Zakorzenienie

nawet oczy pomalowałam .
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2011-04-25, 11:05   #1828
moooniek
Zakorzenienie

a ja nie lubię spódnic i sukienek, mało kobieca jestem;P
wolę spodnie, t-shirt i trampki ;P
Stary 2011-04-25, 11:06   #1829
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
a czemu nie w humorze? stało sie cos?

a ja zastanawiam się, czy farbować dziś włosy, czy dać im trochę odpocząć nawet od Venity, bo jakieś takie troszkę bardziej suche się wydają niż zawsze mimo niezłego nawilżenia...
Tak niestety mam

Nie farbuj, daj włosom odpocząć jak najdlużej się da

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Pam, wiem przecież . Ale u mnei właśnie są u nasady takie tłuste własnie, bo są wiecznie oklapnięte i moze jakby je unieść, to byłyby dłużej świeże, chociaż jeden dzień cały Tak kombinowałam.
Też się nad tym zastanawiałam.

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Hej

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
ja siedzę z naftą na włoskach.
Chatul, pisałaś kiedyś, że nafta przyspieszyła u Ciebie porost, a jak często i przez ile ją stosowałaś?
Ile czasu trzymasz naftę??

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Stary 2011-04-25, 11:06   #1830
astra85
Zakorzenienie

dzien dobry
ja juz umyłam włosy ,prawie juz sa suche, nawet juz jestem ubrana i gotowa ,mimo ,ze wychodzimy dopiero za 3 godziny
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości